trip down memory lane

kollade runt på skogslottens hemsida och hittade massa kort på rebecka och min fina fina bejby Sally.


självklart en vinnare! saknar havremopparna en del. ponnystiden var den bästa!
flikka! å hon var ännu bättre. bästa ponnyn jag ever ridit, men henne tog dom bort :C

sexiga killar jag kan bli ihop med:

poliser
dom i fredsstyrkan
övriga i miltären
vakterna på stan (okej inte alla)
heath ledger
övriga vakter som har skottsäker väst.

i have a thing för skottsäker väst. och heath ledger förutom att han är död då....


hatar att man inte kan gå omkring i troser här hemma längre. annars är allt alla tiders när di där två är hemma.

elbörr pörr pörr
haha
nu ska jag sova tudii!

Tomas world tour!

nu har jag typ packat allt.. eller kanske hälften, men de stora grejerna som alla kläder t ex.
i mitt handbagage har jag med mig förutom böcker, mp3 och dolarez, så har jag ögonbindel så att jag kan sova, öronproppar ska jag få av Jonna, pysselbok som jag fick av jonna när jag fyllde år, kamera, resedagbok.
sen får Tomas förlja med också. det är min påfågel som jag köpte i Brick Lane när jag hälsade på Malin. det är typ en liten stickad fingerdocka och fråga mig inte varför jag köpte den men nu tänkte jag i alla fall att han skulle få se världen! :)
han är döpt efter en som ser ut som en Tomas, men inte alls heter så.
image829
det här är tomas

visst är det så med nästan alla man träffar, att man har en uppfattning om typ vad dom heter utefter deras utseende. sen när det inte stämmer (vilket det oftast inte gör) så blir man döbesviken.
därför har jag en förmåga att döpa om folk lite hur jag vill efter vad jag tycker att de ska heta.

igår bakade jag kladdkaka. så Lina om du läser, idag kan vi trycka i oss en hel kladdkaka själva eftersom vissa (!) inte jobbar!! :)

SHUT UP

jag såg en (svensk) kille på facebook som hade "united states of America" listat under sina intressen. haha kan man verkligen ha USA som ett intresse?
ser honom framför mig med ett världsatlas i knät och sitter och forskar fram nya fakta om USA på internet. det hade ju varit kul,,
speciellt om man vet vem det är.

eldorado

idag har jag hängt på vårdcentralen. jag är sjuk förstår ni. lägligt va?
är dock inte döende, vilket känns väldigt skönt.
men jag kan ju säga såhär, om man inte är sjuk innan man går innanför sandbyhovs vårdcentral så är man garanterat det när man går därifrån. bara en massa snörvlande ungar, gamla människor som har god knows what och så jag. ont i halsen men ändå inte döende.. hade inte ens halsfluss kom vi fram till, det var skönt att veta.
varför envisas förresten alla sköterskor med att ha jeansväst på sig över den där vita klädseln? det blir ju svårt att ta dem på allvar då.

framför mig där jag satt i väntrummet stod ett par kartonger med något som hette couch paper eller något liknande. att döma av bildbeskrivningen så var det såna där pappersrullar som de drar ut papperöverdrag över britsen vill varje patient.
då kom jag att tänka på hur roligt det skulle va om man hade en såndär rulle i soffan i vardagsrummet. sen varje gång det kom gäster drog man ut en papperslänga som dom fick sitta på.
INGA BACILLER I MIN SOFFA TACK!  haha en sån ska jag ha!

f ö så håller ju min mamma på att få ett nervöst sammanbrott. jag har tittat på och "hjälpt" henne att packa.
först sprang hon omkring och visade alla partytoppar som hon ska ha på kvällarna när vi ska äta middag och diverse. sedan "provpackade" hon ner allt i resväskan för att se vad det vägde. men hon poängterade att det bara var på prov för sedan ska allt tas upp och strykas en gång till innan det åker ner igen. nu insåg hon att det nog inte skulle gå att lägga ner den där bag-in-boxen med vin. försökte tvinga pappa att ta den i hans väska som inte ens var full men han vägrade. alla ska bära sin egen packning!

försökte förresten ringa och säga grattis till malin som fyller 22 (?)år idag! men hon svarade inte, antagligen hungover för att hon var full som ett ägg igår på deras leavingparty. bara gissar!

nu har jag inte tid längre, ska väl också provpacka om jag orkar.
adjö!

dags att bli blondie igen!!

Klicka för att stänga bilden

nö nö nö nön

tittar på gynnings program. tyckte det var skitkul första gången, men nu.. nja det går lite överstyr. det vore ju roligt om programet kunde ha något slags syfte eller någon handling, men nej? hon bara åker runt lite överallt och gör lite meningslösa saker. ingen som helst röd tråd vilket är lite sådär..
sen är det tråkigt att hon är rätt dålig på engelska, hon kan ju inte riktigt kommunicera med människorna hon möter.
fast hon är rätt kul, det har jag alltid tyckt. är sin egen liksom. apar sig och åmar sig och pratar onaturligt högt.
HEHE

köpte en asbra bok idag. eller det vet jag ju såklart inte än, men har läst 10 sidor och sara tipsade om den. för att lämna röstmeddelande: tryck stjärna av bodil malmsten.
4 DAGAR HÖRRNI. so long suckers


I <3 plåster

idag har jag köpt hjärtformade plåster, dom är röda och fina. kanske inte riktigt lika effektiva som vanliga plåster, men vem bryr sig.
jag tänkte såhär att om man skrapar upp knäet eller något sånt och bara vill gråta massor, trots att man vet att man kanske inte borde gråta över skrapade knän för man är faktiskt vuxen. då blir man ju glad av hjärt-plåster. tada!

humhum

okej nu börjar jag panika. de finns inte någonstans. det sjuka är att JAG VET att jag slängde påsen på golvet i mitt rum förra veckan när jag köpte dom. sen dess har jag inte brytt mig om att städa eller plocka upp några kläder. sen nu när jag städer så är de spårlöst försvunna.
HJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLP
ska nog skriva till hon spåtanten på aftonbladet, se ifall hon kan hjälpa mig.

update. okej nu hittade jag dom i min hårgrejs-låda (haha, ja jag har en sån). har tittat där 20 gånger men just nu låg dom där, konstigt.


joråsåatteh

image486
jag kan inte riktigt säga varför.. men jag gillar den här bilden väldigt väldigt mycket!

2dolist for today

1. hitta borttappad malariamedicin.
var bor du lilla råtta? man tycker ju att man letar på alla möjliga tänkbara ställen men tydligen inte för någonstans måste den ju ligga och där har jag tydligen inte letat.

note to self: sluta bli obekväm all the time!

å jag har så svårt för att prata med ytliga bekanta från krogen som man stöter på överallt, exempelvis på stan.
jag är verkligen inte den typen av människa som kan börja prata om allt mellan himmel och jord bara sådär för att få något sagt. eller jo, när jag är ute är jag visserligen så och därför måste alla jag stöter på tro att jag har någon slags personlighetsstörning eller nåt.
från att ha setts ute som störig/kan inte va tyst/skrattig osv till att vara ett lamt obekvämt mongo ute i det fria.
lösningen på dom obekväma ögonblicken löser jag genom att köra förutom standardfrasen "äre bra eller, jo bra, själv då?", också på: "ska du ut i helgen eller?/vart ute nåt i helgen?", naturligtvis beroende på vad det är för veckodag. ingen har ju bestämt om man ska gå ut nästa helg på en tisdag osv... anyway sen låtsas jag att jag har bråttom till jobb/fika/möte/whatever just för att jag inte kan komma på någon annan artighetsfras plus att vi har absolut inget annat gemensamt än hugo's bar & kök.
sen gäller det här såklart inte alla man träffar ute och ibland har jag faktiskt bråttom till jobb/fika/möten osv osv.
nu när jag har skrivit färdigt det här totalt meningslösa inlägget ska jag sova.
nightie

ps. nytt favoritord: osv. 
av den enkla anledningen att det kan betyda vad fan som helst, upp till betraktaren typ,, även mycket likt jennifers favorituttryck i uppsatser i gymnasiet: "....och diverse" antar att det var av ungefär samma anledning som min. ds.

OJOJOJ

min mammas vanligaste mening som hon säger till mig är typ: Man  ska inte göra narr av andra. oftast i en väldigt bitter ton.
att det är det vanligaste hon brukar säga kanske förtäljer en del med vad vi sysslar med i den här familjen. jag gillar satir, ironi och att göra narr helt enkelt. det är inget kul om nån blir ledsen osv men ni förstår grejen..
men det här är bara för mycket, jag finner inga ord. inget skulle bli roligt genom att skoja om det här, det är för lätt liksom..
image218
läs hennes fina
blogg snälla (det är tjejen till höger) och jag försökte verkligen hårt för att inte göra narr av henne i det här inlägget.
lyckades jag?

1234567890

visst vill man bara bli frisk när man är bakfull?
jag vill bli frisk och gå på peters utställning, kommer känna mig så kulturell då!
vart fan är mina parenteser förresten? har inte reflekterat över att det är lördag och de är inte hemma förrän nu.
men nu reflekterar jag över det här med lördag och konstaterar att vi åker om en vecka PRICK.
ska bara jobba 5 gånger till på vero,, lite sorgligt actually.
ae jag skämta det är inte sorgligt alls!
nu måste jag äta frukost och friskna till plus parenteserna kom nu!

haha ok?

image108
när var det här?

kan inte bli annat än bra!

ikväll är det min och Jonnas sista utekväll innan vi drar (ja, jag vet att det är över en vecka kvar, men ändå) så ikväll SMÄLLER DET! haha..
jag har köpt en klänning som är rätt ful vid första anblick men ändå rätt snygg vid andra och tredje anblick, kan inte riktigt förklara det, den som lever får se helt enkelt. jonna sa att jag såg ut som ett våp men det var när jag provade den horblå (bästa färgen), valde sobert svart till slut.
kommer bli så bra det här! vi ska hänga hos Jonna först, bara en massa bra människor.
sen ska vi se Vincent på otten! roger pontares son, kan ju inte bli annat än bra!!


SJUKT BRA DECEMBERLÖN!!!!!!

    

jag har en ny favoritfilm!

..och nej jag har inte sett Amelie från Montmartre än.. laddade ner The Royal Tenenbaums istället. den var hysteriskt rolig, vacker och bara sjukt konstig.
det var dalmatinermöss, likadana adidas-tracksuits, gwyneth paltrow (stavade rätt på första försöket)i fin page, zebratapetserade rum och en massa annat fint!
kan ju inte bli annat än bra!! se den om ni inte har gjort det :)

"-I bet you don't even know my middlename.
-That's a trickquestion, you don't have one.
-It's Helen."

nu ska jag börja att läsa på en tredje bok som jag köpte idag: Bob Dylan Memoarer. låter väl bra..?!


Amelie say whut?

när alla berättar om sina favoritfilmer så finns alltid Amelie från Montmartre med på listan. de vill se ut som henne, bo där hon bor, va som henne osv osv...
jag som alltid är lite efter har då inte sett den här filmen men tänkte att jag måste ju göra det om den är så underbar.
så alla kan ju bara börja hata mig nu för jag kan inte riktigt se charmen i den. eller jo jag ser charmen mycket väl och den är gullig och allt det där. början var fin men, jag kan ju inte franska? att bara läsa text är ju inte alls samma sak som att förstå vad nån säger. och sen tyckte jag att den var lite långtråkig så jag har inte sett färdigt den.
men ska nog ge den ett nytt försök i eftermiddag. jag har ju inte så mycket annat för mig när jag är ledig haha.
ska på lite 2hand-runda först och kanske växla pengar för det gjorde jag aldrig igår.
sen läsa en bok som verkar bra.
cya.
slica mig gärna om Amelie och ge mig bra anledningar att se den igen.


världens bästa Sandra!

- Jag känner igen dig, är du skådespelare eller nått?
( En kille till Sandra )
- Aha gör du, jo jag har gjort en film...
(syftar på en film som uppgift i skolan)

siamesiska tvillingar
såhär skulle sara och sandra se ut om dom var siamesiska tvillingar!

nu är det dubbelshit!

Jonna och jag (mest Jonna) har för vana att ge nyheten om att kändisar har dött till varandra på ett speciellt sätt.
det började för en tid sen, kan inte komma på hur länge sedan, när jag får ett sms av Jonna, mitt i natten om jag minns det rätt eller kanske säger jag det bara för att krydda storyn lite, där det står:
 "ANNA NICOLE SMITH HAR DÖTT. SHIT."
jag tyckte att det var kul att hon gjorde en så stor grej av det precis som om det vore en världsnyhet, vilket det i och för sig var men kanske inte så upprörande och hjärteskärande som Jonna fick det att låta som.
efter det har jag mottagit följande av min vän (utom inbördes ordning): "Johanna Sällström har dött. shit.", "Alice Timander har dött. shit.", "Ingmar Bergman har dött. dubbelshit"... osv för nu kommer jag inte på några fler kändisar som har dött sen Anna Nicole.
så imorse hade jag väl på känn att detta mess skulle komma när jag satte på telefonen: " Nu är det dubbelshit! Han blonda söta i tio orsaker att hata dig är död. Överdos! Fy!"

HAHA så bra.

dsgojdnjdngjfd3085%¤#"!

blöööh jag hatar att vara trött. jag vaknade halv 12 idag som en jävla zombie. vet inte när jag sov så länge sist.
hatar att vara trött, jag känner mig så onödig när jag sover.
ska snart ner till stan med mamma och tvinga henne att dela en jacka med mig som jag vill ha.
växla lite pengar också.
jag orkar inte ens skriva nåt. HEJ DÅ

shit!

heath ledger har dött :C

shit. så himla sorgligt.
typ som när sofie insåg hur många "snygga killar i vår ålder" som måste ha dött i tsunamin..


toget från sara

Har du några barn? nej
Har du gått på fler än 10 konserter? ja och jag vill tillägga att min första konsert jag var på var Tomas Ledin (dont ask) även om det inte var svar på frågan.

Har du någon favoriträtt? nej jag tycker inte om mat, frukost är min favorit om det räknas.

Har du dejtat nån av dina bästa vänner? ja

Har du fått någon komplimang under den senaste veckan? Hur var den isåntfall? ja. haha "har aldrig träffat någon som ler så mycket som dig". cheesy men jag uppfattade nog det som en komplimang. glad vill man ju va.

Har du bott utanför Sverige? nej

Är du mörkrädd? ja. mörker är läskigt och förutsägbart.

Är du oskuld? min pappa läser den här bloggen-----

Är du morgon- eller kvällsmänniska? kvällsmänniska men skulle hemskt gärna vilja vara en såndär frisk morgonmänniska som ser soluppgångar.
Är du lycklig? ja

Är du lång? jämfört med jonna, sara, sandra, elin, carolina och alla andra som jag är längre än.. JA

Är du nöjd med din släkt? ja om de kunde hålla sams bara

Skulle du bli glad om du vann en miljon? håller med sara, sämpigaste frågan. jag skulle tjuta i en vecka

Skulle du helst vilja vara en bäver eller en utter? vad är skillnaden?

Skulle du kunna tänka dig att vara tillsammans med någon av kungabarnen? tror inte jag skulle passa ihop med nån av dom.. vi har väl inte så mycket gemensamt men motsatser dras ju till varandra så jag kanske slutar på slottet, vem fan vet?

Skulle du vilja vara någon annanstans just nu? ja

Skulle du säga att du är kär för tillfället? nej

Skulle du vilja bli 5 år yngre eller 5 år äldre om du fick välja? fem år äldre har jag ju aldrig provat på men 16 var en rolig ålder så dit kan vi gå igen.

Kan du vissla? ja finns det folk som inte kan det?

Kan du stå på huvudet? nej

Kan du rida? ja

Kan du äta fler än 10 mumsmums på 10 minuter? nej, men om man får lägga till lite "kuriosa" här också så försökte min pappa slå rekord i att äta så många mumsmums som möjligt på en minut första gången jag tog hem min första kille. 9 stycken under en minut var världsrekord men han klarade det inte, bottnen är tydligen svår att svälja. han trodde väl vi var psykon i vår familj för vi va inte ihop så länge efter det.

Kan du dricka mer än 12 öl utan att spy? nej, öl är inte gott.

Kan du stå i brygga? ja!


pappa är clever..

tyckte han säkert att han va asrolig.. bra böcker?
tjocka plånböcker ska jag skriva HÖHÖHÖHÖ!

bra böcker?

kan nån tipsa mig om bra böcker? intressanta böcker. ni vet såna som man inte kan slita sig ifrån förrän man har läst klart.
jag hatar marian keys och allt sånt skit, allt som kan klassas som "chiclit".. säger man så förresten? anyhow ni förstår vad jag menar.
vad som helst; fakta, roman eller däckare...

HAVE I MADE MYSELF CLEAR?

......

VI SKA GIFTA OSS SKA VI!

åhåå igår blev jag bjuden på bröllop! :)
är så glad för Carolina och Max's skull, och ännu gladare för att jag ska få komma och titta på haha!

öppen förfrågan

VEM VILL ÅKA TILL BARCELONA MED MIG EFTER DEN 8 MARS?
efter att vi kommit hem från kambodja och efter anna,elin & saras gemensamma födelsedagsfirande (som jag INTE får missa!) så kan jag åka whenever.


ursäkta att vi kom försent men Sara låg i koma!!

hatar när det blåser! vi bor på åttonde våningen och det är världens liv här så jag har inte sovit en blund i natt.
låg och försökte tänka på festliga saker men fick ett psykbryt som heter duga inatt på den här jävla blåsten!
sen drömde jag en skitkonstig sak så det kanske var bäst att jag vaknade i alla fall.
later


UKRAINA

är lite smålullig och vet ni. jag skar mig på knäet förut när jag rakade bena. så himla onödigt.....åhåh vad jag är irriterad över det! borde inte ha hänt mig.
jag har ett armband på mig som betyder att jag ska bli rik. så nu ser vi till att jag blir det också tycker jag.
jag lovar att vi går ut imorn sara! visst gör vi? visst kommer det bli kul kul kul?
stackars madonna har maginfluensa. hon slutade räkna när hon hade kräkts 14 gånger sa mamma gittan. fy och blä.

det här är min mamma när vi spelade spel:
"EN STAD I RYSSLAND! NEJ INTE MOSKVA, LENINGRAD ELLER STALINGRAD. EN ANNAN. MEN SÄG RÄTT DÅ! EN STAD DÄR DET ÄR KALLT OCH DOM ÄR FATTIGA TROR JAG!"

rätt svar var Ukraina för den som precis som resterande medspelare inte kunde räkna ut det.

nightie people.

icanteachyouhowtodoit


I want to sleep with common people like you

Sing along with the common people
sing along and it might just get you through
Laugh along with the common people
laugh along even though they're laughing at you
and the stupid things that you do
because you think that poor is cool

image828


lite kom ihåg-lista

ut o gå
posta två brev
hämta malariatabletter
jobba 4 timmar (måste jag komma ihåg det?)
måla naglar
har jag shorts?
köpa trosor & lim (för olika ändamål)
damma teven

sen ska jag nog inte komma ihåg nåt mer.
adjöken.

kan inte någon fråga mig varför jag är uppe såhär tidigt?

okej, jag frågar mig själv. för att jag gick upp klockan 6 och följde med mamma och simmade. nu har jag ätit en sjukt god frukost ♥. känner mig så hälsosam idag haha! ledig skulle man va jämt...
nu ska jag se på greys anatomy!

å gud varför bryr jag mig?

varför gör människor facebooks ihop? två namn tillsammans på samma sida som att de var samma person. de förstör ju hela idén med att man ska kunna hitta människor över facebook bara genom att skriva deras namn.
människor som gör en gemensam facebook är precis som par med gemensam mailadress. typ:
emmaofredrik@telia.com. NEJ ni förstör. nu kan inte fredriks kompisar skicka sin porr och emmas birds kan inte skvallra över nätet.......... det är helt enkelt FEL!

men det är ju fel?

man gillar ju inte när folk säger fel. eller hur?
vissa bryr sig inte så mycket och håller tyst, jag vet inte vad det är med mig men jag kan inte göra det.
säger man fel ord så måste man ju få veta att det är fel för annars kommer det aldrig att bli rätt. visst om man vill gå runt och säga fel hela livet så visst visst visst. men nej!
och ja, jag förstår alltid vad folk menar även fast det är fel, men ändå!! man måste rätta så är det bara.
JAG MÅSTE RÄTTA NÄR FOLK HAR FEL.
jag har verkligen ingen förståelse för att människor kan finna mig väldigt enerverande när jag gör såhär. verkligen ingen förståelse.

OKEJ!

okej, hur smart är det på en skala att ge ut sin pappas telefonnummer i tron om att det är ens eget?! HAHA gud. vi har så lika nummer och det slog väl slint i skallen typ, får försöka styra upp det här på ett smidigt sätt nu..
later

vårtecken

å idag när det är så fint väder kom jag att tänka på förra våren när jennifer och jag skolkade från skolan för att åka in till stan och ta första utefikan på fräcka. tycker att det är speciellt när man kan sitta ute och fika första gången på året i solglasögon.
det är alltid proppfullt vid de där små borden så fort solen tittar fram. vi väntade inne först sen hoppade vi på första bordet som blev ledigt haha. saknar skolan lite....
nu måste jag sticka! later

heaven knows i'm miserable now

uuuuh jag mår dåligt!!1 blä och fy ska inte gå ut mer nu. fast det var kul, det var det.....

jag tycker inte om människor som refererar till sin kille som "pojkvännen och jag ska...". antingen säger man väl namnet eller min kille eller vad som helst som inte låter så töntigt.
just nu kommer jag inte på någon som gör det så jag vet egentligen inte varför jag tar upp det? en i stallet gjorde det när vi var typ 14, var väl det jag tänkte på. det finns säkert många som gör det som jag kan störa mig på en annan gång.

today är det exakt två veckor kvar. FY FAN VAD SKÖNT DET SKA BLI!
snille jag är då. har räknat fel hela veckan. på lördag om tre veckor åker vi.. inte ett rätt med andra ord.

gossssssssip girl

ÄLSKAR gossip girl! serien är skitbraaaaaaaa. lite oc-stuk, snygga killar (chuck och lonelyboy♥), manhattan, snygga kläder osv..
och OKEJ jag ska inte sitta inne hela kvällen och se det (även om jag vill) jag ska förmodligen gå ut.
på ett sätt känner jag att det vore det finaste bästa jag kan göra just nu. på ett sätt inte för det kommer det bli lika mycket disaster om jag tvingas stå och glo på samma sak som sist ute. ÄH SKIT I DET NU.
nu avsnitt 6 finished!!!!!

nu har jag att göra hela helgen!

medan jag var borta under kvällen laddades hela säsong 2 av greys och avsnitt ett av gossip girl ner. YES

en liten tanke..

jonna gillar att peta i näsan. jag gillar att peta i näsan också.
vi kommer att ha mycket att sysselsätta oss med i Kambodja.

eh?

igår hade jag dubbelt så många besökare som jag brukar ha.. vart kom dom ifrån?

denna dag inte ett liv

shit vad tråkigt jag har. andra dagen i rad som jag är ledig och jag har inte gått utanför dörren under hela tiden. haha snacka om att luften snart tar slut här inne!
igår hängde jag ju som sagt mest utan att göra ett skit bortsett från att städa mitt rum och tvätta två par jeans. sen chilla jag med mina parenteser när dom kom hem. det var skönt som bara den.

idag hade jag lovat min mor att dammsuga och moppa golven för hon har massor att stå i, så visst som den goda dottern jag är lovade jag att hjälpa henne med det. efter en slow frukost med scrambled eggs och lite mackor gloendes på animal planet (igen) så kände jag att det började bli bråttom. klockan slog 12 och mamma skulle freaka om jag inte hade gjort det jag lovat när hon kom hem.
dammsugade och moppade i raketfart, men när jag var klar kom jag på att mamman kommer inte hem kl 1. som förut för hon jobbar längre nuförtiden, vilket gjorde att jag inte hade något att sysselsätta mig med under resten av dagen.
jag har målat neonrosa naglar, ritat en skitdålig bild, tittat på mer animal planet, tänkt tanken 100 gånger att jag borde gå ut och gå men aldrig kommit till skott, pillat mig i naveln, sett grattis världen och tänkt på hur roliga scenarion är när människor känns väldigt malplacerade.
ett exempel på ett sådant scenario var när vi var på studentkryssning. vi idiotstudenter betalade 700 kronor för att åka med den sunkigaste båt jag nånsin skådat, men det är irrelevant. ca 700 brådmogna studenter kastade sig på baren innan vi ens lossat ankar och vad ser man i förbifarten sitta på en smutsig bänk i den s k "lobbyn"? 
tio livrädda, kutryggade 80-taggare som varken vet ut eller in.
 det tog ett tag innan jag vågade mig fram till seniorerna men efter ca ett dygn satt de fortfarande i "lobbyn" och stirrade på alla kåta alkoholberusade ungdomar. jag fick en kort intervju med en dam på ca 85 år.
jag: vad tycker du om resan såhär långt? varför är ni med på studentkryssning?
senior: vi trodde att det var en vanlig weekend till Riga. det här är det värsta jag varit med om i hela mitt liv!

de hade antagligen kommit undan med att betala ett mer rimligt pris för resan, säg att den kanske var värd 100 kronor? men frågan är om det var värt att riskera en hjärtattack för att få en dagstur i Riga.

sen kom jag tyvärr inte på några fler scenarion med malplacerade människor men om någon läsare har en favorit kan ni väl lägga till den i kommentarsfältet.

lite spännande har jag haft det idag i alla fall! förut ringde det på dörren, jag blev lite rädd och när jag öppnar klampar en 60årig kvinna in genom dörren. hon var en avlägsen släkting till min granne (trodde hon) och hade åkt ändå från lund för att leta reda på henne. hon var inte hemma och så ville hon använda min dator för att kolla på hitta.se för att se om det var rätt dam. kunde hon inte ha kollat upp det innan hon åkte hit? åka från lund utan att ens ringa innan och kolla om det är rätt person och inte ens bestämma möte istället för att bara plinga på? rätt åt na att dom inte var hemma.
nu ska jag leta ifall jag har några färgpennor för jag har nämligen ett par isblå ögon att fylla i.
cya!

BURN DOWN THE DISCO HANG THE BLESSED DJ

djur är väl kanske det finaste som finns. jag tror att alla djur har goda hjärtan. djur är inte dumma.
har sett på animal planet hela dagen och varit allmänt grisig.
på animal cops får man se hur hemska vissa jävla människor är.
det var om en tant som tog hand om herrelösa hundar för att vara snäll. en av hundarna hon tog hem hade tappat en del päls.
det visade sig vara skabb och när de beslagtog de 17 hundarna var alla pälslösa och helt såriga av skabb över hela kroppen.
det är så hemskt hur vissa inte kan förstå vad de gör mot ett liv. de stackarna bara satt där och tittade med sina hundögon och undrade säkert vad dom hade gjort för att förtjäna det där.
dom avlivade alla sjutton :(

lyssnar på the smiths därav titeln

såhär är det mina vänner!

Catherine Zeta Jones är född 1969, alltså är hon 38 år och ska fylla 39 den 25 september. Hon är gift med Michael Douglas som fyller 64 år samma datum faktiskt. Han blir då uträknad med enkel matematik 25 år äldre än henne, inte sant?
Demi Moore däremot är född år 1962 och blir då 46 år i år (mycket matte idag). Hon är alltså äldre än Zeta Jones, vilket man inte kan tro vid första anblick, men det kanske beror på hennes helrenovering av sin kropp inför sin roll som bad guy i Charlies Angels 2 (var det väl?). Jag kan tycka att det är lite töntigt att gå in så för en relativt dålig roll.. men men its up to her.
Demi Moore är gift med den 16 (inte 25) år yngre Ashton Kutcher.

Vi kan tacka Wikipedia för all denna information, vad vore jag utan Wikipedia?

hutt

nu ska jag alldeles strax ta och dricka en såndär hutt för att jag inte ska få diarré (orsakat av kolera) i thailand and kambodja. det är inte mer än att jag är lite nervös haha. jonna och sara sa att den var sjukt äcklig och man får inte dricka på över en timme för då hjälper det inte, så jag kan inte svälja ner med nåt annat.
jag blir alltid nervös över när jag ska dricka konstiga saker. när jag ska ta hostmedicin t ex då blir jag lite stirrig.. spänd över vad som komma skall trots att jag vet vad det smakar. får typ räkna ner: ett två tre på det fjärde ska det ske, på det femte gäller det, på det sjätte smäller det!
och sen när jag ska dricka shots. blir liksom uppspelt och nervös på nåt sätt... undrar varför? jag häller ju ändå alltid ut allt över hela ansiktet i alla fall!

imorn är jag ledig (och ej kontaktbar) så när jag har tagit den där hutten ska jag belönas med de sista två avsnitten av sex and the city med tillhörande tjut.
godnatt och adjö.

edit: jag tyckte ändå hutten var rätt god. höll visserligen för näsan under hela tiden så det blev lite svårt att andas, men det smakade hallon.

att regndroppar faller som tårarna gör rår inte stjärnorna för.

lyssnar på teddan, säkert och the smiths och sitter o grinar. haha nae inte riktigt.
har hjälpt mamman att ta bilder och lägga in musik i hennes nya flashiga mobil. hon vill att jag ska göra så att det plingar sådär som det gjorde i förra telefonen (3310) när man får nessemess. HE HE så söt.
hon dog när måns zelmerlöw klingade ur öronsnäckorna... "här kan ja ju lyssna på när ja är ute å går!!" *lycklig*
DAGENS TEKNIK ALLTSÅ! vi mms:ade en mojjebild på oss till pappan också. bästa mamma!

här är jag på mitt disco! så lycklig jag verkar. måste va för att jag har så tuff magtröja....
Klicka för att stänga bilden
snyggt jag har bältet haha!

allt är som förut...

JAG ÄR TRÖTT OCH IRRITERAD. BLÖH

blir så trööööött!

alltså jag förstår inte hur man kan vara så jävla inkompetent. nu har jag fått stå och ringa runt till typ alla som jobbar på det här företaget för att försöka hitta någon som kan jobba med mig imorgon. alla är sjuka och egentligen borde jag också bara sjuka mig och skita i allt. men istället står jag och gör min chefs jobb och det slutar antagligen med att jag får stå här själv från morgon till kväll utan lunch imorn. jippi bara för att vissa inte kan göra sitt jobb.
så nu fick jag ur mig lite aggressioner haha!

kom och gör mig sällskap!

idag skulle jag ha varit ledig och bakfull. lina är magsjuk så här står jag och "jobbar" istället.
snälla gör min dag och kom in och cheer me up! jag är skittjurig för att jag fick jobba, för att jag är bakfull, för att folk kan inte vara mindre smidiga, för att jag mår dåligt, för att vi inte ska åka pulka längre för att bara jag och sara kan.. och så vidare kan man säga.
veromoda spiralen alltså, kom om ni vågar.
puss

-


dont need reasons

struntade i att gå ut ikväll som vi egentligen hade bestämt. hade verkligen ingen lust vilket kändes skönt för en gångs skull. jag har typ inga pengar och om jag hade gått ut så hade jag fått ta av respengarna fram tills vi åker och det vill jag inte. får leva på 150 kronor istället haha.
har varit hemma med mamma och pappsen istället hela kvällen. vi har sett Blood diamond som kanske var den värsta men också mest realistiska film jag nånsin sett. fy.
nu ska jag läsa en bok jag gav till mamma i julklapp, det är bra att köpa julklappar som man själv gillar då kan man också ta del av det man köpt lite...
alltså jag vet inte vad det är med mig för tillfället men jag är så jävla arg hela tiden. eller inte ens arg, jag känner mig typ tom. varken arg eller ledsen eller glad eller lycklig. känner inte för att prata, bara sitta tyst helst. pratar någon med mig i onödan så kan det väl hända att jag får ett bryt eller två.
hm, det kan ju omöjligt leda till något gott, men vad leder till något gott nuförtiden egentligen?
jämt när jag känner mig så asocial som jag gör just nu så får jag sådan forskarlust på internet typ! haha, bara sitter och googlar en massa konstiga grejer, läser på wikipedia, laddar ner låtar, hittar en massa bra utbildningar och upptäcker nya klädsajter. bra liv HE HE..
goodnightie people

sailormoon min vän

idag köpte jag och mommy världens finaste lilla sailor-skjorta från filippa k. det är ju det som är det fina med mq-rea, jag kan köpa saker jag inte har råd med att ens titta på annars.
32622-827
såhär fin krage har min fina lilla skjorta. kärlek till den eller hur?
nu ska jag och fika med ett par flickor.
adjö

the skämt of 2007

på babel (har sett på kvitton att det stavas med e och inte y) för nån vecka sen: jag, anna och sara delar en flarra vitt husets vin.
"servitrisen" säger: så, vem av er vill smaka på vinet?
HAHA som att det var värsta lyxrestaurangen. ingen smakade såklart vi toget i alla fall.


"Bara för att jag har köpt en ask Havanna, två, så ska skåpet vara öppet när jag kommer hem."

bara så att alla vet så är det jävligt synd om mig just nu! det sitter ett plåster på armen som f ö är helt bortdomnad.. buhuh. nä så farlig var inte sprutan men nära inpå. what doesn't kill you makes you stronger! HÖ HÖ  vem fan kom på det idiotuttrycket?
hmmm vad har jag mer gjort idag? shoppelishoppat med min mamma (minus att jag inte hade några pengar för sprutor och mediciner är tydligen svindyrt) vi gick bara på stan och träffade min moster som vi fikade med ett tag, sen sa hon att mina snowjoggings var fula så jag blev ledsen och took off. taximocka. 
sen åkte jag till jonna och payade en relativt dyr flygtur phuket-bangkok-phnom penh. känns fint att ha det och sprutelisprutan överstökad (förutom att jag ska ha två till såna). vi hade oc säsong 2-maraton med siarasas och sen åkte jag hem och fortsatte med mitt SATC-maraton.
har inte haft min mobil på på hela dagen, det går verkligen inte ha det för mina chefer ringer ALLTID mig när jag är ledig. igår ringde HB-chefen och när jag råkade svara (jag sov när det ringde så kunde tyvärr inte ignorera) så kunde jag inte säga nej till att jobba imorn. sen idag ringde nästa chef som visserligen inte ville att jag skulle jobba men ändå.. ofta man vill höra av dom när man väl är ledig! ska aldrig mer svara i telefonen.
I NEED SPACE
goodnight people

god morgon kära läsare

det har hänt nåt konstigt med mig. jag vill bara sova hela tiden, från morgon till kväll. det är hemskt.
något annat som är hemskt är filmen som jag har från tolvslaget. det är en massa killar som pussas, tjejer som skrattar och sen jag som skriker: "SÄG NÅT ROLIGT DÅ!" med min pipröst som man (jag och mamma) får när man är full. förutom det skriker jag mest "DET BLIR INGET FOTOOOO!" till alla som ställer sig och posar helt naturligt framför kameran jag håller i. så, nu har jag beskrivit filmen ganska ingående, alltså behöver ingen mer än jag ta del av den här hemska filmen igen.
annars så har jag ganska många roliga bilder från nyår. jag var på maskerad för er som int evisste det:

ae. jag orkar inte lägga upp bilderna nu, gör det en annan gång. snart ska jag ta spruta iiiih jag är rädd!

orkar inte lägga upp resten det är säkert dubbelt så många till