åh skjut alla jävla oförskämda snorungar

var nära på att få psykbrytet på ett par snorungar i ettan nyss. när jag för en gångs skull skulle sätta mig och göra lite skolarbete på ett hål så är typ alla salar bokade utom en, där sitter tusen jobbiga fjortisar och spelar spel som går ut på att typ döda så många katter som möjligt eller whatever... EN ledig dator finns i alla fall PUH tänkte ja, men då finns det ingen ledig stol för att vid datorn bredvid sitter 6 st 16-åringar i målbrottet och skriker. jag ber snällt att någon av dem ska ge mig en stol om de inte använder datorn bredvid men då är dom ba kaxiga och blodet börjar pumpa i bröstet på mig & jag känner bara för o ÅÅÅÅH DÖ SNORUNGE!!! men jag vände mig istället om och gick snällt därifrån. BRA GJORT.

jag ska bli en vänlig människa.

Förortsungar & olycka

jag smälte verkligen av Förortsungar, den var så vacker! på vissa ställen blev det lite väl smörigt med all denna musikalsång men ungarna var ju bara för goa!

mitt i filmen kom jag att tänka på hur bra mitt liv har varit än så länge. liksom jag har levt ett så skyddat liv, inget illa har hänt. typ alla har väl vart med om ett dödsfall, eller någon olycka på ett eller annat sätt men jag, nej det har bara vart lycka här i livet. det gör mig nästan irriterad för det betyder ju att nåt stort måste ju va på gång snart. nån gång snart måste det vara min tur för olyckan.

jag har t ex:
aldrig varit med om ett dödsfall av någon i min närmaste krets,
eller varit på en begravning (vore väl onödigt om ingen dött men ändå),
eller varit mobbad,
eller blivit våldtagen,
eller behövt svälta.
alltid fått vad jag vill ha i prylväg,
och blivit visad kärlek från min familj,
och haft stöd av mina vänner och min familj.
aldrig behövt känna mig rädd för någon i min närhet,
eller behövt vara med om ett krig,
eller blivit avvisad,
eller blivit slagen.

jag känner det på mig, snart kommer det en djävul och ger mig det jag förtjänar för alla synder jag har begått här i världen.
nej, från och med imorn äre jag som är tacksam för det jag har fått, och det jag har sluppit gå igenom. för annars vet man inte vad som händer.

förortsungar, hej jag bor i köping & snällfredag

ikväll ska ja på bio. ja & jonna ska se Förortsungar. mest för att det är 2 för 1 för alla 3kunder men också lite för att vi tror att den är bra. & gustaf skarsgård e ju helnice också.
höm vad har hänt annars? uppe med tuppen i skolan, flitig som jag är.. efter att jag skällde ut Håkan i ett mejl igår så blev det så att jag fick göra provet idag till slut. tror inte att det gick så bra dock haha..

var på stan och strövade omkring lite sådär med madonna och sandis. fikade, träffade dan the man.. haha SJYSSTA jag sa i ett telefonsamtal i fredagsnatt att han var lik Tobbe I en annan del av Köping i sättet.... ja e så snäll när jag är full asså det måste väl va snällaste komplimangen man kan få!
just för att jag och sandra är så elaka och orättvisa på fyllan så ska vi ha en snällfredag nu på fredag. då får man inte vara det minsta otrevlig mot nån! utan istället ska man vara vänlig och trevlig. kanske t o m tacka ja när nån frågar ifall man vill ha nåt att dricka istället för att säga: va?! va fan säger du?


Tobbe
Han är ju lite lik don't ya think?! HAHAHA


Soft peel & sensi post

När jag jobbade sist tog jag hem två kurer för hårbotten. Det har känts kliigt och allmänt jobbigt i hårbotten ett tag så jag började med en Soft Peel från L'oreal och efter det använde jag en Sensi Post-kur, som lugnar ner en känslig hårbotten.
Peelen gör rent på djupet och Sensiposten lugnar ner hårbotten som sagt. Jättebra att göra om man nyss har lagt i en färg t ex.
 
Resultatet blev skitbra, men min duschgreja gick sönder mitt i alltihopa så att det endast gick att ha på massagestrålarna och då blire ju lite svårt att skölja ur. Fick lite panik & sen fick jag springa över till ma & pa's dusch och skölja ur :)


alla är så ledsna hela tin

Har kommit fram till (nu när jag sitter här hemma och är sjuk) att jag gillar min skola grymt mycket. När jag först skulle söka till gymnasiet så ville jag söka till Kungsgård. Hur tänkte jag då? Det skulle ta mig halva natten att komma dit och skolan är som en enda lång korridor (labyrint). Efter att jag hade lagt ner dom planerna hade jag siktet på Kunskap. Det verkar va en trevlig skola tycker jag och jag gillar hela upplägget med eget ansvar and so on. Problemet är bara att jag aldrig skulle klara det. Jag behöver nån som piskar mig i arslet annars hade jag fått IGi massamassa ämnen.
Till sist valde jag Haga typ trots att jag inte ville det men för att det var närmast. Men jag är galet nöjd över det nu. Här går lagom mycket folk, man känner och är kompis med så många fler än vad man trodde man skulle bli i början. Det är en fin skola utan förstörelse och det är asbra att den är så öppen så att man kan se alla nästan jämt (& så kan man skrika till nån som är på 3:e våningen.. om man nu behöver det)


Men nåt jag inte kan förstå. Ingen annan verkar tycka att skolan är sådär asbra. Allt man hör är bara folk som klagar på tamejfan ALLT! Jag vet inte om vår rektor har vunnit på lotto eller nåt liknande men skolan går i alla fall igenom nån sorts omvandling med en massa nya saker och jag tycker det är skitbra att det blir nytt och fräscht! Men ingen annan verkar göra det....

1. Det började förra året när alla datastolar byttes ut. Många var trasiga och nu har vi dyngsköna med värsta rullet i hjulen. Det var INTE bra tydligen. Pengarna kunde ha gått till bättre saker.

2. Innan jullovet byttes alla dataskärmar ut till flatscreens i alla datasalar. Det blev superfint.
Men icke! Alla skärmar funkade ju, Åh undra hur dyrt det här va bla bla bla..

3. Efter jullovet hade nåt slags grupprum i glas ställts upp (typ växthus) i trapphallen och det var tydligen inte heller bra. (eller det var iofs inte det, men dom försökte ju) + att lite sköna växter ställts fram och bytt ut lite lampor osv.. men ALLA klagade haha...

4. Nu har vi fått nya bänkar, stolar, bord och katedrar i två salar och så småningom ska ju alla salar bytas ut. Vi använder de salarna ganska mycket men det första min lärare sa när hon kom in i klassrummet var: NÄ FY FAN så här ser ut! RÖDA STOLAR?!

5. Några slags whiteboardtavlor fast digitala..? I två salar jag använder ska de komma upp inom kort. Förutom att man kan skriva på dom så går det att koppla ihop med datorn så att det är touchscreen (om jag inte minns fel) & så kan man ha Powerpointpresentation där osv...
Inga muntra miner över dom där inte.. Jag tycker att det verkar bra även fast jag aldrig har gjort en Powerpointpres. i hela mitt liv.


SO CHEER UP PEOPLE va lite glada och inte bittra. det är inte era pengar men var glad att nån spenderar dom på er!

ps. asocial och associal är ju typ samma ord fast de har tvärtom betydelse.

jaa vilken insikt!

NU HAR JAG KOMMIT PÅ VARFÖR JAG SER SÅ BLEK UT!! eller nja, det kan ju iofs vara för att jag är just blek på vintern och inte orkar sola så ofta MEN också.. har suttit och tittat på gamla bilder och jag kom på att jag måste lägga i lite av nån annan färg i håret igen. Jag ser sjukt tråkig ut med bara blont överhår!
73455-52
som här typ! absolut inte såhär breda slingor, för jag gillar inte den "randiga" looken jag körde med där ett tag haha.. men jag gillar färgen på slingorna så antingen lägger jag i bara lite sånt nästa gång jag färgar eller så får hela håret en sån ton och kanske bara litegrann ljust?

här ser håret genast mycket tråkigare ut, är jag gråhårig eller??? som sagt så ÄR jag ju blek också. men håret gör sitt också...
73455-53

ps. ganska illa bild!. ja & sofie för rätt länge sen.. :)

klockor

jag är LITE avundsjuk på min syster som blev överraskad med en tårta med 21 ljus i igårmorse (+ en armaniklocka!) ingen gör såååå mot mig :( :( :(

jag behöver också en klocka. men så kom jag på:
1. jag kan inte läsa av klockan.
2. jag vill ha en herrklocka men jag tvivlar på att jag orkar bära den.
Burberry Gents Gold Case Leather Strap Watch

F ö var ju Christer Fuglesang ganska skön när han ba igår: "..o så rymdklockan! den här har jag flugit uppe i rymden med!!"

haha lite stolt


ge gärna upp, tack.

idag är jag hemma. dels för att jag är sjuk och mår piss. dels för att jag har massor plugg att göra och man hinner helt enkelt med mer av att vara hemma än att va i skolan. & dels för att jag är så jävla förbannad så ingen skulle nog stå ut med mig idag.
Jag tror jag börjar se vad det är som håller på att hända och jag säger bara passa dig, för det är inte kul längre och det kan gå jävligt illa för dig!
Igår blev jag yttepyttelite gladare för jag insåg att jag har lärt mig att göra en inbakad fläta i luggen. haha. thrilled! & sen såg jag på film med Viktor och det var kul också...


fan

nu är jag inne i en period då verkligen allt går åt fitthålet. ni vet när precis allt dåligt som kan hända händer på samma gång.. jippi. hoppas den perioden blir kortvarig.

ge upp och skaffa er ett liv istället för att lägga er i andras. med dom orden avslutar jag detta inlägg
ciao

några personer som ja e lite kär i:

caroline winberg


felix herngren


han som är programledare för Så ska det låta (minns inet namnet)

matte carlsson (bygglov) han e inte det minsta snygg men han är så jävla mysig. & så är han snickare de e balligt.


What about Brian-brian


doutzen kroes

(ja har börjat älska sånadär supermarkerade ögonbryn.. det känns så hett

filip & fredrik


en annan sak också. trodde inte att det var möjligt att bli superduperförskyld och sjuk över en natt typ. men tydligen sååatteee..ja sitter och har nyskänning i vänster näsborre hela tin men de kommer liksom inget så varje gång det händer så ba riktar ja den starkaste lampan i hela lägenheten rätt upp i ögona (för då nyser man jämt) & precis när ja liksom ska nysa så baaaaa NEJ de blev inget...
 martin tror att det är för att jag gick utan jacka och med bara strumpbyxor upp till mcdonald's i natt plus att ja har sovit med öppen mun hela natten och då går allt bara åt fitthålet & halsen e fucked. så nu ska ja va sjuk också har inte tid medeeee
"asså har man sånadär hörlurar då blir man ju helt fuckad i huvet o rapead i örona!"

daddy daddy cool

ibland förstår jag mig inte på min pappa.. haha han kan bli skitarg för helt störda saker. Häromdan skällde han ut mamma för att hon hade tänt för många ljus när vi skulle ha gäster. då gick han omkring i hela vardagsrummet och räknade hur många ljuslyktor mamma hade köpt. han kom fram till 38 st, vilket iofs är något överdrivet men ändå. orka liksom.

sen förra veckan så blev han tjurig på mamma för att vi hade så många såsslevar. 6 STYCKEN! vad ska du ha alla dom till?! det räcker väl med en?? som att det spelar nån roll hur många såsslevar det ligger i lådan, dom stör väl ingen...

förra sommaren när vi var på landet (då var han visserligen lite på lyset men ändå) så gick han omkring själv i vår lilla stuga. då upptäckte han att det fanns TRE STYCKEN såssnipor i köket (såna man har sås i) och det var ju onödigt! då går smartot ut i skogen och kastar av med två av dom! haha så jävla idiotiskt.... VARFÖR?

pappa och min kusin på deras landställe i Arkösund i somras
32622-393
min farsa e lattjo
nu luktar det mat. har vart hungrig sen imorse så det var på tiden....

f ö så har jag ett ca 10x10 cm stort blåmärke på låret.
ps. det är halt ute akta er

livet e tufft för en sån som jag

fy fan va illa man mår av att scrolla ner sidan.. elli hur?

fast jag lovar att jag ska vända bort huvet från datorn den här gången om jag måste må dåligt nånstans...

jag säger bara....

VA?

he's modest, clever and so smart he barely can restrain it. with so much generosity there is no way to contain it!

hihi hoho haha hehe jag mår så bra idag! kan knappt vänta tills jag får öppna vinarn och dra vidare.. :D hahaha
jaha och vad har den här kvällen att bjuda på då? först kommer Anna så ska vi fixa iordning oss här liteee. Sen ska vi till Sofie och föra lite alla tjejerna. Efter det antagligen vidare till Mårten, sedan deli och till sist antagligen Otten. haha ett jävla farande i detta snöoväder.
Vi ses!


Motorcykle - As the rush comes (lite flummig dans av tjejorna, men det bjuckar ja på)Åh jag älskar Willy Wonka.. Willy Wonkaaa HERE HE IIIIIIISS!!

äckel-päckel-pirom-parom

Är inte det här typ det äckligaste som finns? EUUUW säger jag bara.

nu ska jag äta bakpotatis. och nej, jonna jag ska inte fota den för det är för mörkt så jag får göra det en annan gång till projektet. det fixar sig med skridskor, bara det blir is.

IDAAAAAAAAAAAAAAAAAG

Idag är jag glad. Thank god it's Friday! Inte för att veckan har varit sådär jättejobbig. Vi har haft det superskoj med pulkaåkning (typ), lite jobba, en del plugg mm. & igår var vi ju på Deli och åt och drack (& så gjorde dom såhär! höger hand, vänster hand...) Det var jättetrevligt, verkligen! Sånt måste vi göra lite oftare..
Stackarn Arne Jönsson verkar vara sjuk även denna vecka så jag hade varken Företagsekonomi eller Rättskunskap idag,  vilket resulterade i major håltimmen till 14.20! Jag och Sara gick och solade och nu är planen som så att jag ska plugga av gamla rester.
1. Idrottsarbetet
2. Etikuppgiften i religion
3. Naturkunskap
4. Empirism & rationalism, Filosofi
5. Skriva loggbok projektarbete
6. Skriva träningslogg, G & F

Sååå.. jag har lite att göra med andra ord. Ikväll ska vi ut (skräll), blir nog Otten, eller kanske Palace? kan hända att jag står på deras gästlista? esh jag vet inte, tycker att det är roligare på Otten faktiskt.

Ses ikväll!

tack fredrik reinfeldt.

tack vare det nya moderatstyret och skattesänkningen sitter jag lyckligtvis på lite mer cash today, än vad jag har gjort innan.  thanks a lot Fredde & co. det kände jag att jag behövde fira såklart så efter skolan åkte jag och Viktor ner på stan. fick med mig lite smått & gott hem. Ett par Acne Hex (Lena wash), en cleanser Elizabeth Arden 2 in 1 och några nagellack..

 

gosh, kan inte ens beskriva vilka minnen som kommer tillbaka till mig när jag känner lukten av den här..


man ska säga förlåt det är det enda rätta

32622-389
Antar att det inte syns vad som står men jag kan översätta:
"Hej kära grannar!
Vill be om ursäkt för att jag höll på att elda upp köket i helgen. Vill försäkra er om att det - naturligtvis - var en olyckshändelse och engångshändelse.
Jag kan förstå om vissa kanske känner en viss oro över att bo  i samma trapp som en så oansvarsfull ung man. Egentligen inte mycket jag kan göra åt det nu, såhär i efterhand. Detta är ju en sån typ av sak som inte går att göra ogjort. Hoppas därför ni tror mig när jag säger att detta lämnade mig minst lika - troligtvis mer - chockad och rädd över mitt beteende. Jag kommer INTE laga mat på fyllan igen.
Vill även tacka den som ringde brandkåren, kanske räddade det åtminstone mitt liv.
Ledsen över strulet!
/ Peter"

va e dealen me dealen?

VA E DEALEN me att de få vackra som finns i denna stad rakar av sig allt hår och blir skalliga?
wtf?!


hahaha vi blev ju lite mellanbesvikna på Sörsjön-backen. jag var väl kanske 5 år när jag var där sist och det verkar som att backen har krypt sen dess hm.. Vi åkte två åk sen fikade vi i ett par timmar (fika är livet) sen bar det av hemåt. Men vi fick i alla fall lite frisk luft och Sara fick ju va i en skog (det gör henne lycklig) och Jonna fick börna med bilen (hon saknar dynghängiga Billy lite...) så det var en lyckad utflykt.

Sen jobbade jag och stängde alldeles själv för första gången. GUD SNÄLLA säg att jag inte glömde att typ låsa eller nåt för det vore ju lite tragiskt. Men om jag inte gjorde det så gick allt bra.
Sen blev jag hämtad av Jespero och le skåning och så åkte vi till mig och såg OC och min mamma kom med fika. bullar och kaffe samt Gott & blandat. min mamma är snäll...

ja e lite elak men jag måste visa bästa bilden HAHA (obs det är inte nyligen men ändå)
32622-388

förlåtförlåtförlåtförlåtförlåt men ja va tvungen haaahaha


jag vill till åre. NU!

ÅH bara jag såg mina skidgrejer så fick jag nästan en klump i halsen. jag vill tillbaka till åre. NU! Jacob säger att jag ska komma till VM. men fan. palla komma själv liksom? ska försöka övertala honom så att jag får ta med mig nån.
MEN nu står jag i alla fall här färdigklädd och väntar på mina kära kamrater. ser ut som en michelingubbe. en michelingubbe som ska åka rött tefat. OH YES vilket jävla väder det är också då! perfekta dagen.

hejsvejjs

smet is the shit

MM så sugen på smet. sockerkakssmet får det bli. ska ringa Vickevire också & höra om de blir nåt Ice Age 2. han kanske också vill ha smet..


en sånhär fast utan ugns-momentet.

Dagens låtKleerup feat. Robyn - With every heartbeat

SNÖ SNÖ

YES! tack så mycke Gud det var på tiden, SNÖ. Guds gåva från himlen den här tiden på året. för vad fan är en vinter utan snö? haha men så har ju jag 'en hel del kontakt med gudarna' också, så herren hörde min bön.
Jag var och provade balklänningar idag igen. Jag tog samma klänning som jag provade sista fast i en mörkt lila färg. Den såg jättefin ut på färgkartan så jag hoppas att det blir bra nu. Haha Sara som har bestämt sig för att hon vill se ut som
Barbie hittade tyvärr ingen klänning hon ville ha, men lugn det kommer en som är DIN klänning snart :) Hon provade dock en med skitstor underkjol, men hon skulle ha rivit hela stället med det så hon skippade den klänningen.. Den här klänningen ska jag ha på balen:
   32622-387


Sen var vi och fikade ett tag. Jag, Sandra och Sara. & så kom Martin förbi och fikade han med en kortis, eller ja i 2 timmar blev det visst. Så jag missade helt enkelt att träna idag. Hann inte. OOPS!
Han är så go den mannen haha, snacka om detaljerat prat. "MM o så vare ja, Bosse, Nisse & blabla 100 namn till.. vi va ju dom som höll ihop! Vi tuffa killarna som gick i cpmatte.."

Och för att tacka vädergudat så ska vi åka till Sörsjön och åka pulka imorn om snön ligger kvar. Jag ska dyngamycket matsäck med mig också, det är ju liksom typ därför man åker dit.
Så dagens plan:
1. Leta rätt på ett rött tefat. Fortfarande under sängen sen förra året? Eller på vinden?
2. Köpa matsäck på ICA supermarket i Eneby centrum!
3. Sola?
4. Måla naglarna! bums!

Sen en liten avslutande fråga. Under skrivbordet här så har vi en skarvdosa med typ 6 olika kontakter i till datorn, lampan mm. & en av dom känns typ alltid som att den är varm, men så efter ett tag så domnar den bort lite. Jag blir liksom strömmad i foten. Kan man bli det?

TIPP!

oj nu tappade jag ut en hel ask russin över tangentbordet. måste äta upp dom. det känns lite som när ja o Anna spelade TIIIIPPP! på dagis.

mm & mycket snart ska jag rida igen. det ska bli så roligt. men måste ju hitta alla grejer på vinden först. så nu har jag fan inte tid med det här.

har hittat en ny blogg som jag
gillar.

lura luras bara bara luras

nu har jag smällt i mig en SKITSTOR bit blåbärspaj. tänkte ta en frukt. men det kändes lite för nyttigt för min smak. men blåbär är ju ett bär så man kan ju säga att jag är ganska nyttig i vilket fall som helst.

idag har jag hållt tal. det gick crapassdåligt. kan ha berott på att jag skrev talet 1 minut innan vi började.

sen hade vi ottenmöte. vi har ju lurat i 5 killar och 5 tjejer att va med i den där tävlingen nu. hahahahaha.. vi är så jävla sjyssta, vi har nog ljugit och sagt lite olika till var och en av dom för att dom ska ställa upp. upplägget såg ut ungefär såhär:
1. till en början var vi helt ärliga och sa vad tävlingen gick ut på, vad som skulle hända mm. då ville INGEN vara med.
2. vi la om vår strategi lite.. Man kan säga att det var 2 olika sorters personer som vi tillfrågade. De snygga modemedvetna & de (kanske inte lika) snygga men självsäkra.
Till de snygga modemedvetna sa vi kort och gott att det var en modevisning och att de skulle visa upp snygga kläder från butiker i stan och bli sminkade etc.
Till de självsäkra sa vi att vi bara fick välja ut 5 killar och 5 tjejer på hela skolan som skulle vara med i en tävling och att vi skulle ta dom snyggaste så vi undrar om just du vill vara med?

Helt plötsligt hade vi 10 platser kirrade. så den 2 februari alt. den 16 feb. så får ni rösta fram snyggaste killen respektive tjejen på hagagymnasiet. HAHA det ska bli spännande.

Sen åkte ja hem & då ringde Fotofabriken-Patrik och frågade om ja & 5 kompisar ville ta lite bilder för dom som dom ska ha på deras hemsida. Det ska vara för att visa företag exempel på hur deras reklambilder kan bli.. typ? Helt vanliga helkroppsbilder & vi ska se lyckliga ut haha.
Asså om ja känner mina vänner rätt så kommer dom att tacka nej men jag får väl ljuga litegranna där också för på torsdag innan kl 12 ska nämligen jag och 3 killar och 2 tjejer till infinna mig i en studio på Fotofabriken.

en liten body på min body

haha skulle googla fram en bild på en body från Acnes vår/sommarkollektion. sökord: "acne body"
mmm va kommer upp då om inte hundra olika bilder på FINNIGA ÄCKLIGA kroppar...! euw

skulle i alla fall komma fram till att jag fundar på att köpa en söt body till våren/sommaren. ett sött plagg om man bär det rätt tycker jag.
Liten top eller klädd baddräkt
fr v: Blå body från Pimpinette (som antagligen kommer bli lite problematisk om man ska kissa mm), Acnes lilla version då (utan finnar på ryggen)

fick nys om att vi har studiedag på onsdag också. skönt med ett avbrott från vardagen mitt i veckan sådär. jag spår i kristallkulan att även denna vecka blir kul.
 
måndag: rida ranka på Joey med jonnisponnis. tisdag: någon som vet om palace är öppet? onsdag: ledig från skolan! klippa håret? jobba! torsdag: lön! ja o jonna har bestämt en liten get together (obs ingen förutom ja o jonna vet om det än) med våra vänner på deli, middag, lite dricka kanske. mysa. fredag: utgång! chris och jen är redo att joina nu när Jen har fått boende i stan. jippi. gillar dock inte den hysteriska stämningen över lönehelger. liksom ALLA hillbilly's åker in till stan o dricker upp lönepengarna.
hahahahah kommer från rätt käft. ja som har vart svärtinge-hillbilly hela livet typ....


VI SKA GIFTA OSS SKA VI!!

- Hennes kostaa 450 o min... min kosta 650.. så de blev nåt lite över 1000.. men de ä värt de. de är värt.

-GRATTIS TILL DIG MIN KOMPISSSS!

malin my friend

idag när vi åkte hem från linköping förut saknade jag malin massamassa.
jag kom att tänka på i början av hösten när hon kom hem en sväng från London. vi skulle åka hem från Donken i Klinga och malin drar ut på motorvägen åt fel håll. vi hinner komma enda in i Linköpings kommun innan hon ens fattar att vi är fel. då ska hon vända. kör in vid en mack. ska vända och åka ut på andra sidan. men kör fel! haha kommer ut åt samma håll. då blir ja skitarg (pappa stod och väntade på skjuts i stan) så malin gör en u-sväng och kör åt fel håll på vägen tillbaka till macken och SEN kom vi ut på rätt väg mot norrköping.

det var den där dan innan hennes bil brann upp. haha typiskt oss. o så lite bohemian rhapsody på de.

hahah gotta love it

SLUTA SKICKA NESSEMESSS! :)

haha ja är så glad idag. & så har jag fått en ny tvättkorg. eller en tunna äre. tänk vad världen kan ge en lite lycka i form av en tvättkorg.

igår blev jag ganska irriterad på mitt lilla huvud och undrade varför jag inte har kommit på lite tidigare att jag kan ta malins säng nu när hon har flytt landet. ja har tjatat o gnatat hur länge som helst om att få en större säng. så ståre en mucho större säng oanvänd i rummet bredvid utan att den tanken har gått förbi min hjärna. så imorn ska jag byta. (asså bara sålänge malin, ja har svurit ed inför mamma att du ska få tillbaka den om du kommer hem nångång.)

hittade en gammal skiva i bilen förut. från 2004 tror jag att den är. eller kanske t o m 03. haha skönt nostalgisk musik vare i alla fall. det kändes som att det var igår vi stod i Valles vardagsrum och shaka ass till Kevin Lyttle - Turn me on en kväll i typ april. hur mycket folk som helst!
Eller nyår hemma hos Dave samuelsson med hela svärtingeligan.. haha de va tider det! Lumidee - Never leave you
då var man ballig.. haha lilla Jessie hade sånt där vågat hår kommer jag ihåg, o blond! så söta alla va!


41743-191
Nyår hos dave.. 03?

41743-138
nyår hos micke indian 04? haha snygg hatt ja hittade.


inte så gammal bild visserligen men ändå mina tjejer. zoolanderposen haha..

Ny serie ifrån Tecni art

1234
Idag såg jag att vi hade fått in en ny serie från Loreal Tecni art. Det är 4 olika produkter för stort och ostyrigt hår. alla som har tjockt och grovt hår (typiskt utländskt hår ni vet) är av naturen torrt så alla produkterna innehåller mycket fukt och vård utan att tynga ner.
så ni som efterlyste att stressa ner lejonmanen, det här kanske är nåt för er! jag har ingen större koll på var och en av produkterna än (har läxa till ons om alla nya produkter haha) men det är ett serum som lugnar och ger glans, en fönkräm med värmeskydd, nån slags lockkräm och den där burken har jag faktiskt ingen aning om vad det är.

en serie som jag saknar i butiken är faktiskt Tigi Bedhead. har väl inte provat sådär jättemycket grejer men det jag har använt är superbra. det är poppis för alla kommer in och frågar efter det. sen har dom så fina flaskor. haha det är vad ja fastnar mest för jämt! ja menar alla märken har ju i princip samma grejer så då går ja på burken eller flaskans utseende. fina flaskor säljer bäst :)

den här saltvattenprodukten är super tex! synd att det är så dyrt, & att vi inte har dom...

bara en sista önskan

om jag skulle få en miljon. då skulle jag köpa upp hela alexander wangs vårkollektion. jag har galet dålig koll på vad alla designers gör men de är för att mycket är skit. men ovannämndes vår 2007.. ALLT är perfekt.

men sen efter att jag köpt alla dom där kläderna så skulle jag naturligtvis skänka resten till fattiga barn. och till forskning för cancer. och miljöförstöring.


puss puss va söt hon är. nu ska ja sova är lite trötteli i lilla huvet. kisselu.

ps. HOPPAS HOPPAS HOPPAS. att snön är kvar imorn.

revolution is in the air

igår hände nåt revolutionerande. tror inte att jag insåg det förrän nu. men jag gillar mig själv och den jag håller på att bli. någon som vet vad som är bäst för mig. det känns fint.

har sett på film och nu till sist spelat spel me mina parenteser, tigern, pia o Jonna & sara. min pappa är sjukt irriterande. o mamma också för den delen. ibland tål ja dom inte. hatart
& ja är väl inte riktigt den som kan hålla inne me mina känslor. ja o pappa börjar tjafsa mitt i spelet o nu vill fan göra upp när han är katrullfull. nej tack jag har sett och lärt ett och annat. jag behöver en malin att berätta om mina ilskor gentemot pärona men hon är inte här. då är enda utvägen fight.

ps. nu blev han skitarg för att ja svarade 'nae' när han frågade om ja ville se Hoppa högst me honom. för han har ju inte frågat det 18? gånger innan ikväll

akta

.ja skulle undersöka om de va fysiskt möjligt att äta upp sin egen hand. men jag är ju så bakfull så jag fick lite sura uppstötningar mitt i mitt vetenskapliga experiment

nu ska jag, Jonna P och Sara R åka och shoppa godis för sen ska vi se på 7 miljonärer. och imorn ska jag åka tefat om det fortfarande är snö. KAN INTE BLI ANNAT ÄN KUL!ris

tjolavippen

obs! ja lyckades inte äta upp handen, men mina händer är ganska stora så det kanske funkar för er om ni har stor mun/små händer + att ni inte är bakis

helt sne

32622-383
haha va är detta? varför kollar jag snett på den här stackars superman? haha det ser verkligen ut som att jag hatar honom. minns inte ens att jag såg honom igår

hatar vimmelbilder. hatar efterfesten.com. hatar att jag har EN fyllepose som jag alltid kör på till 100 %. hatar att fylleposen är typ töntigast i världen. duktigt också haha.

gud? guuuud? hjälp mig

utdrag från ett telefonsamtal i natt. (obs ja va mkt trött)

x: Jag är väl inte Guds bästa barn, det är jag inte, men jag kan säga att långt ifrån alla rykten som du hör om mig är sant..

jag: ehm.. asså om ja ska va helt ärlig så tror jag faktiskt att jag har liiite bättre kontakt me gudarna än vad du har..


igår kväll

jag hade kul. skitkul faktiskt. på olika sätt. men asså vart fan kommer allt folk ifrån? hur kunde de va typ fullt? aja det var roligare än om de hade vart tomt så.. haha. jo men de va en kul kväll som sagt, men den va så komplex typ. de va så mycke ja skulle hinna me. det kom folk från överallt som ja ville stå o prata me länge men de gick inte.
kul att se robert. mkt oväntat men de va roligt. lessen att ja försvann men det hände en massa saker. martin & dias stod i baren o försökte se snygga ut. hahaahah. nae men kul att se att han mår lite bättre. världens fulaste människa alla kategorier ETT var på otten igår också. hhaha han ser helt sjuk ut. såg du jesper?

nae fan har inte tid me de här ska o jobba nu. cya!

jag ikväll

GOKVÄLL!
ja vet att de det finns delade meningar om färgade strumpbyxor. ja tycker de är
grymt!
måste duscha nu sen göra iordning mig. sen är nog planen som så: föra hos ida (?), deli, otten.? vi ses!

32622-382
snygga posen men spegeln va skitig uppåt till.

aj mina tår har redan domnat bort.

justja!

måste bara tillägga en liten sak. MIN SYRRA TRÄFFA KATE MOSS IGÅR! baaah mellankoolt

alltså inte träffa träffa över en fika eller så men hon va o shoppa me typ 5 (!) medhjälpare på Topshop, oxford street o så stod hon där typ en meter ifrån i kassan helt breathless!!! lite balligt. fast hon sa att hon såg gammal o sliten ut. men fan alla har väl sina dar haha.

ja fråga om hon gick fram o pussa på na. inte de. gick du inte förbi lite o lukta på na då? nahe då hade man fått sparken ja ok

haha värt o få sparken för att ha pussats med KATYYYY!men eftersom att dom har träffats så kan man ju typ säga att jag känner kate moss

haha lite som att ja o anna nilsson ville ta i hand me martin när vi va 12 för att han hade hälsat på alex skarsgård hahahahaha

"Har man ingen, har man alla."

ikväll är det som sagt utgång som gäller. har varit helt hyperaktiv hela dagen i skolan och sista lektionen blev ja & Sandra helt galna och började beskriva en massa snusk i form av bilder i hennes block. haha stört vare. men kul. men när jag hade cyklat hem var det som om luften gick ur mig. det blåste så jävligt att jag åkte typ baklänges när jag trampade allt vad jag hade. typ iaf..
Ikväll tänkte jag haaaa: svart kort A-linjeklänning från Topshop som ja fått av Malin, mörklila strumpbyxor och ett par svarta skithöga peeptoes. som det f ö är stilett på. OK ja vet att ja sa att jag hatar stilettos men dom är fina. IKVÄLL ÄRE MIN REVANSCH! mot alla fjollor som har förstört mina små fossingar varenda fredag..

forget about labour, it's time to wake the neighboors
ja ikväll glömmer vi allt. men jag ska nog inte väcka grannarna dom blir så jävla tjuriga då.

tack jesus

jag har nyss avslutat ett långt och djupt samtal med Jonna. hon hade inte köpt min klänning. problem solved. nu återstår ju nästa problem. vilken färg ska jag ta istället? VA VA VA? ge mig massor av förslag tack!

imorn ska vi gå ut. jag har blandade känslor inför det och morgondagens utekväll ska verkligen bli spännande att se hur den slutar. kommer vi att vara ensamma där? kommer det att bli kaos? kommer jag att flippa? kommer jonna att hångla med lill-rick igen? kommer någon slitzbrud att playbacka på scenen? ja kort sagt, allt kan hända, mycket spännande.

ps. snälla sluta kalla mig saker som typ tös, damen, gumma etc. ser det ut som att jag är 80 år fyllda eller? do as you're told.

balFUCKINGklänning

idag har jag provat balklänningar. det gick bra. men puh va jobbigt de är att ta på sig, ta av sig, ta på sig... blah ni förstår. jag hittade en fin på Ella men mamma hatar hon som har den butiken så jag såg hur det bar henne emot att säga att den var fin. haha. sen va vi runt i alla jävla affärer som dom säljer balklänningar och till slut hittade jag en superduperjättefin på Igelkotten. MM o sen när ja typ ska köpa den så klämmer hon ur sig att det är en från Haga som har köpt exakt den i samma färg och allt. THANKS A LOT! inte det alltså..
 jag fundar på att ta den klänningen i alla fall fast i en annan färg, kommer någon att märka det? & jag menar det går knappast att undvika att några kommer att ha likadana klänningar när det är flera hundra personer på balen?

fan ja känner på mig att de är jonna-faanet som har tagit min klänning också! cripes

32622-381

frank! du får krypa in i öppna spisen som straff!

hon tyckte att jag var trevlig. jag måste ha lurat henne på något sätt?


missförstå mig rätt nu

jag kom att tänka på en sak som sara och jag pratade om för några dar sen; missförstånd i låttexter. alla hittade väl på sin egna lilla text lite här och var när man va liten till engelska texter, typ Macarena (kanske inte engelsk dock?) hade jag lite egna lyrics till när jag var typ 8 och jag minns dom fan än. sen hoppas jag att det var NÅGON mer än jag som på allvar trodde nångång i mellanstadiet att Vengaboys sjöng "wow, we're going to eat pizza!" vem fan visste vad Ibiza var i 4:e-klass liksom?

så långt behövde jag inte skämmas men sen berättade jag om en låt som jag verkligen inte kunde förstå texten till för ett par år sen. visserligen så vare en gammal Fame factory-deltagares låt så jag överreagerade inte direkt men såhär vare iaf. ni vet låten Flickan från det blå med Jimmy Jansson?

första versen går såhär: "en liten ung brunett, som är det allra vackraste ja sett"

jag tyckte att han sa: "en liten hund blir mätt, som är det allra vackraste ja sett"

pinsamt vare ja

hålls inte på därnere såru skejtar nere nurö!

jag hatar internetbanken. 1. för att dom har bytt namn så att man måste skriva typ duppelt så mycket där uppe i sökgrejan för att komma till deras sida. 2. den här dosan? det MÅSTE finnas ett smidigare sätt! sitta och trycka på dosan. sen på datorn. o så på dosan igen med hundra olika siffror. äsch de ä bara skit mät.

ska straxli ner på stan med Anna P-son. sen ska vi gå på promenad. möjs.

asså ja har blivit så avtrubbad när de gäller det där med att sakna min syster. jag saknar henne självklart lika mycket hela tiden och jag önskar fan att hon kom hem nu, BUMS! men ja har slutat att tänka på det så mycket.
att prata med nån som är skitlångt bort i telefonen är bara tråkigt. det är dyrt så ja får aldrig prata länge, man kan aldrig prata om sånt man verkligen vill prata om. det är mer sånadär ytliga, vardagliga saker man frågar. typ va ska du göra idag? vem bryr sig egentligen? ja är ju ändå inte där liksom...
när hon bodde hemma pratade vi ju jämt om olika problem eller lite djupare saker och hon hjälpte mig verkligen. men det blir bara fel när man ska rabbla upp nåt lite halvdant över telefonen. fan.
sen är det artontusen siffror till hennes telefon. så de är ju rätt jobbigt att slå också haha..

nae men när ja har tagit studenten sen så ska vi åka någonstans. det bestämde vi idag.

+ att det också bestämdes i skolan idag att vi ska springa ut samma dag som alla andra, alltså torsdag. THANK GOD.

HEJ JESUS!!


STARVING

HIT ME MATEN!

relax, take it easy 'for there is nothing that we can't do

Boy I need to breathe you know me I got a need for speed. forget about labour, it's time to wake the neighboors

hjälp vad effektiv jag har blivit om dagarna. förut satt jag och typ stirrade in i en vägg hela dan och orkade ingenting men nu har jag fattat att så får livet fan inte gå till. det e inte ok. jag har blivit så harmonisk these days. haha. helt ärligt så mår jag så bra! visst ibland blir jag lite irriterad över småsaker, men hey så är jag. en mycket temperamentsfull människa kan man säga. när jag är glad så är jag lyckligare än halva Norrköpings invånare tillsammans, och när jag mår dåligt så går hela världen under. typ.

på dagens schema: 
-  skola √
- städa mitt rum √
- gå långpromenad ner till stan √
- växla pengar √
- plugg √
- måla naglarna √
- sola √
- läsa porrboken √

hejsvejjs nu ska ja göra de där jävla idrottsarbetet. ω ← stjärt

orka

sjukt jävla hungrig. men orka gå till cafeterian o köpa macka.. försov mig imorse o nu är typ hela dan förstörd bara för det.
VAR ÄR JEFFER? vi ska ha redovisning nu o hon är ganska så borta.
ahopp blev utgång på fredag i alla fall då. ja som skulle ha vit månad, eller i alla fall helg. eller typ fredag. haha gick åt. a ni vet..

ps. varför är det en tjockis som visar CM's jeans på caliroots? nu vet ja inte hur dom ser ut i formen. blah vilken storlek ska jag ta?

list me. i brist på annat.

10 favoriter:
färg: mörkt blå
mat: typ inget? bullar.
band: tough alliance
film: En andra chans är fin
bok: Du & du & du, I taket lyser stjärnorna
sport: ridsport
årstid: kan inte välja. alla årstider har sina uppgångar och fall. sommar: fint-för varmt, vinter: snö-för kallt, höst: mysigt-deppigt, vår: vackert-lite för kallt. aa ni ser.
veckodag: fredag
glass-smak: äpple/kanel
tid på dygnet: 00.00

9 för tillfället:
humör: trött och irriterad på min svaga jävla kropp som inte tål nåt.
smak: bulldegsrap
kläder: mys
bakgrund: alice cooperstown från Phoenix (?) (MIN PAPPAS såklart)
nagellack: Mavala Mexico mao mörkt lila
tid: 21.59 dvs Ett herrans liv-dags!
omgivning: mamma o pappa tjatar på mig om allt
irritationsobjekt: a dom två ovanstående
tankar: allt.. fan de snurrar vet inte hur ja ska bete mig. tycker synd om.

8 första:
bästa vän: anna p-son
screen name: vad menas med det?
husdjur: nymfparakit Jocke (en tjej)
piercing: hatar piercings
förälskelse: C jeppson haha 6 år gammal
musik: Tommy Nilsson - Öppna din dörr på kasett
bil: har ingen.
kyss: Leiti. hahahaha

7 senaste:
cigarett: typ för nåra år sen. tålet inte längre
mat: macka
dryck: vatten
biltur: hem från kakelcentralen i daddys taro haha
kyss: kan jag tyvärr inte dela med mig av
spelad låt: Carole King - You've got a friend
tv-program: Ett herrans liv

6 har du någonsin:
dejtat någon utav dina bästa vänner: ja, det går inte.
brutit mot lagen: ja, falsk leg
blivit arresterad: ja. samma tillfälle som ovan
badat näck: ja. minns ej när senast?
varit med på tv: nej
kysst någon du inte känner: ja

4 saker:
du gjorde igårkväll: åt pizza
du kan höra just nu: bert karlsson
du inte kan leva utan: min telefon och alla mina vänner och min familj.
du gör när du har tråkigt: målar naglarna

3 personer:
du kan berätta allt för: jonna, min mamma, anna pettersson
2 val:
svart eller vitt: vitt
varmt eller kallt: varmt

1 önskan:
att jag ska dö med ett leende på läpparna som en lycklig gammal tant.

trött trött trött

ja e trött. inombords. utanpå. min jävla hjärna går i två delar o ja hatarn. så. jävla. mycket.  men de sa ja ju igår så enöff om de. trött i mina axlar. MIN FOT kan dra åt helvete. kan inte sova om nätterna för att det känns som den ligger typ i kläm. fast i ALLA LÄGEN. draaaaahelvete.
Sen är ja typ sämst i hela världen på att va supportive bitch.. kan inte rå fört men ja har bara dåliga saker att säga om allt. bitter som ja e. haha. nae förlåt men nu har ja gjort mitt så får du göra ditt om du vill :)

Dagens vackra låt: Carole King - You've got a friend. Mest för att min pappa körde den här låten så jävla klockrent på en fest en gång..! haha men min pappa e klockren i allmänhet så va ska man säga...
Asså vafan äre frågan om? Carole King låter som hon e svart. på rösten. på namnet. fan på allt!

vi gick in i en affär sa goddag va har ni här? kan man möjligtvis få köpa ett par strumpor här?

började dagen med ett Pilates-pass på boll. jävligt intressant må jag säga.. kom ju bara fram till samma sak som alltid: ja e sjukt svag! sen har vi haft diverse tråkiga lektioner och avslutade hela skoldan med att klättra klättervägg på idrotten. jag va grym men återigen; för svag!
snart ska ja åka och titta på nytt kakel till mitt badrum med pappa. fick lönespec idag också. THANKS A LOT hhihihihihi nu är jag rik. haha inte riktigt men nästan

sen måste ja skriva ett idrottsarbete som skulle vart inne i nov för min lärare säger att mitt betyg svävar lite i fara. haha MM gonatt


jees I'm so fucked.

ja är så jävla screwed up. att min hjärna aldrig kan ge mig raka rör asså.. ska fan protestera så att ja får nån annans hjärna snart. blöh allt går åt fitthålet här inne. hej.

mycket intressant dag

idag har ja vart på stadium cup. tittat på fotboll hela dan. ja brukar ju va så jävla ointresserad jämt men idag vare fan kul. Jonna berättade ju lite rolig kuriosa om varenda jävla spelare.. sjukt många lag som va me o ja lovar att hon kunde för- och efternamn på typ 75% av alla spelare  och 90% av folket i publiken. ja har fått reda på vem som har störst balle i IFK tex (hon har inte provat asså, men de e lite annan inside-info kvinnan har). och så vet ja också att en kille som är målvakt i ett lag (minns inte vilket) hans syrra är spinningledare på Friskis. & han målvakten o hans pappa brukar jämt gå på passen som moraliskt stöd o sen snackar dom lite me hon ledaren o sen går dom tre tillsammans och äter efteråt. SÅ JÄVLA INTRESSANT FAKTA. haha tjejen bredvid Jonna ba hatade oss och glodde sönder o sen slutade de me att killarna över oss typ skrek SCHHHHH TYYYYYYYSSST! för att vi babblade så dant. mm å då gick vi. so long suckers!

ja känner mig så jävla taskig.. men egentligen. är jag? på ett sätt så är ja elak. på ett annat sätt så måste ja få göra va ja vill. men ja fattar inte.. hur kan nån som är så oseriös, va så seriös?


oväntat besök

32622-379
haha ja tycker att den här bilden är så rolig. sånahär scenarion går ja o tänker i mitt huvud hela dagarna. asså inte typ nakna män och begravningar. MEN typ om de skulle komma in nåt jätteoväntat i en annars ganska tråkig händelse. typ som här kommer en naken man in bara hux flux och vill titta på när dom har jättesorglig begravning (D&G fotad av Steven Klein).
Förut när ja jobbade på cafét så kände ja alltid för att säga helt fel saker bara för att de skulle bli lite roligare. Typ om man frågar: "vill du ha allt på hamburgaren?" Ja säger ju alla typ då utan att fråga vad "allt" innebär. Va oväntat de skulle bli om ja la på typ jordgubbssylt och russin på hamburgaren o sen ba Amen du sa ju att du ville ha allt på.

mm har man tråkigt i den riktiga tillvaron får man ju fantisera om andra mer spacade saker. nu måste jag springa in till mig och pudra näsan lite ska bort till pizzabagarn me vår lilla liga om en timme typ. Hejsvejs love you  all ψ

vår vän hånglar upp en annan tjejs "kille"

Jonna säger:

så jävla rättvist... hon verkade bitchig

Johanna säger:

mm hon

Johanna säger:

va ju mojje i huvet

Jonna säger:

mmm... typ adhd eler nått

Jonna säger:

säkert


de ä bara skit mät

nae nu ska jag friskna till. ska gå en låååång promenad ner till stan. måste fan piggna till lite, klockan är ju snart kväll och ja måste se söt ut när ja ska träffa jespers mamma. kan fan inte låta nån jävla ottenfylla förstöra hennes bild av mig hahahaha

gonatt

förresten

vem fan vet inte vad HOODEN är? för de första så vare på skoj. & för de andra så vare på skoj också.o för de tredje så är ju min pappa ett ganska stort skämt. haha det är en typ träbit, eller ja vet inte hur ja ska förklara de, men iaf satteee så ska det sitta en bit ovanför kylskåpet som är ganska stor. sen idag såg ja att den hade ramlat ner. då ropar pappa: 'NEJ tuggummit är stenhårt!'
då har idioten satt fast träbiten med ett tuggummi för att han inte orkar limma dit den. hahaha IDIJAAAUT.
så typiskt vår familj. mina parenteser ska ha en överseriös lägenhet som dom håller på o pysslar me hela tiden. sen där bakom där ingen ser så slänger dom allt skräp som dom inte orkar med.
ex 1. mammas & pappas klädkammare fungerar numer som verkstad/soptipp/frysrum.
ex 2. Malins klädkammare har mer och mer förvandlats till en soptipp sen hon flyttade. när man rensar sin egen garderob så kastar man in allt man inte vill ha i hennes.
ex 3. Malins rum har helt plötsligt blivit vår nya tvättstuga. I hennes säng ligger alltid massa nytvättade kläder, mamma står och stryker och hänger tvätt där inne. SJYRRE

dubbelaj

mitt huvud SPRÄNGS! aaaaaaaaaaaaaaj. jag ska aldrig dricka vin mer i hela mitt liv......... eller jo ikväll då.
men efter det sen så ska ja aldrig dricka mer.

nae, förutom kanske nästa helg då om ja ska ut me min gamla chef, Johanna mfl... SEN ska ja aldrig dricka mer vin.

ajuste sen tänkte ja bara nämna att ja har aj aj i min fötter också. tur att ja INTE hade ont i foten innan och nu är de ju inte bättre om man säger så av att ha gått i dom där JÄVLA skorna hela kvällen igår.
ajajajajajaj

haha

NU FORTSÄTTER PARTYYYYT!
- Anna Andersson


F*TTSKÄGG

Finns det nåt äckligare än killar som har sånthär skägg eller? Det ser så jävla vidrigt ut.. Hmm... ja jag tänker inte ens säga vad det ser ut som.....
32622-378

EROTIKLÄSNING PÅ SVENSKAN!

Sonja, min svenskalärare, rekommenderade att jag skulle byta bok efter att jag hade berättat vilken bok jag läser, nämligen Det gamla riket. & osmart som jag är så borde jag ju fan ha HÖRT bara på namnet att det är en idiotisk jävla tråkig bok! Häromnatten försökte jag läsa that harvest harvest bullshit men jag somnade efter 10 sidor. Idag i alla fall gav Sonji mig en annan bok, Lars Hård heter den gudomliga boken.
Jag kan meddela att den boken var bra mycket mer spännande efter 10 sidor, de är ju fan en porrbok hon har gett mig! Redan på sida 5 så berättar Lars Hård om hur många fabriksjäntor han har pippat med och hur mycket han längtar efter att trycka den där slanka översittarflickan med uppåtnäsa! HALLÅ? Jag trodde fan att Sonja va en anständig kvinna!

Cory Kennedy's brillor var ju MELLANKOOLA! ge mig!!!!!!!!

REF 303

Om du har tunt hår och vill få lite mer malla i håret, prova att köra i den här saltvattensprayen 303, från REF när du fönar håret. Det ger håret lite mer struktur åt håret och man får känslan av ett tjockare hår. Han försäljningssnubben från REF säger jämt att det ger en skitigare känsla i håret, men vem fan vill säga det till kunderna? Jag fattar vad han menar med att det tar bort det här mjuka och lena i håret, men ärligt, vilka kunder köper en produkt om man säger att håret ser skitigt ut med den?
32622-377

Så om håret känns platt och tråkigt, prova den här! Jag fönar alltid med lite 303 i och det känns som att man får värsta lejonmanen efteråt haha

Playa del Ingles 06

32622-376
Jonna gillar noppar!
32622-375
HAHAHA Lucka! Tysken som Sara hånglade me! Vilken stjärna! & ja är överlycklig, PURE JOY!
32622-374
MIN pose! hahahahaha
32622-373
SARAS PANNA! hahahahaahahahah
32622-372
Lite förkrök.. Innan jag försöker lyfta Tequilan med mina tår....32622-369
Anton städar efter att jag lyft en tequilaflaska med tårna. FAILED! kan man lugnt säga!
32622-371
Lite salongsberusad dagen efter sådär...
32622-370
Dennis sleepar for 50%
32622-368
Påväg till Dino för & köpa sprit :D
32622-367
Saras ragg under hela resan!

Lite fler bilder


Fille Ravare och Petrus är farliga
32622-360
Sara på läger i sjuan. HAHA hon ser ut som en liten hamster gnag gnag
32622-359
Sjukt töntiga tjejer i Romme, högstadiet hahahahahhahaha
32622-358

Sandra va så söt när hon va liten. därför får hon va med.
32622-366

jag spår fram en galen helg

Idag är det torsdag och ingen mindre än min lilla pappa fyller år! hur många år vågar jag fan inte fråga.. hm född 1960. that will make him.... 47? I alla fall så är det fredag imorn och denna vecka har gått sjujävla fort. Skolan är rätt soft ändå, synd att jag har kommit på att jag gillar skolan lite för sent. Liksom njuta av de 5 sista månaderna av 3 år. Haha onödigt. Typ som när Johan Leijon kom på i 9:an att han gillade en såndär kall sås som man får till fisk och potatis i skolan. Han hade fått det till lunch massera gånger hela skolgången men eftersom den ser så vidrig ut så vågade han inte prova såsen. En dag tog han mod till sig och FAN nu har han missat 9 år av god sås i skolan.
Men satteeee imorn äre helg igen och planeringen är som så att jag är faktiskt är ledig hela helgen. Jippi!
På fredag är vi bjudna på fest hemma hos Martin. Det lät som att det kommer bli mycket roligt. Jag ska ta med alla mina små väninnor och gå dit på lite festligheter. Det roligaste med det är nog ändå att Johanna ska dit också och henne har ja inte sett på år och dar! Så de blir nog grannt de där..
På lördag är vi ju hembjudna till Jesper på middag på initiativ av Jespers mamma faktiskt. Lite diverse folk (jag, Jonna, Sara, Sandra, Jesper, Höjing, Hemstad, Einar & Jeppe Sama?) ska äta middag och dricka lite vin och ha det allmänt mysigt. Trevligt trevligt.
Jorå om ja spår här lite i min spåkula så blir det en rolig helg det här! 
Söndagen måste ägnas åt skolarbete only. Ska väl ta igen lite rester hade jag tänkt så att jag äntligen kan få dom ur skallen.

Bjuckar på två trevliga bilder också.
32622-356
Jag och min vän Jesper ser så lyckliga ut haha. Och jag ser sådär sjukt jävla intelligent ut som man bara kan göra på fyllan...
32622-365
Förfest hemma hos Sarah på studentveckan. Iiiih det pirrar i magen på mig bara jag tänker på studenten. Förra studentveckan var i alla fall galen och vi hade sjukt kul den här kvällen. Därför får den här bilden va med.


spyan i korvsmeten

Sitter återigen i skolan på lektionstid och kollar igenom min mapp över samlade dokument. Kan väl säga att jag har gjort minst sagt ganska skumma saker och lämnat in. Hittade liksom ett dokument döpt 'Spyan i korvsmeten'. En egenkomponerad historia när vi hade ämnet myter i svenskan i tvåan. Tänkte bjussa på denna lilla berättelse:

Spyan i korvsmeten

Dagen efter. Ni vet den där dagen efter att allt det roliga är slut när man vaknar upp i sin säng och inte har ett minne av vad som har hänt, men med en mun lika torr som Saharas öken och huvudet känns lika tungt som alla stenar i Småland så räknar man sakta ut att det blev en och annan öl för mycket den där kvällen dagen innan, dagen efter.

Det är de dagarna som det är som mest roligt att gå upp för att jobba.

I lördags var jag och min kompis Niklas ute på en krogrunda, och jag kan väl säga att det gick minst sagt vilt till under kvällens gång.

Dagen efter, när Niklas vaknar med ett ryck av väckarklockan halv sju på morgonen hade han naturligtvis glömt bort att han skulle jobba, men även fast han känner hur det vänder sig i magen så förmår han inte att ringa och sjukanmäla sig.. igen. Förra helgen var det samma visa och han vet att om han sjukanmäler sig till korvfabriken en gång till kommer de först att bli arga för att de vet att han ljuger när han säger att han måste ha drabbats av vintersjukan nu igen och sedan kommer han vara ett hett samtalsämne hela dagen i fikarummet om chefen verkligen kan ha honom kvar länge till.

Därför tvingar han sig upp, med rödsprängda ögon och gammalt vax kvar i håret och tar bussen till det gamla industriområdet där Sibylla’s korvfabrik för att jobba i alla fall.

I vanliga fall är hans jobb inte speciellt krävande, eller det är inte krävande alls att röra om i korvsmeten, men en dag som denna är det minst sagt äckligt att se den rosa-röda smeten som cirkulerar i den jättelika skålen.

Och det är då det händer, han hinner inte mer än att börja röra omkring innan det vänder sig i magen för honom. Nej, han kommer aldrig att hinna springa till toaletten nu, och vad kommer de säga när de ser honom springa förbi med handen över munnen?

Oh nej, fan nu är det redan för sent! Sakta ser han hur den rosa smeten blandas ut med hans smet, den gula smeten och sedan smälter samman i en enda smet.

Niklas grips av panik och går snabbt ut och ringer till mig.

-         Nämen tjenare, är du redan vaken? säger jag förvånat.

-         Ehm, ja jag jobbar ju idag.. men jag mår inte vidare värst bra.

-         Nej det förstår jag efter den kvällen. Du var riktigt packad igår.

-         Det har hänt en grej.. här på jobbet alltså. Jag mår som sagt inte så bra och du vet ju hur det är när man är bakis, jag klarade inte att se den där smeten snurra runt, runt.

-         Vadå var du tvungen att spy eller?

-         Eh ja, det är det som är problemet, jag hann liksom inte springa därifrån.

-         SPYDDE DU I KORVSMETEN? Skriker jag av förvåning.

-         Jag är rädd att jag gjorde det. Men jag kan ju inte säga nåt, då kommer jag ju få sparken!

-         Nej, nej det kan du ju inte göra, men hur ser den ut nu då, smeten alltså?

-         Det syns inget, det har liksom blandats ut igen. Men nu kommer chefen jag måste gå nu.

Klick.

Långt efter det samtalet kände jag mig illa till mods av att se en korv. Varmkorv eller bratwurst, bara tanken på korvar får det att vända sig i magen på mig.

Och så vitt jag vet så berättade han aldrig om incidenten för chefen för han jobbar fortfarande kvar på korvfabriken.


ooops de va på tiden

nån berättade just för mig att det är Företagsekonomi-prov på fredag. men jippi 5 kapitel, typ allt vi gjort på hela kursen.. hm och man kan väl säga att de gäller att visa vad man går för nu. jag är ju såååå aktiv på lektionerna. förra lektionen ritade jag balonger över hela edwards papper
men de e ju också kul

står o fixar Pagén lite....

32622-355
- Men du vet han killen med pagen...?


-mm okej de va ju kul, ska vi gå till brothers o köpa en jacka nu?

hjälper mig själv att komma ihåg

skola 9.30
sluta skola 15.10
sola me Anna
gå långpromenad med Anna (slutar typ vid donken sthlmsrondellen)
läsa retardboken
äta?
nattinatti.

32622-354

Kort och gott om dagen.

Dagen började med en massa förvånade blickar, men det gick ju bra det med till slut. Sedan några arga blickar... sedan några söta blickar :) En ganska tråkig och ledsam förmiddag. Jag är sjukt ledsen att det blev såhär och det är nog alla som var där också. Sedan hade jag en sjukt rolig eftermiddag/kväll med människor jag inte umgås med speciellt ofta. Flaggspel hemma hos M. Haha tänk att det kunde va så kul. Lite allmänt bus. Minicurling i hallen. matmatmat överallt. Goodbyegoodbye och nu sitter jag här. Har solat. vart lite rädd när jag cyklade genom h00den haha. Innestället i utkanten av stan är fan inte mycket att lita på asså...
Det blåser storm ute. Jag har inte följt min bokplan today heller så nu måste jag LÄSALÄSALÄSA.
.ja
hajdåhajdå
imorn börjar pedagogisk ledarskap-kursen med den enda snygga läraren på skolan (eller den enda under 30 i alla fall haha) det är positivt. då funkare fan att gå till 16.40 på fredagar. jeffer tyckar att vi ska förfesta på lunchen så att vi hinner komma igång ordentligt....


ja är trögtrögtrög


hm. äre nån mer än ja som har problem me sånahär word verifications eller? varenda gång ja ser en såndär med en massa bokstäver så måste ja verkligen skärpa till mig så att ja ska se i tur och ordning vilka bokstäver det är. ja må vara dum i huvet men typ jämt måste ja trycka på knappen där det står 'cant read this?' och bredvid den så äre en rullstolssymbol. rullstol betyder handikappad. så då kan man typ säga att ja är lindrigt handikappad. vissa dar i alla fall

vilhelm moberg can grab my ass

ok idag fick jag och jennifer reda på att vi var tvugna att läsa en skönlitterär bok av Vilhelm Moberg som ska vara samhällskritisk. Den ska va färdigläst om två veckor. Vi tog en liten tripp till biblioteket och av vad jag har förstått nu så är det tamejfan inga roliga böcker han har skrivit!  Vissa utspelar sig typ på 1700-talet. Asså ursäkta mig, kalla mig blåst, icke-akademisk eller vad fan ni vill men jag är av den typen som hatar allt som har med ordet gammelsvenska att göra. Det är för mig helt oförståeligt. eller aa typ iaf.
Vi stod där och tragglade med stackars Per ett bra tag för att hitta den minst tråkiga boken. Liksom 'ge oss en med färglatt omslag!' då fick man typ en i grådassig färg o så ståre me typiskt 80-talstext om att boken firar typ 30-årsjubileum... errrh. 'Ta den som är tunnast!' då fick jag en som skulle handla om typ 1700-talets jävla byråkrati eller nåt. TACK MEN NEJ TACK! blir så jävla förbannad så mycket onödig tid jag lägger ned på att sitta och läsa sån där skit! det är för mig totalt ointressant.
MEN jag gjorde faktiskt så att jag letade upp en bok till slut (som faktiskt innehöll ordet rolig på baksidan) och så räknade jag och Jeffs ut att jag skulle läsa 17,2 sidor per dag i två veckor och hon skulle läsa 20,7 sidor per dag i sin bok. på så vis skulle vi hinna färdigt med våra böcker i tid (senare kom det fram att vi ska hålla ett stort jävla TAL om bokfaanet också) 
 VAD jag skulle komma fram till med hela det här inlägget var att jag skippar nog att läsa dom sidorna ikväll och därmed ligger jag redan efter i mitt lilla lässchema och måste alltså läsa 34,4 sidor (ja, ja använde miniräknare) imorgon.

mm nu ska ja get lost in space. kanske ligga o vrida och vända mig i sängen i ett par timmar för de är ju så jävla kul. kommer ändå inte kunna sova. för sen när fan kunde man det? HELVETE vilka jävla dåliga tider vi lever i.. eller ja typ. fast ändå inte. livet e bra. fast ändå rätt dåligt. men ganska soft ändå. med lite sovmorgnar så hade ja vart satisfied som
vickan skulle sagt. som iofs är en jävla star. ibland hatar ja na ibland älskar ja na. tonight it's only LOVE IN THE AIR. bajs off


& såhär snygg va de fanskapet.. inte konstigt att han blev författare.

hjälp

nu säger dom att jag ska vittna? Va? jag har inte ens blivit kallad. Det är imorn och jag tänker verkligen inte vittna. jag ska gå dit men om man inte har fått någon kallelse så kan dom fan inte tvinga mig. då äre polisens jävla fel och jag vet inte va ja skulle säga i så fall.

hjälp så jävla nervös. för typ allt och inget.

OK ja dör nu?

det visade sig att helvetet typ inte tog slut vid jul som jag hade trott. jag väntade mig en lite lugnare period såhär i januari då ja är helt jävla slut i huvet.....

hm ja ligger LITE efter med en del:
1. idrottsuppg. skulle ha vart inne typ nov?
2. religionsuppg. skulle ha vart inne typ julafton senast?
3. svenskagrejer som typ skulle ha gjorts för aslänge sen...
4. naturkunskap som ja borde göra om, om ja inte vill ha typ IG-G i NK. min lärare garva när hon såg mitt resultat haha...


Kollade lite på hagagymnasiets bildarkiv:

32622-353
S1 på studieresa i Stockholm. haha ja är SÅ SNYGG i rosa tröja, militärgrön jacka och turkos (!) väska!
32622-351
Påväg till stadshuset hilta o ja bakifrån typ....
32622-352
HAHA micke ERI!
32622-350
S2 på överlevnadsdag i skogen. hahah team Skogsmullarna gjorde en magnifik koja under ett träd med min arkitektur hahahahahaa!
32622-349
HHA HILTA nomore word needed32622-348
Team Stakka Bo hahahaha Jeffer så het
32622-347
Jag sitter på Viktors rygg som sitter på Eriks rygg som försöker hålla balansen. något vingligt dock...

OH vad jag saknar dom dagarna!

Brainiac

Hur smart är man på en skala om man rycker en stackars tants väska, sen slänger man plånboken och behåller resten?

IDIJAAAAUT.

I en annan del av Köping


PLAY YOUR OWN KIND OF MUSIC SIIIING YOUR OWN KIND OF SOOONG!


hhaha gu alla va så himla goa, de är inte mer än att man längtar tillbaka till att få träffa Akvarieteamet imorn.. :)

annars så har man ju en ganska tryckande ångest över att skolan börjar imorn. jag brukar längta efter att börja skolan när man har jobbat ett helt lov. men nu är skolan helt enkelt för krävande och jobbet är för roligt.

en söndag som alla andra söndagar

ja den här dagen har varit ungefär så som söndagar ska vara. jag vaknade och blev skjutsad av pappa till jobbet. jobbade i 4 timmar ihop med Karin och det kändes typ som en halvtimme. hennes kusin kom in och sa att jag va snygg. thanks alot. han va inte så snygg tillbaks men man kan ju bli glad i alla fall! efter jobbet åkte jag hem och min mamma hade lagat en så jävla god söndagsmiddag. tack för det. sen har jag vart en ganska duktig tjej som har tvättat och så. och som vi alla vet så måste man få en belöning om man har vart duktig.
jag försöker fundera ut en värdig belöning nog. kanske sola? ja behöver ju. men orkar jag? trort inte. popcorn? mjaaa det är iofs ganska bra. lite fjösig belöning dock. ska nog köpa nåt på stan imorn. DE ÄR JA VÄL VÄRD? haha nä usch ja vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag har lagt på kläder och andra ytligheter den här månaden. äh fy fan så kan de inte gå till! ja tror ja får typ 7 den här månaden och allt de ska fan inte gå till kläder? jag måste fan skärpa till mig nu........

mosa gärna mina fötter så är du snäll!

jag har börjat ana ett mönster i mitt annars så inrutade liv (eh?). efter varje utekväll så har jag upptäckt att jag har en himla massa små blåmärken på mina fötter, ungefär lika stora som en ärta. anledningen är dessa jävla STILETTKLACKAR! fy fan vad jag hatar dom. och gosh vad jag hatar alla fulla brudar som trampar med sina äckliga stilettos på mina fötter på dansgolvet. amen helt ärligt vem fan har ens stilettklackar längre? i så fall get off of my feets!


hookerheels vs. Marc Jacobs näbbskor?   

MMMMM

sitter och kollar new faces på Mikas. gosh ja blir typ kär i allaaaaa. varför kan inte alla dom där flytta hit? Sjyrra rå ja lovar o bjuda på bullar om ni kommer..

allt på den här människan är ju typ perfekt. eller ja vet inte om ja är 100 % sure på det där långa håret men vafan alla kan gå o klippa sig.

ANNARS MÅR JA BRA!

nu äre sleeptime ska jobba imorn. hurraaaaa

DÖD ÅT SCHEMA-PATRIK!!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH BLIR SÅ FÖRBANNAD! mitt nya schema har kommit upp på hemsidan och jag kan säga att det är helt åt helveteeeeee... fan känns inte som att det blir att glida fram på en räkmacka till studenten inte.... hm nae men de kunde man ju iofs ha tänkt på när man hoppade av 200 p i tvåan utan att fatta att nån gång så måste man plugga igen det. well the time is high. hjälp ja bryter ihop bara av att titta på schemat. men håll ut får inte skolka får inte skolka studenten är ju snart här!
men PATRIK KAN ÄNDÅ DÖ! för han är ju mojje i huvet. tål verkligen inte den människan. & så är han mörkerblind också det gör det genast mycket roligare att mobba honom.. åh pissapa.

oops gled kanske ifrån ämnet där ett tag. skulle iaf säga att det finns några bra grejer med schemat. 1. rättkunskapen börjar och vi ska ha det två dar i veckan. halleluleja äntligen en kurs som man vill läsa (dåligt med det är bara att de enda två intressanta kurserna hålls av Arne Jönsson som inte är... hm fullt så intressant. 2. Pedagogiskt ledarskap börjar också. vet inte riktigt men jag hoppas på att det är en slapp BF-kurs på 100 p. easy grades helt enkelt. STORT+ om vi ska ha han snygga BFlärarn också... HOPPAS!
nae fan ja har en klump i halsen nu bara för att jag har insett va som väntar mig. BUHUUUUUUUUU 08.10 4 MORGNAR? fan get reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

okej kanske inte vegeterian, ja äter ju fågel och fisk. ja är låtsasotarian!

- har din syrra alltid vart vegeterian?
- nae hon blev det för några år sen, de är rätt skumt. då va hon liksom den som tyckte om köttbullar MEST i vår familj!

funderar på en ny parfym

jag tänkte köpa en ny parfym. den här gången ska det bli nån lite tyngre som passar när man ska gå ut, inte en vardagsdoft alltså. jag har provat två olika som jag väljer emellan så nu måste alla gå till Kicks och provlukta för att sedan hjälpa mig att bestämma.

Euphoria från Calvin Klein, eller den nya doften från Armani: Code.
 vs.  Im Mittelpunkt von Armani Code steht die Verführerin


Om den snyggaste modellen skulle få avgöra vilken parfym det blir så blire nog en liten euphoriasnärting (även fast Mini Andén fan är one of a kind också) ja köper för Natalia Vodianova är apsnygg men jag gillar nog Code lite mer.

VAD TYCKER NI?


SLUTA TJATA DIN GAMLA TJATMOSTER DU SKA FÅ VARTENDA ÖRE IKVÄLL!

Kom bara att tänka på hur jävla jobbiga jag & Jonna är. hahaha asså DJ:n på stora måste hata oss. Vi vill att han ska spela massa låtar. eller nae vi vill jämt att han ska spela SAMMA låt. vi går dit & säger: kan du inte spela bla bla bla? han ba: nae ja har nyss spelat den för en kvart sen. vi ba: amen vi va här för en kvart sen och de har du inte alls. han ba: amen jo typ ja kanske spelar den sen.. eller en annan dag. men asså fucka ur jävla lögnarDJljugjävelfanskap!

nu lyssnar ja på min låt och hur bakis jag än var innan så vill jag fan gå ut ikväll igen när jag hör den. men fan jag ska ju på bio med mam & pap, samt hela fam Petersson. Det får bli att skaka rumpan med 10:an en annan gång hahaha... mm inte så mycket 10a va.?PUT YOUR HANDS UP FOR DETROIT. A LOVELY CITY!

ASSÅ ja blir så förbannad!!!


den här låten Heart of glass med Blondie kom på bowlingen igår. Och jag blir galen för jag kan inte komma på vilken typ film eller serie den har vart med i??
HJÄLP MIG?!

jahopp

nu spelar pappa elgitarr. med ASHÖG förstärkare. tack så mycke på bakisdan.

pizza me wallman vareja. so long suckers

resumé av kvällen igår.

MM igår var jävligt roligt! på bowlingen försökte dom supa mig under bordet för ja va den enda som fick jäger och tequila och dom andra fick cola & vatten. sådääär kul för alla andra men ändå bra för mig. sen efter det åkte vi in till palace. ja o jossan tog plats i bagageluckan på annikas bil. mysigt. sen va vi på palace. ja betalade 120 kr eller nåt liknande för o va där i en kvart. braaa gjort!. helikopterplattan-vakten som hatar mig extrakollade mitt leg en gång. han vart nöjd. ja va ännu nöjdare haha IN UR FACE!
sen gick jag själv till otten. det kändes ganska ensamt att gå själv i vipen och ställa sig i garderobskön helt allena! haha men jag trängde mig ganska mycket så att jag kunde möta mina tjejer. mm o dom va fina allihopa. sen drack ja en massa cider för 25 kr styck. det var rätt härligt! synd att han inte kunde komma ifrån baren för jag hör ju typ som en kratta så när jag försökte va lite snäll och fråga hur han mådde efter allt så blev det typ ba: VAAA? VAAAAAAAAAA? till svar i alla fall.
sen träffade ja nån jävla snubbe som va lite konstig. typ från danderyd? eller han va skitsnäll mot mig o ja va asdum mot honom. hahah vilken kombination liksom. han ba lämna mig där me hans bankomatkort i baren, smart. haha snacka om o lita på folk. trodde väl inte att hillbillys i norrköping skulle sno. gjorde ja ju naturligtvis inte heller. men iaf satteeee.
sen va vi på norrtullsgrillen/efterfest/hemma kl 6. just i den ordningen vare.

en liten vanillasnärting!

Mmmm en liten drink på det där så var man på tå igen! på tal om tår så mår inte min ena fot så speciellt bra. Jag har haft asont i typ en vecka och jag vet inte va jag har gjort! det är typ som att jag har stukat foten eller nåt och så värker det enda upp till knäet! stört men det skiter jag i ikväll, kör på mina svarta lackpumps i alla fall!

Gjorde iordning en liten fördrink till mig själv här hemma med  Midori/Absolut vanilla och så skulle det ju va lite fruktsoda till men den var slut så det fick bli multivitaminjuice. Drinken antog en aning spyfärg men det struntar jag i. Den var rätt god, fast på nåt sätt smakar det så jävla mycket högstadiet om den.
Aja nu är den slut och jag ska snart åka iväg. Jessi har gett mig lite vägbeskrivning haha. Senast jag var i Vilbergens centrum var jag 10 år gammal och var ihop med Eric Wennström. Jag, han och Jonna spelade bowling. Det var mysiga tider det! MM och nu är det nya tider! Ikväll har jag bestämt möte med tjejerna på dansgolvet hahahahahaahah... well.
32622-346
mm idag blire inte så porrig utgångsoutfit direkt, ska ju sitta på middag med mina 30+ gamla arbetskamrater först hahah....

ha ett kul liv allihopa cya later alligator!

hamstrar är dagens samtalsämne

när jag var liten hade jag ett koppel till min hamster. eller mer typ som en sele. hahahah rätt kul om man tänker efter.

och min mamma är så jävla jobbig. och pappa också för den delen.

over n out.

tack men nej tack!

Malin tycker att det här verkar vara ett mysigt hostel mitt inne i London som jag och Jonna kan bo på när vi ska hälsa på.. Ehm? man måste typ bo tillsammans med 8 andra okända människor. Eller man måste ju inte men man har inte råd med nåt annat.

Titta så mysigt det ser ut! Hahahahaha eller inte....


Note to self!
Håll dig borta från personer som:
1. är uppkallade efter en sjukdom.. som håller till runt könet.
2. du kan räkna upp fler än 10 personer vid för- och efternamn som du vet har varit med denna person.
3. är allmänt mentally disturbed.
4. inte klarar av ett vänligt men bestämt NEJ!
5. hela stan kan för- och efternamn på, samt en massa andra smeknamn och diverse andra obehagliga fakta som man helst önskar att man aldrig hört.
6. har svårt för det här med att det är förbjudet med månggifte i Sverige, eller överhuvudtaget att bara hålla sig till en person i taget.

för att förenkla det hela lite så HÅLL DIG BORTA FRÅN ALLA I DEN HÄR STAN PLUS LITE TILL!

SHE's freaky and she knows it

Det finns en hög med anledningar till att jag inte har gått och lagt mig än som utlovat. Jag är inte trött. Jag har druckit för mycket kaffe. Jag kommer vakna bajstidigt imorn om ja somnar nu. Jag har redan sett klart säsong 6 av SATC.. hm ja ni får nöja er med det men här kommer lite bildvisning i brist på annat:

32622-341 
Jag och en snopp på min födelsedag.
32622-343
Obligatoriska turistbilden utanför Big Ben (som f ö va dyngtråkigt att se) Mamma, jag och Malin (ja ser lite rysk ut don't ya think?)
32622-342
Jag och Jennifer är fulla och jobbiga på förfest hemma hos Martin samma kväll som jag kom hem från London (och blev aprak?)
41743-188
Alla tjejerna på nyårsafton. Världens jävla laguppställning med vackra brudar!
41743-190
Och till sist. Den obligatoriska vi-är-fulla-och-pinsamma-posen hemma hos Jonna på nyårsafton. Vi måste verkligen komma på en annan fyllepose för den där är verkligen crapasstråkig. OCH ful!It's freaky but I like it...

Livet är en hamsterdans

Jippi! Idag hittade jag äntligen den fina koftan från Filippa K som jag letade efter på MQ igår. Asså jag nöjde mig ju med en annan igår men den här är mycket finare! Det blev till slut ett ganska dyrt kalas det där men är det rea så är det no mather what price. Koftan är grå och har svarta kanter i ärmarna och ringningen. Så har den knappar längs hela ryggen. Alltså som en helt vanlig jävla kofta fast bakåfram! Isn't that just fabolous? MMumma! Nu hittar jag ingen bild på just den, men vem vet jag kanske tar en bild själv nån dag när jag har lika mycket tid som vissa andra har framför sin självutlösare! hmmmm..... :)
eller så kan ni som är SÅ JÄVLA nyfikna på min nya kofta (för det förstår jag att ni är) leta upp den
här.

I alla fall så fanns den bara i XS men man tager vad man haver.. Mamma ska göra den bra till mig, hon måste sy en söm så att inte knapparna glider isär sådär lite som det kan bli ibland. Alternativt så får jag skippa mat i några dar..? Det fixar sig med skridskor bara det blir is. På tal om is så skulle jag vilja ha lite av den varan och ännu mer vill jag ha snö. Hallå vinter?PULKAAAÅKNING I YXBACKEN!

Imorgon är jag ledig och det ska bli så FUCKING AMAZING! Min planering av dan:
1. Sova skitlänge
2. Försöka göra en latte på egen hand (har aldrig lyckats än, har liksom inte the magic fingers verkar det som)
3. Sola för ja är blek som en snöflinga
4. Kanske leka med nån av mina ensamma vänner?
5. Åka till vilbergens bowling för att möta upp mina gamla arbetskamrater för personalfest! HEJA att Tobbe super oss under bordet like back in the days! ;) haha
6. Utgång?

IIIIH jag visste att det där messet skulle komma förr eller senare!!

:( idag fick ja reda på att en väns pappa fått en propp. buhu vad säger man om sånt? ja är skitdålig på att säga rätt saker vid såna tillfällen.. men å andra sidan, är de nåt ja ogillar så är det människor som aldrig har brytt sig speciellt mycket förut som ska va supersupportive just när de gäller liksom! ja är ett litet mellanting där, finns om det behövs och det ska han få veta. YEY godnatt everybody. kom ihåg:

COME ON EVERYBODY IT'S A HAMSTERDANCE!


pengar har ju aldrig varit nåt problem

Jobb idag igen. Jippi jippi. Jag va sjukt död imorse när jag var på jobbet kl 8 kan jag lova.. men jag fick sluta 1 så det var ingen fara på taket. Jag och mamma möttes upp och gick och shoppade lite allt möjligt. Tex 2 linnen från Lindeberg och en blå FilippaK kofta på MQ-rean. Absolut inget som jag behövde men jag.. mm unnade mig själv det. Haha för jag har ju verkligen inte unnat mig NÅT annat den här månaden. Och alla andra månader.....
Kommer få skitbra lön den här månaden. Man jobbade ju arslet av sig i december så jag försöker planera lite vad jag ska investera för mina slantar. Prio 1. Mp3, eller kaaaanske en Ipod nano. jag vet inte varför men det känns som att kasta pengar i sjön. Liksom va är så jävla speciellt med en sån? Prio 2. Spara massa pengar så att jag kan dra iväg i sommar. Eller typ efter... Eller typ i alla fall så att jag har pengar som jag kan spendera då. På whatever I feel like för då är jag en fri kvinna!Med dom orden slutar jag detta inlägg för jag ska äta frallor från Orions livs och tävvla med Wallman. HEJ

aah det här är ju sååå kul.... :S

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nae, eller asså Eneby är nära till skolan men det blir ju mer o mer ghetto här i hooden så en lägenhet i Norrköpings stad vore bättre men annars trivs jag bra för tillfället.
Tycker andra att du är attraktiv? Vet ej det får andra svara på, haha ja har ett jävla sug i blicken i alla fall ska ni veta hahahah
Dricker du alkohol? Lite för ofta för tillfället
Använder du droger? Nej, det känns inte som min grej. Det är trash och billigt (eller iofs inte men ni förstår)
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? Graham Webb för färgat och Loreal Vitamino color för färgat
Vilken parfym använder du? Gucci Envy me och Issey Miuyake (obs egen stavning haha)
Vilka skor använder du? Just nu: 3 par stövlar, converse och lacoste till vardags, ett 10-.tal olika pumps till utgång.
Vad är du rädd för? Att de jag tycker om mycket ska försvinna eller svika en på ett eller annat sätt.
Gillar du att tvätta? Nej men jag känner mig rätt tvungen för min mamma tvättar lite hur som helst
Gillar du berg & dalbana? Ja. Pirr i magen är en rolig känsla.
Bär du ett donationskort? Om jag bär det på mig? Vad är det? Jag har fyllt i att jag ska donera ALLA mina organ i alla fall.


Senaste...

Filmen du köpte: Jag, Malin & Aaron köpte Forrest Gump men den är i London.
Låten du lyssnade på: Pakito - Living on video
Personen du ringde: Martin Hultberg (för att fråga om mitt bankkort)
Personen som ringde dig: Martin där med skulle jag tro. Nä förresten Jeffer.
Tv-program du tittade på: Vänner.
Personen du tänkte på: Sister Malin in London och undrade hur hennes nyår var. Vi hade pratat?
Boken du läste: Ehm min religionsbok eller nåt?
Gången du badade i ett badkar: Typ förra vintern. Orka tappa upp vatten liksom...
Gången du badade i havet: Augusti på landet. Eller nej fan i Bulgarien. När var vi där?
Saknar du någon nu? Ja, Malin och sen vissa vänner som man inte umgås med så mycket längre, Jessi tex.
När var du i en affär senast? Idag var jag inne på Indiska och visade Jesper för 100:e gången hur jag ska göra i mitt rum.
Mötte du någon du kände då? Inte där inne.. Men Malin träffade vi ju på spårvagnen..
Har du nytvättat hår? Nej, igårkväll blev det tvättat.
Vad luktar du nu? Svett? Hahah nae Gucci antar jag.
Vad drack du senast? Vatten.
Vilken färg har du på dina underkläder nu? Militärfärgade som ja typ aldrig använder längre för dom är obekväma. Från F. Dandy iaf.
Vad för kläder har du på dig nu? Grå kashmirtröja från H&M, svarta CM, sjal från Gina, linne från MQ.

För eller emot...
Långdistansförhållande:
Mitt enda långdistans gick ju åt fitthålet så jag får nog säga emot (bara för en sån grej att man får ta viktiga saker genom mail typ...)
Utnyttja någon: Amen vem fan är för?
Självmord: Emot. Men det är en rätt dum fråga. Det är ju upp till var och en.
Tonårsrökning: Jag gjorde ju det så vad ska man säga? Inte för direkt men...
Att använda droger: Emot. Har redan sagt min åsikt om det.
Sex före äktenskapet: För, tänk om det vore crapassdåligt när man redan är gift liksom? Ta Charlotte & Trey som exempel.
Köra bil onykter: Mycket emot.
Förhållande mellan homosexuella: För.
Såpoperor: Emot, det börjar kännas ganska 1999 med typ Days of our lives på 4:an hela dagarna..
Dokusåpor: Emot, så sjukt tråkiga människor som är med i dom.


Har du någonsin...
Gråtit över en pojke: Ja, det kan man säga att jag har.
Gråtit över en flicka: Jag har gråtit för en flickas skull om man säger så, men det är ju inte riktigt samma sak.
Varit i slagsmål: Alltså. Ehm ex är  jobbiga. Dom lyssnar inte. Då får man klatcha till lite.. Blåtiror får man räkna med då.... :(
Blivit arresterad: Hm, jag tror att det som hände mig räknas som arrestering?
Ljugit för någon: Ja det kan man säga att jag har. Vissa lögner är mindre vissa är större.


Antal...

Gånger ditt hjärta har brustit: Det är en svår fråga. Men en gång ordentligt. Sen var jag lite förberedd fast ändå inte så jag vet inte om second time around räknas..?
Skivor du äger: Men orka räkna det haha?
Gånger ditt namn har varit i tidningen: Jag är ganska känd så jag orkar inte räkna....
Hårstrån du har på kroppen: 1058366927285933335999999
Ärr du har på kroppen: Jag har nog bara ett, en julstjärna for rätt igenom min hand när jag var typ 6 så där sitter ett ärr.


Lite ditt å datt..

Anser du själv att du är snygg? Ja, lite snygg är man alltid.
Vem är snyggast? Kille: En kille jag såg på bild häromdan typ, vet ej namn. Tjej: Allessandra Ambrosio, fast typ som jag har sett i verkligheten: Jessi Ackarsjö.
Har någon varit otrogen mot dig? Ja, twice, inte samma person dock.
Hur många på din polarlista har du hånglat med? Amen typ alla tjejer fast inga av killarna. Det är en principsak, för då går allt bevisligen åt helvete till slut.
Är du svårflörtad? Mm jag har blivit rätt kräsen men det är för att jag inte vill ha nån överhuvudtaget. Så jag är inte-alls-flörtad om man säger så.
När är du född? 13 dec, jag är en liten lucia.
Vad har du gjort idag? Jobbat, fikat, åkt gratis spårvagn, shoppat 2hand, fått en mikrofon.
Vad gjorde du igår kväll? Va allmänt bakis, såg sista SATC och bölade som en gris.
Vad vill du helst ha nu? Nåt riktigt jävla gott att äta. Typ oxfilé?
Vilka är dina livsmål? Jag har stora ambitioner i livet men inget jag vill dela med mig av just nu.
Vad har du för puder? Ett bronzepuder från Nouba och ett från Isadora. Och sen ett löspuder från Face. Vanligt kakpuder är dock inte riktigt min grej. Lite för 14.
Har du använt någon hårprodukt? Jag använder nästan lite för mkt hårprodukter nu. Men jag vill ju prova ALLT på jobbet så det blir lätt så. Just nu: Finish- och glansspray från Biosilk. Skitbra!
Tycker du om dina grannar? Asså ja skäms så in i helvete för dom. Idag träffade ja dom ja råkade göra lite inbrott hos :(
Använder du icq eller msn? MSN
Hur många datorer finns i ditt hus? 2. En vanlig och en laptop.
När fick du senast en present? Idag. En mikrofon av Jesper.
Vilken är din favoritfärg? Marinblått och mörkt grön just nu.
Sämsta färg då? Typ neon å sånt?
Har du blivit hotad via telefon? Ja ett par gånger men inget har väl vart direkt så allvarligt sådär..
Har du någon förebild? Många fast på olika sätt. Klyscha: Mina föräldrar är fan the best!
Hur många lampor har du i ditt rum? 4?
Vill du ha barn? Ja nån gång i livet men det ska va med a hell of a man.
Hur ofta loggar du in på helgon? Vad fan är det?
Längtar du till din nästa födelsedag? Alltså 19 är ju en slags mellanålder så tack men nej tack.
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Ehm nån frågade om ja va 90:a häromdan? haha thanks a lot.
Har du rakat dina ben någon gång? Jag föredrar dom lurviga...
Vilka språk kan du prata? Svenska, engelska och inte riktigt flytande spanska men jag försöker.
Skulle du vilja ha silikonbröst? Jag hade kanske haft lite större boobs naturligt men jag gillar mina som dom är.

Bästa julklappen!

Idag har jag jobbat från 8-12 sen träffade jag Jonna och Jesper. Jag fick julklapp av Jesper. Hihi en mikrofon så att vi kan köra vår tävling över msn på rikt nu. hahah. Det hela går ut på att den ena visslar på en låt och så ska den andra gissa vilken det är. Jag är fast övertygad om att jag är mycket bättre på att vissla melodier än Jesper men eftersom ja inte har haft nån mick så blir det ju svårt att bevisa det. Jag har iofs spenderat halva kvällen med att sjunga diverse låtar och lyssna på. Haha sjukt roligt att höra sin egen röst inspelad jag har typ aldrig gjort det förut...

JESPER logga in då det är ju tävvling på G!

mm & så har vi fikat också på Coffeehouse. Jag, Jonna, Jesper och Jennifer. Dom fyra J:na skulle man kunna säga... + Att jag har hämtat ut mitt bankomatkort som jag råkade slarva bort på nyårsafton. Det visade sig att jag hade slängt det på Otten så idag träffade jag Martin och Gustaf så att jag kunde få tillbaka det. Vi gick också en sväng förbi Myrorna och jag köpte en väska. Den var brun och jättefin men jag orkar inte lägga upp en bild. Ni får helt enkelt lita på mig. Så har min dag sett ut i stort sett... Så jävla roligt.

På fredag ska jag på jobbfest med mitt gamla jobb. Det ska bli kul men mer om det en annan dag. Hejsvejjs!


Haha min mamma fattar inte riktigt det där med internätet...

-Men Göka kan du inte gå in på pizzerians hemsida då och kolla vad det finns för pizzor?


HAHAAH varför skulle dom ha en hemsida? Det är ju inte direkt så att alla fick en hemsida automaiskt när Internet uppfanns..

Bröllop 2006

Jag kom att tänka på det där med årets bla bla.. Och jag måste bara säga att mammas och pappas bröllop var den bästa händelsen på hela året.  Allt var verkligen perfekt den dagen. Min mamma och pappa som har vart förlovade i 25 år gifte sig på vårt landställe mitt ute i naturen (haha deep) och vädret var perfekt. Solen sken och alla var så glada. Alla grät och log. Vår sång blev perfekt. Det bästa av allt var att ALLA var där. Alla mina föräldrars vänner var där. Hela min släkt var där. Alla mina närmsta vänner (inte riktigt alla)  fick se allt. Killen som jag var så kär i då kunde vara med.

Det var den bästa dagen på hela året och lätt den bästa dagen i hela mitt liv.32622-334
Mum and dad arrives på bryggan

32622-335
Jag och Malin tittar lite mystiskt ut över publiken
32622-338
Hela familjen plus Cotte och Eva som var toastmasters
32622-337
Jag när mamma och pappa blir fotograferade. Synd att min snygga BH syns på ALLA kort..
32622-336
Hela familjen går ut med geten lalal
32622-340
Bröloppsmiddagen i det lite ruttna men ack så mysiga båthuset.
32622-339
Världens bästa kompissssar.

HAHAHA

hihi jag hade så jävla roligt igår! Bästa nyåret ever :) Det blir så himla mycket roligare om man skiter i att hypa upp det så mycket med hetsfester som man aldrig skulle ha gått till i vanliga fall med människor man aldrig skulle umgåtts med egentligen. Vi bojkottade tolvslaget också och skålandet i champagneglas. Haha vi var påväg till spårvagnen när raketerna började smälla och drack champagne direkt ur flaskan samtidigt som vi gick. Vi hatar ju ändå raketer so why not? Så sjukt mycket roligare än att stå och krama alla och berätta sina nyårslöften samtidigt som man ler upp mot dom fina raketerna. Haha ja o Jeffer tog typ 20 kort på när vi pussades och hånglade. Haha med nån annans kamera! Ändå inte såååå kul....

Mmm o roligast på hela kvällen var att Norrtullsgrillen va stängt efter Otten och att vi inte fick tag i taxi. Vi åkte med en skum gubbe i hans nya Beemer och jag tappade mitt nya läppglans men Elin hittade det. Precis innan ramlade jag på trottoaren mitt i skiten, bara SPLAT! sa det och så låg jag där på backen och min kappa som förut va vit är numera svart. Men de hade vi skitkul åt sådär en 4 imorse så det var det värt.
Jag trodde att jag hade tappat mina nycklar när jag kom hem sen så mamma fick komma ner yrvaken och öppna. Sen hittade jag nycklarna när vi kom hem och YES! inatt gick jag in i rätt lägenhet på rätt våning :D

Jag skaaa sluta tjata men jag har fan världens bästa tjejer! Jeffer är bara för go hahaha ja älskar verkligen henne vi har så jävla kul! Och Jonna hur fan lyckas vi jämt? Vi stod och röck i varann och bråka om vilket dansgolv vi skulle gå till. När du ville till lilla och ja till stora så bråkade vi om det, sen när du gav med dig så gav jag med mig och ville till Lilla, så då började vi bråka om det igen fast tvärtom. Haha inte såååå viktigt ändå vilket dansgolv man står på.

Hahah och Martin DJ:ade. För en gångs skull kanske vi hade fått låten vi alltid tjatar om men vi glömde fråga. Om jag tänker efter så såg jag inte ens Martin på hela kvällen. Asså ja kan inte låta bli att garva när ja tänker på honom. WOAAAAAH hahahahahahahahahahahaha


ps. Jag va asvacker i min nyårsklänning också.. lite minus för att jag typ inte hade provat den innan så jag hade tagit en för stor storlek, ja har helt enkelt för små tuttar. Ja o Jonna har konstaterat att man får helt platta i tubklänningar.. MMm men ja gjorde ingen Janet Jackson titslip i alla fall. Good for me!