"Jadu, syrran din är inte rädd för brännvin höhöh"

"Hon tyckte jag var trevlig. Jag måste ha lurat henne på nåt sätt."
haha så kändes det i helgen. Alltså jag vet inte riktigt hur, men ingen tyckte att varken jag eller Malin var dryga eller konstiga en enda gång under hela helgen. haha vi måste ha lurat dom på nåt sätt.

Lite stört är att varken jag eller Malin har en aning om hur vi kom hem från Trädgårn i torsdags..? Planen var ju att vi skulle åka dit en sväng och ta ett par cider och ta det lugnt, eftersom vi båda skulle upp och jobba. Meeeen, som vanligt så slutade hela kalaset med att efter ett par för många shots, och även nån drink så var fyllan gjord. Vi var och åt på Norrtullsgrillen, det minns vi båda två. Men sen? Ledtrådarna vi har att gå på är följande:
1. Båda var kolsvarta under fötterna på morgonen när vi vaknade, av det att döma så borde vi ju ha gått hela vägen hem. Barfota.
2. Mycket pengar ur bådas plånböcker fattas (minus att jag inte har nån). Antingen var det en väldigt dyr pizza (alternativt blev vi rånade under barfotavägen hem) eller så tog vi en taxi hem till Rösgången.
Efter att Malin kollade senaste uppringda nummer (försök till taxi: *3003000, 300330000,0113003000 alla väldigt fel) så enades vi om att vi måste ha gjort en kompromiss. Gått halva vägen hem och blivit trötta och tagit en taxi (som måste ha varit väldigt dyyyr)

esh,  både Trädgårn i torsdags och fest hos Viktor och Joel i fredags var lyckat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback