all makt åt tengil vår befriare

nä den här bloggen har börjat handla lite för mycket om fylla nuförtiden tycker jag (och min PAPPA också säkert) så kan det inte gå till. fast fylla är roligt att skriva om för att man får sån sjuk fantasi och ingen kan förneka att det är då dom allra roligaste och konstigaste grejerna händer. hatar f ö folk som säger "jag kan ha kul utan alkohol" bullshit det är alltid dom som är absolut skittråkigast på festen iaf, vad konstigt!
som igår t ex blev vi typ utslängda (med glimten i ögat alltså) från Olearys. jag är inte den som blir utslängd så ofta(förutom innan jag fyllde 18) men jag fick inte riktigt klarhet i varför vi blev det vid den tidpunkten då det hände. i eftermiddags däremot gick det upp för mig att det KAN ha varit för att en i sällskapet satte sig vid bordet och snortade sötningsmedel i från en lina. alltså efter att hon hade grejat till den lite snyggt med mitt kreditkort sådär som man gör... HAHA pinsamt vare ja. einar försökte stoppa na in i sista sekunden men det gick inte och han måste verkligen ha skämts för oss igår hahah.... fast jag är så himla snäll så ingen kan bli arg på mig på riktigt (om dom blir det så argumenterar jag alltid enda fram tills jag får rätt och vinner iaf,  m a o ingen orkar bli arg på mig).

nej nu handlade ju även detta inlägg om fylla, va äre häääär!!! idag iaf har jag vart skittrött och jobbat på hårvårdsbaren (ugh mår illa av att läsa baren) och det var inte så kul faktiskt. örnen gjorde mig dock sällskap sista halvtimmen så det var helok i alla fall. nu måste jag göra färdigt min och madonnas PDLlektion. ORKA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback