Boooring

Jungfru jungfru jungfru jungfru kär Idag har jag jobbat hela dagen. Det var knappt en käft som gick förbi ens och ännu mindre som köpte nåt. Det enda jag kunde tänka på när jag stod där och glodde i cafét i min ensamhet var en jävla craplåt Här är karusellen som ska gå för kvällen, tio för dom stora fem för dom små. Mitt jobb är nog höjden av tråkighet en solig sommardag. Det kom förbi en skum kille idag. Han och hans tjej, tror jag att det var, kom förbi. Tjejen kom först och handlade av mig och sen när de gick kom dom förbi tillsammans. Jag minns honom sen en gång innan, dels för att han är äckligt ful, dels för att han då bar en tröja som det var tryckt "Kåt" med stora bokstäver på, men också för att han typ ragga på mig då när han köpte fika sist. Då börja han fråga en himla massa vad jag skulle göra under kvällen och om jag skulle till Palace och whatever. Jag berättade då att jag skulle upp till Stockholm mm..
Nu, kanske 2 mån senare kommer han tillbaka och frågar om jag hade det bra i Stockholm och att det var synd om mig som var tvungen att jobba när det var så fint väder jämt. Han stod och babbla i säkert fem minuter om verkligen ingenting. Allt jag kunde tänka var Ska dom nånsin gåå? Står hellre här och har tråkigt än pratar med retardet.
Känner vi varandra? Verkligen inte. Hur kommer han ihåg allt det där? Hur orkar folk va så jävla trevliga?
Jag är skitelak mot folk som kommer och handlar, men bara i smyg. Till alla fula ger jag de kakor som ser lite halväckliga och gamla ut och alla tjockisar får dom tiniest bitarna. skit ska skit ha.. nä fy fan vad jag är dum. Jag ska be om ursäkt och bli snäll igen.. nån dag.

Nu ska jag till Trädgårn snart.

Skynda på, skynda på för nu ska karusellen gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback