Jag älskar den här ungen!


hahahha så kul

DU! EVA!!.. JAG HAR KÖPT SEX KIILO OXFILÉE!! PÅ ICAAA!!


Dagens bocka av-lista:

Just nu är det bara så jävla mycket i mitt huvud så allt bara surrar & jag kan inte komma ihåg nånting. När jag försöker att minnas allt som ska hinnas med så slutar det alltid med att jag glömmer bort allt istället! När jag försöker vara duktig och plugga på kvällen så resulterar det i att jag blir för trött för att gå upp till lektionen morgonen efter. Det känns som att hur mycket jag än gör så kommer jag inte framåt. Här är lite saker att beta av:
1. Rapport om Karl XII, historiauppgift till jul
2. Arbete om Norrköping under början av 1900-talet, historiauppg. till jul.
3. Prov i Hinduism ev. Buddism innan jul.
4. Lägga på ett kol o Ma C-kursen för att få VG.
5. Hålla tal i NP Svenska v. 50
6. Företagsekonomiprov första veckan efter lovet 5 kapitel.
7. Hålla i en idrottslektion med Jeffer första veckan efter lovet.
8. Jobba som en jävla gris, typ varje dag på jullovet.
9. Köpa julklappar till min familj.
10. Samhällskunskapsprov?
11. JULSHOWEN förihelvete!!

Ja, det var typ det. Lätta mitt hjärta & säg att jag slipper.. ALLT!


HAHAHA volvoraggare!

Haha Sara skickade årets pinsammaste låt till mig för ett tag sen! "Volvo" heter den.
 Jag vet inte hur man lägger upp låtar eller nåt här så tyvärr får ni inte höra den men bara namnet kanske förtäljer lite vilken jävla nördig låt det är! Det är två flicksnärtor som sjunger helt seriöst om Volvobilar och hyllar diverse volvoraggare här i stan. Hhahahaha..

Kan tänka mig att Volvoraggare inte är något unikt fenomen för min stad, men här är dom i alla fall ytterst pinsamma. Varje helg och nästintill varje dag i veckan tillbringar dom hela kvällarna med att ställa upp sina Volvobilar på OK-macken i Stockholmsrondellen. Där hänger sedan ett ganska blandat gäng med tjejer och killar och gör typ... ingenting. Dom lever för sina Volvo-bilar, t o m tjejerna som oftast inte har någon bil utan bara åker med i killarnas bilar. Det framgår ganska rejält av den här låten som några tjejer har gjort. Det är en typisk raggarmelodi också, vet inte om dom har kommit på den själv eller vad vet jag. det är säkert nån gammal Eddie Meduza-klassiker. hahah!

"Sänk bilen, kippa bilen jag är bara med! Det är bara Volvo som jag håller kär. Det är bara er som vi vill åka med, Vi med Volvo!"

HAHAHAH

Googlesökning på "Volvoraggare". Dock inte från min hemstad :)

GODIS IS THE SHIT

Jag antar att vissa redan visste om det här, men jag tart en gång till i alla fall. På den här sidan kan man få gratis godis hemskickat med posten!! Bah, alla som känner mig kanske vet om att godis och socker i övrigt är min enda energikälla så snacka och ren & skär lycka! Gratis är gott & godis är gott det ska ju ändå blandas i magen!

Bli medlem här så får ni också gratis godis!

Youuu wish!

En gammal beprövad metod; att ge tillbaka precis det man har fått i fejjat, så mår man lite bättre.
Hmmm, en inte fungerande metod om ni frågar mig, jag har provat alldeles för många gånger. Meeeen om det känns bättre för dig så...

Nu har jag vart på hockey, det var en så jävla tråkig match så jag trodde jag skulle svimma. Men jag hade så sjukt kul, haha Skåningen är verkligen helt sjuk i huvet hahah!! En mer oseriös människa som samtidigt kan va skitseriös ibland går fan inte att hitta. Han e gó!
Ah men mitt i alltihopa blev Wallman skittjurig på mig för en aslarvig grej. Då blev det som vanligt, jag blev tjurig för att han blev tjurig. Sen blev han tjurig för att jag blev tjurig på att han var tjurig. & sen skrattade vi massor så var det bra sen! Voila, vilket jävla sätt att lösa konflikter!

Men atte grejen jag är lite pissed över nu (för alltid är det nåt) är att vi missade trekvart av OC utan våran vetskap medans vi satt & såg den där helt värdelösa matchen! ÅÅÅÅH JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD! som Wallman brukar säga.

Nu ska jag fortsätta med historiauppsatsen. Sleep tight kid.

ps. Käre Gud! Snälla, låt min lugg växa ut i raketfart så ska jag aldrig mer klippa mig fult och ångra mig igen, och jag ska alltid vårda mitt hår det bästa jag kan! SNÄLLA?
32622-314
MITT FINA HÅÅÅR!

Du kan få mig så lätt.

Sluuuuta plåga mig. Oh sluta va så.. DU!


Iiiiiiih

Torn

I thought I saw a man brought to life
He was warm, he came around like he was dignified
He showed me what it was to cry

Well you couldn’t be that man that I adored
You don’t seem to know, or seem to care what your heart is for
I don’t know him anymore

En allmänt irriterad människa

Straxli ska jag på hockey med Jesper och Jonna. Dom tre J:na skulle man kunna säga. För att va lite extra nördig sådär..


Nu måste jag släppa aggressionerna snart. Haha jag blir så lätt irriterad på grejer. Men jag kan inte rå fört. På ALLT! Men asså ibland äre ju inte konstigt att man blir galen. Bara idag tex har jag stört mig på att:
1. Allmänt jobbiga personer på skolan, främst BFelever.
2. Att folk ska fortsätta tjata om hur jag pratar. Shit give me a break! Jag hatar östgötska. Det är typ fulaste dialekten i hela Sverige så varför skulle jag prata överdrivet med den dialekten? Mind your own biz.
3. Min mamma är skitjobbig att gå på promenad med. Hon springer 2 meter framför mig och vänder sig om när vi ska prata. Mysig promenad liksom. Försöker man komma ifatt trappar hon upp tempot lite till så man ändå halkar efter (i slutet sölade jag mig på med flit bara för att jävlas lite haha).
4. Att folk inte kan hålla koll på sina hundar.
5. Håkan Liljekvist. Den människan ger mig en hjärnblödning snart. Orkar inte ens förklara varför nu, men när jag får psykbryt nästa gång så kan vi ta det snacket.


Nä fan nu kom jag på att jag har skitbråttom. Kul att träffa mongojesper han är så knäpp i huvet så att han är rolig. Jag är aldrig på dåligt humör när vi träffas.

ps. Förresten så tror jag att det är min ständiga huvudvärk (pga att jag hatar min nya lugg så måste jag ha diadem dygnet runt = typ hjärnblödning i skallen av kanterna som skaver bakom huvudet) som jag är så jävla arg. JÄVLA LUGG VÄX!


En mördarsnigel

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ biatch!

Det är en i datasalen som har så sjukt jävla jobbig röst. Ni vet en såndär gnällig, skrikig röst. Aptrött blir ja på'na.

Nä nu ska jag berätta för Håkan Liljekvist vad Livets mening är.
32622-313
Haha jag älskar den här bilden. Enjoy!

Cya!

Sleepy kid

Smidigt att jag vaknade typ 20 min innan jag började, insåg att jag inte skulle hinna till första lektionen. Somnade om. När jag sedan gick upp tänkte jag att jag skulle hinna till i alla fall en liten del av första lektionen och stressade som ett arsle. Kom till skolan en kvart innan vi slutar. Det känns lite som ett hån mot läraren att komma in då så jag sket helt enkelt it.

Men man kan egentligen säga att jag hade min historiatimme igår kväll. Satt och målade naglarna och strök under viktiga saker om Karl XII. Det var rätt mys. Men så orkade jag inte upp imorse heller.

Malin blev djupt rörd när hon läste mitt handskrivna brev som jag hade skickat! Det kan jag förstå, för jag grät själv en liten skvätt när jag skrev det, men jag kan inte riktigt minnas vad jag skrev..?
& snart kommer hon HEM!

ps. asså ja tål verkligen inte vissa personer på den här skolan.. bara man ser dom vill man ju sätta ett skott i pannan på dom!

ps2. vart har Sleepy kids tagit vägen förresten? Går inte dom kvar??

Asså...

borde man inte liksom ge upp när man börjar skicka mess i stil med det här: Asså, jag vet att du inte vill fika, men kan vi inte fika iaf?

Va inte en sån jävla inbillare.

"I googled him!"

Undrar ifall nån annan person har googlat mig nån gång. Typ Johanna Hedberg som sökord.
Hoppas man inte kommer hit då förresten för då äre ju kört! Fast om ja skriver det här nu så kanske man kommer hit då. aaah skruvat det dääär...
Tror ni nån har googlat ert namn? Jag har typ googlat alla jag nånsin har träffat. Man får ju reda på skitbra grejer då. Sara fick tex reda på att Wiman hade en kvinna när... ja det begav sig. & så vet jag en annan som började träffa en kille så skulle hon ba googla honom på skoj. Då kom annonsen från NT upp med han & hans tjejs nya BARN. Jippi.
Jag googlar tex alla killar som jag precis har träffat. Det känns ju lite småpsycho sådär. Nåt som blir väldigt pinsamt i efterhand är ju typ då om man har googlat sin kille i början när man träffades, & sen kommer han hit och ska låna datorn och ska googla något på samma bokstav som sitt namn.  DÅ ser han allt man har googlat på den bokstaven inkl. sig själv och så blir man rätt generad och måste förklara varför osv.. GALET JOBBIGT!


Mormors mor & far.

Var ju som sagt hemma hos mormor & morfar igår. Mormor hjälpte mig att lägga upp två par jeans, så nu slipper jag gå med för långa byxor. Jag har också beställt ett par gråa, mysiga lovickavantar som hon ska sticka åt mig :)

Hon blev skitglad när vi tog fram alla gamla album och hon började berätta om sina föräldrar. De hade massa bilder från när hennes mamma & pappa var ute på söndagspromenad uppklädda till tänderna i kostym och långklänning. Det var liksom inga mjukisbyxor där inte utan han gick omkring i kostym på varenda kort, t o m när dom var på picknick! Hennes mamma var så himla vacker, vi räknade ut att hon var typ 25 på de flesta av bilderna men hon såg ut typ som 17 :O haha och han, alltså min mormors far, var riktigt stilig! Om han inte hade varit en sisodär 100 år äldre än mig och stendöd, och förutom det faktum att jag är hans barnbarnsbarn så hade det kanske hade varit nåt att satsa på! Han var skitsnygg.

Nåt jag fastnade för var ett kort på min mormorsfar när han satt på sin arbetsplats på ASEA. Om man tittar riktigt nära så ser man att det är hakkors som bård längs med väggen! :O Jag blev helt förskräckt & trodde att han var nazi eller nåt, men efter lite
efterforskningar så kom jag fram till att det inte är ett hakkors utan svastickan, som ASEA hade som symbol ända fram till 1933 då den togs bort eftersom Hitler hade gjort hakkorset till sin symbol och det fick fel signaler.

32622-312  

Säga vad man vill om gamlingar, men dom har jävligt mycket klokt innanför skjortan att berätta om som man inte hade en aning om!

Ont i halsen och Barcelona-roaptrip!

Jag har skitaont i halsen så jag är hemma från skolan idag. Jag har bara filosofi i en timme och sedan mental träning på Friskis så jag missar väl inte sådär jättemycket viktiga saker. Måste iofs göra en filosofiläxa som skulle ha varit färdig kl 11 PRICK! och inlämnad på EDU!

haha nu har jag bestämt med min barcelonska vän att vi ska hälsa på i Barcelona i sommar! det vore så jävla wicked om vi verkligen tog en liten roadtrip till barcelona ett par tjejer och hade reunion med Pol och hans norsk/spansk/svenska kompis (jonna kommer du ihåg honom? haha det var han som lurade in oss bland alla psykspanjorer kl 6 på morronen! & hans tjej sa att vi var fula på spanska!) Han den där kompisen var förresten i Linköping häromveckan, det är ju också ganska skruvat!  Aja, det är lite planer det vi får se hur det blir :)


You can't miss, my friend you get knocked down, get up again!

32622-311
det är mitt tips till dig haha!
(synd att blixten kom typ mitt i vägen!) skönaste bilden!

Godlike!

"Du går på fest med cykelhjälm!.. kan tyckas?"

En god kvinna

Jag känner inom mig att jag börjar bli en så jävla god människa! Häromnatten skulle jag ju tex ge bort min pizza till en pundare & idag gav jag 5 enkronor till en ziegenartant utanför Ica Supermarket. Hon vart skitglad! Tänk så lätt det är att göra någon annans liv lite lättare, nu kan hon ju köpa en limpa därinne så att hon kan ge lite brödföda till sina ungar ikväll också!

hahah gotta love Filip & Fredrik!


Lika som bär!

Idag har jag varit med mamma hos mormor & morfar skitlänge. Vi har tittat på jättegamla kort till en historiauppgift som jag har om Norrköping under 1900-talets början.
Hittade den här bilden på min morfar (längst ner till vänster), hans mamma Valborg, hans pappa Nisse och hans bror Roland. Haha är inte Nisse (längst upp i mitten) sjuuukt lik Bruce Willis??
hahaha

32622-310

Nisse?

Jag är inte den som är den..

MEN VISSA ÄR JU FÖDDA UR RÄTT FITTA SATT SÄGA!


IN-SE FAK-TUM! (kommer ni ihåg rörelserna man gjorde när man var liten?)

Min mamma & pappa kan verkligen inte inse att jag inte är 5 år längre. Pappa ser typ ut som att han ska börja tjuta när jag säger att jag ska gå ut. Han ba: MEN SNÄLLA var hemma istället!

Igår när jag sa att vi skulle till Cromwell frågar han ifall han får följa med!
Pappa: Amen kan inte ja & mamma få följa med till Cromwell också då?
Jag: Amen nae det går inte jag ska gå med Sara & Jonna.
Pappa: Men vi kan sitta vid ett bord mycket längre bort så syns vi inte.
Jag: Aa fast.. nae det går inte!
Pappa: Nääähäää. (ledsen min)

haha cepe, dom stannade hemma och såg på Dr. Phil hela lördagskvällen istället.

Nedräkning

9,5 timmar kvar tills jag börjar skolan imorn :(
4 dagar kvar tills det är studiebidrag.
5 dagar kvar tills julkalendern börjar.
7 dagar kvar tills det är första advent.
14 dagar kvar tills min andra hälft kommer hem.
14 dagar kvar tills vi ska ha ett sjujävla partaj för MIG.
15 dagar kvar tills jag fyller myndig.
26 dagar kvar tills vi har jullov.
27 dagar kvar tills vi åker till London.
27 dagar kvar tills nästa lön kommer.
28 dagar kvar tills det är julafton.
35 dagar kvar tills det är nyårsafton.
193 dagar tills jag tar studenten (enligt mina beräkningar :) och är en fri kvinna!


Bildvisning part deux

Blev bara påmind om en så jävla go' och galen utekväll för nån månad sen eller två. Det var när mamma & pappa var i USA, jag hade sjukt kul under den tiden. Yo enjoy the pics!

32622-309

32622-308

Bildvisning numero uno!

32622-307Bild 1: Sara leker utomjording på förfesten i lördags. Guuullig tjej!
Bild2: Obs! Det var en kändis på Otten förra lördagen. Attans att jag alltid ska missa när "det händer".


en liten späd kalvunge

Asså Jesper är sån jävla kalv! haha jag kan verkligen inte se honom framför mig! men han är lite ovan nu säger han eftersom han har vart sjuk så länge. hahah seeekäärt!

Något som stod klart idag var väl att jag & Sara är typ världens sämsta skådespelare.. Iaf när det gäller att spela katter. & slåss är typ inte min grej. "Det där blev väl en bra klatch?!"
hahah men de blir nog bra de dääär.


mm så är livet, imorn ska jag ha mental träning och nu luktar ja lite solariesvett så jag ska nog duscha nu.

på återseende/ jo'


Årets goda gärning!

Igår var vi på Cromwell. Jag, Sara, Jonna, Kim, Kalle & Anton. Det var kul faktiskt, jag kommer ihåg typ ALLT som hände! Skräll! Det var ju som vanligt 200 grader där inne och fullpackat med folk så man kan ju liksom inte dansa speciellt länge utan att få värmeslag. Jag sa till DJ:n att jag ville ha en låt ca.. 10 ggr? Eller alltså jag gick ju inte fram själv utan jag sa till 10 olika personer att också gå fram och säga att dom ville ha den låten som jag ville ha för då skulle han ju tro att den verkligen var eftertraktad.

Vid typ 2 blev Sara & jag vrålhungriga så vi sprang ner till Norrtullsgrillen. Degen var inte slut igår!! Yey, då slapp vi det bråket igen :) Men så fort vi hade fått vår pizza så ser vi en lodis stå utanför fönstret och han såg så ledsen och frusen och hungrig ut så jag tappade all matlust av att se honom. Jag åt en tredjedel av min pizza sen knacka jag på fönstret och vinkade skitglatt in lodisen. Han såg överlycklig ut och sprang in till oss. Jag tänkte att nu har ju gjort årets goda gärning som ger all min mat (fast jag är skithungrig) till en lodis!
Jag: Tja, är du hungrig? Tänkte om du ville ha lite pizza?
Lodisen: Nae tack jag har nyss ätit! Men tack i alla fall!
Jag: Eeeeh jaha... Aja kul att du tittade in, nu måste vi gå!

Hahahahaha han kanske inte var så mycket lodis after all. Liiite pinsamt! Lodisar har ju liksom inte mobiltelefon som Sara sa.

När vi kom tillbaka hade dom naturligtvis spelat min låt under de 20 minuterna vi var borta. Lucky me! Jag som hade tjatat hela kvällen.


Pulla!

eftersom jesper dissade mig idag för att åka till Linköping (sveriges rövhål) till nån shitty kompis så blir det spontanutgång med Jonna och Sara. Skulle tro att vi styr vår kos mot Cromwell, stället dit alla som inte har fyllt 20 än går på lördagar. Hade däremot inget spontant vin här hemma, lite sisodär med det men esh det fixar sig med skridskor bara det blir is!
Kan dock inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig, sitter här i en guldklänning men han jag trivs inte! Det blir nog bruna platåpumps, jeans och nåt linne för jag pallar inte ha klänning i det här vädret.

F ö så har jag inhandlat min nyårsklänning nu. Den är fiiiin! :) Min mammas enda reaktion var typ: Ska du va sådääär fin på nyår?! Men det betyder ju att jag är finklädd ialla fall sen går det klä ner den om vi ska på en mindre fancy tillställning. Inget är ju bestämt än! Jag vill inte visa hur den ser ut, då förstör man ju själva idén med att inte ha på sig den förrän på nyårsafton om jag visar den nu. Det är iofs något som jag hatar, jag menar köper man nåt fint så vill man ju ha på sig det BUMS!

Jag är en klok kvinna!


Bäst på fest?!?!

typiskt(A)
Eh jag visar ju upp mina fina naglar i alla fall hahaa..

Såååååååå mätt!

Blaao. Jag är proppmätt. Pappa kom och hämtade mig efter jobbet så var vi på Athena och hämtade lite mat och nu måste jag typ rulla fram. Så mätt är jag.

& nu så vill jag göra nåt. frågan är ju bara vad. Kanske bara ska slacka och somna vid 9? det vore ju fasligt skönt. Är up for att gå ut men liksooom det går inte idag. Alla ska till Palace och jag & Palacevakten är ju inte goda vänner direkt..

todaaaay!

Den där dikten jag skrev på svenskan. Den skulle ju på nåt sätt beskriva mig. Precis så som jag beskrev mig själv, så var jag igår. Späd som en liten jävla sparvunge kände jag mig och hjärtat tickade på som aldrig förr. Det kändes som att det var igår vi stod där och väntade på tågstationen och likadant var det då.. Hjärtat tickade i taxameterfart. Luuugn det ordnar sig liksom. Men atteeee that's me.

en liten sparv.


Idag ska jag jobba. Tjing!

Snälla tomten, jag har varit duktig och snäll i år!

Här kommer en önskelista till födelsedag/jul ej inbördes ordning:

1. MP3 (pik!)
2. Lila/vit-randig skjorta, Boomerang
3. Foundation Clinique
Superbalanced skin
4. Mjukisset i velour
5. En svart skinnväska, storlek stor!
6. Plånbok från Burberry
7. En större säng
8. En (riktig) hund
9. Fina underkläder
10. En gosig morgonrock (ursäkta att kvinnan håller i ett gravtest, hittade ingen annan bild)
11. Färgad ögonbrynsfix från FACE stockholm
12. Läppglans Estée Lauder Pure Color gloss
13. Ett par svarta pumps i skööönt skinn så man slipper skoskav!


Haha kom att tänka på en grej! Vilken siffra på gayskalan 1-10 skulle ni sätta ett inköp av fullständig mysdress i svart VELOUR (!) om man är kille? Very high om ni frågar mig hahaha tänker inte säga vem den tillhör..
Att den sen kom från Lacoste och kostade 2 papp gör bara det hela ÄNNU värre. Jag menar, det är ju Farbror Barbrors nationaldräkt typ!! HAHAHA

Jag vet inte hur det är med er..

.. men jag tycker det är sjukt kul när dom gör kändisar till tecknade figurer och gör narr av dom!
Haha se
Paris Hilton, Lindsay Lohan, Mary-kate och Ashley i deras bästa roller ever!


A bit sharing..

Tänkte bara dela med mig lite av min vän Sandras nya blogg. Hon har inte riktigt kommit igång än så hon är inte så produktiv än så länge, men när hon väl skriver så är det minst sagt kreativiteten som flödar!
Visst, kan det bli lite osammanhängade ibland och ni som inte känner henne eller bor i stan kanske inte förstår riktigt allt, men det är mycket underhållning i alla fall!
Även ni som inte känner min vän Sandra kan ha mycket skoj av den här bloggen för det är verkligen en rolig och sjuk tjej! That's
my girl! 

Bara en sån grej att hon skrek Pulla! till en tjej som hon blev irriterad på på Öppet hus igår. Flickstackarn var 10 år gammal...!

SACO-mässan och ny väska ifrån The bridge!

Idag har vi varit på SACO-mässan hela dagen. Jag tyckte att det kändes ganska onödigt, jag fick inte veta något jag inte redan visste om utan blev mest påprackad massa broschyrer av folk. Det kanske iofs var för att jag inte orkade gå fram och vara skitseriös och prata med nån student om studentlivet och hur det är att plugga på högaskola. Jag gick bara på ett seminarium om att plugga juridik på Uppsala universitet. Den tjejen var ju ändå helskum så det fick jag inte ut mycket av. Baha
Well mötte R i alla fall och vi käkade lunch ihop. Det kändes konstigt.. men bra.

När vi kom hem så tog jag och Jesper en sväng på stan. Jag hittade bla en skitsnygg väska från The bridge. Eller två stycken skulle man kunna säga. En av dom var i fint skick men saknade axelrem. Den andra var i ganska dåligt skick så då köpte jag båda och sen bad jag pyssla lite och vips! så sitter axelremmen på den fina väskan!

32622-303

  
Den lite "fulare" väskan, båda två och en närbild på den finaste.

Jag måste sluta

upp med att dra den där lögnen om att jag är med i Livets ord till folk jag nyss lärt känna.

Fast det är iofs lika kul varje gång! :)

HALLÅ!

Äre nån som har sett Rally elle? Äre nån som vet vart Rally ä?

Hor-horoskop!!


Asså igår blev ja lite tjurig när jag läste mitt horoskop för året 2007 i ELLE. Överskriften var "2007 är ditt livs bästa år" eller i alla fall något liknande så det verkar ju bra tänkte jag. Sedan fortlöpte texten med något i stil med "..början av året kommer det gå skitbra och ska någonting bra hända, då är det år 2007 som det händer!"  SHIT jag kommer bli rik OCH hitta en dyngbra man år 2007!!! tänkte jag då..
Men seeeen. Sen avslutar dom hela mitt årshoroskop med att säga att slutet av året kommer gå åt helvete!! Varför liksom bli glad åt det lilla jag kommer få om det ändå kommer gå åt helvete i slutet av året??? Thank's allot ELLE you made my day!
 

Bulldeg is the shit

Blä! Nu har jag skitaont i magen. Det blev visst lite för mycket bulldeg när jag och mamma bakade bullar..

-Hörredu Johanna, vilken kanal är det där Go' kväll på?
- Eh va? Det vet jag inte vad det är..?
- Amen du vet det där programmet med hon Carolina Gryning & dom?


Haha min mamma är dagens stavfel.

Jag var på stan förut och hämtade ut min sista lön på Kupolen samt lämnade tröjor och nycklar. Hittade ett par svarta pilotbågar i plast på H&M's herravdelning. Ja vet att det kanske är lite fel årstid för solglasögon men jag gillade dom dessutom var det H&Mpris om man säger såååå. Sen var jag på Myrorna och köpte dom gråa pumpsen som jag hittade förra veckan. Godlike! Bild's coming up soon


Moget. Moget att säga moget. Moget att säga att det är moget att säga moget. Moget att säga att det är moget att säga att..Moget

Idag blev jag lite tjurig. Jag blev tjurig på Jesper för att han var tjurig. Sen blev han tjurig på mig för att jag blev tjurig på att han var tjurig. Sen blev det bara kul och nu är vi inte tjuriga längre. Damn I love thos kinds of people!

Nu ska jag se Ett herrans liv och det borde ni också göra! Jag bjuder på två bilder från i lördags precis i början av dimman:
32622-301

32622-302

Kommer fler jag lovar! Tjing!

Hej hej hemskt mycket hej!

Jag har tänkt på en grej. Jag kan nog vara en av dom mest otekniska människorna i Sverige. Men är det verkligen så att inte finns något annat sätt att svara på kommentarer i bloggen än att själv gå in på sin egen blogg och kommentera?
Eller är det bara jag som är dum i huvet? Och har gjort fel i över ett år? haha
Något smartare sätt måste det väl finnas..?

Nu ska jag intervjua min mormor & morfar om livet förr! Jippi pippi!

Snyggaste brudarna

32622-300
HHAHAHAHA nätlinne måste väl ändå vara typ det fulaste som har uppfunnits i modesammanhang. Hur tänkte man när man tyckte det var skitsnyggt att gå omkring och se ut som en gammal äcklig, svettig gubbe?! För det är ju dom som har nätbrynja.

Haha sandra är ju söt (!) i sina obligatoriska lockar. Jessi såå liten hon ser ut! ;) Hahah jag med munnen full av mat och iklädd NÄTBRYNJA! Haha och Sofie i nättröja.. Så jävla sexigt asså...

SÅ jävla vackra kvinnor

Se på naturens under!! Små flickor som snart ska växa sig stora!

32622-298

Här kommer en liten dikt från tiden då det begav sig. Jag minns att jag verkligen kunde relatera den här dikten till mitt liv! Lite pinsamt såhär i efterhand men vad fan that's life när man är 14!

Bröst, mens, fett hår

Killar, smink å feta lår

Ha koll på modet, följ trender

Stå ut me kompisar som än ryggen vänder

Röka cigaretter för grupptryckets skull

På samma fest senare dricka sig full

Börja banta, få anorexia, bli undernärd

Välkommen till tonårstjejernas helt underbara värld!

Jag har träningsvärk i arslet av att gå i dom där förbannade pumpsen hela kvällen igår! Haha.. dåligt otränad man är. Det var en sjuk kväll igår. Men kul! Det är ju det som är huvudsaken.
32622-299
Haha originalet!!

HAHA kenta har fått en ny chans i livet!!!

.....

Oops I did it again!

Ett hjärta av sten

Galet trött. Jag har fått paket, en ljuslykta från Steninge slott. OCH jag har fått en kram av mina chefer. Se där, dom hade ett hjärta i alla fall. Nu är jag galet lättad. Ska duscha nu och sen svida om till partystass. Trots att jag inte orkar egentligen så vill jag orka!

Inatt drömde jag att det började brinna hemma hos mig och först och främst sprang jag och hämtade fotoalbumen från mammas och pappas bröllop. Sedan blev jag djupt bekymrad över att jag inte hittade mina nya stövlar och att dom skulle brinna inne! Det enda jag hittade var ett par chockrosa lurviga moonboots. Jippi dom fick jag ta. Då fick ännu större bekymmer när jag kom på att det skulle missmatcha med min röda dunjacka. Så jag sprang in i en brinnande garderob bara för att hämta en annan jacka som skulle matcha bättre. Amen shit jag blir rädd för mig själv!Nae nu har jag inte tid med dom här dumheterna längre.

Puss & kram ses på stan! (dyngnördiga repliken)

Vi får se vi får se ladies and gentlemen.

Bajssömn

jag har sovit så sjukt dåligt inatt. Först pratade jag i telefonen till 1för att jag inte kunde somna. Sen när jag väl hade somnat så ringde det igen vid typ 03.40. Jippi! Jag är så översnäll och övertrevlig så jag pratade i sömnen där ett tag också. Sen när jag somnade om hade jag sjukaste drömmen så att jag vaknade vid 5 igen.. men det får ja berätta om nån annan dag.

Och nu... vet jag ju att spårvagnen går 07.25 så nu måste jag göra andra grejer.

Ses ikväll!

KAN han prata??

-Nää han kör playback!

Livet är en schlager

If life was a song, would you sing it? Would you sing it with me?

Godnatt people. Nu är jag slut som artist.

IT'S YOUR LUCKY DAY!

Jag och Jesper har fikat. vi har pratat om alla saker som man typ kan prata om. Typ psykon och jobbiga människor. ni vet såna som är vindögda tex och bara är SPH (snygg på håll). Imorn ska vi bli fulla ihop.

Mitt jobb är skitkul! Timmarna bara flyger förbi när man jobbar. I januari ska jag börja stänga själv. Det är jag lite rädd för. 
Imorn är sista dan på cafét. Jag ska bjuda bitchassen på tårta. Det är dom inte värda egentligen men det är mest för att jag vill ha en bit själv imorn som jag bad mamma att köpa en. Haha allt för min egen vinning (som tex den fina tröjan jag köpte åt mamma i julklapp).

Jag har hittat finaste skjortan alla kategorier! Ok, där kanske jag överdrev lite men den är damn cute! Den är randig i vit/ljuslila. Det låter lite halvok kanske men den är jättefin, skönt material och fin skärning. Kommer från Boomerang. Om jag läste min mammas ögon rätt i affären idag så blir det nog den i födelsedagspresent.

-Får jag lägga undan den här?
-Ja, men hur länge då?
-Bara tills imorn?
-Ja, det går bra, vi lägger undan i högst 10 dagar.
- Okej men lägg undan den på Johanna då tills på fredag.
- Mmmm men då måste jag bara ha ett namn också!!!

Haha lite borta killen på Boomerang va.. o tjejen slicka ass som fan, hon gjorde typ allt för att sälja. När ja satte på mig en skjorta som satt asfult. Hon ba: Amen det ska va så! Den ska sitta lite löst runt midjan!

haha eeeh ok. Det är det där med säljares provision som vissa personer inte förstår sig på.....

HAHAH

Jordens pinsammaste, sliskigaste sms direkt från Thailand! hahahahahahaahah
ps. Hoppas thailand aldrig hittar min blogg...hm

YES SIR!

Oh pappsi berätta nyss att Malin fått jobb! YEEES! Min pulla kirrade idag ett heltidsjobb på Topshop/ Miss selfridge på Oxford street. Hon e fan bäst! Ska ringa och gratta henne nu!

32622-198
Förlåt Malin men jag har ingen snyggare bild på dig på blogg.se och orkar inte lägga in nån ny! BAHAA

Dregla

Fika var trevligt. & nu är jag lättad. Allt kommer ordna sig. Hoppas jag.
De blir nog bra det dääär..

Seeen har vi spelat spel & så.. Det var mysipysi. Imorn ska alla ut igen utom jag för jag börjar jobba kl 8 på lördaaag. Jippi! Min sista dag!
Men jag ska ut på lördag istället. Hoppas på att det blir roligt. Nu skriver jag ett så jävla cepeonödigt inlägg men jag har inget annat för mig.
T h e  P e r f e c t  L o o k

WE ARE THE WORLD!

We are the children, we are the one to make a better place so let's start giving!

32622-296

32622-297

yo det säger ja nu

Nu ska jag & fika. Sen ska jag på spelkväll! Hihih

32622-295

Tjing! Ses på stan!

ps. haha jag tycker att det
här är så jävla klockrent! Jonna, vilken kvinna! & Finnen hah vilken stjärna han är!

Today is a hektisk day

Snart måste jag duscha för jag ska till Marie och jobba med projektarbetet. Efter det ska jag direkt in till stan för att fika med m. Det ska bli trevligt! Sen direkt efter det ska jag till Eneby och käka pizza med tjejerna och sedan hem till Jonna och spela spel. HYSTERISKT KUL DAG tror jag att det kommer bli!


Mer blindbock åt folket!!

Näe nu måste jag duscha.

Från alla mig till alla er: En riktigt god jul! (för det är ju typ jul snart) Här får ni en idolbild på mig och min übersnygga syrraaaa!
32622-160


Saker att fixa i mitt rum:

1. Möblera om (visst borde det heta mublera?)
2. Köpa en stoooor ram och hänga upp min tavla
3. Hänga upp min taklampa.
4. Måla fönster och balkongdörr vita istället för bruna.
5. Byta gardiner.
6. Sätta upp en hylla.


Det kanske är överdrivet att säga att jag ska göra allt det här. Det mesta måste ju pappa göra :)
När folk kommer upp hit och ser lägenheten måste dom tro att vi är helt sterila. Haha vi har nästan inga möbler i vardagsrummet än och allt är i svart-vitt där. När mamma har bestämt sig för nåt då kör hon på det helhjärtat vägen ut. Men fler möbler är beställda och snart har jag nog övertalat mommsi att lägga in lite olivgrönt alternativ mörkröda detaljer i vardagsrummet.
Blir så bra dehär. Om de.. blir klart nån gång då!

Pappa  är ju lite go förresten. Han har bestämt sig för att kakla om mitt badrum. Han är helt galen. Vi har liksom bott här i typ 1 år och han vill redan göra om det. Han tycker att det är för mörkt (det sa jag redan från början men sen när började han lyssna på mig?). Kaklet han la för ett år sedan är i svart och vitt med svart golv och sedan svart upp på halva väggen, sen en bård och så vitt upp till taket. Det är alldeles för mörkt för att sminka sig där inne!!! Panik!

Nu vill jag ha ljust och fint! Funderar på äggskalsfärgat och så vill jag ha stoora plattar, inte 10*10 plattor som det är nu. Pappa snackar om att lägga in nån mosaik också, det blir säkert bra han brukar ha koll. Jag överlåter det mesta till honom, he's the pro.

Nu ska jag kolla i kakeltidningar bara för det och se om jag hittar nåt fint!

"Shjyssta prismor!"

Är det någon som vet när Urban Outfitters öppnar i Stockholm? Eller har butiken redan öppnat?
När de väl gör det i alla fall så måste jag åka dit och köpa dom här solglasögonen!
Dom är så jävla snygga!

Jag har av vissa anledningar undvikit att åka till hufvudstaden ganska många gånger den här hösten. Jag brukar annars tycka att det är jättemysigt att gå omkring i alla affärerna med lite kompisar, kanske gå och fika på nåt mysigt ställe där. Men nu känns det bara.. sorgligt på nåt sätt. Jag vill inte bli påmind av nåt av det där längre och jag vet hur mycket minnen som kommer komma tillbaka när jag går på alla dom där gatorna där vi gick. Ser parkerna där vi satt. Nej, allt sånt går fetbort! Nu måste jag iofs lägga lite band på mig själv för som sagt jag vill åka upp och shoppa lite roliga grejer. Fast å andra sidan har de Urban Outfitters i London också. Ett mycket större tom. Så jag undviker nog Stockholm och allt som hör till ett tid till framöver.

Justja..

Gick en promenad förut med Sandra och Sara. Vi var nere på Maxi och kollade på... typ allt och ingenting. När vi kom till leksakerna fick alla välja en sak som dom ville ha men aldrig fick när man var liten.
Precis en sånhär grej drömde jag om när jag var liten. Jag kommer ihåg att Emelie hade TVÅ stycken hemma hos sig som vi lekte med. Ponnysarna hade lång glansig man och så den där fina hästvagnen. Jag var typ grön av avund. Men jag tror fan aldrig att jag fick nån Barbie-häst&vagn.
Jag hade däremot en Barbie-Ken som kunde få skägg och sen kunde man raka bort det igen. OCH en Barbie som kunde bli med barn och sen vips när barnet var fött så var hon smal som en sticka igen. Det ni!

123

På tal om julshowen förut. Så planerar vi att göra en remake på den
här. Vi har väl inte riktigt bestämt hur vi ska göra än för att det ska bli kul.. kanske the chinese way?


OChysteri, Julshow och student

Fick ett jävla mess mitt i upplösningen av OC! Jävla skåning, det är typ en dödssynd att göra så! Det måste han förstå. Jag fattar inte hur man kan leva sig in i en serie så mycket.. Det är sjukt. Men kul!
Och en jävla fika en torsdagskväll? Det är ju fan natt snart, sorry to let you down boy.. men atteeee jag ska faktiskt sova snart..

Jeremiah was a bullfrog! He was a good friend of mine
I never understood a single he said but I helped him drink his wine.
Joy to the world, all the boys and girls
Joy to the fishes in the deep blue sea, joy to you and me.

If I were the king of the world PAM PAM PAM I'll tell ya what I'll do!....

Oh vad jag älskar den här låten, man blir så glad av den! Den påminner mig om massor av saker. Malins och mina Sex and the city-maraton i hennes säng tex. God, det var mysigt.

Idag har vi suttit och brainstormat lite (hatar det där ordet eg.) om julshowen. Om Tuggummiörat bara kunde låta oss göra dom roliga sakerna istället och så får dom filma. Nä fan vad dum jag är, men han är faktiskt inte så rolig... Mest nördig.

Vi har pratat massor om studenten också. Det pirrar i magen på mig när vi pratar student. Det är inte långt kvar tills jag står där i min mössa (och tjuter garanterat) och är lycklig över mina härliga skolår som äntligen är sluuuut!
Vi har en liten plan på att slå upp en massa tält på gräsmattan på skolan så att man slipper åka hem emellan när man ska till skolan på mornarna.
Dom som tog studenten när vi gick i ettan köpte ju en husvagn och ställde upp den på skolparkeringen och bodde där i hela studentveckan bara för att det skulle bli nära till skolan. Haha rätt skönt gjort.

Min studentvecka kommer i alla fall bli bäst! Jag tror att vi kommer ha så jävla kul ihop vi som går på skolan. Det är ett skönt gäng som vet hur man festar och inte är rädda för brännvin (dom flesta iaf) Vi har haft mycket kul ihop! Min dröm är att vi som är ALLRA bäst ska åka på ett stort flak allihop tillsammans efter vi har sprungit ut. Det vore the shit! Vi måste fixa det :)

Blindbock i biblioteket tydligen inte så lyckad idé

Eftersom det är 3 timmars hål fram tills vi ska ha julshowsmöte så kände vi för att hitta på nåt kul under tiden vi väntade.. Jag kom med förslaget Blindbock i biblioteket. Med Per Ödhman på lunch så var kusten klar. Mycket rolig lek måste jag säga! Jag är typ mörkrädd så som tur är slapp jag vara blindbock. Hysteriskt roligt att se när Sandra typ grabbar tag i en kille som inte ens är med i leken och börjar visitera honom.  Leken fick dock ett abrupt slut när Kalle välter hela jävla stället med "Nya böcker". Men vad fan gör man i stridens hetta. Han fångade Sandra i alla fall.

Nu har vi byggt ihop hela stället igen och ställt upp alla böcker och så vitt jag vet så har inte Per märkt något än. Slutet gott, allting gott.

Glöm inte att ta av handskarna när du målar naglarna!

Nu är jag supertrött och imorn kommer jag antagligen har supermycket träningsvärk! Puh!
Jag var tvungen att springa bort till jobbet efter träningen och hämta decemberschemat. Jag var inne på Linden i högst en ½ minut och då hann jag träffa den personen jag ville träffa allra minst när jag kom där helt svettig och äcklig. Well, vad gör det om 100 år?

På torsdag ska vi spela spel alla tjejerna hemma hos Jonna. Det ska bli myspys. & på lördag ska vi ut allihopa. Great! Då jobbar jag förresten min allra sista dag på Matcompagniet, det ska bli sjukt skönt!

Snart ska jag väl ta min pluggtimme så jag har det gjort för idag. Catch ya later guys!

Haha kolla in ett par galna 
handskar ! Jag skulle inte tacka nej!


Puuuusss

Träna

Idag ska jag träna på Friskis med mamma. Jag ska studsa omkring som en studsboll i mina nya skor!

Benpress = Lycklig Jonna

Dan

Jag kan ju.. se in i framtiden då öm en säjjer.

NP i svenska uppsatsskrivning.

Ja idag var det uppsatsskrivning i aulan. NP i svenska. Jag hade laddat med en stor påse pistagenötter och en ännu större godispåse, en päronmer och en yoghurt! Man kan ju inte sitta o svälta ihjäl när man skriver uppsats i 5 timmar. Sandra hann inte riktigt med att skriva sin uppsats för hon bara fika hela tiden. Haha puckot hade med sig en halv kanelkrans och en stor flaska saft!

Tror nog att det gick rätt bra. Jag var som alltid ganska osmidig. Satt och skrev på ett ämne i 2 timmar, sen när vi tog en kvarts rast så insåg jag att det skulle bli skitdåligt och började om på ett annat ämne. Det blev en bloggtext om mode och trendsättare. Tänkte att det passade mig lite bättre. Synd att jag inte kom på det direkt bara haha för nu var jag ju färdig 2 timmar efter alla andra typ..


Det blev en liten text om Kate Moss bla..


Lite till lista

Något smeknamn? Joey?
Pappas namn? Göran "Göka" (årets skämt: Vi ska hem till Karin & Göka hahaha)
Mammas namn? Karin
Vilken är din favoritdryck? Oboy och ett glas vitt chardonnay
Tatuering? Nej
Kroppspiercing? Piercingar är billigt.
Hur mycket gillar du ditt arbete (1-10)? 10 för tillfället! Är ju ny men än så länge verkar det perfekt!
Födelseplats: Norrköping.
Favoritsemesterort? Thailand och Åre.
Någonsin varit till Afrika? Nej, men det skulle vara spännande att åka dit.
Någonsin stulit en trafikskylt? Nej, har inte riktigt kommit till skott än..
A, B, C, D, DD bh-kupstorlek? C
2 dörrar eller 4 dörrars (bilen)? 4-dörrars, två dörrars känns lite lagom -95 men vad vet jag...
Salladsdressing? Italiensk på mitt gamla jobb.
Favoritpaj? Fräcka frökens blåbärspaj!
Favoritnummer? 4.
Favoritfilm? Det finns många men jag tycker att the Butterfly effect har en bra story. Spännande!
Favorithelg? Julen. This christmas firar vi i London :)
Favoritmat? Jag gillar inte mat. Jag gillar bullar.
Favoritdag i veckan? Onsdag och helgerna.
Favoritmärke på kroppstvål? Palmolive antingen med honungs- eller olivdoft.
Favorit TV-show? Desperate, OC, SATC
Tandkräm? Colgate
Favoritdoft? Tjejer: Min Gucci Envy me 2 limited edition. Killar: D&G Masculine
Vad gör du för att koppla av? Efter ett yogapass känner jag mig avslappnad, eller tar ett långt bad.
Hur ser du dig själv om 10 år? Jag är färdigutbildad, inom vad är inte bestämt (det vill jag inte bestämma än heller). Bor nog inte här men vart vet jag inte heller.
Vad gör du när du är uttråkad? Sitter vid datorn, retar daddy, tänder ljus och lyssnar på musik.
Vad tycker du om att få? Fina, genomtänkta presenter. 30 stooora rosor med blombud var inte heller dåligt :P
Tröttnat på dina grannar? Tanterna och gubbarna här är så mysiga så. Förutom hon med undulaten som kan dö då..
Meddelande till dina vänner som läser detta: Love you girls!

Vinterstövelsamling fullbordad.

Nu är min vinterstövelsamling fullbordad. Under den senaste månaden har jag köpt 3 par vinterstövlar som i princip är likadana i modellen. Nu har jag allt jag behöver; ett par bruuuna, ett par svarta i laaaack och ett par svaaarta i skinn. De sistnämnda är dagens fynd. Jag köpte också ett par svarta rätt coola hängslen på H&M.
 Nu är jag typ jävligt broke, men jag säger som Anna; Varför spara dom där sista små kronorna som man har kvar? Dom kan man lika gärna göra slut med på en gång, man är ju ändå stenblack snart! Haha

32622-294
Ok, jag står som ett mojje och stövlarna är finare i verkligheten. Bra bild!!

  

Jag har vart så jävla duktig idag, jag har pluggat massor! Läst företagsekonomi och gjort min matteläxa. Jag har en liten plan. Den går såhär att om jag har mycket i skolan så tar man bara en endaste timme om dagen och läser. Det är ju typ lika med noll. Om man gör det ofta så känns det ju inte som att man pluggar. Om jag följer min plan till punkt och pricka så får man en belöning. Aa fast... idag fick jag belöningen typ innan jag pluggat. Men i alla fall.
Det kanske är den tekniken som alla ni pluggisar har kört med sen lågstadiet vad vet jag, men jag är lite slow så jag kom på den smarta idén nu.

Har iofs trivts med att inte plugga nåt i veckorna sen köra ett stenhårt pass dan innan prov hela högstadie/gymnasietiden. Funkar för mig.

Sen har jag en annan regel uppsatt för mig själv. Endast tillåtet att skolka från EN lektion i veckan. Obs! man måste inte skita i en lektion i veckan, man får slippa om man vill också...

You can't say no to me

one more day is a life span
that I would give anything
to be the one that tears of your wings

but I'll wait for the day you will see
you can't say no to me
and everything is gonna be ok
it's gonna be ok

Så nära men ändå så långt ifrån.Nu ska jag sova, har pilates med min spagrupp tomorrow morning 8 AM (fan va ja e internationell) Det ska bli mysigt. Älskar pilates och yoga. Precis vad min hatade rygg och nacke behöver!

Godnatt blogg.

THANKS A LOT!

Ok, jag har hört rykten om att min "vän" Jesper var ute och svängde sina lurviga i fredags. Utan mig!!
Jag har typ tjajat i över en månad att vi ska festa till det ordentligt ihop men mesen känner efter en gång för mycket "Jag har feeebeeer, jag är sjuuuk. Körtelfeber.pippiiiipiiip" Fjärt.
Men i fredags gick det tydligen bra. Ok, då vet jag.
Nu ska jag skälla lite på honom, och sen säga att han får skjutsa mig till matchen.Tjing!

MEN FÖRIHELVETE KVINNA TYST!

Min mamma har "tjejkväll".. eller tantkväll rättare sagt. Nu när ett par flaskor vin har börjat verka på flicksnärtorna så går dom in på lite djupare samtal om livet. Jag hör vartenda ord haha.. Och det är en kvinna som sitter därute i vardagsrummet som bara gapar och överröstar alla och avbryter mitt i meningar för att alla ska lyssna på henne. Det går inte få stopp på människan.. Haha men hon är skön, jag gillar henne! Vi har känt henne sen jag var liten och hon har alltid varit likadan, babbel babbel.. Speciellt på fyllan. Men som sagt hon är fett skön!

Hon klippte alltid mig när jag var mindre men hon babblade så dant så det slutade alltid med att håret blev på tok för kort. Hon var ju så uppe i pratet så hon glömde bort hur långt det skulle vara och det gick liksom inte få stopp på henne och hejda henne. Nu har jag bytt frisör.....

SHIT VILKEN NÖRD JAG ÄR :D

Assåååå jag blir så stolt över mig själv! När jag kom hem från jobbet hade pappa gjort nåt vaising med internet. Han sa själv att han inte hade dragit ur nånting utan att det "bara la av!".. Hm, det låter ju jääävligt skumt. Sen kryper det fram att han hade dammsugat under datorn och då hade han väl tagit i så jävla dant så typ 3 sladdar hade åkt ur och nu funkar inte routern.. aaah whatever. Jag har iaf lyckats koppla om sketat nu så jag e fett nöjd.

Idag jobbade jag hela dagen. Det är skitkul, det känns så bra att man har ett jobb som det faktiskt är roligt att komma till, med trevliga människor att jobba med. Har typ skrattat som en tok hela dan, och sen har jag fått reda på ännu en galet bra fördel med mitt jobb förutom det där med att man får prova allt.
Idag tog jag med en glansspray från Matrix Biolage. Den var skitbra så nu går jag omkring med Hollywoodglans i håret. Guuuutt.


Kom nyss hem från en fika med Anna, Jonna och Annas kille Micke. Det var trevlans.. Vi var alla lite sugna på att gå ut, men eftersom jag inte kommer in egentligen och så så blev det så krångligt. Well, det blev en lugn kväll istället och det kanske var bra. Det var länge sen sist jag hade en vit helg.

Imorn blir det nog lite hockey med tillhörande skitsnack och sedan ska jag nog ta tag i mitt liv och plugga lite faktiskt.. Det är på tiden!

For external use only.

På baksidan av min bodylotion från D&G light blue står det "for external use only". Asså hur tänkte dom då? Att man skulle tro att krämen var till för att injicera.. eller?  Kanske att man skulle äta smörjan..?

Det är det iofs säkert nåt krossmojje som gör annars. Äter alltså. 

Men NU kan dom ju läsa på baksidan att det ska man INTE!


SommarSommarSommar

Oooh vad jag saknar sommaren. Jag saknar landet. & alla roliga sommarfester. Hänga med ett glas vin på Trädgårn. Dricka champagne som om det inte fanns någon morgondag. Bli karate på Arkösundshotellet och dansa till dansbandslåtar. Bada bastu på efterfesten och nästan drunkna i saltvattnet. Sätta sig i en båt kl 5 på morronen för att bli hemskjutsad, eller för att först skrapa upp hela benet när man "missar" kanten på båten. Haha vilka minnen...
Esh det är långt kvar till nästa sommar nu, men jag lovar och svär att den kommer bli ännu bättre än denna. Vi ska på roooadtrip!

32622-170

"Ah, du vet vi är ju uppvuxna med Olgas kiosk va..."

Hahaa jo vi meeed :D

That's what I call a bargain!

Idag har jag fyndat. Jävligt rejält om jag får säga det själv. Fina Jennifer kom till skolan i finfin polotröja som hon köpt på Veromoda. 2 för 99 kr. Det är ju ofattbart tänkte jag och så köpte jag två jag med (jag frågade först vill jag tillägga med risk för att låta som en härmapa). Men förlåt pullan men det fanns bara grå och röd kvar så nu har vi två exakt likadana. Förlåt igen :( tihiii

Bild kommer tomöra i hope, då jobb väntas hela dagen. Och sedan till Hugos lounge.. eller ja kanske. måste fixa lite saker förs isf..
32622-293

Ursäktar sig för dålig bildkvalitet verkar alla göra, så jag som har typ sämst känner mig lite tvingad att göra detsamma. Plus att det är en hand/kamera/blixt mitt i allt men jag hade ansiktsmask o pallade inte... ja ni vet.

Dessutom är jag överlycklig för jag har äntligen hittat en webbshop som säljer mina Swarowskistenar! Jippi :D Min telefon har blivit tappad i stengolvet ett par gånger för mycket, mest på fyllan då fingrarna verkar göra lite som dom vill.. I alla fall så har sajten som jag beställde ifrån förut slutat att shippa till privatkunder. Bajs bajs. Men som sagt nu har jag hittat en annan sida. LYCKA FÖR MIG! Så så snart stenarna är här så är det bara att sätta sig och blinga i några timmar igen hoho.

Idag gjorde jag NP i svenska. Jag stressade sönder för jag trodde tiden var ute och hann inte skriva rent det sista. Hann inte heller räkna orden vilket gör att jag kanske inte ens blir godkänd (om det är över 400 ord vill säga). När det tom var 10 min kvar fast jag typ hade fattat det hela lite fel. Mycket klantigt. Övermycket Johanna.

Nae nu måste jag tvätta bort min mask för den har jag haft i över en timme, kanske två.

Godnatt dolls!

Mina favoriiiiiter

Fick en utmaning av Tereze att lista mina 10 favoritlåtar. Det finns en del låtar som jag har en speciell relation till som jag bara ryser av att höra. Here it goes:
1. Imogen Heap - Hide and seek
Ända sedan låten spelades i OC i scenen då Marissa skjuter Trey så har jag inte kunnat sluta lyssna på den här låten. Den är galet vacker.
2. Tiger Lou - You can't say no to me
Det var ganska nyligen jag upptäckte det fina i den här låten, men nu går den ständigt på repeat. Otroligt fin.
3. Tough Alliance - I'll be right there
Tough alliance har bara gjort bra låtar enligt mig, men den här är en av mina favoriter, jag gillar texten så mycket.
4. The white stripes - I'm lonely (but I aint that lonely yet) (Finns tyvärr inte hela) 
En låt som jag och Malin alltid lyssnade på förr, det är så skön text. Definitivt den bästa låten av White stripes. Ladda ner om du inte har hört den!
5. Fairytale - Tills natt blir dag
Den här låten påminner mig om en kväll som var så galen men samtidigt så jävla rolig. Och så tänker jag på alla bilresor i Åre med Malin och Jacob.
6.
Queen - Bohemian Rhapsody
Om jag bara fick välja en enda låt att lyssna på i hela mitt liv så skulle jag absolut välja den här. Oj, så många gånger som jag och Malin har suttit och fullkomligt skrikit med och körat till den här låten på högsta volym i hennes bil. Det här är vår låt.
7.
Kent - 747
Jag är inget storfan av Kent men visst gör dom en del bra grejer. När dom väl gör så är det ordentligt! Jag gillar Utan dina andetag också men den här är min absoluta favorit. Den svenska versionen är bra mycket bättre än den engelska.
8.
Rupert  Holmes - Escape (Piña colada song)
En superskön låt som är med i "Snygg, sexig och singel". Sjukt rolig text.
9.
Justin Timberlake - My love & Futuresex/Lovesounds
Jag är en av dom som lite väl sent insåg hur jävla bra Justins nya platta är. Men riktigt bra är den! Kunde inte heller bestämma mig vilken av låtarna jag gillar bäst.
10. Carly Simons - You're so vain
Jag tänker tillbaka på när vi var i Lofsdalen för några år sen, då jag träffade min första stora kärlek. Ja, det var mysiga tider.. :)


Om ni inte redan har hört alla låtarna, så ladda ner dom. Det är definitivt värt det, jag lovar! Alla är gaaalet bra!

ps. Vad vore man utan Youtube?
ps2. Hahaha Sailormoon min väään! Nån mer än jag som minns?
ps3. en till låt som egentligen inte får plats på topp 10-listan men som jag vill ha med i allafall:
Moneybrother - It's been hurting all the way with you Joanna
Jaaag vet, jag är fan inte lätt att leva med...

blaaah

ÄH FY FAN VAD JAG BARA HATAR FOLK IDAG!

HATAR

Enjoy people!

Ja, här goda vänner får ni ett smakprov av Hagas broschyr om S-programmet, med MIG på framsidan!
Jag fick beröm av min svenskalärare Sonja igår för att hon tyckte bilderna blev så fina.. Som jag har sagt förut så är hon
sjukt yr så det tar typ ett par minuter innan man förstår vad hon pratar om. Hon är så rädd för att bli missförstådd mitt i allt också så hon ursäktade sig kanske 4 gånger trots att hon bara ville ge mig beröm. "Missförstå mig rätt nu, att du är söt det kan du ju inte rå för men jag tycker ni ser ut som.. små.. nyfikna ungar!" Det är precis vad jag är ju!
Haha sött sött

    

Enjoooy!

-Jag röker ju som en korgbindare!!
Sandra

Fuck offfffff

Idag har jag varit duktig och tränat :D Jag och mamma var på ett medelpass på Friskis. Shit vilken skillnad det var med mina nya träningsskor, jag studsade som en studsboll där på golvet.
Det här måste jag väga upp med lite popcorn och godis ikväll, nån måtta får det väl va!

Oh imorn får jag sitta hemma när alla andra ska ut, eller jag kan ju följa med om jag vill men jag känner att jag inte vill komma bakis till mitt nya jobb på lördag osv.. Men ska kanske på Hugos lounge på lördag istället. Det vore kul.. eeesh får se hur det blir..

Fan jag har en dålig dag idag.. Orkar bara inte med nånting. Vart jag än går, vart jag än ser så finns det alltid nåt som påminner mig. Every fucking day. Enskilda gymnasiet i Tegnérlunden, nån jävla affär på Tegnérgatan, August Strindbergs skitfula stora jävla staty i Tegnérlunden på bild. Jag menar, what are the odds att det står så jävla mycket om det  just nu? Och varenda gång det händer så är det som att jag ser jag mig själv gå på den där gatan överöst med stora väskor, trött men glad. Jag ser mig själv gå uppför backen i den där parken skrattandes... FAN
Dom flesta dagarna har jag lärt mig att skita i det och koppla bort allt. Om jag ska va ärlig så går det så mycket bättre nu. Jag har nån slags försvarsmekanism som gör att jag har glömt allt som var bra. Jag kan inte komma på något bra eller se några fina bilder från den tiden. Allt är som bortblåst. Men ibland när dom där småsakerna påminner mig var jag kunde ha varit just nu, då kommer allt tillbaka. Det känns som att det var igår jag gick där. Och som vanligt ställer jag mig samma fråga som alltid. Den frågan som jag aldrig kommer få svar på, men kan inte sluta förundras över. VARFÖR?!Haha det
här är galet kul hur Faith Hill inte kan dölja sin ilska och besvikelse när hon inte tar hem priset. Dåligt pinsamt.. Loddan som skickat som vanligt :)

Desperat hemmafru

Ja, idag kände att jag var tvungen att ta tag i mitt liv litegranna. Förutom att ha shoppat på stan och provat  alla kläder i hela min garderob så har jag också tagit mig tid att baka lite scones. Heja hemmafru!
Jag känner mig så jäkla duktig haha. Goooda blev dom också! Nu kommer mamma och pappa bli glada på mig när dom kommer hem..Sen tänkte jag sy igen ett par shorts som gick sönder för ett tag sen. Måste plugga lite till svenska också, sen ikväll är det ju
OC :D Det är alltid lika efterlängtat!


She's freaky and she knows it,
It's freaky and I like it!

Farfarsgubben

Jag har svarat i telefonen när min farfar ringer två dar i rad! Jag är så sjyyyyysst!!


Shooopping at the antzzz..

Idag var jag på stan med Jonna på min lååånga håltimme. Det var nice, vi gick och glodde lite och drack kaffe mm..  Vi var nere på Myrorna en sväng och jag hittade ett par ascoola svarta stövlar i lack! Haha, jag vet inte om jag kommer använda dom så mycket men det behövs inte, för dom var ju så billiga...125 kronor kan man liksom avvara om dom så bara ska stå och va fina i garderoben  :)
Sedan hittade jag ett sött grönt skärp att ha i midjan, tänkte att det skulle passa fint till en svart tröja.. eller kanske en grå om man nu vill det. Det kan man ju välja alldeles själv!
Jag köpte också ett par gråa overkneestrumpor på Gina. Jag provade dom lite förut, och jag tycker att det är så himla fint. Men asså... ser det inte lite porrigt ut? Det vill man ju inte. Eller det kanske beror på vem man frågar iofs. haha


Strike a pose! Mitt nya bäääälte :D

Njaa, vet inte riktigt än, får tänka påt över natten.. hm.. 

Försöker mig på en Paris Hilton-pose, men jag kan fan inte lyckas. Hur gör människan?!

 

Och så till sist, stövlarna! Dom är helt klart coola, tycker ni inte? Är dom inte galet lika dessa från Pertti Palmroth? Fast lite billigare då..

Mycket bra fråga om ni frågar mig.

Allmänreporter ~50: Jag undrar om man hinner se sin kropp om man blir halshuggen.
Krimreporter ~50: Ehmm?
Allmänreporter: Ja men du fattar...undrar om man hinner känna att huvudet studsar i backen.
(Krimreporter tittar konstigt på allmänreporter.)
Allmänreporter: Det måste ju bli ett jäkla blodtrycksfall i alla fall.
Krimreporter: Säger du det?!

http://www.tjuvlyssnat.se/
 
Dåligt jobbigt om man hinner se kroppen i fallet liksom och sen känna skallen dunsa mot golvet. haha i såna fall så måste det vara det mesta tragiska man kan göra i livet.. Förutom att man blir uppskickad i rymden, sen glömmer alla bort en och så dör man. Jobbigt.


Lista snodd från sssandra

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
1. Jag pratar typ jämt med mig själv när jag är ensam hemma. Senast igår hörde jag mig själv säga "Nä, jag måste sluta prata med mig själv" till mig själv. Haha det var lite komiskt.
2. Mina föräldrar har varit förlovade i över 25 år men bestämde sig för att gifta sig i somras. Något som jag tycker är rätt coolt i alla fall.
3. Någon gång ibland sover jag uppochner i min säng för att det är så mysigt, när man vaknar på morgonen känns det som att man är på någon helt annan plats för att allt står på så konstiga platser.

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Haha det har varierat mellan åren, men i tidsordning så: Hannis, Jojo, Jojjan, Joey.

Vilket är viktigast hos din partner?

Att han har samma sorts humor som mig, omtänksamhet, och ett snyggt utseende.

Vad skulle du göra med ett friår?
Om jag hade obegränsat med pengar på köpet så skulle jag åka lite varstans i världen och se saker som man förhoppningsvis inte kan se på charter mm. En upptäcksfärd helt enkelt.

Hur ser folk dig?
Jag hoppas att dom flesta ser mig som glad, pratglad och väldigt tempramentsfull. Andra ser mig nog bara som störig, jobbig jävel. ("Hur mycket skaru ha för o wasta en snubbe?" hahah)

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Skulle nog säga att det är många dagar som är perfekta för mig. Men en typisk sådan är att träffa tjejerna lite på dagen och hitta på något, ta en fika tillsammans eller kanske shoppa lite på stan. Sen äta en god middag hemma hos någon och förfesta lite. Sedan i lagom tid drar vi ut och har en skitrolig kväll ute och träffar roligt folk. Hamnar på en rolig och skön efterfest.
Det är i den perioden av mitt liv jag är just nu haha.

Är du vidskeplig?
Ja ganska, men det beror så mycket på.

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Klara av att ha ett bra och intressant tal/föredrag i min klass. Jag skulle så gärna vilja kunna göra det bra, men det blir bara skit jämt.

Vart går din drömresa?
Just nu drömmer jag om Karibien eller något liknande, Cook islands verkar underbart, men jag skulle vilja se USA också.

Vilka personer beundrar du?
Låter som en jävla klyscha, men hela min familj faktiskt. Min pappa för att han har orken att jobba ca 15 timmar om dygnet med sitt företag för vår skull. Min mamma för att hon är den hon är, hon är en mycket stark och klok kvinna ska ni veta! Min syster för att hon för det första är så himla bra, vi är soulies. För det andra för att hon har klarat av så mycket utan att ge upp och är stark trots att det inte alltid är så lätt. Henne beundrar jag mer än någon annan.

Har du någon dold talang?
Om att sjunga Lilla snigel med stängd mun räknas så...

Har du någon fobi?
Jag är galet rädd för getingar och ogillar dom starkt men det är nog inte så farligt som en fobi.

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Haha jag är en typisk sån person som gör bort mig hela tiden. När jag stod i cafeterian utförde sång med  tillhörande dans (på driv såklart) om en viss fotbollsspelare som jobbade på vår skola i högstadiet. Och visste inte att han satt precis bredvid och lyssnade. Hmm såna saker är typiskt mig.

typ

Idag har jag klippt mig. Det blev en rak lugg. Känns såklart väldigt ovant, men jag måste säga att jag gillarn i alla fall.

32622-286
Här är den, luggen. Vad tycker ni, helt ärligt? eller fan inte helt ärligt, det är ju inte som med kläder att man kan gå & lämna tillbaka dom om man ångrar sig.. Eller jo, förresten var ärliga, det får jag väl ta att typ alla kanske hatar min nya lugg.
I can deal with it.

Förresten shit vad snygg
Carina Berg är i håret. Älskar hennes snygga page. Jag var såååhär nära att klippa en liknande fast utan lugg idag, min frisör pushade mig också.. men jag chickade ur i sista stund.

Undrar om det är tvång på att prata gotländska för att vara programledare för Keno?

Sedan var jag med mamma i den nya, stooora inredningsbutiken Nordik som har öppnat typ nedanför mig. Den var helskön, lite dyrt dock. Men om jag känner min mamma rätt så brukar inte det stoppa henne, hon gör det lite i hemlighet bara och låtsas sedan att grejerna kommer ifrån IKEA och Lagerhaus för att inte pappa ska bli arg. Hahah

Nu måste jag plugga en massa svenska för på fredag är det nationellt prov.

Heeey det är lugnt jag är van.  Blää det luktar som om mamma lagar fisk :( usch jag hatar fisk

Tjenispenis!

747

Lyssna, stel och fastspänd & när paniken bryter ut
ler du svagt och viskar till mig tryggt är värd att dö för
men mot gummi, glas och metall betyder ett mirakel inget alls

Jag skulle kunna dö för den här låten.


Nu är allt fixat! Hihi jag längtar ihjäl mig. Är galet övertänd inför den där kvällen, om lite drygt en månad. Men kul ska vi ha :DSitter och ska försöka skriva min svenskaläxa. Vi har just börjat med modernismen och ska skriva en dikt i stil med denna:

Född till att vara en fjäril
fladdrar min svala låga
på gräsets tunga sammet.
Barnen jaga mig. Solen går ner bortom malvorna och tuvan,
räddar mig till natten.
Månen stiger; den är fjärran, jag är inte rädd,
jag lyssnar till dess strålar.
Mina ögon få hinnor till skydd.
Mina vingar sammanklibbas av dagg.
Jag sitter på nässlan.

Till en början kändes det som att jag hade det glasklart hur jag skulle skriva. Men nu gick det bara åt helvete. Allt blev så svårt helt plötsligt, när jag kände efter på dom liknelser jag gjorde och rannsakade mig själv och den jävla bluff jag är. Vi ska beskriva oss själva som ett djur i en dikt liknande denna. Jag ska likna mig själv vid en sparv. En liten vek jävla sparvjävel.

hahhahaKOLLA MALIN! nån har snott vår ide :) haha vår gula kroppsfärg som vi köpte en gång i tiden har inte riktigt kommit till användning än...

Så jävla lazy kan ingen vara

Precis samtidigt som jag hörde ljudet av ett sms plinga tänkte jag Fan jag har ju inget liv, jag måste göra nånting nu! Och så är det en vänlig person som frågar precis det jag tänkte på; ifall jag vill göra nåt.

Meeen jag är så jävla lat. Jag orkar bara inte. Orkar inte dricka nån jävla kopp choklad. Orkar inte åka till stan. Orkar heller inte inge några förhoppningar om nåt.. Så, jag sket helt enkelt i att svara, trots att det bara gällde en vanlig kopp choklad som säkerligen hade blivit riktigt trevligt..

Pallar inte med mig själv för tillfället.


Förresten Grattis på 1-årsdagen bloggen. Det är du & jag för alltid.

Bajs bajs bajs

Fick ett jävla bajsschema. Imorn ska jag protestera mot Patrik, inte för jag vet vad jag ska protestera mot eftersom det är jag själv som har satt mig i den här sitsen... men i alla fall det är ju ingen nyhet att Schemaläggar-Patrik ogillar mig. Så varför är jag förvånad?


YES SIR!

32622-198
 
Nu är det typ SÅHÄR nära att det kanske har fixat så att Malin kommer hem över min födelsedag! Jag är sååå glad. Det vore så jävla guld om hon kunde följa med ut på Luciavakan ♥
Jag och Malin tänkte ju att vi skulle överraska mamma och pappa och inte berätta att hon kommer hem. Men eftersom min far är så jädra nyfiken så "råkade" ju han läsa Malins blogg där det stod att hon skulle försöka komma hem. Efter det har han frågat mig typ 10 gånger om det stämmer & jag bara mumlar lite till svar. Men nu tänkte vi att det spelar ju ingen roll längre och dessutom behöver vi lilla daddys hjälp också. Men mamma ska inte få veta. Och ingen annan heller för den delen. Hihhi hemligt.

Mjo alla som läser här får ju veta. Meeen ändå itne så många.

 
Vad tycker ni om mitt nya halsband som jag fyndade på H&M this afternoon? Kan dock inte ha det så ofta och länge eftersom jag har typ 0 muskler i min nacke och det är apatungt.


Förutom det så har jag fått en ny kamera som min mamma har dealt till sig. Då den andra var på lagning och aldrig kom tillbaka så åkte mamma ner till ONOFF och lackade på dom, varpå hon myttade ihop en liten historia om att jag skulle utomlands och behövde kameran BUMS! Så då fick hon en ny likadan, eller typ fast snäppet bättre. THANKS ALLOT!

 
Dagens fråga: Vems duschdraperi är detta? Ledtråd; det tillhör en man som är över 20 år gammal.

FITTA

asså helt ärligt kan alla jävla psykbryt försvinna ur mitt liv eller?! jag är så jävla trött på alla som tror att det är helt ok att bete sig som dom gör. jag pallar inte med det här längre. varför ska alla va så jävliga mot mig hela tiden. DRA ÅT HELVETE allihop. PALLA

Natalia

Har suttit och ritat av Natalia Vodjanova i ett par timmar nu. Teckningen blev inte speciellt lik, och egentligen är det nog inte det som är meningen heller. Det är bara kul att försöka efterapa något och Natalia är ju så vacker. Jag blev nöjd i alla fall. Men jag tänker inte visa, dels för att min scanner är miles away och dels för att jag inte vill.

Klicka här för att se bilden i fullstorlek

SNYGGINGAR

32622-277
hahaha

Fast.. ändå inte så smart.

Det där med att tända ljus i hela rummet var förvisso väldigt mysigt men inte riktigt lika smart. Jag hade nämligen inte ljusstakar till alla ljusen så jag tog bara en massa klotljus och massa andra ljus och ställde dom på ett svart papper på skrivbordet.. Hm visade sig att det inte var det allra klyftigaste. Det brann liksom lite för mycket i alla ljusen där så nu måste jag gå och skrapa bort stearin från hela mitt skrivbord.

FUN! Aint it?


Schemaläggar-Patrik

Sara tror att schemaläggar-Patrik knarkar. En ganska intressant tanke om ni frågar mig. Hon säger att han bara har blivit värre och värre, blekare och blekare och framförallt yrare och yrare sen vi började ettan. Och jag håller med henne. Han är bara helkonstig. Om alla skulle träffa honom nångång så skulle ni förstå vad jag menar. Han typ är helt efterbliven och fattar aldrig vad man säger. Som grädden på moset så är han mörkerblind också. Det tycker vi är jävligt skoj. För det är ju så kul att sparka på den som ligger.

Hur som haver så skulle mojjet ha lagt upp vårat nya schema för allmän beskådning på
Hagas hemsida redan i tisdags. Det var vad våra lärare sa i alla fall. Idag kollade jag och han hade inte gjort nåt satans schema alls.
 
Jag blir tjurig. Mucho tjurig.Den galet smarta mannen till vänster. Hrrmm..

Let's focus.

Okej, nu skulle jag vilja ha svar på en sak som jag har gått och funderat på väldigt länge. Jag har frågat olika personer i säkert flera år men inget har gett mig ett vettigt svar. Vad vet jag, kanske har jag bara frågat fel sorts människor och svaret är typ pissenkelt eller så... Äh vafan skit samma let's get to the point.

Tänk er att ni har en kub. En kub som består av speglar. Den är alltså kvadratisk och som en liten låda skulle man kunna säga med alla inre väggar beståendes av speglar. Alltså, för att göra det hela övertydligt så på andra sidan av varje spegel så sitter det en annan spegel.
Då är frågan, vad syns i spegelbilden på alla speglarna? Vad finns där?
Några av er kommer säkert att säga att det är helt svart och mörkt eftersom det är en kub. Men då kan vi säga så att det är en exakt kvadratisk kub fast utan tak. Vad ser man däri då?

HJALP MIG!

Hjälp nu kommer alla som går BF och läser min blogg döda mig.

Nu har jag just fyllt i en enkät som jag fick av Mark om Sam-tjejers syn på tjejer som går BF. Den var minst sagt... intressant. Har nog inte tänkt på det förrän nu vilka fördomar jag har mot dom tjejerna.
 Men alltså, inte för att va den som är den.. men jag vet ju att vissa av mina fördomar stämmer. Annars är det ju jääääävligt konstigt att majoriteten av de som går BF på min skola överlag är trögare, omognare och klär sig annorlunda än oss andra på skolan som går andra linjer. Sedan verkar det ju bara vara en tillfällighet att de tjejerna som någon gång under gymnasiet lyckas bli gravid och få barn varken går Nv, Sam, NS eller florist. Eller estet om ni så önskar.. Konstigt om ni frågar mig.

Men jag... Nej, jag har inga fördomar inte..


Bebisar är söta. Men först om ett par år för min del i alla fall..

BLOGGKALAS!

Max påminde mig om att min blogg har födelsedag imorn. Exakt ett år sen jag skrev mitt första inlägg här. (söt kommentar nån har skrivit om Malin också Hahahaa)

Funderar på om jag ska baka tårta. Jag är ju typ kär i min blogg så nåt fint ska den väl få.När jag var igång och sökte bilder på tårtor hittade jag den här fina. Haha sjysst tjej (?)

aa fast.. nu fattade ju tom jag att det var en Mats som hade bjudit på tårta...

Fuck off and die du är för ful för mig

Sitter och ser Idol och lever mig in i det så jävla mycket som vanligt så när Snygg-Erik hade sjungit färdigt låg ja bara & klappa händerna och småtjöt lite.. hahahaha shit. Jag är bara för mycket!

Är så idiottrött på min laptop! Den bara krånglar hela tiden och vill inte ansluta fast att den här datorn klarar av att vara ansluten så kan den inte hitta nåt nät o blablabla. Nu anslöt den till nån annans nät så jag snyltar på nån annans internet. Fast med bajsdålig teckning då..
Det är pappas fel, jag sa att han valde ett skitbredband när vi flyttade in här men han vägrade lyssna. Nae för att man måste stänga av internet för att kunna ringa med bärbara telefonen och nätet kopplar ur så fort nån annan ringer hit. Det är ju inte lite 1800-tal. Apa

Är typ skithungrig på frukost också men jag har nyss lagt en mask som är väldigt nödvändig. Men så vill jag ju egentligen äta massa mackor, men nu har masken redan stelnat och då får man ansiktsmask-flagor på mackan. Det är rätt äckligt. Asså jag har provat förr..

Vilken bra start på dagen jag verkar ha fått! Mja, men det låter värre än vad det är. Jag är rätt glad iaf, trots en stor finne i pannan. Våra pepparkakor blev typ kolsvarta igår. Eller jag bakade inte så mycket, jag åt mest så mycket att jag fick ont i magen.. Men Sandra gjorde en jättefin prins tex. Som iofs blev neger...

 
     

Haha jo, vissa är ju mer fotogenique (jag stavar hur jag vill!) än andra ahahah..
(eftersom att det här är min blogg så lägger jag inte upp nån ful bild på mig själv här, tro mig det fanns gott om dom. . Hahah men som sagt, det här är ju min blogg så jag får välja :D)

Cotte

32622-276

-Öh Göka, hur stod du sådär tufft?

Eller som pappa skrev på vykortet..

"Jag har träffat Marilyn Monroe och mamma har blivit biten av Dracula."

haha sött

32622-275

32622-274

Here we go again..

Jahopp, då var vi där igen då. 279 bilder all over again. Nu är det nästa par som är på besök och mamma och pappa visar även dom bilderna. Det var ju en jävla skräll. Pappa är så originell när han berättar om bilderna också. Samma jävla ord varenda gång.

-Jo, här ligger det ett gäng vilda sjölejon mitt i San Fransisco! Ja, dom matar dom ju säkert för att... mja det är ju en turistattraktion.

- Ja, o här är vi på en pumpfarm! Ja, dom är ju helt hysteriska med Halloween där. Satt ungarna o hade barnkalas där på åkern med massa pumpor. Och utklädda!! Dom var ju inte mer än 2 år, stackarna..

-Ja, o här är vi i Grand Canyon. Vi satt där o drack vin och spelade kort samtidigt som vi såg på solnedgången i bergen. Men vafan vad kallt det blev på kvällen! Först var det ju 30 grader varmt men på kvällen blev det sviiiinkallt!!!

- O när vi stod där ute i öknen o skulle fika så trodde Cotte att det kom en skallerorm och bet honom!! Då vart han lite skitelibyx!

32622-273

Fy fan va intressant.

Snickeriet i mitt hjärta

GRATTIS TILL DIG MIN KOOOMMPISSS!

ska nog ta med mig det, hoppas Höjjing har dvd-spelare för även han måste få se världens absolut roligaste dokumentär.

haha LÄNGE LEVE SNICKERIET!


"Jag har varit bagare, har jag varit, och jag har varit mopedbud och allting. Och sen har jag varit lite sjuk, men det vill jag inte prata om."

hahahahahahaa


amen shit, det är verkligen fler än dom i Norrköping som har
sett Snickeriet! haha skräll.

Pepparkakor

Strax ska vi hem till Höjjing i ghettot och baka pepparkakor. Jag blev så jävla sugen på pepparkaksdeg av all julstämningen i mitt rum. Så nu bär det av till Hageby och sen ska det bakas. Jag, Jonna, Wallman och Höjjing. Tvivlar på att han tog med sig några pepparkaksformar från Skåne när han flyttade hit så jag får nog ta med lite sånt. Och en kavel kanske... Nån som vet var man kan köpa pepparkaksdeg?Såhär fina blev ju nästan pepparkakorna som jag och Viktor bakade förra året, han va verkligen sämst på att kavla btw haha.. Då fick pappa Dan (eller Dag?) och mamma Lillemor ett varsitt hjärta med sitt namn i glasyr på hemskickat. Haha sött som fan.

Speak no feeling.

Ransom notes keep falling out your mouth.
Mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.
Speak no feeling, no I don't believe you.
You don't care a bit. You don't care a bit.

You don't care a bit.
You don't care a bit.
You don't care a bit.
You don't care a bit.
You don't care a bit.

Jag vet nog.

Fika with the tuff guys!

Det är galet hur mysigt det är i mitt lilla rum nu :) Jag frös så mycket förut så jag tände massa ljus på skrivbordet som står och brinner och nu luktar det sådär mysigt julaktigt också. Nu blev jag hysteriskt sugen på peppar

Har vart och fikat med Wallman och Skåningen. Asså jag vet inte varför men jag kan liksom bara inte säga hans namn. Jag vet inte varför men det känns så inte han. Så när man sitter där o ska säga nåt till honom så blir det bara.... Du?
Haha båda dom två är så sjukt roliga, särskilt tillsammans. Jag bara sitter och asgarvar precis hela tiden. Jag älskar verkligen såna människor, det är ont om dom som har precis samma humor som jag!

Bäst var ändå nattklubbschefen som försöker få ordning i kön:
-Nu jävlar backar ALLA. Fattar ni det? B - A - K - A! Backa!!!

hahaha

Orka borka birk borkason

asså ja är lite besviken över igår.. det var väl typ..kul. Men jag hade förväntat mig mer. Martin-snillet hade väl typ  en enda sak att komma ihåg och det var pappret på sakerna vi skulle göra. Den hade han glömt hemma. SOM VANLIGT ahah vilken jävla människa.. så yr!
Det är sådär jäämt. Han brukar komma till skolan för att sätta upp affischer, så åker han ända till Haga hälften av gångerna för att berätta att han har glömt affischerna haha nördvändig människa.
 Så han freestylade mest fram lite lekar som va lite halvskojiga. aa så fick vi massa dricka o sådär och det var ju nice, jag blev packad som vanligt. Höll mig dock lugn. Men när folket började droppa in frågade jag Mr. Huschef om det fanns något kaffe till hands så efter att han hade asgarvat åt mig ett tag "Är du REDAN trött?" så fick han snällt springa och brygga kaffe åt mig. Kaffe + Alkohol = bästa sättet för att orka med en lång och rolig utekväll!

Sen så aa kom allt folk och det var riktigt kul ända tills nåt krossmojje gick och tjallade på mig. Haha jag är så jävla nyfiken på vem det vaaaar. aja tack du iaf för att du förstörde min kväll :) antar att det var det som var tanken.. Men aa ja verkar ju va rätt bra på att irritera folk utan att ens prata med dom eller se dom så jag är inte förvånad.

Ja, och nu jag har just bjudit in mig själv som sällskap när Wallmans jobb ska ha jobbfest. Sweey.
Det lät ju trevligt med julfest tyckte jag och jag vet ju att Jesper inte kan få med sig roligare sällskap än mig så jag tyckte det var passande. Han höll med så nu måste jag typ lära mig hur man beter sig bland folk om ja ska följa med på såntdär. Kommer nog gå sådär hahaha..

Hey

ikväll (den kvällen jag fick) har vart jättekul. det hela började med lit eblandade lekar osv... under hela tiden servades  vi med drinkar och cider, så när folket började droppa in så var jag fullare än nånsin. tror nog aldrig att jag har varit retsammare än ikväll haha , men tonight var det tydligen nån som störde sig på att jag var där, antingen avundsjuk eller bara helt allmänt störd över att jag var i samma byggnad som personen. därför sitter jag nu själv här hemma redan kl 01.12 och gör absolut ingenting. Känns rätt trist. Men vad ska man räkna med när man bara är 17?

HAHA VA ÄRE JAG SER?!Jag trodde ju att det var slut på veckans skörd av dålig posing men så var tydligen inte fallet. Halkade in på
alltomnorrköping och det visade sig att även dom hade vimmelbilder från i fredags... hrmmm

Äh jag säger ingenting så har jag ingenting sagt, allt jag vet är att imorgon är en annan dag!

Gör om, gör rätt!

Så jävla bajstrött så jag tror jag svimmar snart.. wehey

Nu är jag helt jävla bajsslut i benen! Mina knän och fötter värker :( Stå i butiken i 10 timmar gjorde sitt kan man säga.. Smart som jag var så tog jag dom mest obekväma skor jag äger på mig, mina marinblå Lacoste. Lyckat!

Nu måste jag gå och sola min arma kropp så att den får lite färg, smälter typ in bland all snö som jag ser ut nu.
Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska vara fin eller ful imorgon kväll, men eftersom jag ska lyxa till det med lite solarie och allt ikväll så kanske det lutar åt fin. Men då måste naglarna målas om, samt att jag måste tvätta lite kläder så att jag har nåt att ha på mig. Det är mycket som ska hinnas med ikväll. Jag måste bränna en skiva med Lilla-dansgolvet-musik på också! Viktigt viktigt!

Skåningen frågade om en promenad hanns med men det måste faktiskt bortprioriteras tonight. Another daaaay!


Jaa herreeeeguuud vilket hektiskt liv jag har... Jag hinner inte med mig själv!!!! Blah

Idag lunchade jag med Johanna. Hon frågade om jag kanske ville följa med till Åre  över nyår. Inget är alls säkert än men yeeey vad roligt!! ungefär SÅHÄR mycket vill jag åka till Åre! Varför? Jo,

1.  Sällskapet är damn fine. och därmed basta.
2. Vore skönt att komma bort från stan och göra nåt annorlunda över nyår för en gångs skull. jippi
3. Jacob. Har inte sett honom sen i mars och det vore galet kul att träffa honom igen vid årsskiftet.
4. Skidor, snö och det nya STORA köpcentrum som har byggts i byn nyligen.
5. Fan jag gillade allt med Åre. Mysigare än mysigast!


Hottie in the streets haha

OMG Volchok är ju bara för het! Perfekt med muskler, inte för mycket och inte för lite. Me like! Jaa, jag är OCnörd :)


Photo of  Cam Gigandet

Livet är hårt

Asså ni vet hur barn vissa barn kan ha en speciell relation till saker och ting, i stort sett vad som helst. Precis så var jag när jag var liten. Om det så var ett litet luktsuddigum som skulle slängas så gick det inte utan att en liten tår fälldes.
När jag var liten fick absolut inget i mitt rum, inga leksaker, möbler, kläder absolut INGENTING fick slängas. Allt ska sparas och bevaras för jag kunde ju få glädje av mina gamla barbies kanske om inte i 10-årsåldern längre, så i högstadiet? eller?
Min mamma lurades dock lite och städade undan och slängde skit i smyg när jag inte var hemma och vips när man kom hem en dag så var stensamlingen i garderoben (jag lovar det var helt jävla vanliga STENAR från "stranden" vid Glan) spårlöst försvunnen. Jag var förstås förkrossad i dagar över min stensamlings-förlust.
 Min syrra var precis likadan. Jag minns hur hon tjöt i en vecka när vi skulle sälja vår apgamla och skitfula, bajsbruna Volvo 240. Samma visa var det när min pappa bestämde sig för att såga ner en helt jävla vanlig tall som stod vid vårt garageuppfart. Malin satt och lipade mycket och länge vid den lilla stubben som blev kvar och inbillade sig att "Här brukade ju jag sitta och filosofera i skuggan under tallen på somrarna" Haha my ass att hon gjorde!
Varken Malin eller jag har heller släppt taget helt om vårt hus i Svärtinge än. Jag kommer nog alltid att få en klump i halsen när jag går förbi där och ser andra barn leka i min sandlåda, spela badminton på min gräsmatta, och se hur det lilla fågelbordet som min pappa byggde till en exakt miniatyrkopia av vår villa börja svikta lite.
 Alla minnen från barndomen då jag, Malin, Fredrik och David sprang omkring och la i vita små påsar med bakpulver i grannarnas brevlådor märkta "Knark & Blandat" på (oh, vad dom måste ha föraktat våra hemska föräldrars uppfostring av oss efter det).

Mycket roligt har hänt därute och många minnen finns det. Jag måste nog erkänna att jag fortfarande är, och kommer alltid vara one of those annoying kids som inte kan släppa taget om minsta lilla grej.

Inte ens ett litet luktsuddigum.

Jaa! vad jag är glad :D

Idag har jag arbetat.. igen. Ganska så skräll. Eller inte. Hur som helst så är det riktigt soft att jobba på Hårvårdsbaren, dagarna går så fort. Förutom att man får lite ont i fötterna av att stå så länge så kan jag inte komma på något negativt om stället. Great! Idag har jag köpt en skitabra hårspray från Sebastian som jag lånade hem i fredags. Idag lånade jag hem lite nya grejer som jag ska prova. Det blev ett saltvattenspray, Ocean mist från Ref. som tydligen ska vara jättebra, och en inpackning från Lakmé.
Hoppas att dom funkar bra!

HAHAHA idag var wallmannen (not dead yet) och Skåningen inne och hälsade på mig på jobbet. Hahaaa gissa vem som hade en snyggt gipsat arm då?! hahahaaa. Dom blev typ besvikna för att det inte fanns nån bar på Hårvårdbaren. Geeks. :)

om 11 minutos är det OC-premiär. Oh vad jag har längtat!

Usch

Inatt drömde jag först att Wallman dog. Jag blev grymt ledsen. Jag typ tjöt och sen satte jag upp en bild på honom som det stod Rest in peace Jesper.. på. Som grädde på moset dog min syster också. Och då bröt jag verkligen ihop. Alla minnen ifrån vår barndom, alla stunder ihop, ALLT verkligen kom tillbaka till mig och jag bara grät och grät. Det var verkligen så verkligt hemskt.

Jag vaknade av att jag grät och kunde verkligen inte sluta. Det måste vara saknaden som gör det. Aa, o varför Wallman var med vet jag inte.. :S

.........

I know my competitors...

Snart ärde fredag igen!JA E SÅ HEEEET SÅ HET! KAN INGEN SVALKA MIG?!
amen sjyrra rå?!


Hej dagboken! (typ 4:eklass-nostalgi)

Idag har jag jobbat som en apa hela dan. Det var mucho jobbigt. Men vi jobbade utan chefer så det hela var alledeles ok. Kändes ganska så mkt bättre av känslan att veta att jag bara behöver vara på det där otäcka stället en enda gång till.
Efter att jag slutat åkte jag och fikade med min kära vän Jennifer. Utanför Coffee House mötte vi utbytes-Jen så jag bjussa henne på en fika där inne. Det blev lite halvstelt eftersom typ ingen av mig och Jeffer är några snillen på engelska direkt. Så fort hon kom startade mina två ensamma hjärnceller inbördeskrig mot varandra & jag kom inte på ett ord vad jag skulle säga. Typ som vanligt då. Fast.. jag skojade mest för det gick faktiskt rätt bra att prata.
Sen frös jag en del och sen kom mammsi och hämtade mig.

Nu har jag nyss lagt på telefonen efter ett långt samtal med Skåningen, han behövde verkligen lite tröst haha. Han berättade typ roligaste historian ever. Lite förhistorik är typ att han har skitaproblem med ena axeln så den hoppar ur led lite då och då. Sådär skönt. Men iallafallsatt.
I eftermiddags bestämde han sig för att laga lite mat. Då var han så himla klumpig att han råkade stöta till kastrullen med kokande vatten på spisen, varpå den välter ut över hela hans ben och fötter! Mitt i tumultet gör han nån konstig rörelse med armen så att hans axel går ur led...Hahahah fatta hur kul det måste ha sett ut när han ligger där på golvet helt jävla utslagen. & kan inte bestämma sig för vad som gör ondast. Tredje gradens brännskador över hela benen eller en typ deformed axel?

Haha jag skrattade så jag tjöt när han berättade historien för mig. Oturernas otur.

Nu borde jag sova. ska bara måla ett sista lager nagellack. Imorn ska jag jobba igen, fast på Hårvårdsbaren. 10 timmar. Ifall ni undrade asså..