johnny var evas hjärtas låga!

nu har jag nyss tryckt i mig en fetingstor brieost och lite kex helt själv. lite lunch sådäärja. tappade nyss en på fridas svettiga sandal men 10-sekundersregeln funkar ju alltid!
ikväll ska jag gå och titta på the lost boys spelning. hoppas ju på att det är någon där som jag känner förutom conor och bandet. tror att lite flickvänner och andra vänner som jag känner kommer dock så att jag har någon att dansa med annars får jag väl socialisera och hitta nya vänner.
igår jobbade jag min sista dag på jobbet vilket känns så jävla skönt. INGET MER JOBB PÅ ECCO SHOES UK!!!!! men det är ju värdelöst att skicka en muslim och köpa hejdå-vin. sträcker fram nåt 4% blask från marks. haha okej nu ska vi inte vara otacksamma, det är väl tanken som räknas antar jag.
imorn ska jag också på gig! då är det nån dieselfest i shoran som dom ska spela på. ska bli sjukt kul! det var iofs det sjukaste förra veckan. är det nån som har hört om the secret? om inte, så fattar ni inte det här då kan ni blunda NU.
förra veckan såg conor och hans kompis på the secret och conor ville inte riktigt ta in konceptet med att man kunde uppnå sina mål om man visualiserade det och ville det tillräckligt mycket. han ba: men om jag vill ha ett par jeans så kommer jag ju inte få dom bara för att jag visualiserar det, om jag inte går och köper ett par vill säga. då skrev hans kompis på hans arm "jag kommer ha ett par nya jeans nästa vecka" för att visualisera det. sen två timmar senare så får dom reda på spelningen för diesel jeans och det vore så sjukt jävla kul om dom skulle få ett par jeans imorn haha.
ao och nu ska jag se mer gossip görl.
på återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback