today is not the day to sit around and wait.

JAG VILL INTE JOBBA! så jävla B att man inte kan göra som i skolan, ta en dag hemma och bli sig själv igen sen tar man igen det man missade dagen efter. jävla jobb, som man ska ha en massa förpliktelser till och typ leva för. nä fy fan. nu vill jag söka in till den där utbildningen och slippa slicka röv för en stund, men jag fattar inte hur man ansöker så det blir svårt. haha så himla typiskt. nu kan jag inte plugga heller för jag FÖRSTÅR INTE HUR MAN ANSÖKER. ae nu gick jag över gränsen.
vänta är väl för övrigt det sämsta man kan göra här i livet. vänta på spårvagnen, toaletten, vänta på att någon ska höra av sig, vänta på att få resa bort bort bort, vänta på att nåt bättre ska komma upp, vänta på svar från viktiga människor.. ja allt det där är ju faktiskt förjävligt.
 puss allihopa.

Kommentarer
Postat av: madde

vad ska du söka för nån utbildning johanna ??

Postat av: Anonym

det är väl bara att söka sin utbildning man vill gå på studera.nu hur enkelt som helst? eller? det kanske inte var det du mena..

2007-10-22 @ 13:58:40
Postat av: emelia

Jag håller verkligen med dig där! men förhoppningsvis (snart) kommer allt man hela tiden gått o väntat på!

2007-10-22 @ 17:31:04
URL: http://mliiaa.blogg.se
Postat av: johanna

madde: internationell samhällsvetare heter det.. mycket globala frågor om t ex mänskliga rättigheter och så. verkar väldigt intressant men svårt att komma in på!

anonym: ja det är precis det jag inte kan. haha jag försökte men då hittade jag inte min utbildning? ska ge det ett nytt försök idag tänkte jag :)

emelie: ja, eller så får vi helt enkelt göra så att allt man gör blir roligt!

2007-10-22 @ 20:03:43
URL: http://jaghamster.blogg.se
Postat av: malin

halla varfor ringer du inte?

2007-10-22 @ 20:05:25
Postat av: cornelia

så jävla sant! Att vänta är ju det sämst aman kan göra.

2007-10-23 @ 02:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback