NY NY NY START

hejsvejsirejtan! idag mina kära vänner har jag börjat studera vid universitetet. det känns sköjj och dom typ 15 personer som jag har pratat med i min klass än på åttio personer, verkar i alla fall snälla så jag kommer inte att behöva vara en enstöring i tre år, alternativt flytta tillbaka till London. allt är lungan. men lite för lungigt för jag har inget dramatiskt att säga alls.
nolle-p köret började ju idag och jag bara måste säga att jag faktiskt tycker att det är lite löjlgt med overaller och festerister och kravaller och yada yada yada. alla gillar väl fest och skoj va, det är inte det, men det känns som att vi är lite för vuxna för DET DÄR. men men jag neggar inte, ingen vill väl vara den dumma tråkiga negativa bruden som förstör, då får man inga kompisar som min mamma brukar säga. jag barre låtsas som att jag gillart, det varar ju trots allt bara i två veckor (+ att det ska nog bli gaaaanska kul ändå....)
nu sitter jag här och pysslar ihop världens bästa hemlis till min kille inför hans födelsedag. vill varken skriva hans namn eller vad det är för vem vet, han kanske sitter med ordlista och översätter vartenda dugg hemma i hampton wick. det skulle fan inte förvåna mig haha. men det blir superiduperi i alla fall. om det blir klart nån gång...

gunatt

Kommentarer
Postat av: jeffis

älskade midsommardröm!!! vi måste måste pratas vid snart. jag har ju också flyttat nu i helgen, har haft lite full rulle jag med. Tycker med att det känns lite överskattat med studentliv och allt därtill, igår körde vi leken fruktsallad?saknar dig min lilla ärta!

2009-08-18 @ 19:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback