-

idag har jag flyttat ut alla mina möbler och saker från mitt rum inför golvbytet nästa vecka. det innebar att jag var tvungen att ta ut allt skräp jag har i mitt skrivbord. där i låg gamla dagböcker från högstadiet, gamla skolarbeten, en himla massa HappyMeal-leksaker (moget), två studsbollar, ett taffligt arbete om ett u-land: etopien gjort i 9:onde klass och till sist ett arbete om växthuseffekten som jag och jonna prickade in MVG+ på. ctrl+c, ctrl+v tror jag att vår metodik kallades. haha.
jag packade ner allt i en kylväska för det blev jobbigt att springa fram och tillbaka. nu sitter jag här i malins rum och allt är bara jätterörigt. var är mina kläder? min väska?
i fredags var det en hemsk man som stod vid min port när jag kom hem. han åkte med mig i hissen trots att han inte bodde här, visste vilken våning han skulle till eller nåt. usch skitäcklig. sen när jag skulle av så sa han att jag hade nåt svart på kinden och försökte ta bort det. EUW då slog jag bort hans arm och sprang in i min lägenhet och låste snabbt som ögat. sen tittade jag i kikhålet men då var han borta fast hissen stod kvar. ett spöke?!

haha ica-stig påminner mig så mycket om höjing när han gråter. även fast jag inte har sett höjing gråta så kan jag ju tänka mig!
godnatt hörnini.

sjysta gänget,

kom bara på en störd grej nu. igår berättade jeffer att hon en gång hade lurat sara att jag hade slickat på martins fötter.
jag tyckte att det var lite roligt, och det säger väldigt mycket om mina vänner. HAHA vad tror sara om mig som trodde på jennifer utan att ens ifrågasätta? och hur vill jennifer få mig att framstå som säger såna saker utan att säga att hon skämtar!
GUD

:)

vakna hörrni,

alltså jag blir så trött när jag ser det där programmet med nyblom&törnqvist eller vad dom heter. hon blonda gillar jag ändå, för hon är smart. min mamma är kär i henne men jag tycker bara hon är smart. men iallafallsatt. dom där jävla puckona som kommer dit som hon ska hjälpa. alltså seriöst. finns det inte värre saker att oroa sig för?
just nu är det det klassiska: tjockisar som vill bli smala. annars handlar det om andra slags komplex som jag inte kan ha nån som helst förståelse för. jag förstår att vissa har svårare utgångspunkter än t ex mig. jag slåss inte med fetma, en gigantisk näsa eller är 1.90 lång. MEN jag tror helt säkert att om så var fallet så skulle jag inte låta det förstöra mitt liv. jag skulle inte vara helt självupptagen av mina komplex. alla har ju sina, stora eller små.
det finns krig. det finns barn som svälter. det finns hungernöd. dom som inte har vatten. munkar som blir nedpepprade av soldater för att dom försöker få demokrati. OCH DU KAN INTE GÅ PÅ STRANDEN FÖR ATT DU ÄR TJOCK. get real tycker jag.

DU FÅR DYKA EFTER DOM!

 


ja vi tänkte att vi skulle göra dig till delägare i firman.. men så fick vi veta vad du satt och tänkte på på tunnelbanan. det var nån som du skulle ligga med, men som åt gröt. var det verkligen så? VAR DET SÅ?

beställde just hem den på dvd, så att vi har något trevligt att göra när malin kommer hem nästa vecka.


tudiluuu

ugh, är så himla hungrig men mår illa så det går inte att äta. så tragiskt eller hur? ser på he's a lady och dom grabbiga grabbarna är så snälla mot varandra när dom är ladies. HAHA. dom trodde typ att dom skulle få va med i Fear factor eller nåt annat tufft o så får dom förvandlas till kvinnor istället. två stycken var riktigt snygga, som kvinnor alltså!
igår firade vi jennifer i hennes syrras lilla lägenhet. det var fun! vi pratade bland annat om den där gången när vi fångade Jesus på bild hemma hos Vanessa. jag tycker det är lite otäckt. haha. jennifer blev stockholmare helt plötsligt och sen åkte vi ner till ottn o hugo. där stod en liten tjeja och stortjöt utanför. jag ba: vad har hänt? (trodde att hon hade blivit rånad!) hon stortjutandes: JAG HAR TAPPAT MITT LEG OCH ALLA MINA VÄNNER HAR GÅTT TILL OTTEN OCH JAG BOR INTE HÄÄÄÄÄÄÄR! där hade jag för en liten mikrosekund bara velat säga: aha. och gått därifrån men det går junteee. så jag kicka in henne på hugo utan leg med nöd och näppe för vakten var snäll. sen när vi kommer in så hitta hon leget i bhn. haha brudjävel.

nu har jag inte tid längre. ÄLSKAR hes a lady. hahah hej då.

hej,

ikväll ska jag dricka vin med fina Carolina. det ska bli kul!
sen har jag en så himla rolig bild på min mamma och pappa i mammas nya badmössa men jag tror att dom kommer bli så arga så jag skippar nog den. kanske en annan dag.
puss.

baby,

idag har jag köpt ansiktsgrejer! en himla massa clinique så nu är jag som ett litet barn på julafton! jag har radat upp alla grejer i storleksordning här på byrån! sen har jag gjort ansiktsmask och såna trevliga saker. är len som en liten bebisstjärt nu.
sen köpte jag skor, men jag vet inte. alla jag frågat rynkar på näsan men jag tycker dom är fina. det är väl huvudsaken. har man bara tänkt över riktigt noga om de är fina eller ej så är saken klar.
mm idag är jag trött, imorn är jag ledig.
på återseende kära vänner.

det växer väl fast doktorn, det växer väl fast?

alltså,

en grej som jag tycker att alla borde göra: livsviktigt.se.
registrera er där så att ni kan donera alla era organ när ni sen är dödens död en dag.
man kan ju inte tvinga nån, men jag tycker att alla borde ge bort det lilla man har när man inte behöver det själv längre! alldeles för lite folk donerar i Sverige idag och en och annan själ dör på grund av det.
tänk såhär att ni kanske räddar ett litet liv i alla fall. då är det värt det.

"äh, du får inte va me i gänge!"

alltså världen är för komplicerad idag, tycker ni inte det?
bättre som de här kidsen som bara kunde säga: "äh mode." för att förklara sitt klädval.
nu är det bara överanalyserat och jättejättetråkigt att prata om tycker jag.
därför ska jag inte prata mer om det. idag har jag handlat en massa..kläder. juste men det var bara det jag skulle säga. min nya kjol är så himla fin. så.
jeffer fyller nitton today. ville glömma med flit för hon har glömt mig, men det gick inte. så vi fikade en stund idag och på fredag ska vi fira. en massa saker faktiskt, men mest det där med nitton!
sen fikade jag igen men med ett par andra fikon. vi pratade hemlisar, så sitter massa killar och lyssnar!
ah, nu måste jag egentligen sova men det är en massa saker som håller mig uppe.
eller jag blir aldrig trött längre. jo imornbitti såklart.. verkligen SKITSAMMA.
godnatt.

sådär så det smäller om det


fan vad jag saknar det här. SAKNAR hör du det?

rör inte mina saker!

å, jag hatar när min mamma använder min dator. hon förstår inte hur den fungerar och bara förstör mina saker. hon ropar hela tiden: Johanna, kan du hjälpa mig i 2 sek? ok, 2 sekunder kan jag hantera, men det här sker med 5 minuters mellanrum. då förväntas jag springa genom hela lägenheten och fixa det lilla "felet" på datorn. FINNS INGA FEL! hon bara fattar inte hur man gör. när jag kommer fram har hon öppnat 10 internet explorer för att "det kommer ju inget?" men ha lite tålamod, kvinna!
man ska hålla sig borta från saker man inte förstår sig på, om man nu inte försöker ända tills det blir rätt. jag fattar inte heller alla program från början men då provar jag tills jag förstår.
ex: jag håller mig borta från hennes spis, för jag förstår inte hur den funkar. punkt slut
nu blev hon jättearg för att jag vägrade hjälpa. hon började laga mat istället. med andra ord så hon gör sitt och jag mitt.

....

GUD vad sugen jag blev på att se bröderna lejonhjärta!

KATLA!!

contenta amiga!

shit vad jag är glad idag mina damer och herrar! även fast att jag betalade 13 jävla kronor på en sms-biljett när det är gratis att åka spårvagn hela dagen.. inte ens då sinade mitt humör! och inte heller för att jag har jordens tandvärk så hänger jag läpp. haha. nej det var inte på skoj, jag är glad. och jobbet var jättejätteroligt idag faktiskt!
men nu känner jag lite ångest över  att jag måste gå upp till nilla och lämna hennes nycklar även om det bara är 5 minuters promenad. uuuuh så jobbigt, men jag måste.
ikväll ska vi baka pizza, sen är jag lite sugen på utgång. men vi får se hur det blir med den saken.

och ja, det var sara som posade i sin senaste festoutfit i förra inlägget. såg ni henne ute igår, fin va? byxor från ginatricot och linne, hennes mammas om jag inte minns fel.

nej nu ska jag styra min kos upp mot enebyskolan där min chef typ bor.
HEJ!

tävling!

image669
gissa vem?

Hånbergs,

image668
shit, snart är familjen Hånbergs komplett igen! can't wait!

vinden,

idag är jag ledig. shit, har vart så himla effektiv. jag har: gjort världens brakfrukost, städat hela mitt rum, tvättat, dammsugit, rensat min  plånbok, rensat bland viktiga papper, hämtat mina vinterstövlar från vinden, ja och en massa mer saker. bra!!
ja, och det där med att hämta grejer från vinden, det kan jag berätta att det gör man verkligen på egen risk i den här familjen. man kan ju tycka att det är svårt att hitta vilket förråd som är ens eget eftersom det finns så många olika att välja på. men på vår vind är det så att alla förråd är prydligt städade med grejer uppradade längs väggarna och resegarderober hängandes i fina rader. i alla förutom våra förråd såklart. vi har två stycken och det är likadant på båda. jag fattar inte hur vi lyckas. där väller det grejer ut genom dörren så fort man försöker öppna.
idag t ex började det med att jag fick en adventsljusstake i huvudet när jag öppnade ena förrådet. sen var det såhäääääär nära på att jag fick en kartong med kakelplattor över tåna när jag försökte klättra in. väl där gick det inte att öppna några kartonger för en massa resväskor låg över, så jag tänkte prova lyckan att hitta mina stövlar i andra förrådet istället. där fick jag klättra över två gamla solstolar för att komma upp till kartongerna och då fick jag nästan en pjäxa i huvet. men SEN så hittade jag äntligen min kartong!!
så nu har jag gjort mina stövlar fina och limmat ihop mina lackstövlar för dom va trasiga! allt går med superglue det ska ni veta...
nu ska jag köpa tvättmedel!
adios amigos.

MEN ALLTSÅ!

har inte det där avsnittet av Greys redan gått? BLIR SÅ FÖRBANNAD!!

bästa Harry,

å är så uttråkad! kan någon underhålla mig eller? skulle vilja ha en minimänniska som kommer hit och skojar med mig när jag har tråkigt. tänk va kul med en liten dvärg som drar skämt bredvid min säng. shit.
om man skulle få adoptera en pensionär, då skulle jag vilja ha Harry. han bor i mitt hus och är den gladaste gubben som finns tror jag. han skrattar och ler och är vänlig. lite dement kanske för han brukar inte veta var han bor. ofta frågar han: "är det här rösgången 45 det här?!" innan han går in i porten och en gång fick jag och einar följa honom 5 våningar ner för han mindes inte vilken våning som var hans. så himla bra kille är han.
men han i alla fall, Harry, vill jag adoptera.

nu såg jag filmen från när vi åkte på tur med Djerfs båt på studentveckan. blev glad. men shit vilken nördlåt vi lyssnar på. förutom det så är vi glada!
nu äre seinfeldt.
goodnightie.
   

min nya pen pal,

jag har fått en brevvän, min allra första faktiskt. det är malin som har ordnat han åt mig.
han heter sean och kommer från london. jobbar ihop med min syrra och han säger att hon har blivit tjock för hon äter bara mcdonalds hela tiden, haha.
vi har inte hunnit prata om så mycket än, mer än hur farligt thailand kan vara och hur snygga svenskar är..
det som förvånar mig när jag skriver brev till min nya brevvän är att jag är fan dålig på engelska. trodde ändå att jag kunde säga det mesta, eller i alla fall göra mig förstådd, men det är ofta det tar stopp och jag får använda internet-lexikon.
måste öva lite med andra ord.
vill hälsa på syster innan hon kommer hem. men det går liksom inte att passa in. vill inte göra av med alla mina sparpengar heller :(
fick ett brev av henne idag, i det låg en skiva med nya avsnitt av prostens barnbarn!! :D:D det är så bra! undrar vart hon har fått tag i det?
jaja, nu ska jag kolla på lite utbildningar och kanske lite jobb.
ses.

denna helg,

det här har varit en bra helg. jag tänkte ju inte gå ut någon helg, eller jo ev. lördagen eftersom jessika hade sin inflyttningsfest igår. det blev ju hursomhelst utgång på hugo både fredag och lördag.
inflyttningsfesten igår var förresten riktigt lyckad. ett stort gäng med tjejer i jessikas etta. alla var trevliga och det var kul och skitgoda snittar fanns det också. haha. sen åkte vi till hugo, eller alla andra gick till palace men vi är för små+ att palace inte ens är kul.
kan sammanfatta den här helgen som en ex-helg. har träffat eller pratat med alla mina ex som är/var av någon sorts betydelse. eller det där lät konstigt, har ju inte så många (2) men jag pratar nästan aldrig med dem längre. det känns fint att jag inte mår dåligt över nåt sånt längre, det kan ju förstöra hela ens liv under en tid.. jag förstår inte vad jag såg i dem då när vi träffades. jag tycker absolut inte att de är dåliga människor på något sätt, men vi är så olika. jag har antagligen förändrats ganska mycket sedan båda gångerna. för att göra det lätt för mig minns jag bara saker som är dåliga, men å andra sidan är det nog för att det var så länge sedan nu att man inte minns så mycket alls.
slutpratat om ex.
nästa vecka är jag ledig 3 dagar. hallelulja!! jag ska nog träna om jag lyckas pricka in det. sen bara slappa! gå i skogen igen kanske, det var så mysigt sist.
usch vad det här har blivit tråkigt, har inga fina bilder att visa. ska kanske ta en massa de dagar jag är ledig!! ja, det ska jag.
nu ska jag se när lammen tystnar och kanske kissa på mig när det blir läskigt.
på återseende.

saker jag hatar att prata om:

1. gamla människor och deras lårbensoperationer. det påminner mig om att jag också kommer att bli gammal en dag och få liggsår så att någon får vända på mig ett par gånger varje natt för att jag själv inte kan. fy hemska tanke.

2. pengar. vem som har mycket pengar, hur har de fått dom? ärvt eller bara jobbat?
shit kan det bli mer ointressant. jag tycker att man ska sköta sitt eget liv, sen om någon annan kan köpa dyra grejer utan att ha rört på arslet kan man faktiskt skita i. var glad åt de som har lyckats jobba ihop pengarna med sina egna armar och ben.
om man är avundsjuk på andras pengar blir man ju inte det minsta rikare själv, än mindre lycklig.

mamma:

amen dä ä ju en skam o lägga så dyra pengar på två tavlor som ä helt ÄDENTISKA!!


ALLTSÅ

kan nån ge mig en AHA-upplevelse! var är alla dom människorna som brukar göra sånt? vart har ni tagit vägen, ni som tog mig med storm och fick mig att fascineras? nej, såna människor finns det inte så många av nu.....
och sen då! vill ha en griskulting:
 
så himla fin!

hallelulja!

okey, imorse var jag på veromoda kl. 07.00 för vi skulle inventera. men jag fick den stora äran att städa hela butiken istället. det kanske inte ser så mycket ut för världen, men jag lovar att det är aaaaaaasstort när man håller på och moppar och så.. uuugh. dog. inte mänskligt jobb. mm, men jag tänkte att jag står ut för det här händer ju inte så ofta. jag trodde att man inventerade typ en gång om året. eh nae. fick reda på att jag ska göra den där negergöran varenda månad. jesus christ!

idag kom jag på: mitt högerben är längre än det vänstra.
nu sitter pappa och berättar en lång historia om laminat-skivor som jag hemskt gärna vill höra.
cya!

klackar i taket (inte på golvet),

idag ska jag leka med mina vänner. mår för övrigt väldigt bra. är trött men annars är livet helt okej. eller mycket mer än okej. det är nice som bara den om jag ska va ärlig.
förutom en liten detalj då. alltså min pappa har bestämt att jag ska ha ekgolv i mitt rum istället för nåt vanligt laminat som det är nu. som om jag bryr mig! mm men så nu ska det bytas ut i alla fall. & inte nog med att jag får sova i min systers säng i en vecka, utan tillgång till mina kläder. sen kommer jag  inte få gå omkring i klackarskor i mitt eget rum?
whats up with that? idiotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fast pappan är snäll ändå. idag t ex fick jag en liten slant av han. innan hade jag och jennifer räknat ut att jag får leva på i genomsnitt 2 kr om dagen fram till den 25:e eftersom jag är bankrutt. jag har minst sagt levt lite över mina tillgångar under helgen om man säger så. men nu har jag som sagt lite finare framtidsutsikter tack vare pappan.
sen en annan bra grej om pappan. han är en så mycket bättre körskolelärare än mamman i den här familjen.
hon som ska va dagisfröken och allt är inte det minsta pedagogisk och lugn när jag råkar göra lite småfel i trafiken. hon hetsar och skriker och drar i handbromsen trots att jag inte ens har krockat nån bil än.
pappan är lugn och sansad i trafiken han.
& nu ska jag sluta prata om övningskörning för det är nog så tråkigt ändå.
på tal om övningsköra förresten,
så blir jag ALLTID söndertrampad på fötterna till den låten varenda jävla helg. vad är dealen med att typ hoppa upp och ner som en kuttaperkaboll (prostens barnbarn)? shit det nedvärderar jag mig själv inte ens till att göra på konserter.


vilse i vidablick,

igår gick jag en skitlång promenad själv ute när det spöregnade. fråga mig inte varför, men det var jävligt trevligt.
typ gick och klappade sniglar, hade på mig mina gummistövlar och blev blöt i pannan.
tänkte ju att jag skulle gå genom hallbergaskogen till fyrby och sen tillbaka. men halvvägs så fattade jag inte hur man skulle komma över den stora vägen för bron var ju bara till för tåg.
så jag gick tillbaka och gick på finspångsvägen till fyrby, och sen genom skogen tillbaka. för det var lättare att hitta, trodde jag. när det kändes som att jag nästan var hemma kom jag fram till nån privat tomt och sen vips så var vägen slut..?
ja så kan det gå om man går vilse i hallbergaskogen, men jag hade ju inte bråttom så det gjorde inget.
mina vänner skrattade när jag berättade, men egentligen så är det väl inte så konstigt? jag ska ta med dem till svärtinges mörkaste skogar så får vi väl se vem som går vilse......

igår var vi på trappan. vi var tvungna att bli insmugglade av några studenter. så jävla fint med 75 kr för en drink och en xider. sen gick jag och jennifer till hugo och det var trevligt som vanligt. så snälla alla är liksom.


"It happened to my friend Amanda's friend!"

äh idag saknar jag malin. vill att hon ska komma hem NU

jag satt och tänkte på hur hon  kan bli lite väl hungup på speciella repliker ibland, oftast på fyllan.
för rätt länge sen, när jeppson fyllde 20 år  var vi på fest och åt kräftor hemma hos dom i svärtinge. innan hade vi sett Sex and the city, avsnittet där Carrie får en ful väska som är formad som en svan av  Big.
det enda Malin sa sen på heeeeeela kvällen var: "It was just so... WRONG!"
typ tusen gånger hörde jag den där jävla repliken och jag skrattade väl typ en gång, sen har jag för mig att det slutade med att vi blev osams för att hon inte kunde sluta säga det där. det är ju inte ens en rolig replik liksom..

så typiskt henne. t ex hur många gånger har man inte hört:
1. DU FÅR KRYPA IN I ÖPPNA SPISEN SOM STRAFF!
2. Jag har haft 22 tjejer i mitt liv,va. Peking outlaws motorcykelgänget dom känner mig, dom säger det: vi fixar dig grabben, vi ordnar dig!
3. Stoppa upp den i MITT urinrör?! över döda kroppen över döda kroppen!
4. MEN BADADÅ!
5. Å glasväggar haru också, fejnt dö! hajja om ja skulle berätta dä här för min kille!

fast dom där är ju kul, så det kan väl hända att jag också drar en och annan one-liner på förfesten.......

det nya svarta,

lustigt det här med att jämt bloggar kommer upp på samtalsämnet när man möter nytt folk. det är typ igenom det man "låtsaskänner" varandra. alltså det är ju kul, men ja, lustigt.
blogg är nya lunar. fast mycket mycket mer avslöjande. eller det är ju upp till var och en vad man vill avslöja för allmänheten, men som i mitt fall är det ju så.
igår kom vi in på
cattis lacks blogg, sen genom det min syrras tror jag?
hade jättekul igår. men jag var inte med mina vänner? tappade bort jennifer hela tiden och gick och frågade alla efter henne: har ni sett min vän? liten, blond, skrattig?? sen var det en kille som letade upp henne åt mig och så kom han där med henne som om han vann skattjakten typ. haha.
5 min senare var hon borta igen. slutade med att jag var med jonna, carro & co på max och kom på att mina pengar+kort+leg låg i jeffers ficka.
sweeeeet. carro fick betala maxmaten och jonna taxin.

sov aslänge imorse och mår fint nu. därför ska man bara gå ut när man är ledig dagen efter.
det låg massor av grus i min säng. så himla skönt! det var för att jag gick i strumpor till max för mina skor dödade mig. så äckligt egentligen.

OKEY jag hade mitt kort & pass i väskan men kollade bara i plånboken igår. ganska klantigt! men nu är de inte på vift längre iaf...

picture this:

"3.  Sara och jag i våra bästa år är på maxi o tittar runt lite som vi bruka!! Vi plockar en vursting godispåse som vi inte kan betala för och går in i en provhytt och äter upp hela påse där inne sedan går vi ut och cyklar hem!"

hahah älskar detta!

förresten,

monki ska öppna i spiralen nästa vår!
sweet

K N I V

pratade med en tjejkompis på msn. hon skriver: "vad har du för dig då?" då tänkte jag att hon skrev "vad har du på dig då."
haha det hade vart roligt om hon ville porrchatta lite.
igår blev jag onykter, det var kul. slutade med att alla åkte hem och jag och anna somnade framför 90210 i soffan. vaknade vid 5 av den där onda katten som anna har tror jag.
som f ö väckte mig kl 8 imorse också. hoppade liksom upp och la sig i sängen där jag låg! usch. fan behave!
nä katter är inget för mig.
tänkte bränna en skiva till förfesten imorn. men jag vet att den aldrig kommer att spelas i alla fall. för inga av mina vänner gillar musik som är det minsta lik min musiksmak. forgive me, men jag tycker att det är tråkigt att lyssna på uggla, carola, måns zelmerlöf, alla andra i idol och melodifestivalen, basshunter, övriga tramslåtar när det är party. detta är ingen diss till dom som lyssnar på det. men jag gillart bara inte.
min nya skiva med justice, babyshambles, slagsmålsklubben, kniven, fibes oh fibes, ark, bonde do role, libertines, miss li med många flera kommer alltså att röstas ner som vanligt under morgondagens förfest.
ska bränna ner aquarious istället, den måste ju alla gilla.
nu ska jag skriva brev till malin!
adjö.

malin i eldorado

h e jl i v et

imorn börjar jag på veromoda. ska bli spännande!
sen efter det ska vi dricka vin hemma hos annapanna. är ledig på torsdag och ingen ska fan få förstöra det. ska säga att jag flyr landet över torsdagen om någon vill att jag ska jobba.
sen fredag ska vi ut.... surprise! gud vilka spännande planer jag har! inte. samma som alla andra veckor, men det gör inte så mycket för allt är så roligt these days.
min blogg funkar så jävla bra att kolla tillbaka i och se hur man mådde förr i tiden. ser att jag var så deppig på gymnasiet. eller mer psycho-förbannad mestadels av tiden. verkade aldrig vara glad över något. kul att ha att göra med en sån tjej. inte så kul att ha att göra med sig själv heller.

jag tänkte på idag att det känns som att jag förändrade mitt liv lite när jag klippte av mig håret. haha det låter ju jävligt nördigt men det känns bara så.

hittade värsta grymma covern på Many men som TTA har gjort. ja & nu vet ni det också... är ointressant idag.
gonatt.


alltså jag älskar dom!


så himla fina!

saker som jag aldrig lyssnar på när folk säger:

1. namnet på den jag skakar hand med.
jag är för busy med att säga mitt eget namn och le för att höra vad någon annan säger. detta blir alltid väldigt pinsamt när man sedan ska fråga något direkt efter utan att veta namnet på personen jag just hälsat på.

2. ytligt tjaffs om folks pojkvänner.
BORING!

3. vad någon pluggar för utbildning.
fattar ändå aldrig innebörden, so what difference does if make? dessutom har utbildningar så konstiga namn nuförtiden.. vad hände med typ enkla grejer som; tandläkare, fröken, brandman, journalist, läkare? varför alla dessa andra joxiga namn?

darridarr,

gud vad jag är nervös för en massa saker idag. USCH

nu: beverly hills 90210 med anna i svärtinge


pinsam,

okej jag var pinsam igår. försov mig och kom två timmar för sent till jobbet.
har nog aldrig skämts så mycket i hela mitt liv.
jag är ett arsle. ska aldrig mer gå ut och bli full när jag börjar 9 dan efter.
men det kanske var värt det för i fredags var det sjukt kul. jag var med ingen, eller jag var egentligen med alla men ingen jag kände.
utlovade halsbandsshow på förfesten och jag tror i alla fall att jag körde den på Hugo. fixade och övade med ett trick som skulle charma män (pojkar) och fånga in dom i mitt halsband. making friends liksom? fick inte napp om det var nån som undrade. haha.
idag var jag, anna och jonna i sveriges rövhål. den cp-staden har inte ens H&M öppet en söndag? typ halva gallerian öppen, halva stängd.. får man ens göra så!?
H&M var typ det enda jag egentligen ville kolla på, för det är den enda butiken som har bättre utbud än i stan.
men det kommer ICKE ges tillfälle.
i fredags blev jag vän med en anonymous bloggläsare. han sa: jag var roligare förr.
säger ju att jag har blivit tråkig, men asså förr var det bara drama i livet men nu har jag funnit peace of mind. och det känns bättre än att dramatisera en kul blogg. känner pressen att va fyndig.. men jag är rätt tråkig. du får nöja dig!
förresten så har musklerna i mitt vänstra ögonlock party inside. det känns helt fucked up och rycker en massa hela tiden. måste köpa: sjörövarlapp!
nu ska jag äta hemlagad pizza.
kjamizzz

HOLY FUCK!

jag mår dåligt. jag är pinsam. återkommer till det senare.
catch y'all later.