Rudolf Andersson

-VAD HAR DU GJORT?
- Jag har julpysslat lite bara! Jag skulle visa pojkarna hur man gör en hatt.
-MEN DET ÄR JU DAGENS TIDNING!!
(drar i tidningen för att få bort den)
-AAAJ!
-Nej det här går inte, vi får ta.. bensin!
-NEEEEJ!!! Men hur går det med hatten dåå?


Tudiluuu

Sommarrevyn fick pisskritik i dagens NT. Precis som väntat då. Hoppas de bjuder på vin så att jag kan roa mig med det och mina störda jobbarkompisar istället. haha sista var det ju jag som gick under namnet "svampen" när vi hade jobbfest. Well, vi får se hur det blir med drickandet den här gången.

Ser lite fram emot Johannas 18årsfest faktiskt.. trots att jag inte känner mer än typ Johanna och. hm en till. :) Men det blir nog roligt.
Snart är skolan slut också. Förstår inte varför jag är så glad över det. Det kommer fan bli jobbigare att ha sommarlov än att gå i skolan. Men det ger ju cash så what the fuck.

Oh, har fått min
klänning som jag ska ha på bröllopet också :D Den var verkligen underbar. Sitter som ett smäck på mig :D Jag kommer vara så vacker såå haha. Meen eeh börjar oroa mig lite för det här med sången. Hjalp!


Nu ska jag till stan och möta upp min syster som slutar.. oops nu, och jag är inte det minsta färdig. bråttom, bråttom! Ciao bello


Tandlösa Kirsten

Vad har hänt med tänderna? 


Dr. Hauschka

Min mor informerade mig om häromdagen om att hon hade beställt hem produkter från Dr. Hauschka till mig. Hon visste själv inte alls vad det var för märke, men någon lurade i henne att det var jättebra och så fick hon köpa grejorna till inköpspriset. Så då hon slog till! Måste erkänna att jag inte har så bra koll på produkter därifrån, men det mesta jag har hört är bra kritik i alla fall. Hur som helst kommer mammsen hem strax med grejorna. Spännande! Kanske får min rengöring från Elizabeth Arden konkurrens?

Någon som vet något om Dr. Hauschka? Bra, dåligt?
Wohoo

Nu vet jag en sak som jag inte visste för 10 dagar sen. men nu är det säkert och det gör mig mycket lättad och glad! Tack gud för att du hjälpte mig med den här också.

Sommarrevy

På tal om min stulna väska förresten, som blev stulen efter att vi varit på nyårsrevy med alla som jobbar i city i vintras så är jag medbjuden på sommarrevy den 7 juni tillsammans med mina kära (?) arbetskamrater. Jag har så svårt att säga nej till saker som Lisbet frågar mig om, vad det än gäller så jag svarade ja. Men sedan ångrade jag mig.
Revy brukar ju vara pisstråkigt. Larviga skådespelare, (vem avskyr inte den 
här donnan tex) och oftast tråkig teater. Det enda som är roligt skulle väl vara att man kan titta på folket som är där. Och så var det ju mat och vin. haha
Så ska jag sitta och titta på teater (jag som haaatar teater) en helkväll mitt under studentveckan!
Men jag visste inte hur jag skulle säga att jag nu inte kunde följa med när jag hade sagt att jag ville och kunde.. Faaan.
Men sedan ångrade jag mig igen. Andra Johanna skulle med, då brukar det bli roligt faktiskt.

På tal om (jävla mycket på tal om) henne så blev jag igår bjuden på 18-årsfest till Johanna den 6 juni. Ska bli riktigt kul. Förutom det faktum att jag inte kan följa med ut då. hahahaahaaa shit vad jag hatar alla som fyller 18

yoo

Jahani så blir sill till! Nu ska jag ner till stan och köpa en morsdag-present till min lilla mor.

32622-139

Haha back in the days

"Mamma kan du hjälpa mig meeed mackan?"

Djup sorg

Jag saknar fortfarande min älskade väska + alla tillhörigheter som blev stulen i vintras. haha jag är så jävla knäppo men jag kan verkligen gå omkring och sörja och va uppriktigt ledsen för att det var någon som snodde den. Typ som om jag kunde göra någonting åt det nu. Nix. Men det känns ändå bra att sörja alla mina saker. 
Min fina bruna plånbok tex. Min älskade marinblå skinnväska. Alla mina läppglans. Hah, mina nycklar+ jobbnycklar (det blev en redig utskällning kan jag lova).Mp3. Digitalkamera. Min fina nyckelring som jag fick i present av Viktor föreställandes en gigantisk balle (och en kanin). typ. Ooooh vad jag vill ha tillbaka alla mina saker. shit vad störd jag är. Men det är i alla fall bra att sörja om man är ledsen.
För det har mamma sagt.

"Ett nackskott i pannan på den jäveln!"

När katten är borta dansar råttorna på borden

Gårdagen spenderades först med R i sthlm, inhandlade ett par skor till avslutningen bla. Sen åkte jag hem och mötte min kära syster. Vi kände oss lite fylloaktiga så vi tog ett par cider som fanns kvar och drack upp till "Känd från tv". Underbar film förresten! Se den om ni har missat det. Lite smålullig gick jag sedan och la mig för att gå upp och jobba hela dagen.

Ikväll är det paaaaaaarty hej hej hej hej! med Jonny ponnyhäst och maybe wallman med tillhörande crew. In i dimman pojkar och flickor, det är snart sommar och vi är lediga!

32622-138


"Ikväll är du hårt blond, och alla barer är öppna."

Kär

Jag är kär! Det är underbart

Leifaa ja har inget o göra Leifaa

"Uffe den tuffeeee det var hans namn! Det är en låt som jag har skrivit själv men jag menar inget med dä"

Vafan hände med maj?

Vad gör jag uppe halv 2 och sitter vid min jävla laptop. Som det inte ens går att uppdatera bloggen på. Det är något vajsing med blogg.se på laptopen så jag kan skriva inläggen men det går inte att publicera dom. Så jag sitter här och skriver, men får publicera imorgon vid andra datorn. Suck. Sällan det är något som inte funkar.
Vad hände med maj? Den månaden började ju alldeles nyss, det är då det kan vara varmt utan att någon liksom kräver det. Maj har gått alldeles för fort, jag har inte hunnit jobba så mycket som jag borde för att klara av alla dessa skulds och böter (blääää) jag är inget bra på att planera kan man lugnt säga.
Nu ringer telefonen,
Ciaaao!

Demanding mom

Igår var jag på stan med min mamma. Jag skulle försöka hitta ett par skor till avslutningen och hon tittade på bröllopsskor. Men det är fan omöjligt att gå någonstans med henne utan att bli irriterad.

Hon är så jävla krävande

all the fucking time.

Vi går in i en affär (säg goddag vad har ni här?) Nej nu är jag för trött. Vi går i alla fall in i en affär och jag börjar titta på ett par skor och provar, när hon ser det frågar hon inte vad jag tycker om de provade skorna, utan då letar hon ut ett par som hon vill ha och måste ha min uppmärksamhet på dom istället. Direkt.
-Johanna?
- Ja?
-Johanna? (väntar på att jag ska vända mig om och titta på henne
- Ja?
-Titta på dom här då. Johanna? Var dom här fina då? Var dom det? (Jag svarar på alla frågor) Kan man ha dom här till bröllopet? Nej, kan man inte va? Eller kan man det? Lite för låg klack va? Neeej dom här ska jag inte ha (efter att jag har svarat att dom är jättefina 10 ggr)

Sådär är hon alltid. Hon vill ha all uppmärksamhet på sig, heeela tiden. Man måste övertyga henne minst 10 ggr om att en tröja är fin innan hon nöjer sig. Jag vet att det bara handlar om att hon vill vet vad vi tycker om grejorna. Och det är väl kul att hon bryr sig. Men ibland orkar bara inte jag. Bry mig om allt tjaaat.

jag älskar min mamma jättemycket men ibland är hon bara för mycket. Som idag. När hon gjorde ett stort hål i nacken på en av mina favorittröjor genom att tvätta den för varmt. Thank you very much!

mår som ett skåp

Änniie säger:

I love you like you was 20 swedish krons

love me like I'm cash säger:
hahahah tack så mycket anna p-son

enligt anna är jag i alla fall värd en tjuga. alltid nåt ;)

själv känner jag mig som en påse jord. glöm inte bort att du är värdelös. känns det som. typ.


RIP malins bil

Hittade den här historian om när Malin och jag skulle äta på McDonald's. Det var för jävla kul tycker jag haha:

Jag och malin skulle äta på Donken vid sthlmsrondellen.
vi åker in på parkeringen och när vi åkt längst ner till sista platsen märker vi att det är fullt.
Men då går det inte att vända eftersom vi står precis vid driven, och det kommer en bil bakom.
ett snabbt beslut, och vi ska köpa mat i drive-inen och äta hemma.
väl inne i driven trillar poletten ner och vi kommer på att det inte går att veva ner rutan på förarsidan..
Malin tycker det hela verkar ytterst pinsamt, att öppna bildörren och beställa maten, så i panik kör hon förbi beställningsgrejen fort som fan.
DÅ kommer vi på att vi måste förklara för de andra luckorna att vi faktiskt inte har beställt nån mat utan bara åker igenom för skojs skull.
Första luckan:
Malin öppnar bildörren lite försiktigt och säger
- eeh, vi har inte beställt nåt. för ja kan inte veva ner min ruta. hej.
smäller igen dörrn.
killen i luckan knackar förstiktigt på:
- men ni kan beställa nu istället.
- ok jag ska ha en courter pounder bla bla...
- det blir 84 kronor säger killen och väntar på att få betalt sina 84 kr.
- 0kej, tack. säger malin och smäller igen dörren.
Pojken gör ett tafatt försök utanför rutan att förklara för malin att det är NU hon ska betala medan jag skriker av skratt i sätet bredvid.
-eeh jaha :S, säger malin panikslaget och trycker upp femhundringen genom rutan som inte är öppen.
-eeh nähä. säger hon och öppnar..

vidare till nästa lucka:
stoora problem att få in maten genom bildörren eftersom det var trångt as satan.


Skiva ikväll

Ikväll firar vi med stort F att Jonnas föräldrar har flytt lyan och då är det  fest! Nu är det också ändrade planer så jag har alltför mycket dricka till en så liten tjej så förutom att jag delar med mig till värdinnan så kommer jag bli karate tonight :D

"ah, du vet man va ju nykter imorse, men nu börjar det ordna upp sig."

Förra årets fest var ju lyckad se bara så lyckliga vi ser ut haha
 

Så små och oskyldiga haha. Nu är vi ett år klokare och jag är den enda som tillåts däcka hemma hos Jonna ikväll. Vilka privelegier man har ;)

Speculations

Jag har fått svar på alla våra spekulationer. Anonym (kan alla börja skriva sina namn i kommentarerna eller?) svarade på mitt inlägg om var purjosnärtan kom ifrån.

"såklart är det finska.
Loituma - leva´s polka heter hela låten. ;D
"

Jahopp då fick vi svar på det då. Malin som trodde hon var från Japan haha. Hon är ju rouge for god sake! Det finns inga rödhåriga i Japan, och dessutom hörs det att det är finska.

GRATTIS!

Grattis mina små gullungar Marie och Angelica! Äntligen har ni fått era efterlängtade körkort, vad roligt för er :D Själv är jag bara måttligt avundsjuk på alla snorungar som fyller 18 hit och dit, som får gå på krogen och tar sina körkort.
En annan måste nog helt enkelt vänta till december nu när en viss person förstörde min plan om att slippa social suicide detta år. Men men, man kan inte vara långsint, trots att jag ligger med skulder upp till örona så har jag strykit ett streck över det där.. eller nästan i alla fall.
Mina onda dagar är över nu känner jag. Jag har gått tillbaka till att vara snäll :)

Bara så du vet..

Anything you can do I can do better!

The Hoffmeister"Vi gungar våra pippor håhå-jaja, enda tills dom e döa håhå-jaja"

Dagens i-landsproblem

Vilket land kommer egentligen denna purjotjejen ifrån? Det är den stora frågan.
http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf

Jonna säger:
"fan den bruden måste ju inte ha nått liv, kul o leka med en purjolök då"

Vi har viktiga saker att diskutera, so shut up!


Hotet

"Är du inte snäll nu så kommer jag och spelar gitarr för dig!"


32622-137


:)

Vill bara få ur mig att jag är så himla lycklig nu! Jag mår så bra nu, allt känns så härligt nu.
Det pirrar i min mage lalala

Årets Big no no

Haha alltså ibland undrar man hur vissa människor tänker. För ett tag sen när jag jobbade på en lördag så stod jag uppe i cafét själv för stunden. Det var ganska lugnt och inget folk så då kom en gubbe i typ 60-årsåldern och började snacka när han hade köpt sitt kaffe. Jag vill inte vara otrevlig så jag snackade på där om lite allt möjligt. Sen precis innan han ska gå och sätta sig säger han:
- Hörru, du vill inte följa med och se en konsert med Björn Skiffs ikväll då? Jag har en biljett över om du vill ha.

HAHA  för vad i hela världen tror han att jag, skulle vilja följa med en okänd 60+ gubbe på Björn Skiffs? Så jag svarade bara lite nervöst (pionröd i ansiktet):

- Eh, nae jag har bokat solarium ikväll så jag kan inte (tanken var att säga något som gamlingar inte förstod så att han inte skulle ifrågasätta) En annan gång kanske! (haha troligt)

Sånadär störda saker kommer folk och säger var och varannan dag när man jobbar. Vad är det för jävla ställe jag bor på egentligen?

Un-fucking-beleivable

Haha fuck me. Vaknade 10.40 av att Jonna ringde. Vaknade nog till någon gång därinnan och märkte att det inte var någon hemma som skulle tjata på mig, så varför inte ta tillfället i akt och sova ut? Jag har ingen självbehärskning, kanske berodde på att jag pratade i telefonen till 3 igår också..? Mysooo!

Såhär glad som jag är nu har jag inte varit på länge, och det känns så himla bra, ingen ska få förstöra det.

Fredag lalalaaa

Blickade lite snabbt över mitt schema och kom till insikt med att jag bara har en endaste lektion imorgon. Samhällskunskap 09.40-10.40. Känns dock lite onödigt, om det inte hade varit för att jag tycker att samhäll, och ekonomi som vi håller på med nu är roligt, så hade jag nog sovit hela dagen.
Råkade visst lova mamma att jag skulle dammsuga hela lägenheten imorn också. Suck.

Imorgon:

Hjalp vilken hektisk dag det kommer bli


Fo´ real!


Haha jag och Malin är så jäjäää!


32622-135

Avslutningskläder

Igår insåg jag att det bara är 3 veckor kvar till skolavslutning. och jag har ju inget att ha på mig! Det är så typiskt mig att alltid vara sent ute och så även i detta fall.
Eftersom jag heller inte har hittat något lockande på stan så tänkte jag att kanske denna kunde användas till avslutningen:
         
Jag måste lära mig hur min kamera funkar, bilderna blir ju alldeles rosa. Vad gör jag för fel? Hjälp mig någon som kan..?

Stallowned

32622-132

Källa: Loddan


Livet

Jag har inget liv. Jag bara sitter här och skriver hela dagarna. Ingen engelska för jag är ett litet underbarn så jag behöver helt enkelt inte gå dit. I eftermiddag ska jag jobba, det ska bli the time of my life.

För älskar du livet lalaala...

Haha min syrra

32622-130

Haha Sveriges hetaste. Hon är så haha!


favorit

32622-131
http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf


Den är min favorit^^


I'm a dreamer!

Har nyss haft teoriprov i Make up. Tror det gick hyfsat :)
När jag skulle tillbaka till skolan tog jag buss 117 som vanligt och skulle byta till 3:ans spårvagn vid resecentrum. haha men jag är så! eh så jag drömde mig bort där tillsammans med alla bra låtar i mp3:n och helt plötsligt hade vi åkt förbi resecentrum, förbi norrtull... och nej! Vips så var vi på någon annan väg ute i ödemarken påväg till ingenstans. Så det blev att traska tillbaka. haha jag gick tillbaka och skrattade åt mig själv och hela vägen luktade spagetti och köttfärsås. Nu är jag hungrig också, cripes!


På inköpslistan:

      Uschanbuschan

Hjaaalp jag är så nervös :S Usch jag hatar sånthär. Men i eftermiddag är ju det värsta över. Blääääää

DOH!

Oh vad jag hatar min skola! Idag när jag kom till skolan efter en lång sovmorgon till 10.50 så får jag reda på att vi inte har någon svenska! De som var duktiga (läs jag) och lämnade in uppsatsen igår behövde inte gå på lektionen idag, och ingen berättade det för mig! Stor mening med förmåner om man ändå inte får veta om dom. Det är sånthär som får mig att hata skolan och nu kanske det gör att jag hoppar Ma C-lektionen i eftermiddag. (haha vilket hot)

Äh, vafan klagar jag över? Jag slapp ju gå på lektion..?

Lika som bär 3

 
När jag ändå är igång så tar vi en till:
32622-129  32622-128
Björnligan?________________________________Anton?

Lika som bär 2

Okej här kommer nästa lika som bär:
Min vän Jonna och... Marie Plosjö!
Haha, det är inte riktigt på pricken på det där fotot, men sen Jonna Ponnyhäst har klippt lugg så ser hon ut precis som den gamla ö-kändisen från Paradise hotel haha

32622-124  

Marie?                                                                      Jonna?

Tisdag


Att göra:

  • Fixa naglarna
  • Plugga på make-upprovet (torsdag)
  • Göra en sallad om mamma kommer hem med ingridienser (vafan så stavas det väl inte?)
  • Springa runt strömmen
- Va gördä? Vad görde här? (lycklig röst)
Alex står dyngrak i elden och bränner skosulornaPå lördag blir det hårt har jag bestämt :)
Jag har redan lovat att supa Wallman under bordet. haha vi får se hur det blir med den saken.
Jaja, kul ska det bli i alla fall! Hm, måste komma på en bra outfit to wear.

Ciao!


Bikini

Nu börjar det bli dags att tänka på en ny bikini. Jag är riktigt sugen på många från Salinas.  Nelly har hur många fina bikinis som helst, men jag gillar inte att köpa nåt jag inte har provat. Den här gillar jag skarpt, speciellt de små rosetterna. Den här verkar också fin, men det står att den är gjord i något frottéliknande material, det kan väl inte vara fint? Denna är söt den med, men jag gillar inte de små hjärtanen i sidorna. Ingen fin bränna säger jag. Den kan man kombinera lite som man själv vill.
Alltid är det något som inte stämmer. Jag är ganska inne på bandeautoppar. Brännan blir nog som finast då. Jag gillar inte de två strecken upp mot nacken som man får av en halternecktopp. Den här är lite cool, men jag vet inte om jag skulle våga.. Men jag har inte hittat någon riktig dröm än.
haha, vem försöker jag lura? Jag har inte ett öre till övers att köpa bikini för.
Jag är så! öh

Hjalp, nu börjar jag skolan igen!

Natalia Vodianova?

Fanken i banken! Jag ville ju visa min bild jag hade gjort på Natalia Vodianova. När mitt internet var knäppt igår eftermiddag satt jag och pysslade med den. Jag målade av reklambilden för Calvin Klein som är tagen ihop med Fredrik Ljungberg. De båda är ju så snygga, speciellt tillsammans! Droppade dock Fredrik, det skulle bli för jobbigt och plottrigt.. dessutom är jag mycket sämre på att teckna killar haha.
Well well, nu när jag skulle scanna bilden var den ju för stor och hela fick inte plats och det lilla jag fick med blev på tok för ljust.

Sataaan! Nu när jag väl lyckades fixa till bilden så gott det gick så går det inte att lägga upp den. DOH!
Jaja, det får bli en annan gång

UPDATE: Woho det funkade :) Enjoy höhöh

32622-123
Okej, måste bara få försvara mig med att ansiktet inte är sådär ljust, det är mer skuggat, en mörk skugga har lagt sig över i stort sett hela kroppen och rumpan och lite av armen kom inte ens med. Det enda som ser ut som på bilden är håret typ..
Jag märkte att hon tittar mer nedåt än vad jag har ritat.. äh whatever
Haha men Natalia? Inte så likt va?

hatar

oooooooooooooooooooh hatar msn. hatar vårt internet. hatar den här datorn. hatar att det inte finns nån mus. hatar att det är kallt ute. hatar att jag har ont i ryggen.
fan vad löjliga grejer jag hatar idag.


Klänningar

Idag är jag är glaad och pigg som en lärka! Att ligga kvar i sängen liiite för länge och därmed missa idrotten gjorde susen. Vädret är inte det bästa men ja är inte bitter. Jag och Malin har hittat en potentiell klänning att ha på bröllopet. För ingen har väl missat, åtminstone inte mina närmsta vänner, att min mamma och pappa ska gifta sig i sommar! :D Det ska bli så roligt, sommarens höjdpunkt!
Haha jag hade ju lovat att inte berätta för någon innan inbjudningskorten var utskickade... det sprack. well, well jag tror inte att någon som ska bli bjuden läser det här (hoppas jag)
Mina kära parenteser planerar ett riktigt skärgårdsbröllop ute på vårt land på Björkö (Arkösund) och jag och Malin fick den stora äran att vara tärnor. Men bara på ett vilkor; Vi ska sjunga Ted Gärdestads För kärlekens skull. Vi får se hur det går..to be continued..

Våra klänningar ska vara enkla och somriga men ändå vill vi inte att så många andra ska ha likadana. Då tycker jag att den här passar fint:

32622-105
Den är från La Redoute (så jag hoppas att inte alltför många ska ha den) som faktiskt har 30 % rea på hela ordern just nu.

Synd att man inte fick ha vitt och överlysa bruden med den här drömmen:


mjaaha

Nu blir det fest gott folk. Grill och sommarmys!

Hörrö

"Du kan ju inte dö nu, vi ska ju ha parmiddag ikväll!"

....

fuck off allihop.


Jaadå

Vinnare i låttävlingen är ingen mindre än Sarabaravara! Jonna var het på gröten men glömde bort att hon inte kunde engelska och så var det nån anonym sate som svarade fel på frågan. Sara får alltså äran att åka till Hasses sega gubbar i Örebro.

"Vilka är vackrast? VIII! Vilka är bäst? Tallinn98-gänget!"

Var beredd på ytterligare tävlingar inom kort!

Lycklig

Jag är så himla glad idag! Ma and Pa berättade en så rolig sak förut :D Jag är överlycklig.. kan inte riktigt säga vad det är än, för det har jag lovat att vänta lite med. Men det är nåt som jag har längtat, och tjatat efter ända sedan jag var liten. I augusti smäller det och jag kommer gråta ihjäl mig av lycka. hihi

Tror dock att jag och Malin tagit oss lite vatten över huvudet inför den dagen. Hjalp. Sånglektioner någon?

täääävling

Okej, tävling tävling allihopa! Vad är det här för sångtext som är översatt till svenska?

Mamma, jag dödade just en man
Höll en pistol mot hans huvud, tröck av och nu är han död
Mamma, livet har just börjat,
Men nu har jag kastat bort allt
Mamma ooh, menade inte att göra dig ledsen
Om jag inte är tillbaka samma tid imorgon
Fortsätt då, fortsätt som om ingenting egentligen spelade någon roll.

För sent, min tid har kommit,
Ilningar längs min rygg, kroppen gör ont hela tiden
Hejdå allihopa, jag måste gå
Måste lämna alla er bakom mig och inse sanningen
Mamma ooh, jag vill inte dö
Ibland önskar jag att jag aldrig ens blev född

Första pris i tävlingen är en påse sega gubbar utan armar från Hasses sega gubbar.


Orka

Jag vill bara sooova! Direkt! Men Malin valde naturligtvis att ha förfest just kvällen innan ja ska upp vid 06.20. weeey. Orka med hög musik och fulla tjejer när man bara skulle kunna somna ståendes..?

Så vacker

32622-106
-Oh va fin jag blir inför kvällen tihi

18-årspartaj hos Mraie_13 ikväll!!!

Fredag eftermiddag

Sitter på balkongen och fixar naglarna och solar. gosh, vad skönt det ääär!
Den här bikinin måste jag vinna! Elin Lanto är verkligen snygg på alla bilderna för Nelly i Expressen.
Jisses, vilken fin kropp hon har :)

jaja, gotta keep up me solningen nu. Sen ska jag fixa till mig och åka till stan me Sandra och köpa present :) Ciao bello!

Värme, ja tack!

23,4 grader! wihii :) visserligen i solen just nu men ändå, och klockan är ju bara 9.
Hjälp, vad jag längtar efter sommaren. Jag ska jobba den mesta av tiden, men de lediga dagar som jag har ska jag nog bara åka ut till landet och njuta av sommaren. Sedan ska jag och Jonna ta en sista minuten v.31 och parta loss lagom tills skolan börjar.
landet
Mitt landställe i Arkösund

Nu ska jag gå till skolan.
Ciao!

sommarvärme

20 grader på lördag! wie kul att det ska bli fint när vi ska till Stockholm :) Men jag måste först jobba hela dagen. usch, det är så tråkigt att jobba när det är fint väder för då står man bara där i sin lilla glasbubbla och tittar på alla som fikar ute i solen. aja skönt med sol i alla fall! Nu ska jag sova! Imorn är det make up och det ska bli kul :)

wey

Jacob berättade nyss om största festen på året i Åre. Då man festar av alla säsongare som ska hem. shit, ja ville också va där blä :I
Veckan i Åre i vintras var riktigt lyckad.. Jag och Malin hade det så roligt ihop och Jacob och alla hans kompisar var så trevliga. Det måste göras om!
Så ballt med snöskoter

Preparty

Malin och jag

Haha Malin på Fjällgården


Jonte :)

Jacob & jag i backen

I stort behov av...

 ..ett nytt läppglans: Jag som älskar läppglans har abstinens, alla mina bra gloss är slut! Min favorit Pure color gloss från Estee Lauder går på sin sista refräng. I min stulna väska låg också Shine pop lip gloss från Elizabeth Arden, det var en riktig hit. Måste införskaffas snarast!

..ett par nya jeans: Ett par nya, sjyssta stuprör är jag verkligen i stort behov av. Ett par klassiska, otvättade speciellt, då jag knappt får på mig mina från CM haha. (dieeeeet, ja tack)

De här är från Acne Jeans

(Jag har aldrig fattat meningen med jeans från Evisu, de är så sjukt fula och varför så dyra?)

..en ny, somrig parfym: Gucci Envy me, kom hem till mig tack :)

..en till bikini (okej, inte i behov av men jag vill ha en iaf): Någon som kommer ihåg bandeau-bikinisarna från H&M förra året? Den vill jag ha.. kanske blir lite svårt nu?
Den här från Rip Curl var ju annars ganska fin (dock inte modellen mohaha)

.. Men jag är nog i mest behov av.. MER PENGAR!

Denna dagen - Inte ett liv

Denna dagen - Inte ett liv!
Den här dagen har än så länge varit helt menlös. Nationellt prov i Eng B var hyfsat jobbigt men det gick nog bra. Sedan har det varit valdag på våran skola. Detta innebär inte att man måste vara insatt i något jobbigt parti eller så. Det hela är mycket enkelt;
Var med och påverka! Vad tycker du att skolan borde satsa mer på nästa år?
*Trapphallens möbler och utseende.
*Klassrummens möbler
*Temadagar

Arrangemanget var väldigt seriöst. I "vallokalen" la man i sin lilla vallapp bakom ett skynke där det stod på diverse exotiska (inkl. arabiska och bosniska) språk  "lägg valblanketten i kuvertet"
Väldigt underhållande (mest för att de bjöd på bullar)
Nu väntar Ma C fuckit! Sedan ska jag sola och det ska bli väldans skönt!


-Ja, vad säger du då Patrik, tror du att det blir nån jul i år?
- Jaaa, det tror jag mycket.


Försiktig nu

Så försiktig,
snart fastnar fjärilens vingar i min handflata och
stannar där
snart faller kristallen i golvet och kraset hörs
långt in
Men jag är alldeles för försiktig nu.

Lonely (but I aint that lonely yet)

ÄNTLIGEN! Jag har inte kunnat blogga på hela dagen. Det har varit något skumt med blogg.se så jag har inte kunnat logga in.
Och.. nu är jag helt tom. Inte en blekaste aning om vad jag skulle skriva om.

Min valborg var i alla fall trevlig. R kom i söndags förmiddag så var vi hos Jonna och grillade med mina tjejer med flera. Vi var lite tråkiga och gick hem tidigt.. men men det får man vara ibland.
Nu är jag ensam igen efter helgen, det känns lite tungt. Men men that's life.

Nu ska jag sova för jag är trött. Ciao!

ps. Tiger Lou - Functions grym låt som Wallman skickade till mig. :D