puss

ha ha ha ha ha ha idag har jag varit arg och trött på jobbet men inne i min mage är det EN OCH TVÅ OCH TRE INDIANER som springer omkring och studsar och sjunger lalalala. det är för att ett. jag har en dag kvar på jobbe sen ska jag på semester två. imorn klockan sextretti dansar fjärilar i min mage och wei tre. det börjar bli vår nu. fortfarande svinkallt men solen skiner, liljor i parken och vi sjunger håkan hellström. det är vårtecken det.

fan vad många det är som hackar sig in på min blogg nuförtiden. men är väl sköjjjjjj. man kan sammanfatta helgen ungefär såhär: jag till frida: i loooooooooooooove you so much. jag till jenny: i loooooove you soooo much. jag till alla och alla till mig: vi ääääääääääääälskar varann så mycket! hur fint är det inte med lite kärlek i luften?
det är helt sinnes men jag älskar london london älskar mig.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

oh så vackert, jag minns när jag läste det här första gången. Jag hade även där tårar i min blick, satt på något random internetcafe i thailand. Och jag minns att jag utbrast- lisa, lisa johanna är nog kär!!! Och jag vart helt varm inombord av lycka!

2009-10-28 @ 15:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback