en jippi hejja-stund

igår experimenterades det med hårfärg här hemma. det ironiska är att jag ALDRIG rekommenderar folk som kommer till jobbet att färga håret blont själv för det blir sällan bra, ändå är jag där och klåfingrar på färgkartorna själv.
så nu är jag litet pissgul i hårbotten, men inget värre än vad lite silvershampo kan åtgärda. det som däremot är lite oroväckande är att jag har röda fläckar lite överallt i håret? jag trodde att det var blodstänk först, eller kanske någon typ av rosa drink.
kan någon minnas att de spillde drink i mitt hår igår? hoppas verkligen det för annars får jag väl gå med röda fläckar i håret permanent. jippi hejja!
men blond färg ska väl inte kunna bli röd som i riktig röd, inte orange? höm höm den som lever får se för imorn ska jag tvätta håret och då återstår att se om det går bort eller inte.

jag hade för övrigt lite allmän beauty treatment igår. på rasten råkade jag gå in på kicks och fråga efter en ansiktsmask. då kände jag mig lite pressad av kassörskan så jag gick därifrån med en mask från dior för 400 spänn. FYRAHUNDRA KRONOR. sen hade jag ångest hela dagen och ¨på eftermiddagen testade jag den men märkte inte ens nån skillnad. jippi hejja!!
haha.

nu ska jag sova. imorgon är det min favoritdag: måndag. en dag för nya tag, jag känner att måndagar ska bli dagarna då jag verkligen gör skillnad. jippi hejja för det i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback