swing it magistern!

idag har jag jobbat och det var kul. kan svära på att jag nog aldrig kommer få ett bättre jobb än det jag har på många sätt. bra arbetskamrater, kul att träffa folk och prata och skoja med främlingar. det är nog den bästa delen, det där med främlingarna. att man i några sekunder beter sig som att man är bästis med en total främling.

efter denna eviga jakt efter det perfekta blekrosa läppstiftet som inte är för glansigt men ändå inte knastertorrt så har jag nu funnit det perfekta perfekta.
vi har fått in smink från Tigi och där fann jag min skatt. jag kommer va så snigg på Rebeckas 20-årsfest då jag ska ha 60-talssmink och kläder. det är tema 50- 60- 70- och 80-talstema så man får välja lite själv. jag tycker att 60-talet verkade så skojigt och vackert så jag väljer lätt det. inspiration: jackie kennedy, twiggy, brigitte bardot, holly golightly, edie sedgwick, the supremes, jane birkin, france gall och francois hardy.

snygga Jane Birkin
men ärligt? varför har alla bratungar så tääskig stil? det var en kille inne på jobbet idag som hade en såndär quiltad jacka. det är ju typ det fulaste som finns och dessutom en typ av ridjacka. inte gå på hårvårdsbaren-jacka! det tråkiga med brats är ju att de aldrig känner för lite förändring. de kör all-in med den konservativa klädstilen med dessa ralph lauren pikéer alt. en gant-skjorta och en kofta hängandes lite nonchalant över axlarna och matchar detta med skinnloafers med guldspänne. USE YOUR IMAGINATION!!

Kommentarer
Postat av: maria

A det blekrosa va perfa, och värsta manen! Ja kom på en grej... Va det inte inne med muchar i ansiktet då...? Typ cindy crawford... Man kan ju bara ana litte, du vet... p o k


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback