går det bra att tala med nån annan?

Betnér var faktiskt kissa-på-sig-rolig igår, det hade vi ju väntat oss också. jennifer avslutade kvällen med att sprida ryktet om sig själv att "jag pratade faktiskt med Magnus Betnér" när det i själva verket var så att karln stod utanför toaletten och pysslade om sin lilla dotter när vi kom ut och blev helt förstenade. Jeffer säger: kul å ses! eller något i den stilen, varpå han ger en ytterst tveksam nick tillbaka. om man räknar med envägskommunikation så javisst!

efter det gick vi till Hugo, det var verkligen bajs. massamassa folk som var flera år yngre än mig och alla var bara konstiga. och jag är ändå ganska så liten så det var helt otroligt faktiskt. jag vill fortsätta att vara yngst! men fredagar är nog inte min grej längre tyvärr.
ofta tänker jag såhär nuförtiden: vad fan håller jag på med egentligen? den här senaste veckan har jag tänkt så ungefär hela tiden. alla sekunder när jag är påväg till jobbet på morgonen, eller när jag kommer hem och sätter mig vid den här datorn, när jag utsätter mig för andra självplågeri-aktiga saker.. då frågar jag mig: VARFÖÖÖÖÖÖÖÖR? varför är jag inte riktigt nöjd?
det är så lätt att räkna ut hur man borde bli nöjd. vara nöjd med sin omgivning - check. vara nöjd med vardagen, dvs jobbet och andra enkla saker - njaaaaa. vara nöjd med sig själv - check. vara nöjd med sina känslor inombords - nej.
sen många andra sekunder av mitt liv tänker jag: det här är perfekt. jag vill inte ändra ett jota. jag älskar livet.
fast det var ett tag sen nu förstås.
ikväll ska jag och mamma mysa. jag behöver vila.
hejsvejs!


Kommentarer
Postat av: JEFFI

haha men fan ja kommer leva länge på den envägskommunikationen iaf. han är underbar!!

2007-11-10 @ 22:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback