ändring

jag har gått över till blogspot. har inte riktigt bestämt vad som ska hända med jaghamster så än så länge får den bara vara helt stilla. jag vet inte om jag orkar ha kvar vissa av läsarna här. clue till ny adress:

so long,

herr kvitt

YES! det är mitt favoritavsnitt av seinfeld nu! den med kramers coffee table book om coffee tables och george gör allt tvärtemot vad han borde och får jobb för the yankees. älskar att dom översätter uttrycket "Even Steven" till "Herr Kvitt" på svenska. vem fan är herr kvitt?

PANIC ATTACK JA TACK

greps av panikångest när jag insåg hur mycket jag har att fixa med de närmsta dagarna/veckorna. ångest över tids- & pengabrist. läste i elles årshoroskop att januari 2010 är den månad då jag kommer att inse att ekonomin inte alltid kan lösas med lite tur. så himla sant *spirituell*. om vi börjar med den ekonomiska biten så har jag en obetald telefonräkning närmare tusenlappen, pappas 50-årspresent (som kommer bli så braaaa!), liftkort och skidor till åre om två veckor, kurslitteratur till psykologin att köpa osv osv osv. gällande tidspressen så kan väl den aldrig vara negativ i och för sig. jag jobbar bäst under press och panikattacker. men jag måste ändå vara förberedd till ett seminarium tills på måndag (typ), ha läst den mesta litteraturen till tentan den 18:e, en jävla massa datorjobb på HB samt fixa med ditten och datten tills vi åker osv osv osv. ja det var det. nu ska jag lungna mig för jag har faktiskt ganska gott om tid om man bara sätter igång och får någonting gjort. hejsvejs

there'll be sun sun sun

skulle gå och sola i förmiddags på ett ställe i närheten där jag bor. kommer dit och så är det ett obemannat solarieställe och jag fattade såklart inte alls hur man skulle göra. lägger i 30 kr i automaten och trycker på solarie nr 1. går in och inser att jag ska få äran att sitta i ett ansiktssolarium i en halvtimme. haha! det ville jag inte så jag gick ut igen allmänt  förvirrad och tänkte spendera 30 kr till för att få sola i ett vanligt solarium. då kommer värsta solariegurun in och ser min lätt förvirrade blick så han hjälpte mig att få tillbaka 30 kr för ansiktsskitsolariet och att lägga i pengar för ett vanligt (hur svårt kan det vara liksom? haha). han var jättesnäll, gick och visade mig runt och berättade om dom olika solarierna, hur det funkade om det blev strömavbrott osv osv. nu kan jag allt om supersolarium och allt därtill!
nu: laga mat och sätta igång med den där rapportjäveln

-17 i die

idag är jag pigg och kry!! försov mig visserligen 2,5h till tvättstugan, men kan tänka mig att det är just därför jag är pigg och kry! tvättstugan hinner man ju med ändå! håller på och förverkligar alla mina (tonårs)löften med mycket sömn och idag ska jag till och med laga falukorv om det kan räknas som ordentlig mat? just nu äter jag världens godaste skinka som frida lura i mig att köpa häromdagen. det är en såndär tunn,luftig en med fint och krångligt namn och den smakar fan heaven. jag som inte ens gillar skinka. +att jag inte har vardagsdruckit en enda dag den här veckan (jag vet att det bara är onsdag) och idag ville jag verkligen träna men det går ju inga pass :C
nu ska jag i alla fall läsa en rapport om diskkremenääring.
hejsvejs

noll inspiration whatsoever

hatälskar min jävla angoratröja. är för tillfället blind för att den har luddat mig i ögat. & när man lagar mat så hittar man lite svarta kaninhår här och var i maten. mys. är angora kaninhår förresten? anyhoe idag har jag köpt handdukar och lite skit till mitt badrum. hatar att köpa saker som man inte kan äta, dricka eller bära på sig. en handduk kan man ju i och för sig bära men blir ändå dumsnål! annars lyssnar jag på the mofatts och tänker på det lyckliga 90-talet he he.

okej googlade angora och såhär ser en angorakanin ut:

ska köpa en som jag kan gosa med!

nu ska jag städa. adjökens.

tack penny <3 <3


LOVE U = я тебя люблю

moscow here we come

hälsoåret 2010

frida är här på sleepover. vi har sett på departed och snackat skit. imorn bitti ska vi på långprommis hurtiga som vi är, till följd av en stor brakfrukost. sedan ska vi plugga på el bibblo. frida ska läsa på om viner, jag om symbolisk interaktionism. frida-johanna 1-0!! imorn börjar hälsoåret 2010 det är ett som är säkert!
godnatt

NOW THE TIME IS HERE FOR IRON MAN TO SPREAD FEAR

åhhååhå det är så synd om mig! dör fortfarande inombords trots att jag inte har gjort nåt annat än att sova i typ 20 timmar. jag ska gå och jobba snart men vill bara sova i tjugo timmar till. mina ögon är fortfarande helt svullna o_O i need järn och en hjärna. haha, nae nu börjar faktiskt positivitetens era!! lyssnar på black sabbath och ba skriker här hemma. jag såg framför mig hur min ungdom bara försvann med 00-talet men man kanske ska sluta fästa sig så mycket vid siffror? jag har typ 10 år att växa i har jag kommit fram till. ja GUT

for auld lang syne my jo

jag är helt dead. vaknade helt serri för någon halvtimme sen. har sovit on and off hela dagen. igår var vi på någon typ av klubb vid arbetets museum. älskar att det har börjat komma en klubbscen som vill va underground i norrköping. älskart! det är billigt, dom stänger sent och det är alltid mycket bättre folk och musik än på de vanliga klubbarna. trodde jag gick vid 4 men jesper säger att jag var kvar när han gick vid 5 haha? sen ramlade jag loss på vägen hem, helt jävla omöjligt att komma hem oskadd ju. nu ska jag sova i min oerhört skitiga lägenhet så att jag kan bli som folk tills imorn för då ska jag jobba.
night.