YOU DONT MIND THE FALL UNTIL YOUR FACE HITS THE GROUND.

okej falskt alarm ingen jenny så långt ögat kan nå (inte för att jag inte vill att hon ska komma hem, men precis som jag sa så har jag inte haft ensam kvalletid sedan jag flyttade hit den 29 december). det är såhär mina damer och herrar att jag står i valet och kvalet och försöker lista ut om jag vill flytta hem i början av juni eller inte. jag har sagt upp mig från mitt fisjobb på ecco i covent garden och jenny och jag sa upp lägenheten i och med att hon ska åka hem. just nu känns sverige väldigt lockande med vår, landet, arkösund, båtåkning, lillsjön, dricka vin och skratta med alla mina vänner, bredgott och oboy, ha en ordentlig dusch och känna sig helt ren när man kommer ut därifrån, trägolv istället för heltäckningsmatta, mamma och pappa, hemlagad mat, trygghet och värme.
MEN och det här är ett ganska stort men måste jag faktiskt erkänna, London ger något annat som jag fan inte kan förklara för alla där hemma. det finns så mycket annat man kan göra som får mig att må bra att jag känner för att skita i att det ibland kryper skalbackar upp ur avloppet när man duschar (har hänt EN gång). speciellt när jag precis har träffat en av de mest underbara människor jag någonsin har träffat så blir det ju ännu svårare.
jag ser liksom ingen utväg eller bra lösning på det här. ska jag vara kvar här och jobba inom retail? det kommer ju vara lika tråkigt som mitt nuvarande jobb. men så finns det ju också en anledning till att jag åkte från norrköping. jag var så sjukt jävla uttråkad som man kan bli och det vill jag inte vara igen.. oh dear. som sagt det är det här jag behöver tänka på lite till och se ifall det klarnar något... tills dess kan jag ju berätta att jag har en halv plan klar för sommaren. jag åker hem i början av juni och stannar tills efter midsommar då jag åker tillbaka till London med Conor och sen är planen SLUTT!


Kommentarer
Postat av: anna

Haha valborg är ett undantag :P Saknar dig också!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback