joy belongs to you and me and him and her

efter att jag hade jobbat klart min tunga arbetsdag igår så mötte jag (nästan) alla mina vänner. vi strålade samman på trägårn. man är värd lite vin när man har jobbat i 10 timmar tycker jag.
trädgårn är bästa stället för att även om man inte har bestämt att träffa alla ens vänner och bekanta så är det ändå där alla hamnar till slut och då kan man sitta ihop och skratta natten lång.
igår var det jag, sofie, anna, elin, ida & sofie2 som gick dit. sen kom karlbarl. sen kom en hel drös med studenter och satte sig vid oss av nån anledning. vi pratade gamla minnen med robert leiti som är alla i mitt kompisgängs första hångelkille. han eller erik wennström haha. det var fint. sen kom malin, åron och jessika och satte sig vid oss. & viktor och hans hockeykompisar. ni ser, en himla massa människor!!
älskar att det är typ sommar. igår skulle jag och karlbarl gå från trädgårn ner till hugo. det tog oss en timme för vi dansade vals nerför hela kungsgatan. han försökte lära mig den "fina" valsen, vi körde tydligen b-versionen på vår bal. haha det var sköj och sånt kan man ju inte göra i tio minusgrader t ex.
därför älskar jag sommarn asså.
trodde att jag drömde inatt att jag träffade sara igår. sen ba nä juste hon va ju inte mee!! kom jag på. sen hittade jag dom här när jag vaknade:
image1035

image1036

image1037
en gräsig sara och en otroligt glad johanna. ringde siarasas och hon trodde samma sak. att hon drömt det typ.
BRA KVÄLL BRA VÄNNER BRA LIV

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag kommer verkligen inte ihåg att vi stog o typ kramades? jag trodde att vi bara prata genom staketet..

Haha, varför har jag gräs i håret?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback