i was happy in the haze of a drunken hour but heaven knows im miserable now

jag har varit inne i en liten höstdepp-period ett litet tag nu.
& det innan ens hösten har börjat vilket känns lite snopet, men min tanke är att jag kommer vara hur glad som helst när löven börjar falla och det blir höst på riktigt.
när det börjar en ny årstid så tänker jag alltid vad jag gjorde så här års för ett år sen. förra hösten var jag så himla naivt lycklig och idiotisk,, gick och drömde för mig själv i min dumma veromoda-värld.
men i alla fall den idiotin gick ju över den också,, just idag och just igår och några dagar till så bara hatar jag mig själv för en massa saker. jag är så omotiverad, förvirrad och väldigt full av allt och ingenting. avsky, hat, irritation, äckel.
min hy är fucked och jag börjar bli en liten köttbulle. fyochtvi. jag är pank som en liten kyrkråtta och då blir väl fan allt skittråkigt. ja, en hel massa dumma påhitt förstår ni.
men NU, ska jag vända på denna skitperiod.
imorn börjar skolan. jag har packat min lilla skolväska med penna och block haha. tänkte först ta ett block som jag skriver lite typ "dagbok" i, men mest när jag är arg. sen kom jag på att jag kanske inte vill att mina små komvux-klassisar ska se vem jag föraktar och spottar mest på i den här stan. blev ett nerkluddad kollegie sen gymnasiet istället. det är ju ändå typ gymnasiet som börjar om imorn.
glada miner!
adjökens.

Kommentarer
Postat av: jennifer

johanna hedberg, du är smal och fin, så ingen tvär min, din hy lyser klart, du är bäst på typ allt såklart. och omotiverad är vi alla o har vi alla vart, men tänk att du är bra för att du tar tag i det så snabbt. du ska inte vara ledsen eller nåt, för du är allt man kan önska, förstått?ett litet rim:)

2008-08-14 @ 09:49:09
Postat av: Sara

Jag tänkte skriva typ "inte vara deppig johanna, du är åtminstone en av världens bästa vänner" så ser jag jeffis fina rim här o vet inte vad jag ska skriva, känns som att det blir för fjuttigt i förhållande till rimmet. men jag skrivert ändå.inte vara deppig Johanna, du är åtminstone en av världens bästa vänner. och det är det inte många som är!

sådeså!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback