Förhör :S

shit! jag ska på förhör!

goddamnit! allt är ditt fel.
IDIOTJÄVEL!

Drama queen

Det ska vara lagom med dramatik, Johanna. Lagom!
Lagom är väl alltid bäst?
Gör ingenting till vad det inte är.
TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNK!

Vamos a la playa!

Jag drömde att vi åkte till Playa del inglés i natt. Usch, det var svinkallt och vi var tvugna att gå med vinterjackor på oss :(
Jag hoppas att det är varmare än så, men ärligt talat så är jag lite orolig för att det inte kommer vara tillräckligt varmt. hah och då vet jag hur jag kommer att spendera hela resan, BAAAREN!

höhö då är det nog bättre med lite mer sol faktiskt :)kom just på att jag inte har fixat nåt pass än. måste göras. 2 veckor kvar imorgon :)

AJ!

AJ! jag satta nyss i mig två stora rostmackor på mkt kort tid. De fastnade i regionen mellan revbenen ungefär. Det gör så satans ont! Så jag skulle svälja ner eländet med ett stort glas vatten. Jag bäljde i mig hela glaset på en gång, och det visade sig att vattnet var på took för kallt! AJ aj aj. Då fick jag såndär huvudvärk som man får om man äter en hel isglass för fort, ni vet.

Fan jag ska sluta att äta frukost. det är ju trots allt summer 06 snart. uusch
jag borde träna. jag vet. Men alltså för det första ska man köpa ett jävla träningskort. De senaste tre gångerna jag har gjort det så har jag varit helt övertygad de tre första veckorna att jag ska slå rekord i träningsmani. Eftersom jag då är så otränad de tre första stenhårda passen, så... tröttnar jag helt enkelt. Kortet får ligga, jag fortsätter som tjockis :(

Nästa år ska jag gå Gym & Friskvård (förhoppningsvis) som individuellt val, då blir det ändring på saker och ting :)

WHY GOD WHY?!

Varför är majoriteten av befolkningen högerhänta? hur fan kom sig det?
så jävla orättvist.

WHY GOD WHY?
den som kan svara på det ska få en stooor belöning av mig

(den som skyller på Gud får en otrevlig belöning)
:D

Dagens band: The tough alliance


If only I could,

If I could bring you to my hood

If I could bring you to my hood


Köpstopp

Idag lurade min kära syster med mig ner till stan. en annan har ju köpstopp nu när jag har lånat massa pengar av Malin till resan. självklart hittade jag en massa fint då.

Struntade i köpstoppet och köpte den här fina röda tröjan på Vero Moda faktiskt.

32622-82

Måste faktiskt säga att den är finare i verkligheten, men jag är inte så pepp på att fota i spegeln ;)

Jag brukar inte hitta så mycket saker på Vero Moda men den nya affären som har öppnat på Lindens övre plan har faktiskt en hel del fint.

Hittade ett par jättefina seglarskor från
Din sko också:


De här var rätt söta :)

Snart ska jag ju köpa mina fiiina skor från Lacoste på Nilson också.. så det kanske får vara bra så med vårskor, än så länge :)De är så vackra ;)
haha

Dagens:

Dagens låt: Bubbles - Regnbågens barn (såå duved-åreresan)
Dagens jag-hatar-dig-up-your-ass-gubbjävel: PO (han tycker att jag borde lära mig 19 sidor geografi ikväll eftersom vi har prov imorn som jag inte visste om eftersom jag har varit borta)
Dagens önskan: Dricka sig full som en kastrull och glömma alla bekymmer höhö
Dagens rövslickare: Erik Leo
Dagens roligaste jämförelser: Matte C-kursen goes "Jag har ju varit i Indien och då.." signerat Britta (vem annars?)

En glaaad vecka i Åre;

Veckans stavfel: Malins skidor fastnar i bussen och bussen kör iväg= Malin stapplar efter i panik iklädd pjäxor! haha
Fulaste dialekten: Breeeed gotlänska (uppe paå seuudret, Naaaj så heater di int)
Ord vi lärt oss: Goggles (typ som skidglasögon fast lite coolare typ) haha Rejp (rep) S´ålde (med betoning på å) Stratt (typ skvätte) Durra (telefonen vibrerar)
Pinsammaste: Johannas grisfylla på Bygget, Onsdag+ Malins grisfylla Lördag, Bygget = PINSAMHETER!
Roligaste citatet ( i alla lägen):  "Aaah Willy bob! (arabtofsten i hundra höjdare repriserna)
Veckans insikt: Malin och jag citerar aaalla filmer i verkligen alla lägen, vilket inte är så kul för de som inte har sett filmerna eller inte förstår vår roliga humor.
Sjukaste: Lördag; Malin blir kär i en norsk lebtjej ute på krogen. Jag hittar henne tätt omslingrad med den homosexuelle och förstår nada.
Veckans klaustrofobiframkallande: Jacobs toa på ½ kvadratmeter
Fulaste drägginsikten: Exhunken Robinson-Jerry (ni vet han som fick sitta ensam på en ö och dricka gammal Rom..?) har blivit skank. En annan som tyckte han var ganska het blev belåten när man såg honom först på Max, totally grisfull, när han slickar en annan kille över hela kinden. Sedan på Bygget när Malin totalförnedrar honom och är allmänt dryg "Vilket jäääääävla fult ärr du har i pannan!" haha så störd.
Totaltypiskt Hedberg: Johanna vaknar upp tokbakis och förstår inte vad det är frågan om när hon varken kan finna mobiltelefon eller väska! AH WILLY BOB! om mamma visste om det där. Mobilen hade Jake tagit hand om efter att jag hade varit mkt mkt jobbig under gårdagen. Väskan hade jag lämnat i taxin. (va? åkte vi taxi? va? var vi på max? :S)
Både väskan och mobilen återfanns med en gnutta tur efter nån dag. HAHA typiskt hedbergskt!
Veckans hetaste:
Jónte (med betoning på o)
Livsfarligaste: Jag skjutsar Jacob på hans nya skoter i vääärldens största hopp!
Veckans fulaste: Cancer-Niklas (fler bilder på honom och alla andra finns
här)

Playa del Ingles

Idag har vi bokat och betalat resan till påsklovet :) det ska bli så himla skönt att få lite sommar i förtid. Vi funderade fram och tillbaka på vart vi skulle åka, vi hade väl tänkt något någorlunda billigt, till ett varmt ställe, med lite partystämning. :) fan vad krav!
De enda ställena som det är någorlunda varmt på under april (som inte ligger på andra sidan jordklotet) är Kanarieöarna och Egypten. Att välja mellan de ställena var ganska lätt. I Egypten är människor på ett helt annat sätt, dessutom har det varit mycket oroligheter där +att de säkert inte ser skillnad på en dansk och en svensk, vilket kan resultera i att man blir hotad på grund av Mohammedbilderna.. Lite överdrivet kanske, men vi valde Kanarieöarna istället. Nu har vi bokat vår resa till Playa del ingles.
Vi åker inte för att få uppleva nån vidare värst naturupplevelse, så då är Los Islas Canarias ;) alldeles lagom.Detta är hotellet vi ska bo på, det ska ligga mitt i smeten av barer och restauranger, köpcentrum mm. Stranden ca 400 m bort :)


Åååååååååååååååååre

Imorn bitti drar vi till Åre. Jag hoppas verkligen att det blir lyckat.  Jag tror att det blir så bra så! Det känns dock lite kallt med -20 grader som det skulle bli på måndag. :S inte direkt vad vi är vana vid. höhö
Idag har jag solat med Sandra, så att jag ska vara lite brun när vi kommer upp. Tan-Can blir det nog ikväll också haha.
So inget bloggande för en vecka ungefär..

32622-79

Afterski i Lindvallen -05 (lite bleka haha)

fuck

jag skakar.
jag hatar när det blir såhär. när jag blir såhär.
det är inte själva grejen, det är inte dig heller som jag blir såhär över. det är bara en speciell känsla som sprider sig i min kropp ibland. en känska jag hatar.
en känsla som påminner mig om att man aldrig ska lita på någon.

Elsa Hosk

Nu måste jag lista snyggaste svenskan just nu också: Elsa Hosk!
Hon är bara för vacker :)
elsa

Markus Rosenberg

Markus Rosenberg är helt klart Sveriges hetaste fotbollsspelare!Oh my dear lover of GOD!
hihi hoho haha.

ps. han är lite lik Idola på en del bilder (innan han var sönderstylad)