Min bästa familj

Oh vad jag gillar när min pappa sitter i soffan och spelar gitarr. Det är så himla mysigt.. Just nu är det Beatles - Let it be som spelas :) Mamma är lite arg för att pappa inte har duschat och gjort iordning sig än för de får ju besök om ett par timmar hahaa..... Bråttom bråttom! Och nu har hon mannekängat och jag kom fram till att Outfit nr 3 passade bäst till nyår. Haha nu ska ja måla ögonskugga på min söta mamma som blir så vacker så hahahaaa

Gott NYTT år?

Jag förstår inte det här med att säga gott nytt år än? Det är ju den 31 dec? Imorgon är det ett nytt år, 2007. Mm och så jävla spännande tycker jag faktiskt inte att det ska bli.. En helt vanlig dag som inte har funnits förut, precis som alla andra dagar.
Alla ska sitta o förutspå hur nästa år ska bli, och lova en massa saker som man ändå aldrig håller..?
Jag menar förra året lovade jag mig själv att börja träna 2-3 gånger i veckan. haha vilket skämt!
Jag lovade mig också att jag skulle glömma alla bekymmer från 2005, och det kan man säga att det har jag lyckats bra med. Igår såg jag en bild på dom två, och jag kände inte den minsta ilska eller ledsamhet i hjärtat. Bara ren jävla lycka för hans skull och för att han är glad för en gångs skull. Jag tackar Gud för att det inte gick så illa som det var påväg att göra.
Sen lovade jag mig själv att bli seriös. Ja, och det var jag heeeela sommaren och lite därtill, sen så var det ju inte mitt fel att det blev som det blev. Nu har jag helt enkelt insett att jag klarar mig allra bäst själv och det är då jag mår som bäst. Så fuck tvåsamheten.
Summan av kardemumman är att jag inte ska ha ett enda löfte i år (definitivt inte klyschiga; börja träna och gå ner 5 kilo! haha) för jag håller dom inte. Och om jag ska lova nåt då ska jag hålla det, that's me!

Snart ska jag börja göra iordning mig. Mitt rum är nystädat och pappa har satt upp min taklampa som vi köpte för tre månader sen.
Kl 19.00 serveras det champagne hemma hos Jonna och hon ska få en liten present utav mig. Hihi :)
Jag tror att det kommer bli kul ikväll, eller det är det i och för sig alltid med mina tjejer. Hm juste får inte glömma att ta med Fia med hutt! Näe, nu måste jag måla naglarna Cya!

Ha en rolig nyårskväll allihopa och gör inget som inte jag skulle ha gjort!

vimmel!

HAHAHAHA DEN HÄR BILDEN ÄR SÅ JÄVLA ROLIG!
32622-333

Nu börjar fylleångesten sätta in...

Assssåååå nu kan jag aldrig mer gå in på JC igen. Jag har inte så många affärer kvar som jag kan gå i på stan snart. FAN! meeeen JC har ändå tråkiga saker så det gör inte så mycket men fan det är ju en som jobbar där som är skitsnygg där inne så jag brukar ta en tur in och låtsastitta på jeans ibland. Hahaha men jag tror bestämt att det är fler flickor än jag som gör så i den här staden :)
Jesper säger Thai? Jag säger: Eh? I don't do thai..Jag tror han lögnar lite för mig för att få mig lite uppspelt. MEN mycket möjligt det för jag minns inte så mycket av igår.

Och jag har ont i magen varenda gång jag går in i hissen. Så fort jag möter nån i hissen så får jag hjärtklappning när dom ska trycka på knappen INTE SEXAN, SNÄLLA BO INTE PÅ SEXAN!!! pappa vill att jag ska gå ner och be om ursäkt, men jag vågar inte. Jag är ju lite mer blyg när jag är nykter om man säger så... Han har lite halvt-om-halvt erbjudit sig att han ska gå ner ÅT mig och be om ursäkt det känns ju lite halvchicken men va fan ska man göra?

LATTEMASKINEN VAR EN SUCCE! Mina lattes är fan godare än Kahls och nu har jag lärt pappa hur man skummar mjölk till Cappucino.. Eh fast atteeeee det gick inte så bra för de va en grej i den där ångsaken som lossnade så det sprutade kokhett vatten och mjölk överallt sen så låtsades han att han förstod så att jag skulle slippa "visa hur man gör" igen hah..Något jag hade velat säga till två män i mitt liv.

Do you wanna screw up the best thing in life just because you're a little unsure about who you are?

Man kan inte alltid bara tänka på sig själv. Allt man gör påverkar ju någon annan och ibland måste man se lite längre än till lyckstolpen över gatan, eller välja att ta konsekvenserna för misstagen man gör i livet.


Den här är till Majsan. I miss you babe!

i carry your heart with me(i carry it in
my heart)i am never without it(anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear
no fate(for you are my fate,my sweet)i want
no world(for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart)

av: E.E Cummings

En andra chans

Igår var det en tjej som kom in på jobbet med den här jackan från Minimarket fast i svart.Wonderjacket
Många har skrivit om den men jag har inte tyckt att den är så jävla speciell ändå. Ända tills igår då. Det var en asiatisk tjej som hade den på sig och med luvan uppdragen också. Skitsnyggt verkligen!

Snart ska pappa och jag se En andra chans. Det är en så vacker film om en kille som träffar hans största kärlek i ganska unga dagar men istället för att dela sitt liv med henne så bestämmer han sig för att satsa på karriären och flyttar till andra sidan av landet och blir stenrik på sitt jobb, men kanske inte så lycklig.. Sen hux flux en dag så blire nåt trolleri och då får han en insikt i hur det liv vore om han hade fortsatt att va ihop med tjejen och fått barn med henne. Då är han skitalycklig och så fattar han ju att han har gjort sitt livs misstag. Aja den är skitsorglig och min pappa gråter varenda gång han ser den...
 och då är min pappa ingen tjutare direkt. Enda gångerna jag har sett honom tjuta var när farmor dog och när han ser den här filmen då...

JA BLIR LEDSEN! Kan du förstå den svenskan eller ska vi ta om det igen? fattar inte varför jag ens försöker..

Årets lista 2006!

Jag snor den här listan över årets olika saker av Sara, för hon hade ju också snott den så hon kan ju faktiskt inte klandra mig..

Kategorier
- Årets Man

Jesper Wallman. Min apselut bästa och roligaste manliga vän.
Jacob får en liten del av nomineringen också. Åreresan i mars var lätt den roligaste skidsemestern ever. Och ibland önskar jag att Åre låg i Linköping för ja saknar honom lite.
- Årets Kvinna
Min mamma är världens bästa kvinna. Klyschig som jag är så måste jag säga att hon är den starkaste människa jag vet, även fast hon är så liten och nätt.
- Årets Minifarsa
Jag har bara en farsa och det är farsan. Han är jävligt pappig så att det räcker och blir över.
- Årets Minimorsa
Jonna Pettersson for always and ever. Hade jag inte haft henne med mig överallt så hade jag inte kommit med planet från Bulgarien tex. Och vem fan vill stanna i Europas äckligaste land längre än man behöver?
- Årets Pajas
Psyket. Han går  ju apeshit om jag nämner hans namn så det är det väl inte värt att jag gör. Men ni vet alla vem jag menar och han är årets pajas.
- Årets Chaufför
Jonna P-son samt hennes mamma. För Jonna skjutsar alltid mig till Hästen och sånt och Gittan Go hämtar oss alltid på nätterna.
- Årets Fjäskis
Johan Hallin. Hoppas inte att han läser min blogg för då kanske han blir djupt sårad men han är bara för mycket.
- Årets (mest oväntade) Toffel
Dan B. WOAAAH. Nomore words are needed.
- Årets Player
Jonna är på första plats. Hon gör så roliga saker. Sen R då. Man ska akta sig för att playa med andras hjärtan.
- Årets Nykomling
Jennifer har blivit en av mina närmsta vänner under det här året. Hon är bara för go! Hon lyssnar alltid när man behöver henne. Hon var den som stöttade mig allra mest när R var otrogen. Man blir varm i hjärtat av Jeffiss flams också haha.
- Årets Snygging
Amen alltså här kan jag inte bestämma mig. Första mötet med Mowgli var ju något alldeles extra.. Men jag kör alla som jag tycker är sjukt snygga: M, Hästballe, Jacobs brorsa, Volchok i OC, Projektet.. Jag kommer inte på nåra fler nu. Det finns inte så många snygga killar har ja kommi t på. Eller jo en kille som brukar komma o köpa vax också. Han är så stilig.
- Årets Sömntuta
Sandra. Kan somna ståendes om det skulle behövas. Och så jag själv då. Att väcka mig när jag har somnat på fyllan är omöjligt.
- Årets "Mest irriterande"
Psyket igen.
- Årets Vecka
Veckan i Playa del Ingles var intensiv och så galet jävla kul!
- Årets Mest använda fras, när man vill slippa stress
Det fixar sig med blommor bara kärringen kommer i graven!
- Årets Välgärning
Jag bjöd en luffare på pizza men han var ingen luffare så han var mätt. Men ändå, jag erbjöd mig.
- Årets Resa
Playa del Ingles och Åre med Malin.
- Årets Röst
MIN


Vad hände med Johanna Stoneface?

Förut hände en underlig grej. Jag satt på spårvagnen och skulle åka hem med mamma och nynnade på One love. Då fick jag en klump i halsen och blev tårögd av att tänka på Bono i U2:s röst. Helt knäppt var det, men den rösten är ju så vacker.....


Två Bono tack!

"Jävlar vilket sug i blicken!" hahahahaha

HAHAHAH asså ja skäms så jävla mycket! Åh ja fattar inte hur jag lyckas jämt!!
När jag kom hem igår runt 4 eller nåt (blev inte efterfest thank god!) så går jag ur hissen som vanligt och går fram till min dörr, sätter i nyckeln och försöker vrida om..och det går inte!! Det är fel nyckel! Jag blir helt förvirrad och undrar om det är jag som är knäpp eller vad fan det är frågan om..? Jag provade allt möjligt som jag kunde komma på, andra nyckeln i första dörren, första nyckeln i andra dörren.. and so on.. Men inget funkade!
Jag trodde verkligen i min vildaste fantasi att mamma och pappa inte ville ha mig längre så att dom hade bytt båda låsen så att mina nycklar inte funkade längre och att dom aldrig skulle svara i telefonen när jag ringde och så skulle jag bli ett såntdär guatemaliskt gatubarn....(förutom att jag är från Sverige då)
Iaf för att göra en lång historia kort (det är här allt det pinsamma kommer så vi snabbspolar det) så trodde ju såklart dom som bodde där att det var inbrott så till slut så börjar dom rycka likadant i dörrn inifrån som jag gjorde utifrån. Så stod vi där och turades om att rycka i dörrn lite och sen helt plötsligt så kommer jag på att jag är på fel våning! Oops våning 6 bodde ju inte jag på nej... Hm åker upp till 8:an och fattar ingenting.


HAHA hur går det till? Jag tyckte väl att mamma hade satt upp nån ny ful krans.. Men den va ju inte vår!h hahaha

Ja igår var det sjukt kul i alla fall! Det var inte så mycket folk men vi hade askul i alla fall. Man kan ju undra vem jag är med jämt för jag ser aldrig dom jag kommer dit med på hela kvällen inne på Otten och så ses vi alltid utanför och går och äter.. På tal om det så vart jag asarg på en kille på Norrtullsgrillen för att han satte sig och låtsades vänta vid vårt bord hur länge som helst. Sen när jag väl frågade vad han väntade på, då hade han inte ens beställt! Då överdrev jag väl kanske liiiite och blev skitförbannad på honom för att han satt vid vårt bord och bad honom dra.. Ful var han också!

Aa och inne på Otten blev Sandra kukad i asset 3(!) gånger av en neger i baren! Hon stod där o snackade med nån och hade skittrevligt och helt plötsligt känner hon en snopp i rumpan, med stånd! Hhahahah o när hon vänder sig om står han där och låtsas som ingenting! ahahahaha

MINA LÄPPAR ÄR SVULLNA! gonatt

Vi går till Otten med rätta looken

Ja, vem trodde egentligen att jag INTE skulle gå ut ikväll trots att jag har rest, jobbat, inte sovit.. och är helt allmänt slut i kroppen? Hm inte jag i alla fall. Otten ikväll med Sandra, Jonna, Sofie och Elin. Hä bli bra de! Vi ska föra hemma hos Elin. Det blir nog skoj..!

Något som jag gillar med min pappa är att när han inte har nåt att göra hemma så åker han och köper saker. Han klarar liksom inte av att sitta hemma och se på tv när han för en gångs skull är ledig så han åker och tittar på en massa grejer och köper lite allt möjligt. Lite spontant sådär.
Sist hittade jag en 42" HD-tv i vardagsrummet hux flux. Och idag blev det en espressomaskin tex som jag har tjatat om ett tag. Igår blev det en dörr till min dusch. Nästa vecka (haha han har t o m planerat in det här för sin lediga dag) så ska vi kolla på kakel för han vill kakla om mitt badrum. Hm det var nykaklat för mindre än ett år sen men han är tydligen inte nöjd. Alltså jag är inte den som är den, så varför skulle jag tacka nej? Han säger att det är för mörkt, att det ser lite skitigt ut där inne. Om det beror på kaklet eller att jag aldrig städar vågar jag inte avgöra men nästa vecka blir det iaf nytt kakel. Yo!
Mamma är ju typ likadan men till skillnad från pappa så köper hon bara grejer och kläder till sig själv som hon mannekängar för mig sen. SÅ kul! :S

Mja vad kan jag säga mer om dagen? Tja det var nån som spydde precis i gången mellan mitt jobb och Coffeehouse förut. Sött.. Säkert en alkis eller nåt. Någon var smart och löste det hela med att lägga två sopsäckar över eländet..

Nu måste jag iaf fixa till mig! Cya.

Thanks a lot DAAAD!

Yes! Nu ska här göras Toffe nut latte :)

Screw Starbucks... det e ja som är kaffeexperten här

Kom av en slump in på den här sidan..

Alex + Chloe

Jag vet inte om det är allmänt känt, jag har aldrig hört talas om märket förut i alla fall. Dom har sjukt mycket fina halsband. Alla är så fina att jag inte ens kan välja vilka jag vill ha.. Och de är inte ens dyra! Är det någon som vet hur det blir med frakt osv?

Några små favoriter:
32622-331 32622-330 32622-329 32622-328 32622-332
Coco is dead (knife fight), Coco is dead (buried alive), Mixed tape, Le crane (skull) och Kate (The only "Moss" in our woods)

Kan inte riktigt säga vad de är gjorda av? men de ser ut precis så som jag vill ha dom!

ps. Jag ser att de är gjorda i Black/silver/gold mirror acryloc.. vad nu det betyder?

Jespers mamma läser hans blogg..

Jesper har stött på precis samma problem som jag. Hans mamma läste hans blogg (haha och enligt honom så läser hon min också, pinsamt!) Så han lösenordsskyddade bloggen. så HÄR kommer det roliga inlägget: (fan nu har jag hypat upp det skitmycket SÅ roligt är det inte...)


Dagens

Föresten iom att Gurra är omtalad så får han stå för dagens också. Bortamatch i skövde när skövdes materialare står och skriker åt domaren, Gustav åker förbi och han skriker något åt Gurra. GUstav tittar mot hans håll och ser att han har en stor vårta och säger:

"Går den där party vårtan hem hos brudarna"

hahha han e för go

I wanna look as myself at my most fabolous!

Min pappa är så jävla OH! jobbig. Han tror att jag ska förstöra hans beloved jävla London Map med lite nagellacksborttagningsmedel (långt ord). Han hetsade sönder mig så då blev jag lite tjurig och gick in till mig och kollade på Sex and the city säsong 6. Jag grät massor när Charlotte får Elizabeth Taylor av Trady och när Samantha och Smith rakar av sig håret tillsammans. Det är så vackert alltihopa! Buhuu
 Jonna säger att det är utgång som gäller imorgon. Orkar jag? Jaaadå.. Jag är ju ledig på lördag så det borde gå bra.
Bara jag vet när jag får vila nästa gång så orkar jag alltid att hålla ut när det är jobbigt och man är trött.
Att jobba och gå ut halva lovet är ju självklart självförvållat. Men jag vill ju så gärna ha pengarna. Och dessutom pallar jag bara inte att sitta hemma och häcka när jag vet att alla andra har superfun ute på krogen. Jag klarar inte av att missa nåt roligt liksom! Så därför orkar jag gå ut. Och har alltid lika kul! :D

Haha jag vet ju att det kommer bli som vanligt. Vi går på efterfest och man kommer inte hem förrän kl 9 på morronen med sminket utsmetat i hela fejjat.. haha.
Jag gillar det där efterfestkörat vi har börjat med på senare tid. Asså vi går ju inte på såna där snuskiga efterfester där alla pullar med alla och sånt.. Det känns lite billigt.
Nä, vi sätter oss ner i soffan och har det mysigt. Tar oss en macka och Oboy om man är hungrig.. Eller kanske en pommestallrik från stället nedanför. Skrattar åt störda saker. Sen slutar det alltid med att alla somnar i en ormhög i sofforna. Det kan ju inte bli annat än KUL!

Music is my imaginary friend

Idag har jag jobbat och det har vart kul som vanligt. Känner väl inte att jag har så mycket originellt att skriva här men för att behålla mitt rykte som bloggkung (varsegod anton!) så måste jag ändå knata på lite.


Tänker istället länka till ett så jävla roligt
inlägg hos Jesper! Partyvårta är årets ord hahaaha.. (Jesper ta inte åt dig för det var ju inte du som var sådär himla rolig..)

Ja, kan väl bara meddela att jag skulle äta en jättegod middag nyss också men jag tappade ett stort glas vatten i alltihopa så det blev inget av det... nähepp. jag är fortfarande lite hungrig :( Typiskt mig. Fläskotlett, potatis och kantarellsås var det ifall någon undrade.

På söndag är det nyårsafton och jag har både klänning, skor och väska klart för en gångs skull! Vi ska börja med en trerätters hemma hos Jonna. Alla bästa tjejkompisarna, både gamla och lite nyare vänner (-Anna, synd att inte hon ska vara med). Det ska bli riktigt mysigt :) Sen går vi förmodligen ut i våra smällkaramell-klänningar. Jippi pippi undra vem jag ska nyårshångla upp? Jeffer tror jag det blir som får 2007 års första kyss för hon har så mjuka läppar!


Haha sluta va så svullen!!!

Victorias secret fashion show 2006

Var det nån mer än jag som fick ståpäls igår när Justin sjöng My love på Victoria's secret fashion show? Alltså ja blir helt kär i honom! Den där rösten, kläderna, hans moves, allt! Justin is the shit!

_DSC7022.jpg

Carolina Winberg var lika snygg som vanligt! Undrar om hon hånglade med Justin som hon sa att hon skulle? 
_DSC7286.jpg
Är det någon som vet vad den här modellen heter? Jag tycker att hon är så himla vacker. Vilken kropp!

Alla är ju galet heta egentligen, Adriana Lima har sån utstrålning! Otroligt vacker hon också!

who's the topmodel now biaaatch!

Nu är det Victoria's secret fashion show 2006 på tv3! Det ska jag se nu, har redan sett typ allt på youtube för en månad sen men det kan va kul att se igen.

Allessandra Ambrosio skulle inte ja tacka nej till.

IGÅR

Igår hade jag sjukt kul! Det var nog fan länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår natt!
Men jag kan inte säga annat än att jag är lite smått sliten efter alla äventyr, och det är väl inte så konstigt..

Vi flög ju hem från London igår kväll och kom fram i Norrköping kl 11. Jag orkade inte åka hem emellan så jag bytte om till partystass i bilen och bättrade på sminket i en fickspegel! Haha lite provisoriskt liv att leva men vad gör man inte för att inte missa hela festen...
 Ok, so off I go to Martin på förfest. Det var trevligt som vanligt och sen for vi över gatan till Otten. Här missade jag något men i efterhand hörde jag att en konstig person sprang efter mig på vägen dit?? Alltså jag förstår inte riktigt varför, men jag kom undan utan att veta om det själv i alla fall haha.
Otten var riktigt roligt tror jag, det var mycket folk och alla var väldigt gladaaaa. Jag förstörde ett ragg för Wallman men han är inte bitter, han tycker om att kramas med mig sen får tjejerna tro vad dom vill!
 Jag började på fyllan inse att vissa personer är mer patetiska än vad jag tidigare trodde. Jag ville inte vara lika patetisk så för en gångs skull höll jag mig liiite i skuggan.
Sen vips! trots att det kändes som att vi hade vart där i 5 min så stängde dom lilla och sista låten gick igång. hahaha aa vilken syn det måste ha vart!
Aja sen blev vissa lite tjuriga men det slutade i alla fall med efterfest på samma vanliga gamla place. Där skrattade jag som aldrig förr! Jag var så jävla trött att jag blev pigg så vi pratade hela natten om Anabola och hur det går för henne i livet nu, könsbyten (för Anabola), hamstrar och deras död, våran spanienresa och roligaste resekamraten Dennis (hahah jag skrattar bara jag tänker på honom), min skolgång och olika lärare i den...hm, vilka fjortisar som ska få barn och hur fula ungarna kommer bli, vilken tid i livet som man borde känna sig stressad över att man inte har hunnit med att göra mer än en 18-åring.. Mja lite allt möjligt helt enkelt.

Vaknade efter en timmes obevkäm sömn i en säng. Det var så trångt så jag och Sara låg-stod i sängen så jag låg med överkroppen men stod med benen i golvet. Snacka om att jag hade ont i ryggen då!
Då ringde min chef och ville att jag skulle jobba. Orka det dåååå...
Men som sagt nu är jag TRÖTTTTTT!

Pass på, jag kommer skrika er öron döva!

Okej nu kommer eldprovet. Duscha hela kroppen och tvätta håret i KALLVATTEN. Alltså inte ljummet utan iskallt vatten. Igår fick mamma värma vatten på spisen åt mig för att ja skulle kunna utföra lite tvagning. hahah snacka om 1800-tal. Men så är det i B-landet England där ingenting funkar och dom har otympliga dammsugare.
Jag har väntat in i det sista för att verkligen försöka komma undan men det går ju inte. Mitt hår är så jävla äckligt och jag luktar gammal gubbe! BläääNä sune.. mamma är rörd.

Jag vill bara dela med mig av den roligaste bloggen som jag läser. Cornelia is hilarious! Jag skrattar sönder åt alla hennes inlägg. Såååå läs den för då får ni lika skoj som jag tjolahoppfallerallanla!

Och sen var det ju så att jag blev lite smått rörd när det var nån stackare som blev ledsen när min blogg skulle läggas ner. Haha men jag är ju kär i min blogg så det var ju falskt alarm men ändå..

Aj!

Jag rev mig själv på läppen. Bara sådär. Lyfte handen utan att fatta det själv och rev till mig själv skithårt på läppen, helt utan anledning liksom. Smaaaaart tjej.

Alltså amerikanska dammsugare eller engelska eller vadfan det är suger verkligen svettpung. Jag skulle dammsuga Jess & Leons lägenhet nyss och den bara åkte omkring och lät utan att ta upp minsta lilla smuts alls.. Duktigt också.
Mamma och pappa åkte in till Oxford cirkus men jag orkade bara inte följa med. Jag ska ändå inte köpa nåt mer, det är bara mamma som tror att det är rebajas idag så hon ska hitta ett par skor. Och vi vet ju alla hur jobbigt det är att följa med mamma och shoppa. Hääääregud. En mer krävande shoppingbuddie får man leta efter. Eller aa jo, jag vet en som jag sprang hela stockholm runt med utan att få kolla i en enda tjejbutik. DET var jobbigt.
Jag sitter i alla fall hemma här själv nu. Så jävla skönt att slippa allt liv för en gångs skull. Ska duscha i en kallvattendusch snart också. Heja att det är fel på varmvattnet. Men jag måste tvätta håret nu för ja ska ju uuuuut ikväll och sexa med mina vännneeeer! Hihi så kul.
Hoppas bara att jag slipper serious talk ute på balkongen som vanligt. Jag menar jag är ju typ döv, så det är OMÖJLIGT för mig att höra vad nån säger. Men det brukar inte hjälpa att skrika VA? VA? VAAAAAA? you still don't get it.

Ciao people

Jag vet inte om man får göra såhär, men bilden var så fin..Från Heidi Slimane's
bilddagbok

Deeeeeep

Undrar hur många det är som har hemligheter för mig som jag skulle bli jätteledsen om jag fick reda på?
Det finns ju säkert ett par stycken såna. Typ om nån av mina kompisar har vart med mitt ex eller nåt liknande. Det tror jag ju naturligtvis inte att de har, men den sortens hemligheter..
Men jag vet själv hur det är, vissa saker är bäst att hålla för sig själv. Kanske inte för att det är saker man har gjort fel alla gånger men vissa mår bättre av att inte veta allt.
Och det är precis det, jag vet att alla tänker likadant. Man mår bara dåligt av att alla ska vara superärliga hela tiden. Förut hade jag tron på att det ALLTID var bäst att vara ärlig och verkligen berätta allt för vissa personer, även fast man visste att personen skulle bli ledsen.. Det var innan killar hade cheatat på mig 2 times in a row. Nu vill jag helt enkelt inte veta all skit bakom min rygg. För den finns definitivt där, det gör det nog på alla.. jag vill bara inte veta vad som väntar mig.
Det finns ingen anledning att bli sårad längre. Men det är ju på bekostnaden att jag aldrig kan lita på nån heller.
Det är ganska tråkigt ibland, men hellre det än att gå igenom det där helvetet igen.. För vem kan lova mig att jag inte behöver det?

NU FORTSÄTTER PARTYYYYT!!!


Den är min favorit.


Såhär i juletider bjussar jag på min favoritjulsång och självklart min FAVORITARTIST!

Mina väninnor and vänner


Man kan inte kalla det nyheter..

Jag gjorde ett test och det visade sig att jag var en STOR dramaqueen. Haha som om det var något nytt...?

Hur mycket
dramaqueen är du?

Världens bästa kompisssssar

Alltså  nåt som kan störa ihjäl mig är människor som är så jävla ytliga.. Jag kan förstå att jag ses som ytlig många gånger och jag är ganska fåfäng, jag vet, men det är inte alls vad jag pratar om. Utan det är dom människorna som BARA värdesätter såna saker. Som att någon är snygg eller har alla nya grejor, varför skulle man vilja vara med någon bara för det?
Det skulle aldrig falla mig in att umgås med människor som har de "rätta" sakerna trots att dom är helt körda i huvet. Men jag har insett mer och mer vilka vissa människor är, och det gör mig så himla trött. Vem fan bryr sig om vems julklappar som kostade mest? Vem fan orkar prata om såna här saker när man snackar eller umgås? "Heey, mina nya kläder är så jävla stekiga för ja köpte dom i en dyr affär och dom kostade skjortan!" Mycker att hurra för liksom. Känns det ens viktigt?
Inte för mig i alla fall. Jag har på senare tid börjat värdesätta mina vänner så mycket mer än förut. Jag har märkt att dom verkligen är precis så som jag vill att mina vänner ska vara. När vi umgås är det viktigast att man har roligt. Vi skiter i om folk glor eller tycker att vi är konstiga, fine för mig! Då har vi väl gjort någon annan sysselsatt i en dag om dom vill klaga på oss :)
När man är ledsen så finns det alltid någon som sätter sig ner och pratar eller bara lyssnar när man behöver prata. 
När man går ut så slutar man aldrig ensam utan alla kollar ordentligt så att ingen går hem själv. Alla ska va tillsammans hihih...
Det är bara såna småsaker som gör en så glad. Bara känslan av att man har träningsvärk i käkarna för att man har skrattat så mycket under en fika. Sitta i timtals under en fika och filosofera över vilket djur det är vanligast att man har djursex med (Höjing påstår att det är hönor för dom har sköna tarmkanaler), eller om isbjörnars päls verkligen är genomskinlig?

Jonna, Sara, Sandra, Anna, Jennifer, Jesper, Marie, Johanna, Höjing, Sofie, Elin.. jag kan hålla på i en evighet men. YOU MAKE MY DAY!

Miss youuuu

saknar Johanna lite.. Var så länge sen jag såg henne. eller nae inte egentligen för jag träffade henne en skitkortis på stan häromdan. Men ja ska fråga ifall hon vill följa med ut imorn kväll.. Vore kul med en av våra kvällar igen. hahah alltid likadant, det blir alltid riktigt jävla wicked när man går ut med henne!
Men hon är väl, precis som alla andra, asbakis imorn, för ikväll är typ största utekvällen på hela året!

Nu äter vi julmat. Göttit. Mamma till Aaron: The lax is good!

Hahaha söt engelska mum and dad!

Julklappsbyte

Nu har vi haft lite julklappsbyte här.. Lite fika och öppna julklappar. Det är så mysigt här så..! Snart ska vi se Kalle Ankas julafton också. Aaron har laddat hem det och Karl-Bertils julafton bara för att det ska bli precis som hemma. Haha så sött.

Med risk för at t låta lika materiell som JonnaPonna så har jag fått:
Ansiktsmask,
Mysdress i velour,
Halsband med en liten ballerina.

Sen lämnade vi några julklappar som vi ska öppna ikväll.


Hahahahaha dagens:
(pappa fick en skjorta av mig och Malin i julklapp.) Pappa till Aaron: " I'm going to try my skirt on!"

HAHAHAAH lite chockad min

Lite grejer jag fick med mig från Topshop...

32622-323
Grå kjol med hög midja

32622-322
En sån här fast i grön

32622-321
Ett par såna hära. Veeeeery uncomfortable.
32622-320
En sånhär fast grå.
Ett par sånahär också. tyckte dom var finaaa :)

halla allihopa!!!

nu ar jag i london! It's great! Vi firar julafton idag istallet for hela London ar typ dott idag sa da vore det waist of time att fira pa julafton och sitta hemma och hacka pa juldagen.

Haha jag bara skojade vi har laptopen med oss så jag kan använda åäö men jag tyckte det såg lite ballare ut att skriva utan som alla andra gör när dom är utomlands :) Men pappa provade och vi blev uppkopplade på nåt nät här så nu kan jag blogga! Goooodie :D Oh jag har så mycket jag vill visa och skriva men jag kanske tar det mesta när jag kommer hem... Hmm och för dom som störde sig på att jag har får shoppa för 3000 kronor: Det är alltså inte så att mamma växlade in 3000 av sina besparingar som jag får shoppa upp utan det där är  egenintjänade pengar som jag har slitit hårt för kan jag lova er! Så jag är mycket väl värd all denna shopping haha  :)

En liten snabbgenomgång av resan so far:
Lördag: Mamma och pappa fick panikångest på flygplatsen kl 5 på morronen. Vi var faktiskt i tid för en gångs skull och då pajjar rullbandet till väskorna när vi stod i kön till incheckningen. GAH panik, mamma trodde att vi inte skulle hinna med planet! Det hela slutade med att vi fick gå före några andra och sen kom vi i alla fall med planet till slut.

Sen gick jag och Malin på stan hela dagen. Först irrade vi runt för att hitta till Absolute Vintage. Malin sa som vanligt att hon hittade och så gick vi vilse i typ en halvtimme och SEN till slut kom vi fram :) Jag var helt i extas, liksom det är så mycket fina grejor att man inte kan ta in alla intryck. Det är helt sjukt vad mycket saker det finns. Jag ville ha typ allt! Till slut fick jag begränsa mig till ett par pumps (som är för små) och en svart kuvertväska i svart ormskinn. Superfin!

Resten av dagen var vi på topshop. Det är huge! Liksom Malin kan inte ens namnet på alla hennes arbetskamrater som jobbar på samma våning. Hon får 25 % på allt där så jag gick lös och shoppade upp typ alla mina pengar. Det blev en mörkgrön förklädesklänning, en grå kofta i ull/kashmirblandning, ett par mörkgröna skithöga pumps, ett par vintagesolbrillor, ett par mörklila strumpbyxor, en liten present till Jesper från Topman.. mjaa det var nog allt från Topshop.

Söndag:  Igår var vi på Harrods. Jag köpte ett par coola Converse på Office på vägen dit. Harrods var också helt sjukt att se men det var ju ingen som skulle köpa nåt där så vi gick bara ett tag och kollade. Sen skulle vi till Madame Tussaud (eller hur det nu stavas) men det var stängt.. Vi såg Big Ben och London Eye också men det var ju bara bullshit. Pappa tycker ju sånt är kul men jag blir uttråkad direkt.
Sen skulle vi åka skridskor nere vid London Bridge, det var verkligen jättemysigt men vi kom lite för sent så det var fullt där. Det var lite synd för det hade jag velat göra. Mamma ville åka skridskor mitt inne i stan som dom gör i alla filmer. Får bli en annan gång though..

Måndag: Idag är det Christmas day så vi ska snart öppna julklappar. Pappa är asrastlös. Ganska jobbig kille.....

Aaron är förresten jättetrevlig och det är ju ganska originellt att snacka engelska hela julen men mamma o pappa klarar sig helt ok faktiskt..

Visar nog lite bilder senare eller när vi kommer hem.. C ya på annandagen! Vi kanske kommer hem halv 11 så jag kanske hinner med lite förfest i alla fall.

GOD JUL ALLIHOPA!!!

IMORN!

Åker jag till London! Mamma har växlat in 3000 kr åt mig som jag ska shoppa upp :D:D

Och nu är det samma gamla tugg som vanligt här hemma när man ska iväg nånstans. Mamma tycker att vi ska åka hemifrån runt 04.00-04.15 och pappa tycker att det är lagom att åka runt 5 när vi ska va i Nyköping halv 6. Jag lägger mig nånstans däremellan tror jag för att slippa tjafs..

Imorn är det reunion med min älskade syster och jag ska också få träffa killen Aaron har jag hört rykten om. Spännande!

Yeyy nu ska jag packa det blir ingen munter historia. Hejsvejjs & GOD JUL!

C u på annandagen då är jag tillbaka in i dimman (ajuste alla som jag har sagt att jag ska gå ut till; jag kommer inte hem förrän 1 så jag skiter i förfesten och kommer nog direkt hahahaha..hmm)

ps. Idag har jag fått julklapp av min chef, Mankan. En styck vinflaska (thanks a lot!), 200 kr biobiljetter och 2 trisslotter som jag vann 25 kr respektive 25 x2 kr på! Trippelvinst alltså, pretty good. Ska ta 3 nya på flygplatsen tomorrow morning och jag känner djupt inne i hjärtat att det är en 100tusing i en av dom i alla fall.

men i allafallsatt. Godnatt!

IT'S YOUR LUCKY DAY!

Idag har jag jobbat igen, vilken jävla skräll! Nae men de har vart kul, mycket folk och sådär. En man från Sebastian hade produktgenomgång idag och det känns som att allt han säger går in genom ena örat och ut genom det andra! haha inte riktigt, men nästan. Fast dom har riktigt bra produkter, så mycket kan jag säga iaf. Fick en supersöt prov på Shaper mega holden.. och sen köpte jag en stor sån också för den är så himla bra! Men den ska utgå ur sortimentet om några månader. Crap :(

Sen så sjöng Idol-Markus på övre plan och då var det ju typ kaos överallt. Fattar inte vad folk ser i den mannen, han är ju ful och sjunger inte speciellt bra ens. Äh tacka vetja Snygg-Erik som dock är ganska överhypad han också iofs.

Snygg man (vt) och Ägghuvud (th)

Snart ska Jesper och Anna komma hit och se på film. Jespers mamma är ju typ kär i mig. Det är ju lite kul sådär, men inte så himla konstigt för det är ju typ alla i den här stan...

Jag köpte en grym tee på H&M's herravdelning förut också. Den är brun och så är det en tönt på med texten "Dorkington hackers - Ain't nothing we can't hack!"
Den var rätt ball och så tvingade jag Jesper att köpa en likadan fast en gul så nu har vi likadana, cute aint it?

Förresten han muppot Jesper har gjort en
egen blogg som ni kan läsa den är kinda cool! :)

fuck off and die allihopa för ja är så jävla trött

Förutom att ha jobbat idag så har jag gjort lite andra saker som att gå i skolan t ex  och imorse när jag skulle dit så märkte jag en så jävla störd grej. Jag fick en jättefin skjorta från Boomerang av min mormor i födelsedagspresent. Det var en såndär skön som inte känns obehagligt utan i 100 % bomull. Första gången jag använde den så fick jag naturligtvis en fläck på den. Mamma tvättade den igår enligt tvättråden och imorse upptäckte jag till min stora förskräckelse att den har krympt! Det är typ en bebisskjorta nu...!!! Jag är så jävla arg. Alltså lite överdrivet kanske, men den är verkligen för kort nu och så ska det inte vara. Absolut inte efter en tvätt, och när man HAR följt tävttråden! jävla skit, mamma ska lämna tillbaka den imorgon så att jag kan få en ny, men jag kollade idag och det fanns inte samma kvar i min storlek.
JIPPI, just my luck.


yo people

idag har jag jobbat som vanligt :) det var en säljare från Paul Mitchell där och hade lite produktgenomgång så nu kan jag allt om grejerna därifrån också! Sen var det en säljare från Biosilk som gav mig en julklapp. En superbra hårspray och en glansspray! Grrrreat! hihi mitt jobb är så himla bra, jag har skitkul varenda dag och ¨så får jag betalt fört :D:D


 
Min pappa är aaaaaaaaarg nu


haha nae tack

jag vill inte göra dig sällskap när du dj:ar 20 utvecklingsstörda barn. GOOD LUCK! hahahaha

Näääääääääämen va fan är det här?


Vi är typ ensamma inne på hela Otten. Men vi är inte bittra hahaha

Lite fler...

32622-319
Jennifer börjar se lite sömnig ut....

32622-318
Två jävligt kristna tjejer

Jag och min bästis på förfest i tisdags

32622-317

ENJOY!

haha

kom nyss på sjukaste grejen från igår. vi va ju på efterfest ett tag eftersom vi hade missat att vi handlade upp våra taxipengar. så medan vi ringde efter mammor mm så gick vi på efterfest en stund. Då kommer en roomie till han som bor där fram till mig och han som bor där. Jag minns inte varför han blev så glad men han ba lyser upp: FY FAN VA HÄRLIGT det måste vi fira med att jag klär av mig naken!!
Sen klädde han av sig helt naken framför oss bara sådär sen gick han in i ett rum och klädde på sig igen.

Haha och så var det med det!

So it's official.

hahaha jag fattar verkligen ingenting.. hur är det möjligt? tänk efter litegranna så kommer du också att förstå att det ALDRIG skulle gå. ledsen att göra dig besviken men det här går inte...


-WOAAAAAH när jag ser dig!
hahahahha

äh nu kan jag inte hålla mig längre

haha ja måste komma tillbaka till mig lilla blogg! min lover haha! nae men skulle bara berätta att min födelsedag och utgången kvällen innan var så jävla rolig. jag blev lite föööör as-salongs så det känns som att kvällen var så kort..! fast att den var jättelång. Vi var först här och åt middag alla tjejerna. Sen kom min bästis wallman och höijing hit. Efter lite föra åkte vi till otten. Jag var aprak. mamma vägrade nästan släppa iväg mig. Malin: JA TAR HAND OM NA! (jag såg inte malin en enda gång inne på otten sen)
Jag blev skitförvånad när dom stängde för det kändes som att klockan var 1 typ.. men så började jag tjafsa med garderobsdude för jag hade glömt att ta emot garderobsbrickan (och betalade dessutom 100 spänn i garderob). sen när jag skulle hämta mina grejer så hade jag glömt vad jag hade för jacka. efter att ha gissat på ca 5 olika och grabbarna sprang och letade som tokiga så hittade dom min och vi gick på efterfest hemma hos Martin. där var vi till kl 7 sen åkte vi direkt till skolan på luciafirande..


äh fan nu orkar ja inte berätta mer. CYA!

BYE

Måste tyvärr meddela att jag lägger ner min blogg. Nu på direkten. En av många anledningar är min pappa, som är helt slut i huvet. Varför tänker jag inte gå in på just nu. Känner inte att det är speciellt relevant heller. Jag tycker hur som helst att det är riktigt tråkigt eftersom att jag gillar att skriva här hur mycket som helst.

Har inte tid med det här längre. Måste genast radera ALLA mina privata bilder i datorn. C ya guys en annan gång!

Ha det så bra/ j.

Tack så mycket allihopa, det värmer så mýcket att ni gillar min blogg. Jag ska inte fortsätta att skriva i den här bloggen mer. Men jag gillar att skriva för mycket så det får nog bli en blogg där jag är lite hemlig istället haha. Det tråkiga med det är att man aldrig kan skriva ut namn, plats eller visa bilder. Det gör bloggen opersonlig, men å andra sidan kan jag skriva om mer privata tankar och händelser, utan att nån vet att det är jag :)  Vi ses!


HAHA

Lite stört att Sara kunde hitta typ en exakt likadan bild på mig som den jag la ut på henne. Så jävla het!
"Aaaaaaj, mamma måste du spänna flätorna så hårt?!" hahaha

jojo

Sjysst pappa jag har. Jag som hade världens bästa överraskning och så går han och tjallar typ 2 dar innan det är dags. Jag har aldrig kunnat hålla en hemlighet så länge och så förstör han den. Liksom precis på mållinjen. Thanks a lot!

SAVE ARNELA!!

hahahahah Sofia Hedberg i täten!

Back in the days

sandra: Dennis, kan du dricka Päronsaft?
Dennis: Va? vad?
Sandra: Ja, tål du päronsaft?
Anton: Men asså Sandra, det är mjöl han inte tål.
Sandra: Jamen jag vet väl inte vad det är i alla de där mejeriprodukterna?
Alla: Va?! mejeri?
Sandra:jaaa..
Anton: Mejeriprodukter är sånt med mjölk i, då tål man inte laktos, när man inte tål mjöl så är det gluten. btw så är det inget mjöl i päronsaft...


32622-280


Feberyra

Okej. Ikväll va. var  vi och fikade på Fräcka, jag, Jesper och Höijing. Det var alla tiders som vanligt med dom pojkarna.
Sen helt plötsligt blev Jesper helt tyst som en mus (vilket inte hör till vanligheterna som alla kanske vet). Först fattade ja & Höijing ingenting utan typ bara skrattade vidare. Sen efter en kvart var han typ pionröd i ansiktet och såg ut att dö nästan. Så vi gick därifrån och då fick Jesper feberyra ungefär och tappade nästan bort bilen. Det var körtelfebern som härjade igen. Jobbigt förn.
Jag fick skitdåligt samvete för att han var tvungen att skjutsa hem mig. Tacka Gud för att han inte körde av vägen och nu sitter jag här i säkerhet hemma och Jesper mår bättre.. fast hemma hos sig såklart.


Nu ska jag sova snart. Haha har en liten överenskommelse med V. Edholm om tidtagning haha. får se hur det blir med det..
Imorn ska pappa och jag fixa och dona i mitt rum. Vi ska hänga upp min taklampa som vi köpte för ett par månader sen, möblera om, hänga upp grejer mm... JIPPI vad kul. Nä men lite qualitytime me daddy va ju ett tag sen.
TJING!

okej!

vem är det som ska växa upp.. egentligen?

herregud gå och spruta din jävla champagne och lägg en ansiktsmask om det är det viktigaste i ditt liv.

jag är så jävla irriterad.

vill bara dra täcket över huvet & sova NU! jag som skulle se nilecity.


SARA KINES!

32622-316

Planering:

Fre: Skola, jobba, se NileCity hos Wallman.
Lör: Plugga, Göra om i mitt rum.
Sön: Plugga, Se på Sex and the city med Anna.
Mån: Slinga håret, skola och läkar(?)besök.
Tis: MALIN KOMMER :D, skola, hålla tal, fira min födelsedag.
Ons: Va bakfull(?), titta på luciafirande, skola, jobba, del av släkten firar min födelsedag.
Tor: Skola, prov i Religion, PLUGGA!
Fre: Skola, lämna in Karl XII, mingelparty på svenskan HAHA, jobba, gå ut?
Hela veckan efteråt: JOBBA!

Får se om jag kommer komma ihåg allt det här.. hah troligt!

FAN!

-Fan!
...väntar på en reaktion. ingenting händer.
-Fan, FAN!!
reagera..nån?
- Men vad är det, Henka?
-FAN! jag ska på soc-möte..

Sånthär är så sjukt tråkigt men det skiter jag i..

Höger- eller vänsterhänt? vänsterhänta är lite smartare än andra you know..
Humör just nu:? trött men ändå glad
Favoritgodis? jag äter allt som är sött
Är det nåt du absolut inte äter? typ leverpastej och såna snuskiga saker
Kläder just nu? svarta Cheap monday, grönt bälte 2hand, vit tee från Gina och svart Vct-jacka från Gina också.
Musik just nu? Faktiskt: jag kan inte sluta att sjunga på I wish I was a punkrocker, och Nikola Sarcevic's Goodbye I die är bara för fin.
Vad sa du senast? - Att jag hade köpt en ny klänning till mamma.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då? 1700-tal (om man var adel förstås annars verkar det ju ha vart ett helvete), eller tidigt 1900-tal.
Sommarplaner? Jobba heltid på Hårvårdsbaren, en vecka till Barcelona och sen drar jag och Malin iväg någonstans.
Fisk eller badkruka? Fisk alla dagar i veckan eller vad säger du R? ;)
Saft eller alkohol? Alkoholen är min vän. (det var ett skämt, PAPPA!)
Hur många kuddar sover du med? 1 dyngskön dunkudde.
Favoritväder? Sommarvärme eller vårsol.
Om du var fast på en öde ö, tre saker att ta med? Malin, Alla Nilecityavsnitt och en DVD (om man förutsätter att det finns el på en öde ö...)
Spelar du nåt instrument? Inget speciellt bra i alla fall.
Morgon- eller nattmänniska? Natt.
Sparare eller slösare? Spender deff.
Vem är viktigast för dig? Malin.
Tror på liv på andra planeter? Nej det känns rätt lame, men vad vet jag..?
Har du några homosexuella vänner? Jo men ingen nära. men jag vet en som jag så gärna skulle vilja bli kompis med! han är skitsöt!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Definitivt.
Hur många barn vill du ha när du blir stor? Två.
Bio eller promenad? Promenad. Gillar inte biostolar och film kan man se på hemma för då får man prata.
Är du kittlig? Mycket.
Snarkar du? Ibland när jag är förskyld. Man skulle ju kunna döda nån som håller en vaken pga snark.
Stjärntecken? Skytt.
Äckligaste insekten? Geting!
Det här är jag bra på? IRRITERA! haha nae men det finns så mkt man är halvbra på.
Bästa bok: Du & du & du.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Den där roliga drömmen jag hade en gång. Om jag tänker på nåt tillräckligt hårt så får jag det i min hand.
Vad vill du jobba som? Advokat eller hjälpa människor på något annat sätt.
Chips, morötter eller godis? Chips och godis. Man är ju lite wicked om man tar morötter.
Pizza eller hamburgare? Vesuvio med bearnaissesås.
Skriver du dagbok? Bloggen är ju kinda dagbok för mig. Fast en mer lättsam. Som ALLA kan läsa :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Det känns ganska billigt med piercings och svanktattoo haha.
Stökigt eller välstädat? Stökigt och äckligt är det i mitt rum.
Gungar du på stolen? Ibland.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Det känns inte riktigt som min kopp te.
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster.
Hur många syskon har du? En syster
Är du rädd för blod? Rädd är jag väl inte...
Saltar du på maten? Alltid innan jag ens har smakat. Det är mamma som har gjort så att ja gör det.
Gillar du att sjunga? Jag sjunger alltid :)
Anser du att du är stark? Hahah "MM".. inbillare.
Brukar du sola? Ja
Vad gör du om du får hicka? Typ hickar?
Använder du knark? Knark känns ganska snuskigt?
Kaffe, te eller inget? Kaffe
Vad längtar du mest efter just nu? Min födelsedag och till studenten 2007!!!

ANUSSAFT!

BAJS! nån annan hade köpt MIN jacka!! jag är så jävla sur.. jag var helt ärligt nära på att börja tjuta inne i affären. eller riktigt så illa var det inte men nästan.. Då bestämde jag mig för att jag var tvungen att belöna mig med något annat. Dels för att trösta mig för att nån hade snott min jacka (!), och dels för att belöna mig för att jag är så jävla duktig i skolan. Så vi gick stan runt utan framgång innan jag till sist hittade en lila klänning som jag ska ha på mig på min födelsedag.
HE BLIR BRA DE!


JAGVILLJAGVILL

jag vill att min skinnjacka ska finnas kvar :D har nån annan köpt den så ska ja va tjurig. Jag ska va tjurig en vecka!!! haha min mamma-kommentar...

Ska till stan med jesper om en halvtimme, för jag har faktiskt vart duktig och skrivit massor på Karl XII och t o m läst lite religion också! BAH har nog aldrig varit så motiverad i skolan som denna vecka. Ikväll kanske man skulle ta och skriva sitt lilla tal då. Det ska jag hålla på tisdag, jag är nervös :S

iiiiih nu är jag lite gladare, jag ägnar hela mina dagar till att släppa ut alla mina aggressioner på alla cp-lärare. men nu när jag har vart så produktiv så är jag ju värd en grön, fin skinnjacka!! eller hur, eller hur??

HURRA FÖR KARL XII

shiiiiiiiiiiiit vad kul det är att skriva rapport om Karl XII. NOT!
 Min plan var ju att ägna kvällen igår till det. Men två mystiska män lurade med mig på hockey efter jobbet. Sen var vi hos Einar och såg OC och lagade kattmat & spagetti (orka vegeterianer). esh det var gott i alla fall. sen hade dom typ tävling om vem som kunde lyfta upp mig högst i luften eller nåt o ja bara hängde som en liten vante. sen hade vi lekt färdigt och då blev jag hemskjutsad för att plugga. men vips! så var klockan för mycket & så somnade jag snabbt som ett litet barn.
dessutom blev jag väckt 2 (!) gånger inatt så nu är jag skitatrött! SLUTA SKICKA NESSEMESSSS! (dan bäckman)

haha aja nu ska jag snart åka & köpa min jacka! finns den inte kvar så gråter jag krokodiltårar!!!

ÄRLIGT

JAG BLIR PSYYYYK PÅ SKOLAN!

helt ärligt tar ja livet av me snart orkar intemeeeeeer

sweeety

"Men det ska nog bra, vi var o handlade mat igår. shit va mycket det är man måste tänka på att köpa när man flyttar hemifrån. ja menar tomatkross? va fan är det. "

haha min lilla pulla Jeffer har blivit stor. eller nästan i alla fall när pojkvännen har köpt lägenhet!

haha

Den här lilltjejen är sjuuk! haha hur gammal kan hon va? 9 typ?

Weeey vad jag är duktig :D

Nu har jag vart så utomordentligt duktig så att de inte är klokt! Fan va ja e stolt över mig själv. Jag har skrivit en hel del på min aplånga rapport om Karl XII som ska va inne nästa fredag. Jag har gjort förra veckas filosofiläxa och i alla fall börjat på matten (hade ingen grafritande räknare så det tog typ hundra år). Jag har börjat att skriva på idrottsuppgiften som skulle vart inne för två veckor sen.

Oops nu märkte ja att jag bara har gjort sånt som redan skulle ha vart inne, då är man ja inte duktig. bara retarded.

10 spänn för en kyss!!!

32622-315
Jesper och jag provar glasögon på Myrorna. Enjoy!

Qi Gong och den här helvetesskolan..

Kom hem från ett Qi Gong-pass nyss. Det var skönt. Det är rätt svårt att förklara vad man egentligen gör, men det är dom där konstiga rörelserna som kineser står & gör i parkerna. Det är lugnare än yoga och handlar mest om avslappning, andning och balans. Jag blev helt yr i bollen av att andas sådär djupt och långsamt. Sen ibland glömde jag typ bort att andas ut & då blev det ju.. ja lite fel.

Nu ska jag plugga hela kvällen har jag bestämt mig för. Jag känner sån grym ångest över allt vi har att göra i skolan innan jul. Det är en sjuk press just nu, sista året och jag vill verkligen bita ihop och bara göra allt skitbra. Men hur mycket man än försöker så är det alltid nåt man har missat. Jag har ungefär 10 stora saker i skolan innan jul. Det är inlämningar, prov, läxor, annat att sköta i skolan (julshow, prata med fotosnubben, hitta nån ny som ska fixa foton till nästa år mm).

GAAAH jag stressar ihjäl mig! Nu har jag inte tid längre. Cya!


Minne?

Idag kom det fram en kille till mig  i skolan. Han skulle skicka en hälsning från en person som jag är nästan bombsäker på att jag såg för första gången igår. Enligt honom ska vi ha stått & pratat på Cromwell för två veckor sen..? Eeh visst jag var säkert lite borta men jag brukar komma ihåg ett ansikte när jag ser det. Han inbillade sig säkert.. haha

Vad han hälsade säger ja inte ahah!

Party boy!

Jag och Jesper är nog Sveriges barnsligast 19 respektive nästan 18-åringar. Vi kanske har kört ca 150 st Tuta & vinka åt andra hållet på den här lilla resan ner till stan. haha det är lika kul varje gång! :D
Vi drog en sväng på stan förut, bla var vi på Myrorna. Jag hittade världens snyggaste skinnjacka ALLA KATEGORIER! Den var grön (typ som den som fanns på Carlings förut som bla Jessie har) och kort och bara så JÄÄÄVLA snygg! Jag ville typ pussa den för att den var så fin. Men jag är inte Joakin von Anka för tillfället direkt, och om Malin ska ha nån julklapp i år så blire ingen skinnjacka för min del! :( Vi skylle allt på Malin (Adnan)!

Sen gick vi lite i cetrum.. eller aa Jesper hoppade mest omkring som han killen i Jackass som strippar gör, Party boy. Wallman är en sån jävla party boy haha!


Haha jag saknar min syrra så mycket

"Jag skulle gå och hämta mjölken, men så tänkte jag så mycket på annat att jag hämtade den här..? (visar en stor tallrik) Jag menar va? Jag kunde väl i alla fall ha tagit nåt från kylskåpet"

Hon är så skön :D

Jag har tänkt på en grej.

Ni kanske har märkt att klockan 3 den första måndagen i början på en ny månad så ringer dom i den där krigssignalen. Typ för att påminna folk om att såhär kommer det låta om det blir krig i Sverige. Då kom jag på två saker om den här signalen.

1. Är det likadant i hela Sverige? Ringer den precis samma tid överallt? För i såna fall måste det vara en sjujävla klocka som ringer för att alla ska kunna höra den (asså jag förstår att en enda klocka inte kan ringa över hela Sverige). Och den borde inte ligga ute på landet, för det skulle ju vara opraktiskt eftersom det nästan inte bor några där. Alltså ligger den säkert i närheten av stan nånstans. STACKARS den som bor i närheten av den här signalen för han måste ju typ bli döv en gång i månaden.

2. Om det nu mot all förmodan skulle vara någon som skulle starta krig mot Sverige då vore det ju smart av dom att släppa dödsbomben just kl 3 den första måndagen i månaden. När signalen varnar alla för krig så tror dom bara att det är övning. Smart, jag ska nog starta krig mot Sverige den 1:e januari kl3.

Vilken lååååt?

Det måste finnas 5000 sätt att dö på
och alla är samma sätt om du prövar.
Alla dina vänner står runt dig
medan dom dumpar dig ner i marken
Och människorna som älskade dig kommer fråga sig; Varför, oh varför, oh varför?

& den jäveln som du hatade allra mest
kommer ställa sig upp och hålla ett tal
han kommer säga: "vi var så nära vänner, speciellt emot slutet.."
Sen hånglar han upp din flickvän precis framför kistan.

Så hoppa in i bilen och kör riktigt fort
upp på vinden med en pistol
Ta ett bad med en klockradio
vodka, Valium, överdos!
Har du nånsin prövat?
Det måste finnas 5000 sätt att dö!

& om du är lyckligt lottad
hamnar du i tidningen på sidan 3
25 ord ska summera hur du levde hela ditt jävla liv
ena dagen på den sidan
nästa dag in i hamsterburen (?)

Så hoppa in i bilen och kör riktigt fort
upp på vinden med en pistol
Ta ett bad med en klockradio
vodka, Valium, överdos!
all dramatik kan bli din med en laddad 44!
Har du nånsin provat?
Det måste finnas 5000 sätt att dö!

Drömmar är konstiga, speciellt på fyllan

Inatt drömde jag en sjuk dröm. Den var helt skruvad men ändå förstod jag varför det blev så fel.
Det var såhär att jag träffade Ida (utav alla människor :) på fyllan skulle jag tro och så ringde vi från min mobil till mitt förrförra ex. Hon liksom försökte va tyst men kunde typ inte så hon gapa & höll för munnen. Jag ba: men asså säg nåt då, säg att det är du! Det är ju det som är så knäckande; att du & ja träffar varann!!! Sen vart jag typ skitglad & exet fattade väl typ ingenting.


Fast det var ju inte på rikt alltså...

Trevlig dag

Idag har jag jobbat. Det var så sjukt lugnt så jag fick gå hem en timme tidigare. Då åkte jag och åt pizza med Wallman, Höijing och Einar. Det har vart sjukt trevligt att bara sitta & hänga och bara göra en massa onödiga saker. Jag tvingade tex Wallman att dricka ett glas med Vatten/vitpeppar/salt/ett tuggat tuggummi/en trasig träkula från Höijings armband om han fick 100 kronor av mig. Einar erbjöd 50 kr och Höijing sköt till med en tjuga. Hahah idioten svepte glaset och den enda som inte betalade var jag! hahaha han är så störd. Sen åkte vi hem och fikade hemma hos Jesper. Det var mycket trevligt, speciellt då jag aldrig har varit hemma hos honom. Hans mamma va dögo! & jättefint hus hade dom.. Vi drack te och åt pepparkakor. Spelade gitarr och googlade hur höns lägger ägg. Det visade sig att dom skiter ut dom. Kinda grose.

Jag var med om sjukaste grejen i hissen nyss. En gubbe & en tant ca 60-70 år åker med upp i hissen.
Gubben: Är du hemma nu?
Jag: Eeeh ja, nu är jag.. hemma?
Gubben: Jo, jag hittade en blogg! Kan det vara din?
Jag: (kommer på att han antagligen syftade på Malin på första frågan) Eeeehm, jo det kanske det är.. Men du menar inte min syster då, som är i London?
Gubben: Jo! Hennes blogg har jag läst!!!

Asså va? HUR FAN hittade han den? Han lär ju ha googlat Malin Hedberg för inte fan "hittar" man den bara sådär. Eh lite läskigt nu vet ja att en gubbe i mitt hus antagligen läser min blogg också om fyllor & killar mm.. JIPPI!

Hockeyfrilla sha lalala

Jag stack till stan för & klippa mig
vilken frisyr visste jag ej,
jag fick ett tips som ja gilla
det skulle bli en
hockeyfrilla, hockeyfrilla!

Hockeyfrilla sha lalala
hockeyfrilla sha lalala
en frisyyyr med stubb och långt där bak.

Då träffa jag Elisabeth
Hon va det snyggaste jag nånsin sett
vi stod där tillsammans & dilla
Hon sa jag gillar din hockeyfrilla, hockeyfrilla!
Hockeyfrilla sha lalala
hockeyfrilla sha lalala
en frisyyyr med stubb & lång där bak!

Vi blev ett par Bettan & jag,
jag har fortfarande frillan kvar
vi fick två hockeyfrillabarn
dom hade stubb där fram & långt där bak, långt där bak!
Hockeyfrilla sha lalala
hockeyfrilla sha lalala
en frisyr med stubb & långt där bak!!

schläpp mig!

Om man skulle kunna va död fast man fortfarande lever. Då är jag det nu. Heeeelt jävla slut. Mina ögon typ ramlar ner fast att jag försöker hålla dom uppe.
Jag har ett speciellt utseende när ja är bakis. Även fast jag försöker dölja det genom att sminka mig som vanligt och liksom ser fräscht ut så får mina ögon en speciell blick och pupillerna blir skitasmåååå. Idag har jag bakisblicken. Och dyngröda läppar har jag alltid när jag är bakis också.

Har hört rykten om att jag ska påt ikväll också. Är det nåt jag hatar så är det att sitta nykter bland 100 dyngfulla störiga jobbiga jävlar. Alt 1. är väl då att stanna hemma och typ dö. Rätt tråkigt och patetiskt alternativ. Alt 2. är att följa med nykter, nåt som jag som sagt hatar. Inge kul alternativ. Alt 3. är att följa med och också dricka (trots att jag inte har nån dricka än?) och va lika jävla död på jobbet imorn igen.

det är bara att välja, fy fan vilket tufft liv jag lever. JAG MÅR SÅ BRAAAA!!!


10 days left. klatch för den.


"SCHLÄÄÄPP MIG!!!" hahahahahaahahahahahha

KÖWL KVÄLL

hahah igår hade jag så jävla kul! först var vi på förfest hemma hos Sofie, det var maaassor av folk där! Hon har så sjukt fin lägenhet tycker jag :) Aaa i alla fall där var det jätteroligt! Vi pratade gamla högstadieminnen och det där jävla pinsamma "h00denfolket! haha "Sara, du måste sluta umgås  med Robin Gyllemo!" HAHAH
Otten var skitkul, jag minns inte var det var för folk där men dom måste ha vart roliga för jag var så jävla glad kvällen igenom. Sen är det ju nån som inte riktigt tål att se mig shaka ass på Otten (eller att jag pratar med nån viss person kanske?) för halv 3 tjalla nån på mig igen. Onödigt, men ja är inte bitter. Nästa gång vi ska gå ut är jag 18 så det är liksom lungan. Jag har mina aningar om vem det är, BIAATCH! men vad vet jag..?
Igår va en skitkul kväll i varje fall!

Jag hade fått mess om efterfest kvart i 4. Thank god att min telefon var avstängd så att jag struntade i det, för då hade jag vart så jävla dööööd idag. Sen är det nån som har lämnat ett så jävla roligt meddelande på mitt mobilsvar. Först säger dom ingenting & så hör man Basshunter - Vi sitter här i venten eller vad fan den heter (vilken jävla nöt lyssnar på den liksom?) i bakgrunden och sen hör man bara en mansröst bröla ut "JOHANNAAAAA... äh det här va ju inge kul.." helt galen. & sen säger det klick!

sen har nån ringt kl 5.20... vad vill man då?

nu måste jag göra iordning mig till jobbet, sen ska jag till angelica & sen kanske vidare till drottninggatan. yo, hektisk men kul dag!