THE EAGLE HAS LANDED

ja igår blev jag medtvingad på en liten festsnärting hemma hos einar örn. jag walleman, ee och anton asp dansade på stolar och bord utan att nån av oss fattade vad fan det var frågan om. det var kul i alla fall.
fördelar med att gå ut med killar: 1. man har jävligt kul. nackdelar: 1. alla är en halvmeter längre än en själv. 2. man pratar mest om hockey och träffar hockeyspelare. jippi. 3. dom lyfter upp en i luften och rystar om en tusen gånger hårdhäntare än någon tjejkompis skulle våga göra. aa det var nog det om det mina vänner jag är inte så bakfull idag heller jippijey.
nu sitter jag och laddar ner musik till mina föräldrars julfest ikväll. det blir en mest rock-förslag från pappa för mamma kommer inte ihåg vad några artister heter som hon gillar. blir nog bra. parenteser är inte så haj på frostwire och att lägga in musik på ett usb. min pappa ba förut: KAJSA! *har ett usb i handen* vi ligger lite efter i tiden rö! förr kom folk med stora högar med lp-skivor när det va fest, o NU får allt plats på den här lilla!! döfascinerad haha.
hejdå allehöppa nu ska jag koka söppa haha nae, men bra rim!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ibland gillar jag det du skriver=)

2008-12-21 @ 13:12:23
Postat av: johanna

bara ibland? det var fattigt.

2008-12-21 @ 17:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback