hejsvejs

läste vad jag nyss skrev..: "den 12 augusti bär det av mot sveriget, jag vet inte om jag kommer in än,"... HAHA som om jag vore kriminell och inte skulle bli insläppt av svenska tullen.
mena skolan ju. är första reserv på LiU och jag måste komma in annars hänger jag me.. he he nae sköjja.

haha igår var det johanna-dagen som alla kanske redan vet (rättare sagt ingen annan än anna pettersson och conor för jag berättade det för honom). åååå conor spenderade hela morgonen åt att göra en målning åt mig.. HAHA! så fin var den!
 pratade med mina föräldrar på morgonen och dom berättade att dom just köpt en flygbiljett till mig, generösa som dom är (och desperata att få mig hem). sen på eftermiddagen när jag fortfarande inte hade blivit grattad av familjen på min namnsdag skickar jag ett provokativt sms för att påminna dom (som om biljetten inte vore present nog).. haha fick tillbaka: grattis, mamma pappa malin. HAHA förlåt insåg efteråt att det var ganska girigt av mig att begära nåt mer.
hejrå

flytten

hej vänner.. jag har en nyhet!! jag flyttar hem!! den 12 augusti bär det av mot sveriget. jag vet inte om jag kommer in än, men håller tummarna för det för annars vet jag inte vad jag gör. känns lite vemodigt på ett sätt, men ändå skojigt. längtar så mycket efter alla mina vänner att häromnatten drömde jag till och med om världens äventyr då jag och jonna, anna, sara och sandra var och fikade på fräcka. haha vaknade upp och var helt lycklig. ae jag är lycklig här också men jag pallar inte att jobba i butik ett år till så jag ska kompromissa och typ pendla norrköping-london och hoppas på att det funkar.

det var det, nu orkar jag inte skriva mer för jag är bara på ett café på min lunch.

rita

forresten jag har sketchpennor idag sa idag ska jag borja rita igen. hittade ett oanvant sketchblock i en soptunna for ett tag sen nar vi var fulla. haha.

lever faktiskt del 2.

amen okej jag har skittrakigt. inget internet an heller i var pisslagga. har fatt jobb pa tommy hilfiger sen sist. forsta reserv pa utbildningen jag vill ga sa jag kanske kanske aker tillbaka till sveriget. far se hur det blir om en kommer in satt sag. annars allt bra. jag vet hur man viker polos perfekt och vi dricker en ol eller tva vid themsen ibland.
ame nu har jag inte tid langre for det kostar 1 pund i halvtimmen for skiten.
alskar alla bra och avskyr dom dumma och nu ska jag fortsatta vara avskarmad fran det svenska samhallet. hejsvejs