blurspelning i hyde park


för ett tag sen åkte vi till hyde park för att se blur. såhär glad var jag åt det.

vi hade picknick (pimms och chips ha ha) utanför parken innan.

kiran och HOLLYBOLLYWOOD var där.

det var inte meningen att det här inlägget bara skulle vara med bilder på mig...

da girls. jag, holly och CARADARA

cara och TIMY

sen gick vi i alla fall till spelningen. den var sjukt bra även om jag inte kan blur så bra, damon albarn är ju het också nöff nöff!

hollys pappa fick följa med också.det här var den bästa bilden jag fick på själva spelningen för jag är så himlarns kort och jag ser inte i min kamera. förresten så hade jag världens tur för man fick inte ha SLR utan bara digitalkameror och det fattade inte jag, så conor fick smuggla in den åt mig i gästingången för dom jävlarna fick gratisbiljetter (å så fick jag det sagt haha).

måste bara berätta en sjuk historia om det här. den enda platsen som var utskriven på den där kartan var Walton-on-thames där min kompis cara bor, så hon tyckte det var kul och tog en massa kort på det. sen nu häromdagen fick hon ett vykort felskickat till sin adress med typ exakt det här fotot. det var från nån tysk som hade gått på den här spelning och framkallat kortet och sen skickat till sin engelska kompis som också bodde i walton. sjukt sammanträffande så vi måste ha stått precis bredvid honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback