ironi?

älskar när tjejer som liknar s k  "BF-tjejer"* kommer in på Veromoda, tar en t-shirt för 50 kr på rea, tittar menande på sina vänner när hon betalar och säger "schopp-o-holic kallas det!!".
haha det slår aldrig fel!

*utseende på BF-tjejer kan naturligtvis variera, men alla som har gått på haga förstår väl ungefär vad jag menar i alla fall.

nåt annat som är riktigt kul är att läsa insändare i NT. jag kan verkligen se framför mig hur dessa bittra människor som skriver insändare har gått och eggat upp sig i flera dagar över nåt de irriterar sig riktigt mycket på, innan dom till slut får tummen ur och "ska fan göra nåt åt saken".
häromdagen läste jag om en dam vars dotter var gluten- och laktosintolerant. dottern och hennes vänner skulle gå och fika på ett café (som inte nämns vid namn under hela insändaren) då hade hon blivit avsnäst av de som jobbade där för att hon inte kunde äta nåt där och fick inte ta med sig nåt eget heller.
min fråga är då VARFÖR skriver man en aslång insändare om det här till NT, där budskapet tydligt framgår att det är ett skitcafé som man inte bör gå till för att dom är så otrevliga där utan att nämna namnet på caféet? vad tjänar det till?
mår flickan bättre nu?

Kommentarer
Postat av: Jonna

Läs alla insändare om det nya fängelset som de ska öppna vid bråvalla. Tråbrunna vägförening är väldigt heta på gröten! haha

Postat av: K

Vad menar du med BF tjejer?:P

2007-11-28 @ 20:49:43
Postat av: johanna

jag vågar inte riktigt förklara det... det blir bara fel!

2007-11-28 @ 21:15:06
URL: http://jaghamster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback