we find ourselves in the same old mess singing drunken lullabies

igår var jag hemma hos viktor och gjorde knäck och såg på Inglorious Basterds. jag lurade honom att det är bättre att vara i hans kök för att det är större än mitt, men i själva verket ville jag ju inte spilla knäck i mitt eget kök. det gjorde jag på viktors skåpsluckor istället haha. nu har jag ätit upp varenda knäckjävel så jag ska väl upp till malin och börja på hennes julgodis snart.
nu har hela familjen varit här och trängts i lägenheten ett tag. pappa sätter ihop några lågor och borrar lite här och var, malin äter knäck och jag har tagit bort löshår på mamma, vilket var en jävla katastrof haha.
idag har jag köpt underkläder från Sonia Rykiel för H&M, det hade jag verkligen inte råd med egentligen men jag tycker att jag var värd det efter att ha handlat alla underkläder från primark det senaste året!

nu förstår ni händer det grejer! imorn lämnar jag in en sista liten sak i skolan innan jul. sen är jag två seminarium och en föreläsning från jullov. nästa vecka ska bli skojig med bio, inflyttningsfest, julsittning och födelsedag. yihaa!

tjing tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback