yabadabadooo

nu har jag fått nyckeln till min lägenhet! YAY! imorn ska jag och pappa måla, brukar sluta med att jag alltid trycker arslet mot nymålade väggar så får väl ta på mig oömma kläder (ofta man äger sånt?). sen ska vi till ikea och lite annat jox i veckan, sedan kan jag flytta in!! wihoo.. men alltså får inte tillet med möbler riktigt. varför finns det bara matbord och soffbord i ek? överallt en massa jävla ek och jag vill inte ha det!! är väl helt skadad eftersom mina parenteser har inrett hela vår lägenhet endast i massiv ek! jag vill ju ha lite skön 70-talsretro hemma med typ senapsgult, snorgrönt och orange och bord i teak. men icke!! ska kolla tradera nu!

tackfesten för vårt nolle-p igår var sjukt kul! jag var indianhövding som ni ser nedan. alltså, jag måste vara definitionen av classy på fyllan. kommer hem och ska ta en liten nattmacka och är braaa i hammarn. då tappar jag ut en halv burk med fetaost över hela golvet. tyckte väl att det var en sån waste att slänga fetaost bara för att den har legat på golvet så jag plocka upp osten och käkan, torkade bort spadet med strumpan och gick och la mig. haha!

johanna vann pris för bästa utklädnad. välförtjänt säger jag!

en annan tabbe jag lyckades med idag var att låsa ut mig själv från fikarummet på jobbet. nu för tiden så måste vi ha passerkort till varenda jävla dörr nere i källaren. då lämnade jag min nyckel inne i fikarummet så att jag varken kunde komma in på lagret eller upp till butiken. fick gå en mils vända UTEVÄGEN och sedan tillbaka för att hämta nycklarna. tankspritt vare här!

ikväll ska jag nog iväg med siarasas på nån skiva.. är fett uttråkad av nån anledning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback