ingenting egentligen

idag ladies and gents, så sålde jag så att det bara rykte om det! glöm det där jag sa om dålig säljare, idag klistrade jag på det största fejkleendet jag kunde, var vänlig mot de som lämnade kläder i provhytterna och drog en och annan vit lögn framför kunderna. sålde bra för att va söndag och sålde 6 jackor till vår jacktävling. hade väl räknat med typ 2 eftersom det knappt finns några storlekar kvar och jag brukar inte gå in fört så mycket haha.
uugh nu gick luften verkligen ur mig på bara några sekunder. jag har gjort det som man alltid måste göra när mammapappa har vart borta över helgen: städa! jag lyckas alltid grisa till det så dant på två dagar så nu har jag röjt undan här.
ska nog bada lite och läsa en bok nu. tjingelingen.

Kommentarer
Postat av: Nattis

haha nej förstår att du inte gjorde. & när jag tänker efter så undrar jag hur fel jag hörde. Kottar & igelkottar, jag missade ju en hel del. Eller såhör man bara det man vill höra kanske =)

2007-10-15 @ 11:15:02
Postat av: Pernilla

då vet jag att jag inte ska ta hjälp av dig nästa gång jag handlar på vero moda, haha om du ska dra vita lögner :D :D fy skäms johanna ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback