strumpilump

jag lyssnade på lite strumpprat på llc med fashionflash (fan va länkigt) och då kom jag att tänka på när jag var och hälsade på jenny i stockholm och även träffade hennes mor. eftersom jag hade väldigt bråttom innan jag skulle till bussen råkade jag komma med en ljusrosa strumpa och en mörkblå (med hål i) när jag skulle på finbesök i stockholm.
typ det första jennys mor frågar mig är om det är "modernt" med omaka strumppar varpå jag blir alldeles generad och bortförklarar mig med att jag var väldigt sen med packningen.. då säger hon att hon mest undrade för att jennys pappa alltid har omaka strumpor och då kanske han för en gångs skull kan få vara lite modern. det tyckte jag var så sött!
jennys pappa är en riktig trendsetter uppe i mora!

Kommentarer
Postat av: jenny

haha well den saken kan man väl diskutera:D Kom ihåg när jag kom hem från tåget från norpan varje fredag och ahoppades på att min pappa hade en någorlunda anständig outfit annars kunde man mötas av en nisse i träskor pyjamasbyxor mössa väldigt upprullad (detta var tiden innan detta var trendigt) och urtvättad vasalopps t-shirt. trendsetter njaaaaaaa;)

Postat av: skåår

hahaahahaha nisse in my heart! jag gillar gubbkepsen jag!:)

2008-11-02 @ 21:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback