the worrying kind

idag insåg jag att jag ska flyga själv för första gången imorn. jag kommer säkert klara av att hitta på Skavstas flygplats eftersom den är ytterst liten, och om det inte vore för att jag jagar upp mig och oroar mig för dumma saker så skulle det säkert gå utmärkt på Stanstead också.
MEN jag blir jätteosäker när jag reser själv; har jag gått rätt?, vad hette nu den där hållplatsen jag skulle gå av på?, om alla andra går åt det där håller så ska de säkert dit jag ska,, ska jag följa efter dom?  ni vet såna frågor håller jag på och oroar mig med HELA tiden. Malin gav mig en halvtafflig förklaring hur jag skulle göra över knastrig mottagning i telefonen, men jag har ju åkt dit en gång förut så det borde inte  vara så svårt kan man tycka. men då ordnade ju mamma och pappa allting. jag var i min egen värld och följde väl bara efter dom.
nu ska mamma och pappa stanna hemma och jag ska klara mig själv och därmed basta.

Kommentarer
Postat av: Nattis

Hihi nej det behöver den inte alls ha gjort.. Jag var ju jätte nervös men mitt under allt kom jag & tänka på "har de sagt nåt om ppk för annars gör ag de"..
Dessutom frågade jag innan intervjun va slut va de tyckte om mig.. något som jag insett efter va en ganska vågad fråga hihi..
de söker väl butikschef fest anställda & extra personal skulle jag tro...
hoppas du får det kul nu..London va de väl du skulle till???

2007-11-04 @ 10:34:24
Postat av: safija

ahah så söt!! så farligt är det inte.. det är ju bara att läsa på tabellerna inget mer :D det är bra att kunna sånt själv. mamma o pappa kommer inte alltid finnas där :P hoppas resan går bra babe! hälsa mallan o the cute englishmen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback