man ska hålla på traditionerna

igår var mormor med mig och mamma på ikea. jag fick en julkalender, precis som alltid. det känns fint att vi håller på traditionerna. på tal om traditioner så kanske jag ska börja äta upp alla chokladbitar innan december ens börjat, precis som förr. shit vilke tjockis jag var som liten.
mormor har även varit runt i alla butiker och letat efter billigaste möjliga porto för att skicka två chokladkalendrar till malin och erron. även fast man är i london måste man ha kalender liksom. men det var så dyrt, så hon kanske ska skicka ett brev och ursäkta sig, skicka med 2 pund och be dem att köpa två kalendrar själva. men hon visste inte riktigt säkert hur hon skulle göra än (eller om det fanns chokladkalendrar i london)
nu ska jag och mamma äta tacos

just den här dagen orkar jag inte bry mig längre, tyvärr..

alltsååååå vilket jävla liv det blir jämt! varför kan inte alla bara sköta sina egna liv och lägga sig i andras lite mindre?
igår var tanken att jag skulle iväg och ta en öl ihop med carro och peterpoeter mfl. eller nä förresten, när ska vi sluta inbilla oss att det aldrig blir en enda öl hur mycket vi än försöker tro på det?
hursom så blev det lite spontant att vi satt hos max först och drack vin/öl utan att max var där, sen gick vi till babyl och sen gick vi till republik på hugo och till sist gick vi hem till peterpoeter med en varsin pizza med hamsterkiss-bearnaise på. gott!
anyhoe. jag orkade inte åka hem så jag sov hos carolina och morgonen efter skulle jag öppna kl 9 på HB. kommer dit i tid och allt (kanske en minut sen) och då har mamman dragit igång värsta härvan så att alla tror att jag har försovit mig,, IGEN! men nej, det hade jag inte, min mobil var bara avstängd och nu när jag kommer hem får jag lyssna till värsta hotmeddelandet från min chef (som pratat med min mamma) om att jag verkligen borde vara där snart.... TVÅ MINUTER INNAN JAG BÖRJAR!? & nu har det i alla fall diskuterats hej vilt hela dagen bland alla möjliga människor huruvida det egentligen gick med den där enda ölen och om jag verkligen sov hos carolina, eller kanske någon annan? fan give me a break!

men iallafallsatt. jag är inte så uppgiven och irriterad som det låter, mest trött. jag har nog aldrig varit i så stort behov av en dusch och en tandborstning som jag är just nu (bortsett från hultsfred). detta var ju som sagt inte så välplanerat så jag har gått omkring i samma strumpor sen i torsdagsmorse. dom är dessutom gjorda i ull och till det ska tilläggas att jag hade vinterfodrade stövlar på mig under hela händelseförloppet.. ni kan ju tänka er hur det luktar.
smell ya later!

just idag

nu är jag lite onykter. jag har roligt. hemma hos max! det var allt för tillfället!

vad gör du när mikron gör jobbet?

image790
det är ju tur att jag aldrig blir rastlös när jag är ledig. här t ex mikrar jag mat. och har inget bättre för mig. nu ska jag tjuta till Oprah, funkar alltid om man har tråk.

in the hood

idag är jag ledig. sweet som bara den och det firade jag med en promenad. skulle ha gått genom skogen till fyrby som vanligt (vet inga andra bra vägar) men det var så jägarns kallt ute så jag tog bara en svängom i hallberga istället. skulle ha tagit långkalsipper men det är lätt att vara efterklok satt säg.
igår köpte jag något som är en blandning mellan ett pannband/turban/hårband från indiska. man ser ju inte riktigt klok ut i den, men varm om huvudet blev man! & praktiskt om man ska ha tofs. känner mig som en städerska/idiot/dam med öroninflammation i den......
min kamera var i alla fall med på utflykten:image785
här tänkte jag på när pappa rudolf hugger gran. ABSOLUT FÖRBJUDET ATT HUGGA GRAN!
image786
image787
skriv så att man ser vad det står kan man tycka.
image788
hallbergahooden
image789

ironi?

älskar när tjejer som liknar s k  "BF-tjejer"* kommer in på Veromoda, tar en t-shirt för 50 kr på rea, tittar menande på sina vänner när hon betalar och säger "schopp-o-holic kallas det!!".
haha det slår aldrig fel!

*utseende på BF-tjejer kan naturligtvis variera, men alla som har gått på haga förstår väl ungefär vad jag menar i alla fall.

nåt annat som är riktigt kul är att läsa insändare i NT. jag kan verkligen se framför mig hur dessa bittra människor som skriver insändare har gått och eggat upp sig i flera dagar över nåt de irriterar sig riktigt mycket på, innan dom till slut får tummen ur och "ska fan göra nåt åt saken".
häromdagen läste jag om en dam vars dotter var gluten- och laktosintolerant. dottern och hennes vänner skulle gå och fika på ett café (som inte nämns vid namn under hela insändaren) då hade hon blivit avsnäst av de som jobbade där för att hon inte kunde äta nåt där och fick inte ta med sig nåt eget heller.
min fråga är då VARFÖR skriver man en aslång insändare om det här till NT, där budskapet tydligt framgår att det är ett skitcafé som man inte bör gå till för att dom är så otrevliga där utan att nämna namnet på caféet? vad tjänar det till?
mår flickan bättre nu?

Dagens korsett

om man är en idiotbrud som jag som köper så idiothöga byxor som dom här, dessutom i relativt tajt modell och tänker "det töjer sig!", då kan man dels konstatera att: 1. man är en idiot! 2. dessa byxor kan absolut jämföras med en 1800-tals korsett.
varför? jo, för att jag kan knappt andas i dom här byxorna. jag kan inte sitta i dom här byxorna. jag kan verkligen inte äta i dom här byxorna (utan att knäppa upp dom) och jag får världens ryggvärk efter att ha haft på mig dom en kort stund.
sen att jag är tvungen att ha på mig dom till jobbet är väl det mest idiotiska av allt!
image784
på återseende!

JAA

den här veckan har inte varit deppig, snarare tvärtom, jag har t ex fått mersmak på att vara ledig vilket dock känns lite sorgligt eftersom jag inte kommer vara ledig förrän i januari igen.
men! jag blev av någon konstig anledning så jädra lycklig alldeles nyss, av ingen speciell anledning. ett litet lyckorus springer omkring i min mage.. varför? vet inte riktigt men jag kom nog bara på hur mycket jag älskar livet. alla människor som förundrar mig, gör mig glad, förbannad, fascinerad, intresserad,, alla dom där sakerna.
jag ville bli tagen med storm av människor som intresserar mig och nu insåg jag att alla jag möter gör nog det mer eller mindre. det enda man behöver göra är att se det.
ett litet YES-moment i en tillfällig NO-värld kan man nog säga.

image783
vackert fotograferat av två vackra damer

lite bilder

först från hugo i fredags!
   
   
   
   
 

jag och sandra festade med sofie och hanna när hon nyss kommit hem från thailand. då blev det också hugos efter!
   

efter magnus betnér gick vi återigen till hugos!
    
på andra bilden från vänster försöker sara och sandra illustrera och dra sig till minnes när jonna klippte tuppkam. mycket kul!

en fin kväll

SHIT vad kul jag hade igår!
började med att vi gick stan runt för att hitta ett ställe som inte var för fullt så att vi kunde få komma in och äta.
vi hamnade på hugos och det var GOD mat. sen lekte vi namnleken med tv-serier, jag och franko började lite tyst men efter en stund var hela sällskapet engagerade och det blev lite bråk och jag blev upprörd och till sist förlorade carolina och jag mot jeppe och petta!
sen dansade vi disco och så hände lite tråkiga saker, vilket förstås var tråkigt. sen åkte jag hem och sov!

ikväll ska jag på FF-fest hemma hos elin. sista helgen hon är själv för hennes pappa är i Kina. det kommer bli fint!
nu ska jag sola och sen ska jag tänka ut ett sätt att köpa vin då jag inte har åldern inne för att handla på systemet.
puss!

HA HA eller HE HE

jag sitter och diskuterar över msn hur det låter när man skrattar. jag säger att man skrattar HA HA för det är ju så man skrattar. och precis då kom jag på hur mycket jag saknar min systers skratt.
jag saknar en massa saker med malin såklart, men hennes HA HA HA HA är nog vad jag saknar mest.
nu måste jag sticka.
puss!

att bygga en tröja

jag har en ny hobby: att bygga tröjor. det går till såhär; man köper en redan färdigsydd enkel tröja och sen förändrar man den, ytterst lite, och sen har man byggt en helt ny annan tröja. 
jag vet att jag aldrig skulle klara av att göra en egen tröja men nu känner jag ändå att jag får vara med på ett litet hörn vid själva skapandet! eller förstörandet kanske man ska säga.. jag klipper ju mest och syr inte så mycket...
ja, nu vet ni det.

en helt annan betydelse av att gå på klubb

jag såg att Sara redan hade skrivit om det här men hon beordrade mig att fråga er här också så jag tar en repeat för er som redan har läst där.
jag och sara var hemma hos anna igår och då började vi snacka om alla klubbar som vi mer eller mindre deltog i när vi var små.
VARFÖR gjorde vi det här undrade vi då?
när vi i enebygänget var ca 10 år gamla uppstod ett väldigt populärt fenomen bland oss tjejer, nämligen att ha en klubb.
vad klubben handlade om var egentligen inte så väsentligt och det kunde vara i princip vad som helst.
lite exempel på vad för klubbar som bildades i eneby där i slutet av 90-talet: Hästklubb (min och Jonnas klubb), Spice girls-klubb, sminkklubb, läsklubb, hårklubb osv.
det hela var mycket enkelt. två personer startade en klubb och bjöd in diverse vänner till den. ofta kostade det mellan 3-10 kr att vara med i klubben, detta för att ägarna skulle ha råd att köpa priser till klubbens alla tävlingar. sedan träffades man ungefär en gång i veckan och då hade ledarna oftast lite föreläsning i ämnet, deltagarna fick forska lite fritt om vad det nu var, ett litet läxförhör kunde skjutas in och då fick den som var bäst även ett pris.
på klubbträffen fixade ledarna även med fika som vi åt tillsammans.

eftersom jag bodde i Svärtinge under den här tiden så blev jag inte bjuden till några klubbar, kort och gott för att jag inte kände så många i Eneby mer än Jonna och Anna så väl. den som hade mest klubbar var Sofie vad jag har förstått, men Jonna var också ganska delaktig i mycket av det här.
det enda sättet för mig att vara någorlunda delaktig i klubbarna som alla snackade så mycket om på träningarna (i eneby bk) var ju att starta en egen, då jag automatiskt skulle få delta.
jag och Jonna kickade igång Hästklubben och bjöd in en massa folk (de flesta kände jag inte så väl).. sen rullade vi på med en massa information och hästar och tränsel, raser, kroppsdelar och ridvägar mm,  trots att hälften av våra "elever" aldrig ens suttit på en häst.
Sara berättade att den som fick första priset i vårt läxförhöret erhöll en glasfigur inköpt på Confetti (där vi alla var stammisar på den tiden).
jag har antagligen förträngt det här eftersom det är så oerhört pinsamt och jag vill helst skylla allt på Jonna som var äckligt förtjust i glasfigurer då det begav sig.....
anna berättade att hon var inbjuden till den exklusiva spice girls-klubben där endast fem personer fick vara med. alla deltagare fick vara en varsin spice girl, anna var Geri, sen gick hela klubben ut på att träna på spice girls-danser i Sofies vardagsrum och "forska" om sin egen spice girl.

jag kan ju inte berätta så mycket mer ingående om de olika klubbarna eftersom jag aldrig var där, men min slutliga fråga är bara: var det bara vi som höll på såhär eller var det nåt som faktiskt hände över hela landet?
min gissning blir att det bara var vi i eneby som var såhär nördiga och vidriga som barn men jag hoppas såklart att det finns några små nissar i landet som också gjorde såhär meningslösa saker på fritiden...
vad säger ni?


ps. ni som orkade läsa allt det här ska få en puss.


EUFORI

SHIT vad jag luktar gott! jag har köpt en ny parfym och det är nästan så att jag blir lite upphetsad av att lukta på min egen handled. MM jag kan sitta och sniffa här hela dagen!
men det ska jag inte. Gucci rush 2 köpte jag för den luktar så gott! det tyckte jag att jag var värd.
jag tycker väl alltid att jag är värd en himla massa saker utan att egentligen vara det, men idag blev ju jag rik precis som resten av Sverige så jag valde att slå på stort.
gick och handlade en massa för att försöka bli glad. jag blev istället ledsen. inte så jätteledsen såklart men ändå inte skitglad. så det var ju lite onödigt.
men jag köpte i alla fall förutom parfymen en efterlängtad mascara från lancome, t-shirt till mitt disco, vitt linne, mössa, en buddisatva (tror jag att det heter), en liten liten present, julklapp till min syster. sen snodde jag en hårfärg från mitt jobb.
ikväll ska jag äta mat på babyl house med en massa bra människor. kommer bli så fint!

lite cobrainspiration denna gråa torsdag:


så många undringar och inga svar

varför vill så många ha tvärtom mot vad de får? det där lät ju obegripligt men jag menar,
varför vill vissa ha sommar nu när det inte alls var länge sen det fanns varma sommardagar och mysiga utekvällar?
det var ju en evighet sen man kunde åka skidor eller pulka och grilla varmkorv och värma varandras fingrar. sånt längtar jag massor efter. rida på en vit vinteråker! det var ännu längre sen.
Pappa sa: vad kul det vore med snö på julafton när malin och erron kommer också. Liksom för grabbens skull! gulligt att han bryr sig tycker jag.
sen längtar jag såklart också efter att plumsa från bryggan och gå på roliga festivaler, dricka jättejättefulla glas med vin på trädgårn, utflykt i getsjötorp, traska hem en morgon barfota med skorna i handen och allt det där... men inte riktigt än.
och varför får jag ingen tandläkartid trots att jag vill ha en? okej, den där har jag svar på. för att jag inte ens har försökt ringa till folktandvården (tänkte skriva vårten haha) .
känner att jag behöver färga håret, på tal om ingenting.
en annan sak också, jag vill börja studera igen. till hösten tror jag att det smäller. det här livet jag lever nu håller ju inte i längden om man säger så.
och nu är jag ledig mina kära vänner.
herregud vad jag flummar. kiss och godnatt.

obsessed.

jag har funderat mycket och länge på att raka av mig håret. bara få bort skiten och ha kvar kanske en halv centimeter. mest för att se min egen reaktion. och andras såklart. för mig är det på skämt men för andra kanske man blir en helt annan person.
min mamma skulle nog börja gråta om jag gjorde det, haha. för henne skulle det nog ha en annan innebörd.
vad har jag för form på huvudet, egentligen?
sånt man går och undrar över en dag på veromoda förstår ni.
 galet vacker tjej den där Natalie Portman.

YES vs. NO?

mitt liv är alltid YES eller NO. varken eller och aldrig någonstans därimellan. det är fint tycker jag att man inte går omkring och är lite halvmissnöjd med omgivningen men aldrig känner efter riktigt ordentligt. det är också bra att jag inte är halvnöjd, typ inte riktigt asbra men ändå sådärbra. det vill jag inte ha. så YES eller NO är helt bra för mig. men mest kul är det när det är YES som gäller såklart.. då är jag fan världens bästa person, jag ger all kärlek som finns och visar bara den absoluta toppen av mig.
nuförtiden (senaste månaden) är det mest NO som har regerat. då känner jag efter i hela kroppen så så att det svider ända in från hjärtat ut i fingerspetsarna. det gör ont och jag mår piss men det bästa med NO är att jag vet att det går över.. en dag kommer YES tillbaka och då finns inget nej och inte kanske eller bara sisodär. då är livet perfekt och då får alla nej steppa åt sidan. det hjälper mig ju inte så mycket för tillfället men jag kan ju avsluta detta meningslösa inlägg med att citera kanske en av världens töntigaste person, 50 cent:
"Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain."
HAHA cya


popcornpåse

jag skrev en massa idiotsaker men allt försvann. det var nog bäst.
men jag måste i alla fall säga att jag ska ha födelsedagskalas. en pytteliten historia kommer det bli, temat är lågstadiedisco. bli inte besvikna nu, jag har inte börjat bjuda in än.
godnatt.

DAGENSOUTFIT

image755
nej nu ska jag sluta nörda. jag ska nog rita färdigt den där bilden på natalie portman när hon inte har nåt hår.

fodral

jag är ute efter ett fodral. någon som har nåt bra förslag? provade den där vanliga från AA men jag såg ut som en korv, så kändes det som att gå runt i bara tröja. jag behöver lite kraftigare tyg tror jag. typ H&M's fodral med dragkedja, fast utan dragkedjan. vart?!

Has me mentioned my age love? Or is he more into young girls with dyed black hair?

gud vad jag måste ha pajat stämningen igår efter hugo. där står alla mina vänner och har kebabfest utanför kopkins så kommer jag och bara börjar grina helt sonika. sen hör jag någon säga: Johanna då, vilken jävla partypooper. då fick jag dåligt samvete och började skratta istället. älskar folk som inte försöker fake-trösta en när man är low. sen gick jag in till killen på kopkins och frågade: heter du josef? nej sa han. varför han nu skulle göra det har jag faktiskt förträngt.
på tal om ingenting så älskar jag verkligen mina föräldrar. dom har sån livsglädje och uppfinningsrikedom. igår när jag kom hem från jobbet så finner jag min pappa sittandes på golvet i cowboyhatt och spelar alice cooper på gitarren. haha gud alltså. mamma ska vi inte ens gå in på, den lilla donnan. samma sak med mina vänner, tänk om man skulle ha tråkiga vänner. då skulle livet verkligen vara förstört. vem fan behöver pojkspolingar när man har bästa familjen och finaste vännerna att pussas med? jag säger då det.

haha, som nu. pappa kommer in och ber mig sätta på faller hasse ner på basse, ull i min soffa är grejer sa de och ansiktsburk. sen dog vi av garv. måste dela med mig, kolla
här

deppremerad

jobb jobb jobb + gå ut och dansa + jobb +gå ut och dansa + jobb.. im telling you, det är ingen bra kombination. jag vill dö en smula idag, men jag kämpar på!
igår då.... vad ska jag säga. först hade jag bara kul kul kul. sen förstörde jag allt och även om jag inte är riktigt sober än så vill jag dra mig till minnes att kvällen avslutades med att jag stortjöt över jonnas axel utanför kopkins. alltså inte snyftade utan bölade loss. men jag antar att jag är inte den väntande typen. har väl vetat det hela tiden utan att ha velat veta. men du är som en jävla drog och jag måste sluta med det där och nu måste jag faktiskt springa till jobbet så jag kanske fortsätter den här historien en annan dag.
pip.

en stilla önskan

jag jag jag vill ha en ledig dag. jag behöver det idag, men det är en annan dag och inte den här som jag är ledig.
tisdag till exempel.
jag har av nån anledning börjat låtsas. jag låtsas att oj och aj vad jag jobbar hårt och står i puh vad jobbigt det är, jag måste få leeeedigt! fast att jag kanske var ledig igår.
det känns som att allt kretsar kring mitt skittråkiga jobb nu. varför tillåter jag det? varför låter jag inte timmarna gå där på golvet och sen pratar aldrig mer om det när jag är därifrån? varför låta vilotimmarna ägnas åt skiten också?
NU är jobb jobb och vil vil och PARTY party och fik fik och där skiljer vi dom åt.
toodi

det kommer bara leda till nåt ont, ändå.

VARFÖR VARFÖR VARFÖR gör jag såhär mot mig själv?
jag vet precis hur det kommer bli men på nåt sätt kan jag inte sluta plåga mig själv.
jävla idioti är vad det är.
idiot
idiot
idiot.
godnatt.


den efterblivna generationen

varför har mina föräldrar och säkert de flesta andra som är födda i samma generation så svårt att förstå nya saker? det är människor som är födda i den generationen som noga måste läsa hela manualen innan man sätter på dvd:n. det är dom som fortfarande inte fattar hur T9-funktionen funkar trots att dom har haft mobil i flera år. det är dom som inte förstår att det är BARA ikoner man ska dubbelklicka på för annars kommer allt två gånger (typiskt min mamma).
jag tycker att det är konstigt för när jag får nya grejer eller provar ett nytt program så är det väl bara att prova i nån timme och sen fattar man hur det funkar. jag menar vad kan hända? man tar ju inte sönder nåt bara för att man trycker på lite knappar hit och dit.
hur som helst så har mina parenteser kommit in lite i av vad jag skulle kalla en sms-hysteri. varje dag är det nån "polare" som har skickat fnissiga och pinsamma sms som ska läsas upp vid middagsbordet.
mamma fick följande igår av en väninna (haha):
"ÄR DU MAN ELLER KVINNA?! inte riktigt säker..??
titta efter där nere..
.... (måste trycka ner sms:et)
....
....
INTE HÄR NERE, PUCKO!"

men alltså?! det är ju inte ens roligt? sen får dom typ sånadär kedjesms som man på allvar trodde på i mellanstadiet. typ: skicka det här sms:et till 10 vänner annars kommer alla säga upp bekantskapen med dig.
fan GET REAL

YES

EN LITEN SYSTER KOMMER HEM :D:D:D


ångra mig

okey jag är lite gladare igen. det har vart en ganska värd dag ändå. jag har tvättat alla mina smutsiga kläder, ätit två omgångar med äppelkaka och vaniljvisp, sovit middag och lyssnat på prostens barnbarn.. det var väl allt. inte gått utanför dörrn på hela dagen för det såg så kallt och ruggigt ut. tänkte gå till apoteket och köpa försvarets hudsalva men det kändes onödigt. snart ska jag dock lämna hemmet, jag ska fika med the babes the boobs the best. HAHA gud jag skäms verkligen över det. haha folk måste ha hatat oss och vårt jävla lag (vi hette så i natt-turneringen i sjuan).
hittade en bild för nästan precis ett år sen:image754
ottentjejen johanna i partylinne och ljusa jeans haha

en ovärd dag

känner mig så jävla useless idag. det är min enda lediga dag den här veckan (på en måndag YEY!) och för det första är jag dyngsjuk så jag orkar egentligen inte göra nåt. men som sagt, sen ska jag jobba resten av veckan så jag kan inte sitta hemma och glo på min lediga dag. morgonen började med att telefonen ringde halv 9. fint, jag som skulle sova ut idag! sen har jag tittat på tv-shop och nån annan talkshow med en värdelös spåtant och därmed blivit deprimerad.. vill leka med någon av mina vänner men dom sover säkert alt. jobbar/utbildar sig.
ae fan måste sluta vara så nedstämd, det här är ju inte riktigt jag. det går ju välja om jag vill va nedstämd och ledsen idag eller om jag ska vara glad. vilket känns bäst?

fy

jag har ett pirr i magen. men det är ett ajaj-pirr och inget bubbel-pirr. bubblet hade förstås varit trevligare en dag som denna.
godnatt.

går det bra att tala med nån annan?

Betnér var faktiskt kissa-på-sig-rolig igår, det hade vi ju väntat oss också. jennifer avslutade kvällen med att sprida ryktet om sig själv att "jag pratade faktiskt med Magnus Betnér" när det i själva verket var så att karln stod utanför toaletten och pysslade om sin lilla dotter när vi kom ut och blev helt förstenade. Jeffer säger: kul å ses! eller något i den stilen, varpå han ger en ytterst tveksam nick tillbaka. om man räknar med envägskommunikation så javisst!

efter det gick vi till Hugo, det var verkligen bajs. massamassa folk som var flera år yngre än mig och alla var bara konstiga. och jag är ändå ganska så liten så det var helt otroligt faktiskt. jag vill fortsätta att vara yngst! men fredagar är nog inte min grej längre tyvärr.
ofta tänker jag såhär nuförtiden: vad fan håller jag på med egentligen? den här senaste veckan har jag tänkt så ungefär hela tiden. alla sekunder när jag är påväg till jobbet på morgonen, eller när jag kommer hem och sätter mig vid den här datorn, när jag utsätter mig för andra självplågeri-aktiga saker.. då frågar jag mig: VARFÖÖÖÖÖÖÖÖR? varför är jag inte riktigt nöjd?
det är så lätt att räkna ut hur man borde bli nöjd. vara nöjd med sin omgivning - check. vara nöjd med vardagen, dvs jobbet och andra enkla saker - njaaaaa. vara nöjd med sig själv - check. vara nöjd med sina känslor inombords - nej.
sen många andra sekunder av mitt liv tänker jag: det här är perfekt. jag vill inte ändra ett jota. jag älskar livet.
fast det var ett tag sen nu förstås.
ikväll ska jag och mamma mysa. jag behöver vila.
hejsvejs!


magnus den bästa, ingen protesta!

igår skulle jag och henrik baka pepparkakor. jag hade med mig kavel och allt men vi sket i det. åt upp lite deg sen fick vi ont i magen och då är man inte på bakhumör. snart ska jag till jobbet och sen ikväll ska vi på magnus betnér på skandiateatern! hoppas att det är så kul att jag kissar på mig! eller hoppas och hoppas men det vore ju skoj.
förrförra helgen var jonna nådigt berusad och då fick jag följande sms av henne: "Magnus den bästa, ingen protesta!" det måste väl ändå ha varit världshistoriens sämsta rim.

vlogg

nu ska jag göra något som dom tuffa så nördigt kallar vlogg. videoblogg för er som inte förstod. jag och malin sitter i green park, vi har upptäckt fenomenet plimsoles, lite för långt efter alla andra men det är som vanligt. enjoy:
lite töntigt att jag säger "I'm just gonna turn this thing off" till Malin. kunde ju tagit det på svenska haha.. gubben som kom och tog betalt var så gullig. 5 min senare kom han igen och sa: You have to pay to sit in those chairs. men då sa jag till på skarpen!

 
"karl ser lidande ut" är från Prostens barnbarn så det är inte så kul för den som inte sett det..

london

Nu är jag hemma från London. Det har vart asabasabra. Vi har gjort massor av skoj, vart på mysiga ställen och jag har köpt en massa bra saker.

I söndags var vi på marknaden i Brick Lane. Det var så mysigt med alla stånd, dels kläder sen tog vanligt folk bara ut vad skit som helst och försökte sälja, förgäves såklart.

Sen åkte vi hem till Muswell Hill, där Malin och Erron bor och satte oss på kyrkpuben. Dom har liksom gjort om en gammal kyrka till en skitstor pub.

På måndagen skulle de andre två på intervju på ambassaden. Då strosade jag omkring själv. Jag har världens sämsta lokalsinne så jag höll mig bara kring Oxford st. Och Carbaby st. Sen efter det åkte vi hem och somnade till en Bond-film fast det var meningen att vi skulle se den såklart.

Igår var det jättefint väder så jag och Malin shoppade först lite, käkade en subway och åkte sen till Green park och hängde där. Då kom jag på att jag knappt hade tagit några kort så vi var jätteturistiga och tog kort hela tiden. Det var perfekt höstväder så vi vandrade lite och tittade på Buckingham Palace och Trafalgar square. Sen gick vi till en pub runt fyra, jag skulle absolut inte bli full eftersom jag skulle åka tidigt morgonen efter. Lite fel jag hade. Tre flaskor vin senare åkte vi med bussen hem igen. Jag somnade på bussen, sen när jag gick av och hade gått en kort bit, tittade jag på min egen syster och sa: Var är Malin? Hon: Jamen jag står ju här! Jag: MEN VAR ÄR MALIN?!?! Jag måste väl ha drömt att det var en annan med som hette Malin eller nåt..

Sen klarade jag mig prick själv hela vägen från Muswell Hill till Stanstead. Jag åkte buss, tunnelbana, tåg och flyg själv. Så stolt!! Haha.

Flygplatser är så fascinerande på något sätt tycker jag. Så himla många olika typer av människor samlas på en och samma plats. Korta, långa, mörka, ljusa, alla olika slags nationaliteter och samhällsklasser (om man nu får uttrycka sig så dumt). De enda som inte kommer till en flygplats är väl fattiga människor och riktigt riktigt flygrädda.
 bilderna är i helt fel ordning men jag orkar inte ändra.
32622-75332622-752
"-öh göka, hur stod du sådär tufft?"
32622-75132622-750
"ta ett på mig när jag går och spatserar här då!"
32622-74932622-74832622-74732622-74632622-74532622-74432622-74332622-74232622-741
"ta ett på mig när jag sitter här och funderar då.."
32622-74032622-73932622-73832622-73732622-73632622-73532622-73432622-73332622-732
det här är en helt sjuk kille som lägger sig på gatan och målar på tuggummin. kolla va duktig han är! det är såna där överallt i muswell hill och malin sa att han hade nåt galleri eller nåt där..
32622-73132622-73032622-72932622-72832622-72732622-72632622-725image724

nu ska jag äta donken med anna och elin.. puss hörni.


?hur kan nån göra såhär utan dåligt samvete?

the worrying kind

idag insåg jag att jag ska flyga själv för första gången imorn. jag kommer säkert klara av att hitta på Skavstas flygplats eftersom den är ytterst liten, och om det inte vore för att jag jagar upp mig och oroar mig för dumma saker så skulle det säkert gå utmärkt på Stanstead också.
MEN jag blir jätteosäker när jag reser själv; har jag gått rätt?, vad hette nu den där hållplatsen jag skulle gå av på?, om alla andra går åt det där håller så ska de säkert dit jag ska,, ska jag följa efter dom?  ni vet såna frågor håller jag på och oroar mig med HELA tiden. Malin gav mig en halvtafflig förklaring hur jag skulle göra över knastrig mottagning i telefonen, men jag har ju åkt dit en gång förut så det borde inte  vara så svårt kan man tycka. men då ordnade ju mamma och pappa allting. jag var i min egen värld och följde väl bara efter dom.
nu ska mamma och pappa stanna hemma och jag ska klara mig själv och därmed basta.

ett hot

ni kan ju glömma det där jag skrev igår, ni som läst det. eller egentligen inte fast ändå om ni förstår vad jag menar (haha)!
jag måste packa men det kan väl vara nåt av det tråkigaste som finns. sen kan jag inte packa så mycket heller för jag vill ha med mig mer grejer hem. jag tänkte att jag tar på mig alla kläder som ska med på flyget, då kommer det dels bli väldigt svettigt, men så kommer inte mitt handbagage vara så fullt heller.
igår blev jag bjuden på adventsfest av franki. sen blev jag jättebesviken för jag trodde den var idag och att jag inte kunde komma. sen sa han att den naturligtvis var vid första advent och då blev jag jättebesviken för att den inte var idag!
precis innan jag vaknade drömde jag att Jonna spydde loss i något som var min hytt för vi var typ på kryssning. sen gör jesper precis samma sak. i min hytt! så himla ohyfsat. nu är jag lite trött på dem båda, men ändå mår jag inte illa som man kanske kunde tro efter min dröm. tur att lukter inte finns i drömmar. eller gör dom?

wanna look like a sexy supermodel?

tänkte skriva en himla massa grejer men jag har fan inte tid med det här. så vad gör jag här? är trött som bara den men nu är mitt 10-dagars jobbmaraton över i alla fall. är ledig i fyra dar. godlike!
ae som sagt har inte tid med det här, ska ta en expresso som min mamma säger och vakna till, sen spraya i lite sexxed-up tonic and get sexxed-up inför ikväll helt enkelt!
adjö amigos.

the ultraljudeffect

jag måste bara dela med mig av en tanke, en mycket rolig - om än riktigt jävla sjuk och äcklig - tanke. det var sara som kom på det och jag har bara skrattat med ifall ni undrade. såhär: tänk om man kunde stoppa in huvet i magen på en kvinna och sedan göra ultraljud. skulle man då se vem det var? kan den göra grimaser, så kan de andra som tittar på skärmen gissa vad den säger?
hahahahaha gud det här är så roligt. vad kul det skulle se ut. man måste ju liksom se ansiktskonturen precis som man ser bebisen inne i magen.
det äckliga med den här tanken är väl att det inte riktigt går att "stoppa in huvet i magen" på en kvinna utan man måste ju då ta vägen förbi kvinnans vagina. usch och tvi. försök med det du sara om du vågar!

nu måste jag verkligen sova.
ha det fint alla.

de mucho colorido


gotta love this!
bild: pa:nuu's hemsida

du är inte så fin men det är nåt med dig, som att komma hem första gången du sa hej.

min musikspelare går på shuffle och vad är det jag kommer på mig själv med att sitta och lalla med till? jo, magnus uggla - 4 sekunder. usch och fy tvi blä vad illa. den raderas DIREKT.
jag har sagt det här förr, men guuuuud vad jag hatar att vänta. & nu väntar jag på en jävla massa saker samtidigt. det känns som att jag aldrig kommer framåt liksom. livet kan verkligen inte gå ut på att vänta. just nu:
jag väntar på att morgondagen ska va färdigjobbad så jag får vina och dansa disco.
jag väntar på att det ska bli söndag morgon så jag får sätta mig på det där planet och sen get lost in London.
jag väntar på besked från detdära lite småhemliga i onsdags som alla ändå vet om...
& sen väntar jag på en annan liten vän och det är det som ligger och skaver och skär allra mest där inuti.

ni ser,,
whats my drug tonight?