ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

GRATTIS TILL MIGGGGGG! :D:D jag vågade inte gå till systemet för det känns så pinsamt om dom skulle säga typ "grattis" lite ironiskt i kassan. åå vilken tönt jag är dom hade ju säkert brytt sig om det.. haha.
nu ska vi sjunga lite b-singstar som aaron har laddat ner på sin dator. det är skitkul och har mycket bättre låtar än riktiga singstar. en annan blev ju SUPERSTAR-ratad på första försöket.
igår blev jag firad av min släkt hemma. vi åt smörgåstårta, drack vin och hade det sköj. det var fint, förutom att jag saknade mormor i sällskapet. hon brukar alltid komma med sina inneskor och krama om en hårt. mamma sa att hon kanske får komma hem till jul. det vore så fint så att hon slipper ligga själv i en sjukhussäng.

jag har fått en stor resväska av mina mostrar. lite fickpengar av mormor&morfar. blivit fin i håret tack vare min syrra. en CYKEL av mina parenteser. eller okej jag fick ett presentkort så jag och mallan ska åka till haga cykel och titta på bike till mig. vill ha en stilig gammal damcykel, fast en ny då med växlar så att jag orkar cykla. skulle aldrig palla en såndär med bara en växel.
jippi jippi jippi nu vill jag att ska bli kväll så att jag får dansa med mina bästizzquinnor.
UNDERBARA DAG.
tjing

Kommentarer
Postat av: y

congratsss! ska cykeln med till london? ha!

Postat av: Alina

Trevlig Lucia! :)

2008-12-13 @ 15:24:48
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback