LIVET

hejsvejs allehöppa. nu sitter jag på pret och snor deras internet igen. köpte en juice så att jag kan sitta här i en timme haha. usch det är så tråkigt att inte ha internet i lägenheten, speciellt när inte conny är hemma. han är och spelar in en liten trudelutt hemma hos kiran idag så jag är ensam. igår fyllde TIMY 21 så vi firade honom på Jamie Olivers italienska restaurang i kingston.
sjukt god mat!!! jag åt nån svamp med ost på till förrätt och en redig stek till varmrätt. drack drinkar och levde loppan, sen när vi skulle paya säger tims föräldrar att vi bara behövde betala för vår varmrätt så betalar de resten... usch då mådde jag jättedåligt, hade inte ätit och druckit för fulla muggar om jag hade vetat att det var på hans föräldrars bekostnad! men men det var ju vänligt av dom så nu ska vi köpa vin till dom som tack. anyhoe sen gick vi till en pub vid floden (är themsen en flod va??) och fortsatte vårt kalas. efter det skulle alla åka hem till kiran men det är ända borta i raynes park och dit vill jag inte åka för en annan anledning heller så jag och conor gick hem och sov.

sen har vi börjat vår come dine with me med gänget, eller "halv 8 hos mig" som det heter i sveriget. tycker att det är en sån trevlig idé att laga mat åt varandra och ha massa skoj hela gänget. i fredags hade will och cara deras och det var jättegott och jag blev ganska full också så det var sköjj. sen i söndags hade jag och conor våran. vi panikade igenom tre rätter och nu inser jag fan hur svårt det är att ha middagsparty för en hel hög med människofolk. ser alltid så lätt ut när mamma lagar mat till femton pers samtidigt som hon blåser håret och sätter upp pappiljotter men det där var fan en pärs!
hursom, ikväll tror jag att det är tim och kirans tur, och på lördag är det sista gången med tom och holly.

åker hem om en vecka exakt idag. känns fan inte så bra som jag trodde att det skulle göra. nu har jag så mycket jag kommer sakna här också. blä! har precis lärt känna alla ordentligt och det känns inte som att jag är ensammast i hela världen längre.
vill vara på två ställen samtidigt!
vi får väl se hur det går det det. nu ska jag läsa bloggar sen gå till primark. tjing

Kommentarer
Postat av: Sofie

KUL att du kommer hem jojan :D Då är du välkommen till mig den 29/8 på födelsedagsfest :D P&K


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback