tolv sm-guld har Peking. hur många guld har ni? så bra som gamla peking det kan ni aldrig bli!

eftersom att det var nån jävla ID-I-JAUT som sa till mig i tvåan att i 'trean är det så soft i skolan, det händer absolut ingenting, bara en massa party hela tiden!' så har ju jag ställt in mig på detta och därför fått en smärre chock av allt jobbigt som händer i skolan just nu. är galet skoltrött och vill bara skita i allt och sätta mig på Trädgårn och supa mig själv under bordet..... men det går inte! måste härda ut de sista två månaderna har jag lovat mig själv! 
    Var på IFK förut, vilket var riktigt mysigt i såhär fint väder. dock satt det 3 ADHD-killar över oss som var lite jobbiga haha. vinkade och hälsade på CP-makkan också men jag tror faktiskt inte att han kände igen mig..synd.

- Jag ringer på fredag, så ses vi på lördag. Jag kommer i bilen, vi tar oss en tur!!

Nu till något helt annat. Något som kan göra mig så otroligt förbannad är människor som inte kan hålla käften. Jag vet själv att jag inte är världens bästa på detta i alla lägen, min käft kan också glappa onödigt mycket ibland, men det finns en gräns då jag faktiskt förstår att det inte är värt att prata för att man sårar personen det gäller. Vissa verkar inte förstå vart den gränsen går. Det är skillnad på "hemligheter" och hemligheter, vissa saker pratar man helt enkelt inte om om man vet att den som har berättat någonting i förtroende för en inte vill det.
Det finns en anledning till att man inte berättar något och då borde man acceptera om personen inte vill prata om det! Om personen ifråga inte har berättat det personligen så tycker jag inte att man ska ta upp ämnet överhuvudtaget. nu fick jag det sagt.

 nu äre 100 höjdare. hejsvejs!


snart är det student och snart kommer min syster hem :)


Kommentarer
Postat av: Robert

haha mästerlig bild. Du langar alltid upp så snygga bilder!

Postat av: Sara

ohhhh CP-Mackan. Han vill jag med se ju :(

2007-04-16 @ 23:50:47
URL: http://saraelenor.blogg.se
Postat av: johanna

robert: det där är syskonkärlek på hög nivå!

sara: mm vet, men han kände typ inte igen mig :S

2007-04-17 @ 09:56:55
URL: http://jaghamster.blogg.se
Postat av: sandy

du är så söt! ville bara säga det.

2007-04-17 @ 11:24:43
URL: http://www.niotillfem.blogg.se
Postat av: johanna

tack, vad gullig du är :)

2007-04-17 @ 11:43:58
URL: http://jaghamster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback