hade det där vart gerta polacks matlåda så hade han kastat av me skiten på en gång!

fan känner mig så jävla tråkig just nu. det är så jävla dammigt i mitt rum o jag vet inte varför jag kom att tänka på det just nu. men ärligt. vem fan tar sig tid att damma? och hur ofta måste man göra det för att det inte ska se äckligt ut??
okej jag är tråkig nu men för att vara mr brightside så kan jag tänka att jag gör mitt sista stora prov imorn och sen har jag bara lite smågrejer kvar.
sen fyller jag 20 feta år och det ska faktiskt bli sköjj.. efter det ska jag jobba hela julen och sen åka till england. skönt med december ändå tyck ja de. har försökt leta efter en vinterjacka för min är så ful och nu är det ju kallt på riktigt. min är röd och typ täckjacka med låtsaspäls (vilket iofs är bra) och bara ful. så hittade jag en fin som jag ville ha. 4000 jävla kronor. är ni dumma i huvet eller.
tänk vad kul man kan ha med fyratusen, så mycket klarade jag mig på att svulla runt i kambodja typ i två veckor med mat sovplats utflykter och hela tjofaderittan. tänk om vi hade kambodjanska priser men svensk livsstandard? bra säger ja.

en sak som jag inte förstår mig på för att fortsätta på spåret om vinterjackor för det är ju så jägarns intressant. anna säger alltid åt mig om jag börjar använda min varmaste jacka i typ oktober när det är +5 grader ute. då säger hon: jamen vad ska du ha på dig sen när det blir kallt på riktigt då? samma jacka såklart säger jag. då menar hon på att jag skulle behöva använda en ännu varmare jacka för att jag tog min varmaste när den egentligen inte behövs. inte kan väl vinterjackan värma mindre bara för att jag började använda den tidigt på året?

på lördag ska vi på fest hemma hos min farbrors fru. det är tema vitt så alla måste ha vita kläder. jag tycker att det är så sött för hon är från bali och där har man vitt när det är festligt och svart när man går på begravning. haha hoppas min pappa klär sig i vitt från topp till tå.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tror iaf att jag har rätt med jackorna. för när det är plusgrader och du har en jacka så vänjer kroppen sig, och sen när det blir kallare ja då räcker inte jackan till lika bra. men det är klart att det värmer men inte lika mycket.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback