i was looking for a job and then i found a job and heaven knows im miserable now

jag gav upp att vara miserabel och sjuk ungefär en minut efter att jag skrev förra inlägget. istället åkte jag till portobello road market och tittade på fina ting. jag köpte ingenting förutom dyra stålvajer-galgar, fula var dom dessutom. fråga mig inte varför är ni snälla. men nu kan jag hänga upp lite av mina kläder som för tillfället ligger i en rul på golvet.
idag har jag varit på jobbintervju! :D en tjej som jenny jobbar med på eccho ska sluta så förhoppningsvis så får jag hennes jobb och kan börja nästa vecka. det känns braaau. kanske inte fancy pancy men vem fan bryrs, jag vill bara ha pengar och snälla arbetskamrater tack.
när jag åkte hem tänkte jag att jag skulle ta tunnelbanan så långt det går istället för bussen, för att jag skulle lära mig vägen från tunnelbanan och hem. den sträckan har jag säkert gått minst fem gånger nu sen jag kom hit men ändå gick jag väl vilse ett par gånger och vände typ tre gånger för att jag trodde att jag hade gått för långt.
jag kan beskriva lite enkelt hur lätt det borde vara att hitta hem till oss: gå ut från tunnelbanan, ta höger och gå ganska långt, gå höger igen vid en skylt där det står food express, gå sedan raka vägen hem utan att passera gå. ÄNDÅ GICK JAG VILSE!! jag blir så förvirrad och osäker när jag är ensam haha.
det var ungefär som när jag skulle springa i spåret, som är en slinga på cirka 2 km, hemma i old svärtinge för ungefär hundra år sen och när jag hade kommit typ halvvägs fick jag för mig att jag hade sprungit fel?!?! så då blev jag så osäker att det blev att kuta tillbaka utan att fullfölja hela banan. det är ju fan en slinga som går i en cirkel, dessutom upplyst hela vägen.förstår mig inte på min egen dumhet alltför ofta måste jag säga...

snart kommer jenny då ska vi storhandla mat MUMS

ha ha ha hej då

Kommentarer
Postat av: Jonna

Härligt med intervjun.... det där sandra är en riktig fixare hon! har hon bokat resa hem förresten, ska hon sova hos er?

Hur var morgonen by the way? ;)

2009-01-03 @ 22:00:11
Postat av: Johanna

ja sweet som fan.. tror att det är typ klart. jag ska ut med ecco crew på onsdag för sandras avskedsfest. tror hon ska ta in på hostel de sista dagarna.. haha jadu. jag trodde uppenbarligen att jenny var någon annan och började spoona henne men då bet hon ifrån och gick till jobbet :(

haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback