lever på klippan

idag känner jag mig bara uääääk blä pang bom bang! ungefär. funtar på om jag börjar att bli sjuk igen, men kanske ändå inte? jag pendlar mellan huvudvärk, illamående, muskelvärk och typ allmän förvirring. någon som vill försöka sätta en diagnos? hatar att jag inte kan äta frukost på morgnarna längre. brukade kunna äta världens meal på morgonen men nu mår jag bara jävligt illa och dricker en kopp kaffe istället. inte okej alls. imorn ska jag på sittning i alla fall så tills dess har nog symptomen försvunnit!
aoo annars då? min vardagliga spänning i livet är för tillfället att planka på spårvagnen. det är ju så jävla dyrt att betala och dom kollar aldrig ändå så what the hell. men jag har världens strategi för hur jag ska göra om det mot all förmodan kommer på en kontrollant. förutsättningarna för att plankningen ska funka är att det måste vara den nya modellen spårvagn där man inte visar föraren sms-biljetter. sedan har jag ett färdigt ut-i-fall-sms som jag kan skicka med en knapptryckning. sätter mig ganska långt fram, men inte allt för nära dörren så att jag inte blir den första som de kontrollerar. när kontrollanten kommer på, skickar jag sms:et och får tillbaka ett svar innan de ens hinner fråga mig. sedan säger jag att jag steg på hållplatsen innan om de frågar om tiden. sedan får vi hoppas på att ingen av mina medpassagerare skvallrar. bra plan va? ooooh living on the EDGE.

nu ska jag försöka städa upp en äcklig jävla geggamojja i min diskho (det har blivit stopp, och vem fan kan rensa avlopp liksom?), sen se ett nytt avsnitt greys och ett GG. LYXZZZZ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback