ett hot

ni kan ju glömma det där jag skrev igår, ni som läst det. eller egentligen inte fast ändå om ni förstår vad jag menar (haha)!
jag måste packa men det kan väl vara nåt av det tråkigaste som finns. sen kan jag inte packa så mycket heller för jag vill ha med mig mer grejer hem. jag tänkte att jag tar på mig alla kläder som ska med på flyget, då kommer det dels bli väldigt svettigt, men så kommer inte mitt handbagage vara så fullt heller.
igår blev jag bjuden på adventsfest av franki. sen blev jag jättebesviken för jag trodde den var idag och att jag inte kunde komma. sen sa han att den naturligtvis var vid första advent och då blev jag jättebesviken för att den inte var idag!
precis innan jag vaknade drömde jag att Jonna spydde loss i något som var min hytt för vi var typ på kryssning. sen gör jesper precis samma sak. i min hytt! så himla ohyfsat. nu är jag lite trött på dem båda, men ändå mår jag inte illa som man kanske kunde tro efter min dröm. tur att lukter inte finns i drömmar. eller gör dom?

Kommentarer
Postat av: Jonna

haha.. jag drömde också nyligen att jag var på den där jävla båten, i en hytt med en kille från mallis, och vi hångla losssssss!!!!! haha =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback