aggressioner

jag är så trött på skolan nu att jag skulle kunna kräkas Anders Palmgren rätt i ansiktet när som. helst nu. nu när jag sitter här och ska skriva en filmanalys. känner mig så jävla klubbad. fattar inget! liksom filmkunskap skulle ju va en lätt kurs med ett spikat MVG och nu sitter jag här och fattar fan inte alls vem antagonisten är i Kill Bill. eller vilka skuggroller och kontrastroller som finns. nån annan som vet det?
     sen när denna analys är klar ska jag försöka förstå mig på det svenska rättssystemet. går ej bra kan jag lova. vem fan använder sig av löpande skuldebrev, och varför? vad betyder det nuvarande diskontot ökat med åtta procentenheter? vavavavavavavavavava?

och tack DU som väckte mig halv 5 inatt. och fem över halv 5. och fem minuter efter det. SJYSST. det var vad jag behövde för att få en bra dag.


haha jag och sara i fredags. så lyckliga!!!


HAHAHAHAHA jag och eh??? vem? har fått veta att han är pizzabagare på kopkins+ att det är Dia som står bakom mig.ps. ångrade mig lite med filmkunskapen. det är en lätt kurs och imorn får jag gå på bio gratis. hej då

Kommentarer
Postat av: jeffer

HAHAHA

2007-04-22 @ 17:32:44
Postat av: safija

ooh så SÖTA!!!!!!! du o sara:)

Postat av: Sara

Haha, vi är alltid lika lyckliga. Kul kalaskula du hitta på den andra bilden :D

2007-04-25 @ 19:26:14
URL: http://saraelenor.blogg.se
Postat av: johanna

haha ja enda gången jag är lycklig är när jag står i baren där! hahaha annars är det bara skit med allt haha

2007-04-25 @ 20:11:45
URL: http://jaghamster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback