yo no soy marinero soy capitan

jag har fått tillbaka min datta!!!!! jippi nu är jag tillbaka i livet igen! ikväll har jag träffat eva och hennes jobbarkompis som var och lämnade av datorn. vi tog en pint i covent garden och hade det mysigt. idag har jenny sagt upp sig från jobbet också, det var lite sorgligt men londonlivet har väl sin lilla gång antar jag, det måste hända någon gång. men då känner jag mig ju ännu mer strypt av att gå in i den där jävla butiken varje morgon, springa uppför trapporna och le falska leenden. ska söka lite andra jobb helt serri nu. har skrivit ett nytt cv o allt!
är ledig i helgen och då ska jag va så jävla slappig och bara varaaaaaaa. typ ligga och se på film i sängen som en klubbad säl och beställa hemkörd mat. om det inte är sol såklart, då ligger jag ju i parken.
på tal om inget annat så fick jag ett par nya hörlurar till min ipod av min kille igår bara helt sådär. har gått och klagat över att jag går runt med jennys gamla till hennes telefon som är alldeles för korta så man får gå runt med ipoden i bh:n så den blir helt svett. men det var ju snällt av han så nu ska jag lägga in lite ny musik som jag också har fått! *så himla mottaglig för saker från alla sorts människor tack*
idag är för övrigt sista dagen i fattigdom för den här månaden. får ut typ 200 pund mer än förra månaden så det är ju bra.
men gud vad tråkig jag har blivit. nu ska jag läsa bloggar.
cya

Kommentarer
Postat av: malin

londonlivet gar sin gilla gang heter det och inte lilla gang. Nu har aaron lagt linux pa min datta sa internet funkar inte. men ja tyckte sa synd om han nu nar han ar arbetslos:) fan va skoj vi hade gumman.. uppskattade verkligen den resan. Har massa fina bilder men ja orkar bara inte blogga. Ikvall blir det nostalgikvall pa soda med ida P och company. ha de gott sis.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback