if you were a floor id wanna be the rug and if you were a kiss i know id be a hug

Nu har jag försökt städa upp så gott det går i vårt rum. tänker inte visa hur det blev för det ser typ värre ut än min värsta röra i rummet i sverige. känn på den du pappa! ska även försöka göra rent den här vidriga heltäckningsmattan på något sätt... hmm vi får se hur det går.
jenny jobbar idag också så jag ska försöka fördriva tiden med diverse saker. jag ska posta ett paket till mami, köpa någon form av medicin som gör att det inte känns som att man ska dö tio gånger om när man vaknar på morgonen och sen ska jag kanske möta upp sean och göra jag vet inte vad.

igår var vi på sainsburys och därmed tog jag min storhandlings-oskuld. handla mat är ju ett jäkla projekt kan jag tycka. vi gick bara runt och kände på alla gosedjur och försökte hitta ett vettigt vin att handla med oss. som min älskade vän jeffer sa en gång när hon handlade mat för första gången med sin pojkvän: "jag menar tomatkross vad fan är det". det är lite så man kan känna när man handlar mat för första gången utan att hålla mamma i handen.

förutom en tung förskylning så kan jag berätta att jag mår så jävla bra. jag har tyyyyp fått jobb på ecco där jenny jobbar. jag ska sälja skor till tantisar, tror ni att jag är charmig nog? jennys manager bjöd med mig på jobbfest på onsdag, då måste hon ju ändå ha bestämt sig för att hon vill ha MIG? yes alltså.
godnatt

Kommentarer
Postat av: Erika

Fotsvett :D Yummi :D ;)

Självklart fixar du det!

Hemma flyter allt, katten trivs hos mamma sköönt

saknar dig också..

Ta hand om dig,

KRAM!

Postat av: Jonna

Ja, fan va kallt det är. Typ sådär kallt att det svider om kinderna, inte så skönt!

Förresten, träffa "IFK:s största kuk ute igår!", och självklart skulle jag ju säga det till honom. Så jävla roligt men jag avslöja inte vem som sagt det. han sa dock att han skulle kunna lista ut det. Aja, det var roligt!

Niceigt med jobbet, tanter kan man lura massa och tänk på att "alla sulor är stabila!", yeah right! ;)

hälsa jenny från mig!!! bye.

2009-01-04 @ 19:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback