buääähääähä

fy fan vad detär synd om mig alltså! just precis nu kom jag på att jag ska jobba på båda mina jobb imorn. uuuuuh jag vill bara tjuta, trodde jag började ett på vero imorn men så sa mamma nu att "skulle inte du till hårvårdsbaren imornbitti?" FAN justde imorn ska vi gå igenom Sebastians nya serie evokativ eller vad den heter. like i give a shit!
okej jag är inte så jättearg ändå, så himla jobbigt ska det inte bli. imorgon blir nog en bra dag trots lång jobbdag. mallanbrallan kommer hem igen och vi ska äta pizza med en annan friend också!
idag har jag vart ledig. solat med anna och sen såg vi sunes jul och svullade. sen badade jag och blev osams med pappa för att jag inte fick ha bubbelskum trots att ingen nånsin badar i det där badkaret so what different does it make. sen blev vi sams och han gjorde varm-"kall oboy"* med vispgrädde och rostmackor till oss, vi svullade lite till och såg Peking express.
nej nu ska jag läsa en bok av kafka som jag lånade på bibblan häromdagen. jag har verkligen ingen som helst koll på bra böcker eller författare. tar bara nåt namn ja har hört förut när jag strosar omkring därinne och ser lost ut och hoppas på det bästa. den här verkar okej, men kanske inte bästa.. vi får se.
goodbaj mina kära vänner och fiender

*när jag var liten drack jag och malin kall oboy så himla ofta att jag helt enkelt trodde att det hette KallOboy. när vi skulle värma den i mikron så blev det: varm-Kalloboy.


Kommentarer
Postat av: Jenny

du har tur du som ens har jobb :)eller, du har ju till & med två.. =)-

Postat av: Rebecca

det är sant :) det finns nog både bra och dåligt med det där, samtidigt var det ju bra för det ger j folk en tankeställare. du har helt rätt i det du säger och håller med dig!

2007-10-12 @ 17:56:28
URL: http://vulnerablee.blogg.se
Postat av: johanna

jenny: tur och tur vet jag inte.. hade jag fått välja så hade jag bara haft ett jobb men nu behöver jag pengarna så då måste man helt enkelt jobba på två jobb!

2007-10-13 @ 10:54:16
URL: http://jaghamster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback