GOOD DAY

kul att det alltid går så himla bra för mig när jag ska ta mig nånstans!! jag hatar verkligen edgware road och ändå måste jag åka längs med hela den gatan varje dag med min buss. igår fastnade jag i världens trafikstockning när jag skulle på intervju (tog tuben och hann i alla fall) och vad händer idag? jo, då är det världens polispådrag och en fet jävla muslimDEMONSTRATION över hela gatan. dessutom demonstrerade de på sitt eget språk? så ingen som inte var med i tåget och inte var arab fattade ju vad det handlade om..? SMART. fick lov att gå av och gå sista biten tills mina fötter var alldeles avdomnade.

här går dom små liven

jahopp då var dagens aggressioner utagerade. annars så har jag fyndat lite nya jobbkläder. vi måste klä oss i svart, lite tråkigt men då tänkte jag att jag ska vara svart och jävligt stylish. köpte ett par svarta chinos på H&Ms rea, 5 pund helt sjuukt. sen världens snyggaste kavaj på topshops rea. kan inte förklara hur den ser ut ni får helt enkelt se nån gång. kostade 20 pund men kände att jag var värd det bigtime.

nu ska jag äta chips och se på film tills jenny kommer hem. ciao

Kommentarer
Postat av: maria

Hej kompis! Fan va sköj att du fått jobb nu rå! Men jag skulle hellre se dig jobba ihop me mig ;) Lyllos dom! :) Kraaam

Postat av: Jonna

Fan kom ju på, de måste ju ha demostrerat om det där i Israel och Gaza. Så roligt att vi bara "är det nått som hänt eller? Nae, tror inte de!". Haha, dumma blondiner ;)

2009-01-06 @ 14:32:03
URL: http://jonnap.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag ska väl inte säga att jag visste det men jag har sett i tidningen att det är oroligheter där igen. vad det handlar om vet jag inte.. är det inte alltid samma? känns som att den där konflikten aldrig kommer att ta slut, kunde bry mig mindre to tell you the truth...

2009-01-06 @ 20:01:32
URL: http://jaghamster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback