KKKKKKKKK

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ DATOR DÖ. skrev massa jävla skitviktigt stuff och allt bara försvann.
haha okey satt bara och lallade för jag är rastlös och väntar faktiskt på att berts betraktelser ska ladda klart men det går sloooow. 98,4% kom igen kom igen.
skrev också att alla 86 människor som läser den här bloggen (gårdagens statistik) borde skriva nåt till mig för bloggen är tråkig. o det är ert fel!!! lämna ett avstamp i gästboken innan ni drar *ler* (insert bild på ett par fötter). HAHA lunarstorm 4ever. alla alla skrev så på sin presentation! så fint.

händer då? jag och sara har pratat mycket på senaste tiden om hur roligt det vore om någon av oss skulle gifta sig med en ziegenare och helt plötsligt bara börja gå omkring i en såndär bautakjol. helt naturligt som om inget annat alternativ fanns. komma till fräcka fröken och beställa latte i ziegenarkjol. dansa disco på hugo i ziegenarkjol. ska fan göra det!!

sitter och glor ut vad jag ska ha när jag kommer till nästa american apparel-stad. det blir då london om drygt en vecka. insåg just att detä r fan snart, känns ju bra. vi ska ha kalas, dricka vin i park, gå på church, träffa alla topshoppers och diverse. kommer bli asanice.

image1030 dessa har jag redan i blått men ska ha en till kulört.
image1031helst båda!!
image1032 den här är ju fetingful på modellen men jag inbillar mig att den kommer va fetingsnygg på mig.
nu ligger jag på 99,5% så ska förbereda mig mentalt inför maratonet.
adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback