afro eller dalmatin?

försöker läsa lite men tänker istället på vad jag ska ha på mig för ryssoutfit inför lördagens halloweenfest. vill helst vara kosack men får se ifall den outfiten går att ordna.
jag hatar halloweenutklädnad eftersom det bara finns att välja på ett fåtal tråkiga grejer.
exempel på tråkiga halloweenkaraktärer:
1. dracula med intorkat "blod" i mungipan.
2. häxa med spetsig hatt och en vårta på näsan
3. blek döing alternativt Döden själv med lie
4. den sista här hatar jag mest av allt. tjejer som inte vill sminka sig fula på halloween och istället väljer att klä ut sig till "sexig halloweenkaraktär". naughty nurse/cleaning lady/osvosv, sexy kitten bara för att nämna några. ni som vill vara sexiga på halloween kan gå och dö.
så för att jag inte vill klä ut mig till något tråkigt på halloween så har jag bestämt att man får klä ut sig till vad man vill. därför ska jag tvinga conor att vara ryss tillsammans med mig på lördag! min mamma är alltid väldigt hjälpsam i alla såna här sammanhang. hon tar alltid med grejer från utklädningslådan de har på jobbet (hon jobbar på dagis alltså, dom har inte utklädningslåda för dom anställda). detta är vad hon tog hem:

en afromössa i fejkpäls

eller den, enligt mig, lite skojigare dalmatinmössan (frida, säg till om din kompis som ska vara dalmatin vill låna den).

ps. förlåt till alla som ska klä ut sig till mina listade tråkiga halloweenutstyrslar.

I DONT MISS YOU RÄVBUR/THESELBY

just looking at The selby to get some inspiration. it's the weirdest thing, this is almost exact the home that i have in mind/dreaming of. the spartan simplicity, the rabbit lamp (I want it in green), the deer head on the wall, a chandelier, my obsession with people with animal heads (weird animal crossings remind me of this, love it). anyhoe it was just nice to see that someone was spot on my vision and feeling that I think is quite hard to describe.

source

in your eyes I see the eyes of somebody I knew before long long long ago

fan vad deppig jag har varit ända sedan igår över det här med orange. hjärtat börjar slå hårt bara jag tänker påt. det här hatar jag med mig själv, att jag blir så arg och irriterad över någonting som egentligen inte behöver läggas ned nån energi på. tänker först: okej, det är väl bara att punga ut. sen en mikrosekund efter: NEJ FAN I HELVETE JAG TÄNKER INTEEEE BETALA, SKA ALDRIG GE MIG. okej men enöff om det alltså.
idag har jag vart med mami och malin på ikea. har hittat en massa göjsigt som jag ska ha i min lägenhet. men köpte inget såklart för jag har ju ingenstans att ställa det än. ao det var det. känner mig sjukt tråkig och vill bara göra något radikalt och oförutsägbart för att förvåna mig själv. men conny kommer ju på torsdag så det passar inte i tidsplaneringen *förutsägbar* *börjar bli min mamma*.
imorn ska jag i alla fall på 2hand-runda, det är bestämt. franky, ska du med?
nite

nu vill jag väl mest kvävas eller nåt.

trots allt sånt här krångel, trots att det är såna prisskillnader, karriärmöjligheter osv så ibland... eller ganska ofta, så tänker jag på det här.
när jag var nykär i min kille, nykär i london, hade vårkänslor så att man bara ville skrika rätt ut.
när jag tänker på det, då vill jag mest flytta tillbaka till london.

its not over yet

har skrivit ett nytt lite mer edgy hot-mail. ska skickat imorn när jag känner mig samlad att prata med kräken igen. jag ska vinna den här kampen (även om den tar mycket energi och bara sparar mig några småslantar!)

nu ska jag sova. nite

är inte detta höjden av orättvisa så säg!

update orange-fighten: hotfulla mail funkar jättebra. de ringde upp mig samma minut som jag skickade mailet. dock fattade de nog att jag inte skulle "take it one step further" så där sprack planen.
de står fortfarande fast vid att jag måste betala en räkning på 35 pund. JAG VÄGRAR. det är inte mycket pengar men det är principen att jag ska betala för ingenting.
de säger att när jag över telefonen pratade med kundservice och skickade efter ett kontantkort samtidigt som jag sa upp abbonnemanget (stava?) att jag har läst villkor och bestämmelser för kontantkort (hur kan man läsa sånt över telefonen????). de bestämmelserna innehöll tydligen att kontantkortet övergår till ett abbonnemang om man inte registrerar det. jag frågade dock i butiken om man kan registrera sim-kortet online eftersom jag inte kommer bo kvar i UK när de skickar det. svaret blev ja, men när jag skulle göra det står det att mitt nummer inte används som kontantkort (trots att jag ändrat detta). jag sket i det eftersom sim-kortet inte skulle användas och tänkte att jag gör det nästa gång jag är i london.
och nu får jag räkning efter räkning trots att jag inte ens använder sim-kortet eller ringer med orange! FUCKING C U NEXT TUESDAYS, hatar er.

nu ska jag lugna mig med en cigg (har bara tagit två på hela dagen nu på kvällen när jag har varit förbannad)
tjing

KUKEN BALLEN EYRAVALLEN

amen fan alltså JAG HATAR ORANGE. DOM KAN FAN TA SIG I RÖVEN JAG BETALAR INTE EN PENNY TILL. SKRÄDDAREN SÄGER NEJ!!
har precis skickat hatmail till orange för att dom säger att jag har ett nytt kontrakt hos dom efter att jag till slut betalade och sa upp det andra. jävla dårar HATA ER. jo nu har jag varit lite hotfull i ett mail så förhoppningsvis får jag svar på det, annars.. ANNARS, "i will take this one step further". det kan man alltid dra till med men jag vet inte vad det skulle innebära faktiskt?
kanske att man ringer något i stil med konsumentverket eller allmänna reklamationsnämnden? finns det i england?
i alla fall man kan ju hota lite..

tiny bit confused


this was in my bag from sat nite. how did i get my coat and bag back????

needy

saknar min kille :(

jippi hejjaaa

fan  vad jag älskar min syster. hon är världens bästa stämningshöjare! exempelvis i fredags när vi var på willys och storhandlade ba tjuter hon ut: MEN GUUUUUD VAD MYYYYSIGT ATT ÅKA OCH STORHANDLA INNAN VI SKA HEM OCH MYSA TILL IDOL!
det är så man måste tänka om allt man gör för då blir livet roligt! nu ska jag börja en bra dag med att städa upp i svinstian i mitt rum. JIPPI HEJJA VAD KUL!!

best night of all time

vi hade världens tur igår och fick gratisbiljetter till peter johanssons hyllningskonsert till Queen i stadium arena. jag, malin, aaron och jessika var där och det var fan bland det bästa jag har varit på. efter det åkte vi till munken och drack lite bääärs, sen gick vi vidare till bomulls vilket faktiskt var helt sjukt bra! malin och aaron gick hem tidigt men jag och jessika dansa som tokiga fram till 4. sen försökte vi tigga skjuts hem av några i ifk, men dom ville inte haha. sen besteg vi mount everest (de geer-backen) innan vi till slut kom hem. sjukt braaaaaaa!

king


the queen tribute with peter johansson last nite was fucking amazing! its jokes how many genoius songs the've made. freddy mercury was a king.

current mood: o_O

did the walk of shame on my way home after staying over at Lollis in Linköping. omg, we fell on her bike last nite so my tights are all muddy and ripped all the way up in sjottahejti. met someone i know from uni and was so embarresed. die die die
im going shopping for food with malin soon and tonite its idol and chirre at her place in their new sofa, meaning NO ALCOHOL!

NU KÖR VI!


nu firar vi att tentan är klar!! oktoberfest på HG jippi

mörkrädd

har precis läst jimmie åkessons debattartikel i aftonbladet, samt läst ett hundratal  kommentarer från diverse folk runtom i sverige. det är ju så att man blir mörkrädd när jag inser att så många människor i sverige är såna jävla smygrassar! jag kunde inte för mitt liv tro att det fanns så många som håller med åkesson om att muslimer är det största hotet mot sverige sedan andra världskriget!
vad exakt är det med islam som hotar sverige? vad är det som stör i så många hem att det finns människor som utövar en annan religion än kristendomen, att det finns kvinnor som bär slöja och har för er främmande namn?
extremister och terrorister, JA de är väl ett hot mot hela världen, men hur kan man dra ALLA muslimer över en kam?
varför ska inte människor kunna vara olika, och vad fan är för er en ursvensk??

okej nu är väl detta ingen politisk blogg men jag blir så trött och less av att veta att SD har 4,7 procent i väljarstöd. VA!

en liten lägenhetsrapport


tentaplugg från 9-19= inte ett värdigt liv

MY CLEVER LITTLE MIND

status efter status ploppar upp på fejjan om hemtentaångest hit och dit. instämmer till fullo. det är nu ett litet ljus går upp i min lilla lilla hjärna som säger: jaa, du kanske skulle ha läst den där rapporten för en månad sedan, som nu hela tentan handlar om. good work. nu får jag använda hela förmiddagen åt att bara LÄSA skiten. vill skippa allt. vill bara lägga mig och sova och hoppas att någon annan skriver tentan åt mig.
godnatt!

ps. positivt med att skriva tenta är att man i alla fall inte har tid att göra av med några pengar. hemmalagad mat, kaffe och ciggis is all i need.

ps2. haha använder frågerutan i word som är till för att hitta saker om word. "forskningsmetodik kan ni nåt om det eller?"
den svara inte.

its a hardknocked life for us

the auction of my ladywallpaper finished last nite :( hate to be poor buhu buhu.

det är inte lätt att va elev!

jag ramlar dåliga gatan fram

one anadin extra +two large coffees, ready for work!! NOT. im all fucking dead, i'm getting old and lazy. when i was 18ish i could go out til' 4 in the morning when i started work 8am the next day. two days in a row!!
this morning: woke up like a zombie, took a shower, had to sit down to blowdry my hair cause it takes to much strength to stand up, and now i really HAVE to go to work. *dieeeee*
my parents are home again tonite YAAAY, food and company *spoiled*.

AAAAAAAAAAJ

å. har nackspärr för att typ jag och sara headbanga till typ rage against the machine igår?? kommer till och med ihåg att vi skratta när hon sa att hon hade haft träningsvärk sist vi fick för oss att headbanga. men alltså det här gör jätteont!!!

cole & son

i have to have this wallpaper on my wall:

they're way too expensive but i'll keep looking on tradera and ebay.

what will you do when you graduate? if you stay here you'll suffocate

it's days like these that make me just want to flee from this fucking town and move back to London, alt. kill myself. was working today, and in the shopping centre where i work they've decided to have something called 'happy weekend' this weekend, which apparently meant some fat guys in their 40's in a so called 'dansband' performed on the second floor. I DIEEEEEE come on!
anyhoe now im home and trying to find the will to live again. am going to elins place tonite for wine and board games. funnnn! after that i'm a karate kid at hugo's last karateklubben! sad!
tjing tjong

and all your friends are moving to London while the cherry trees are still in blossom

aw. just spoke to bf, cara and tim over the phone. i miss them all so much, i just want to cut myself in a million pieces and be everywhere all at once. also miss JENPEN sooo so much. she feels like my second sister, and i always feel like i want to share stuff with her. ok, so here i am, not even the slightest bit drunk sitting here and feeling all nostalgic.
some pics of my no 1's:

happy times at tesco 24 h parking lot

me and jen outside best pub of all times, Paradise in kensal green

wine and picnictime in queens park on a lovely spring day

COPYCATCATCAT

was just about to write about my two favourite blogs, le cat and frankos new blog from video west. but then i looked on cats blog and saw that she just wrote about the same thing. without me as her fav though!!

PEST ELLER KOLERA (SKÄMTA!!)

kan inte bestämma mig om jag ska gå på bucketfest med några tjejer i klassen (aka dricka drinkar med sugrör ur en hink som man gör i thailand) eller om jag ska gå på sista karateklubben med jonna och anna imornkväll? har ju 0 pengar vilket borde göra att det självklara valet är att vara hemma, men det går ju inte när så mycket roligt händer!

KITTENS/ANDLOVE

IDAG ÄR JAG LEDIG! jippi hejja! ska bara ner till jobbet ett litet tag och lämna lite förpackningar, skriva nyhetsbrev till alla medlemmar och ändra på hemsidan. tycker att mina nya arbetsuppgifter på jobbet är jätteroliga. det är det här jag håller på med om någon skulle vara intresserad.
igår köpte anna en liten kattunge! han är så himla söt, ville bara pussa sönder honom!
'

tussen! här låg lille barnet och somna i mitt knä! *moderskänslor*

a small thing for bf among others,

this bit will be in a sort of swenglish. dont know why but i just felt like it today, want my bf to come here and be able to read about my day and all the other nonsense bullshit that i write, just like everyone else.
just booked next flight to london, 26-30 november. it was so cheap and i didnt think much about it, so click click, done! and i didnt realise that i get back the day before im supposed to move to my new flat. but anyhoe det löser sig med skriller bara det blir is.. was thinking i could just pack up all my stuff before i go and move it when i get back? ha ha good luck...
i want my place to have this feel about it:

bildkälla

fräscht, spacious, bohemian and nice. OK know that my place will be everything BUT spacious but still.. maybe just bohemian, fräscht and nice? hö hö

im going bed now even though im not tired. tjing tjing

ps. idag fick jag en gratis STOR latte av pressbyrån. typ första gången jag har fått ut något av att ha bonus- och stämpelkort av alla dess slag. bra timing också för jag är så pank att jag inte ens hade råd med mcdonalds igår. medges ej är ej okej.

jippijeeey jag ska ha kristallkrona i badrummet

idaaaaao har jag skrivit på för en lägenhet. tog ettan som jag tittade på idag i samma uppgång som malin och aaron. åååå ska bli så himla skojigt! flyttar in den förste december.
fortsättning följer. ska sova nu

"Vad är åderbråck? Det är något fult... som man inte behöver."

haha älska annas imitation av Maria Montazami:
"Utan läppstift känner jag mig rädd, naken, EXPOSED!"

"Jag och min man har vääärldens bästa ekonomiska system. Han betalar allt. Toppen!"

VIBRATIONER

i lördags var jag hemma hos sandra som fyllde år. såhär såg hon för övrigt ut då:

hon fick en cowboyhatt och chrille en pippi långstrump-peruk.

där lyssnade vi på en gammal skiva som jonna hade, från hultsfred 07. åååå vi dansa och dansa till flogging molly, billy talent, hip hop är skräp med flera. fy satan vad kul jag hade! och sara blev så full att hon ramla in i väggen och gjorde en rougefläck på tapeten. haha det var kul! då minns man genast såna här små tokiga saker som att sitta med en vägskylt som det står vibrationer på? (minns man verkligen?)

eller som att måla en gubbe på varandras haka och sitta uppochner och skratta när gubben pratar. ha


MORNING

okej tar tillbaka mina tankar från igår kväll. medger att dom var idiotiska och att jag på ett sätt förstår.. ja vad det nu är att förstå egentligen. nu: plugg och bara GOOD THOUGHTS. hejsvejs

fuck off

å men hur kan man vara så in i hålet envis? fan blir så jävla trött på skiten. nu ska jag sova krasch bom bang hej

thumbguy


den här är för dig jenny...

WOLIGAST I SVERIGE

ikväll har jag varit hemma hos anna och skrattat sönder åt det här:

åå älskarn!
FRÄSCHAST I SVERIGE, NÄST SNYGGAST I SVERIGE TV 3 PONKT SE

-----

inatt drömde jag att jag hittade en hamster i min ficka. där hade jag honom men sen glömde jag att hamstrar inte kan simma så jag la honom i en hink med vatten. sen dog han.
nu ska jag jobba tjiiiing!

I CHANGE SHAPES JUST TO HIDE IN THIS PLACE BUT IM STILL IM STILL AN ANIMAL

men å! sjukt bakfull efter en otroligt rolig herr- och damsittning. ska lägga upp bilder en annan gång när jag har tid för ikväll ska jag till sandra på födelsedagskalas. ska bli sköj! ska inte dricka dock för jag ska jobba själv imorn. inte så kul.
just nu kom jag att tänka på att jag fortfarande vill ha den här lampan när jag flyttar:

inflyttningspresent, hint! har ju inte ens en lägenhet än haha....
hej då nu har jag inte tid med det här mer

THE YES-PEPP

okej glad igen. fick precis hem hela miike snows album så nu ska jag till solariet och peppa och bli brun.
sen: färga hår, dusch, åka till malin och hämta lite stuff, linköping, pimpa mask med lolli, förskiva hos cattis, herr- och damsittning på HG. YES BRA DAG.
tjing

en ond jävla cirkel

morgon: illamående - kan inte äta - mår ännu mer illa - äter nåt i alla fall - spyfärdig - inte okej.
såhär fortgår det varenda jävla dag och jag vet inte vad jag ska göra. det känns inte som om jag är sjuk utan att jag mår illa för att jag helt enkelt inte har ätit ordentligt. när jag försöker åtgärda det och äta ordentligt mår jag ännu mer illa!
tack tack livet

ANIMAL/MIKESNOW


helt hooked på mike snow. så irriterande, i somras spelade conor och dom på hoxton bar och grill och supportade dom. sen när mike snow var på så gick vi därifrån utan att se! tror att det var för att ölen var för dyr så vi gick till tesco och köpte egen haha...

lever på klippan

idag känner jag mig bara uääääk blä pang bom bang! ungefär. funtar på om jag börjar att bli sjuk igen, men kanske ändå inte? jag pendlar mellan huvudvärk, illamående, muskelvärk och typ allmän förvirring. någon som vill försöka sätta en diagnos? hatar att jag inte kan äta frukost på morgnarna längre. brukade kunna äta världens meal på morgonen men nu mår jag bara jävligt illa och dricker en kopp kaffe istället. inte okej alls. imorn ska jag på sittning i alla fall så tills dess har nog symptomen försvunnit!
aoo annars då? min vardagliga spänning i livet är för tillfället att planka på spårvagnen. det är ju så jävla dyrt att betala och dom kollar aldrig ändå så what the hell. men jag har världens strategi för hur jag ska göra om det mot all förmodan kommer på en kontrollant. förutsättningarna för att plankningen ska funka är att det måste vara den nya modellen spårvagn där man inte visar föraren sms-biljetter. sedan har jag ett färdigt ut-i-fall-sms som jag kan skicka med en knapptryckning. sätter mig ganska långt fram, men inte allt för nära dörren så att jag inte blir den första som de kontrollerar. när kontrollanten kommer på, skickar jag sms:et och får tillbaka ett svar innan de ens hinner fråga mig. sedan säger jag att jag steg på hållplatsen innan om de frågar om tiden. sedan får vi hoppas på att ingen av mina medpassagerare skvallrar. bra plan va? ooooh living on the EDGE.

nu ska jag försöka städa upp en äcklig jävla geggamojja i min diskho (det har blivit stopp, och vem fan kan rensa avlopp liksom?), sen se ett nytt avsnitt greys och ett GG. LYXZZZZ!

THIS/ISHOWISPEND/MYTIME


varför får man helt plötsligt så mycket fritid när man är ensam?

loco

förra helgen var jag ju i stockholm och träffade älskade jenny. vi gjorde en video på min webcam som vi alltid brukade göra när vi drack vin i köket på okehampton road. den blev helt störd. musiken kom i rätt takt men våra rörelser är uppspeedade:

& varför vi tyckte att det var en bra idé att dansa med taklampan vet jag inte...

hoppet

på tisdag ska jag titta på en lägenhet på nelinsgatan, i samma trappuppgång som min syster ha. den är pytteliten kanske runt tjugo kvadratmeter och med pentry men jag kan tycka att det kan bli mysigt? hyran ligger liksom på 2200kr. vääääärt. hoppas att den är bra för då flyttar jag typ nu! den står tom o allt.

ka ching!

nu har min killiboysare åkt hem igen :( idag har han hjälpt mig att pimpa min mask. den blev såhär:
(okej fick inga bra bilder på hur den ser ut) den ser ungefär ut såhär:

satte dit lite fjädrar och en paljettrand. vi får ser hur det blir det där. skitsvårt att skratta och blinka med mask tydligen.

TRAPPAN//ANNAS//MUNKEN//


ny telefon// munken/VG!/ trappan

iförrgår var jag och malin på erikshjälpen. då köpte jag:

älskarn. tar hur lång tid som helst att slå ett mobilnummer.
efter erikshjälpen gick jag till munken och hängde med:

+le cat, hennes kille, jimmy och lite annat löst folk.

idag har jag fått tillbaka min tenta. jag fick:

JIPPI JIPPI här ska firas!
ikväll ska vi ha internationell klubb på trappan med min kille cönny, sandras kille jared, malins kille aaron och så en massa svennetjejer (samt annas svennekille).