you can kiss my arrrse

våra grannar som bor på våningen under oss är lite knäppa tycker jag. dom kommer och klagar om tamigfan allt möjligt och oftast sånt som verkligen inte är deras buisness. till exempel om det regnar och vi har vår balkongdörr öppen så läcker det in vatten på deras balkong. vem bryrs? vi får väl ha den öppen när vi vill inklusive i ösregnsväder och i snöstorm. det sista klagomålet var att vi tydligen klampar omkring med skor inomhus. okej? vem skulle vilja göra det för det första (förutom spanjorer), för det andra så har det bara hänt ett fåtal gånger om man har glömt nåt och springer in med skor.
blir så jävla trött på surkärringar så nu klampar jag omkring utav bara fan här på gölve i klackarskor bara för att irritera lite exxxtra. 1-0 mig

Kommentarer
Postat av: Sofie

haha, visst är jag :P Lever ett helt nytt liv här borta faktiskt! Det busiga är att jag ska fixa falsklägg ;) Hihi!! Så att jag snart kan börja festa ;D Jag läste någon stans att du ska flytta till London? :D Vad kul, hade du tänkt göra där då gumman? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback