Cansei De Ser Sexy - Music is my hot hot sex

"From all the drugs the one i like more is music
From all the junks the one i need more is music
From all the boys the one i take home is music
From all the ladies the one i kiss is music (muah!)

Music is my boyfriend
Music is my girlfriend
Music is my dead end
Music is my imaginary friend
Music is my brother
Music is my great-grand-daughter
Music is my sister
Music is my favorite mistress

From all the shit the one i gotta buy is music
From all the jobs the one i choose is music
From all the drinks the one i get drunk of music
From all the bitches the one i wannabe is music

Music is my beach house
Music is my hometown
Music is my kingsize bed
Music is where i meet my friends
Music is my hot hot bath
Music is my hot hot sex
Music is my back rub
My music is where i'd like you to touch"


inaccessible

Jag är omöjlig. Jag vet.
 Men jag är inte irriterad på mig själv. Jag försöker bara att förstå mig själv och mitt eget lilla tänkande.
På ett sätt så är jag ju bäng. Jag vet, det är jag. Det skulle nog dom flesta tycka. Bäng och orättvis.
Men å andra sidan, är det inte lite dummare att fortsätta va så jävla naiv och dum som jag var sist? Sitta där och hoppas på det bästa liksom, medan alla gör vadfan som helst utan att jag märker att nåt skumt är i görningen.

Jag skulle aldrig att palla att känna mig så korkad som jag gjorde då igen. Jag skulle aldrig klara av att bli så sårad som jag blev då igen. Skulle aldrig klara av att tackla en sån sak igen.
Det går liksom inte förklara hur det kändes för nån som inte var där. Och såg mig. Kände mig då.
Det satte sina spår i mig. Det gjorde mig till vad jag är nu.

Så tills jag kommer på någon annan lösning på mina små egenheter, så löser jag det här på mitt sätt och det får du försöka att förstå, och hantera på bästa sätt.

/J.

Arkösundsfesten

Sofia skickade nyss alla bilder ifrån Mark och Mårtens sommarfest/ Middaf på Arkösundshotellet som avslutades med bastu och bad på deras landställe. Måste säga att det var lätt en av sommarens allra roligaste kvällar. Trots att samma gamla mojje på sätt och vis förstörde kvällen för hela vårt sällskap så var det riktigt jävla roligt. Efter lite för många glas vin, shots etc...

32622-175
Lite välkomstdrink är aldrig fel.


32622-168
Weissman och jag

32622-167
Malin skålar för sensualiteten!! Daniel kekar fortfarande.

32622-170
Jag och Mårten skålar för friheten!!

32622-172
Jag och en växjötjej (nämen var det hon som hette jenny?)

32622-171
Random, Adrian, Mårten, Malin, random


32622-169
Mark och Sofia

32622-166
Jag och Weissman med ett flertal glas vin innanför tröjan.

32622-173
Malin och Jenny (?)

32622-177
Haha detta minns jag inte ens


32622-176
Mark börjar bli lite sömnig


32622-174

Heta tjejerna!


.

Natten är dagens mor,
Kaos är granne med Gud.

låtar

Art Brut - My little brother

"my little brother just discovered rock n roll! my little brother just discovered rock n roll! He's only 22 and he's out of control!"


Hello saferide- The quiz
"But there's some things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?
---
Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?"

JESUS, vad jag älskar den här låten!

wohooow

DAAAMN hot hot hot

ja gillar idol-audition!

HAHA lika som bär!Haha denna vackra stureplansprofil är så jävla lik en viss persons pappa...! Samma person är riktigt lik daniel i Idol-juryn på ögonen. Nu vet en del vem jag menar! hahaaa
ingen nämnd ingen klämd :)

vill inte vara här

jag hatar när blodet kokar och kroppen skakar.
vill inte vara sådär. vill inte bli såhär. vill inte vara här. vill inte ha ett skitliv. vill inte va orättvis.

allt var så jävla mcyket lättare förr

Uttråkad

Jahopp. Nu har jag läst igenom ALLA bloggar på min favoritlista. Dags att åka till jobbet snart.
Idag är jag liksom lite halvt överlycklig över allt som livet ger och lite halvt deprimerad för att jag inte har några pengar. Kan inte riktigt bestämma mig vad som passar bäst att vara. Borde väl vara det där med fattigdomen så..
Men för att ändra på det lilla faktum att jag inte äger mer än 27 kr för tillfället så måste jag åka och jobba jobba jooobbaaa. Lön efter helgen :) Och då ska jag sluta vara slösaktig och förbli RIK!

Efter jobbet ska jag skriva en epistel likt någon av Bellmans med rim och allt, sedan ska jag duscha av mig matoset, sedan ska jag gå upp på vinden och hänga mig i en gammal bävernylonoverall.

Nä nu börjar jag bli trött.

So long, nördar!

Elak

Idag känner jag mig riktigt sådär mystisk elak! alltså inte sådär som Robert kommer tro just nu (det handlar ingenting om vad du tror) Men jag gillar bara min lilla känsla av makt. Makt över vadsomhelst. Spelar egentligen ingen roll vad, men jag älskar när folk frågar mig om lov först, eller blir lite illa berörda på precis det sättet som är väntat. Jag vet precis vart jag kan komma och drar nytta av det. Jag älskar att se folk jag avskyr falla. Så. jävla. underbart. rättvist!

Fan nu tror ni att jag är alldeles hemsk.

Men jävlar. idag är jag hemsk! (in a mood för ett riktigt planskratt á la Phoebe) MOHHAHAHAHAHAHAHAHABilder

Min syster har lagt upp bara några stycken bilder från bröllopet, lite suddiga men fler kommer inom kort.


ps. sådär flinade jag hela kvällen. typ

Hello saferide - The quiz

Malin hittade den så fina låten via Silverfisken. Det är en såndär helt ärlig kärlekssång som jag gillar, med en så speciell och fin text.

texten blev ju lite konstig. läs den här istället.

16.40 Coctail

Faller det sig inte så snyggt att Cocktail börjar kl.16.40 på 4an. KULT.

Veckan som kommer:

Idag har jag varit hos tandläkaren. Där hade jag inte varit sedan 041222 såg jag. oopsie!
Det är rätt soft att gå till tandläkaren tycker jag, den där stolen är så skön :) det kändes dock som om hon skulle skrapa bort hela mina tänder med den där skrapmojängen...

Nu har jag håltimme i 3 timmar, ska snart ner till stan med Wallman. Han kommer och hämtar mig efter att han har ätit med sin farmor hihi.. Jag är pankass! Det är tråkigt, jag kan inte ens gå på bio med Viktor ikväll hahaha. så fattig. "Pengar har ju aldrig varit nåt problem!" Bra sagt tycker jag, det kommer alltid nya pengar och jag kan ha roligt i alla fall :)

torsdag ska jag på vip-invigningen av nya konserthallen. Jag visste inte ens att de hade byggt en sådan, men det blir nog trevligt skulle jag tro...

lördag ska jag och Malin upp till Stockholm och va där hela helgen och shoppa och gå på Gröna Lund. Det ska bara vara vi två och hitta på nåt kul. Vi ska bo hos min gos och mysa massa massa...

Bröllop! tututut! soppatorsk! tutut

Det går inte med ord beskriva hur otroligt lyckat bröllopet blev. Tydligen var det meningen att det skulle bli ett vackert bröllop för trots att tidningen lovade regn och 18+ så var det strålande sol när mamma och pappa kom i båten full med björkris och landade vid bryggan. Jag har aldrig sett min mamma så vacker, inte min pappa heller för den delen och alla var så himla lyckliga. Bröllopsceremonin var som en dröm, alla grät och log samtidigt. Sången gick jättebra också. Hjärtat bultade stenhårt och allt gick av bara farten, men jag kunde inte se på mamma och pappa när jag sjöng sista versen för då hade allt brustit.
Bröllopsfesten var jätterolig, maten supergod och jag kommer berätta så himla mycket mer men det går inte just nu och jag ska visa alla fina bilder som fotografen och alla andra har tagit på den perfekta dagen.
ÖVERLYCKLIG!

Idag är en riktig slappdag så nu är det Fucking Åmål med chips o dipp. Hej!

Nykär av Tough Alliance

Har återupptagit mitt lyssnande av The tough alliance. dom är lätt bästa bandet! dom har bara gjort bra låtar.. Koka-kolaveins, Forever utd, take no heroes, my hood, in the kitchen, keep it pure, looking for gold.. you name it. alla är grymma! ladda ner några o lyssna, jag lovar att dom är sköna :)

Tough alliance får mig att tänka på så sköna stunder. Jag lyssnade på dom när allt det jobbiga började ta slut, jag fick börja leva mitt egna liv. Göra precis vad jag själv ville utan att någon la sig i. Satt o önskade att jag kunde visa den där snyggingen "my hood".. ochvisst gjorde jag det, det är enda anledningen att jag är tillsammans med min lilla prins idag förresten. Den musiken får mig att tänka på min pirriga mage när allt var nytt och när jag var precis nykär. Man skulle kunna sammanfatta det hela med (utan att överdriva alls) att Tough alliance gör mig nykär varje dag!

32622-159

MIN MAN!

Skolfoto tomorrow

Känner mig inte så piratig än. Trasig vit tee med väst över, slitna jeans, scarves på huvet, smutsig i ansiktet. It's not enough. Jag behöver en eye-patch. Ska fråga pappa ifall han vet var sin är.

Pappa visste inte var hans ögonlapp var. Fan. Alternativet är att göra en egen eller köpa en. Fuck this. Jag har lite annat att stå i. Hela golvet är fullt av foton som ska sättas in i albumet, men det går lite trögt.
Malin drog nyss o fikade med Ida och Emma som har kommit hem från Australien. Jag själv börjar få lite panik, det är så mycket imorn med den där jävla fotograferingen och sen göra färdigt albumet, köpa den andra presenten och lite annat gojs till bröllopet.

Snart är det dags. ojösses då!

Powerwalk

Nu har jag varit ute på en riktig powerwalk med morsan runt Fiskebyvarvet. Jag är helt slut! Jag förstår inte hur en så liten människa kan gå så snabbt. Jag fick typ springa ikapp.
Vi har diskuterat igenom bröllopet med mera och jag känner nu att jag ska inte stressa upp mig för det där. Det är ju inte jag som ska gifta mig och sången är ju bara för folk jag känner så det får gå som det går. Sluttjatat om det, sedan kommer det nog med fina bilder sen efter helgen :)

Cepe

http://www.youtube.com/watch?v=lFf-kW1E0Tc


Alltså den här killen är helt sjuk. Han kör hela diet coke + Menthos och en rejäl explosiongrejen. Fast i munnen! Går inte så bra...


Lonelygirl15 & Daniel

hahah fan va ja älskar Lonelygirl15 på youtube.. Det är en stackars flicka som är homeschooled, hon verkar leva i otrolig misär och spenderar största delen av sitt liv i hennes rum. Hennes föräldrar är väldigt stränga och de har en religion som man inte riktigt får veta så mycket om. Hon har en enda vän, Daniel som hon hänger med och gör filmer. Inte för jag vet hur de har blivit kompisar men så är det i alla fall. Kolla hennes filmer och hans responds om ni inte har nåt annat för er idag.

haha love this http://www.youtube.com/watch?v=8pE9uwYqbQs


Snor från Jenny som snott från Gelix som snott från okänd person.

Favoritcafé: Fräcka fröken på Kungsgatan och Drottninggatan
Favorittidning: Svenska ELLE
Favoritplagg i garderoben just nu: Min gråa stjärnklänning
Byter gärna garderob med: Kate Moss
Vanligaste färgen på mina kläder: Grå, Kornblå, Lila är favoriter
Sminktips till allmänheten: Less is more, satsa mer på hudvård "Bra hy= Bra liv"
Mitt rum kan beskrivas som: Jävligt äckligt men fint om det vore städat
Mig själv med tre ord: Intensiv, glad. lat.
Jag tränar: Bara psyket för tillfället.
Jag ville bli när jag var mindre: Delfinskötare som alla tjejer på mitt dagis
Nu vill jag bli: En grym advokat
Humör just nu: Lite svängigt. Lugg- tumme upp/ner?
Är det nåt du absolut inte äter: Korvstroganoff, Flesta fisksorter, Leverpastej med mera med mera...
Hur många kuddar sover du med: Har 3 använder 1.
Morgon- eller nattmänniska: Dagmänniska
Sparare eller slösare: Definitivt slösare
Bästa film: Dum & dummare
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: Promenad är jobbigt, biostolar ger träsmak i stjärten.
Största svaghet: Att aldrig inse mina fel och misstag
Det här är jag bra på: Att uppskatta livet
Chips, morötter eller godis? Chips och godis.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Stökigt i rummet, kliniskt i garderoben
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet? Dajmtårta värmd i 10 sek med grädde

Luggas

Okej, klippning och färgning av håret stod på dagens schema. Slingorna blev fina, eller mitt hår ser ut som det brukar göra (utan utväxt) Mitt i klippningen fick jag för mig att jag skulle ha lugg. För det är ju fint. En snedlugg skulle det bli för jag är för feg för en rak.
Min första tanke var NEJ! såhär kan jag inte se ut på bröllopet. Ser ut som ett ägg. Fan glömde att lugg var ju inte min grej. Nu får jag gå med pannband resten av livet.
Men efter att jag kollat mig i varenda spegel och bilruta hela vägen hem så kom jag fram till att lugg är nog fan visst min grej. Den är ju snygg. Jag ser snäll ut. Jag behöver en dos snällhet till min image.

"din desperate-housewife-mamma"

NEJ! Jag missade Desperate Housewifes! blääää jag som har längtat så mycket.

Esh får väl kolla in min mammas liv istället eftersom vissa gillar att namnge henne efter ovanstående serie haha... DU! Hon har faktiskt ett MYCKET stressigt liv. Imorn ska jag tex åka ner till stan för hennes skull och köpa en ögonskugga till hennes bröllop. hahahaaaaa

sheeeet

Det är en principsak!

Alltså.. varför är jag så överambitiös att klaga på allt som inte är rätt jämt? Så fort det inte blir rättvist så måste jag försöka fixa det på nåt sätt. Jag gör det inte ens för att gynna mig själv. Men själva principen liksom. Det ska vara rätt. Bara för att.
Som idag, på mentorstiden säger Håkan att imorn när det kommer politiker från Kd till vår skola och ska ha föreläsning så ska vi inte ha någon chans att gå dit och lyssna. Vi ska ha religion istället, för det anser han vara mycket viktigare. Hans argument är att det kommer fler politiker lite längre fram som man kan lyssna på då istället.
1. De som kommer vid ett senare tillfälle tillhör inte samma parti och kommer säkerligen inte framföra samma saker som Kd.
2. Varför ta dit politiker som föreläsare om man inte tycker att det är viktigt nog för eleverna att gå dit och lyssna?
3. För de som går i trean och har fyllt 18 år och alltså är förstagångsväljare kommer föreläsningarna definitivt spela stor roll i hur de kommer rösta eftersom de flesta inte har någon koll alls på partierna.
4. Vi borde åtminstone bli tillfrågade först.
5. Håkan ska aldrig vinna.
Okej, detta var alltså mina ståndpunkter i disskussionen om vi skulle slippa religionen eller inte.
Jag vann såklart. Detta ledde till att klassen måste sitta i aulan och lyssna på Kd för att sedan göra en uppgift i religion på Demokratitiden (då de flesta har slutat).

Vid senare eftertanke så undrar jag varför jag ens la mig i från första början. Jag får ju inte rösta första gången förrän om 4 år. Och när jag då väljer så ska jag med all sannolikhet inte rösta på Kristdemokraterna. Jag tänker ju inte gå på föreläsningen imorn. Jag har ju fan klipptid kl 10.00. Exakt.

ELLE

Malin kom hem med nya ELLE. 372 sidor mode.

He blir inge sova inatt.


Pack of love

Köp dig ett pack of love så slipper du äckliga sjukdomar och oönskade bullar i ugnen. De fina små paketen gör en stolt att använda kondom. Mer sånt åt folket!Design av Malin Gyllensvaan och Liselott Watkins

ps. och visst har de rätt, It's all about love!


Chokladbollar

Eftersom jag var den som kom med den briljanta idén (eller det var nog fan Jeffer, men jag framförde den) att vi skulle ha fika på vår mentorstid för att göra det tråkiga lite roligare, så fick ju också jag, Jeffer och Hilta börja att stå för festligheterna. Hilta skulle baka en sockerkaka, Jennifer stod för saften och jag fick äran att baka negerbollar. Efter att jag bakat två satser så var det färdigt. 28 negerbollar. Synd att vi är 30 i klassen. Esh whatever några toents får väl va utan.

Naturligtvis glömde jag dom imorse så jag fick gå av spårvagnen, hämta bollarna och ta cykeln. FAN vad jag är snäll! En öffrar sej ju för laget...

Fikat blev såklart en succé i klassen :)

Tips till nästa gång jag ska rulla negerbollar:
1. Ta av den vita skjortan innan du rör om smeten med händerna.
2. Hitta ett recept där det står i början att man ska hämta nånting (tex en bricka) att lägga dom på (helst innan man börjar gegga också för att slippa kladd på skåp etc.).
3. Inte strunta i vissa ingredienser.


Jag gör så feina grejer.


Mina naglar är prinsessfina :D Jag är så nöjd. Och inte så farligt dyrt, mammsen har contacts.
På onsdag är det dags för håret att få sig en omgång, och det är välbehövligt efter allt slitage under sommaren. Funderar på att färga tillbaka håret till ungefär såhär igen. Gillar att det är lite liv i håret.

jojjis

Cancer

Jag grät floder när jag läste det här.

Cancer är orättvist.

Svengelska

-Vet ni, jag var faktiskt nästan ute o sprang igår!
- Nästan?!
- Ja, jag var påväg ut och så kände jag efter lite och då hade jag ont i magen så jag gick en sväng i alla fall. Duktigt va?


haha jeffer is the shit.

Utbytesstudenten, eller Chris som hon heter, kom fram och börja snacka med oss idag. Jag var helt oförberedd. Kände mig bara fånig när jag stod där och flinade om kräftskiva och helgens styr. typ.
Jag och Jennifer måste slipa lite till på vår Svengelska om vi ska börja hänga med Chris.


röv

Sitter här och övar lite för mig själv. Ute till havs styr en fiskebåt... lala

fan. det låter bara röv.

får hoppas på ett mirakel tills på lördag. Allt jag önskar mig av Gud nu är fint väder på lördag, att sången ska gå bra och att jag inte ska tjuta pinsamt mycket. Det är väl inte för mycket begärt..?

 

hej

hej

arsle

fan! pappa läser min blogg. det är typ slutet på den här historian.

"du johanna, försök att inte supa sådär mycket som det står att du gör på din blogg.. det är inte bra för dig."

fina ballerina

Imorn ska jag göra gelénaglar och på onsdag ska jag och klippa och färga håret.
Jag kommer bli så fin till bröllopet. Jag hoppas verkligen att allt blir perfekt!

Jag
drömmer lite för konstiga saker bara...

Crayfish

Vår nya utbytesstudent från North Carolina i USA är rolig. Synd att ingen i klassen visste hur man sa kräftor på engelska. För annars kunde hon ha fått komma på min kräftskiva igår.
Det var trevligt förresten. Och vi har städat aaaallt nu. Pappa kommer snart=döden.

ps. Nu vet jag förresten att det heter
crayfish eller cancer.Love it!

Jag älskar verkligen min nya, gråa klänning med små stjärnor på från H&M. Den är så vardagligt fin. Dock har flera sagt att jag ser gravid ut, eem vet inte riktigt hur jag ska tolka det men i alla fall satt.. så skulle jag försöka fixa sånadär fina outfit-bilder, men det visade sig att ja inte va så bra på att ta kort på mig själv. Jag förstår inte hur folk bär sig åt. Äh, whatever. Ni ser ju min vackra klänning i alla fall :)

Nu ska jag och min klänning åka iväg och fika med Anna Panna (hon är säkert mkt brunare än mig, nyss hemkommen från Turkiet :()
    


JA

 1) En bok som förändrade ditt liv?
 Du & du & du, kommer inte ihåg författarens namn

2) En bok du läst mer än en gång?
Martina Haags Hemma hos Martina

3) En bok du skulle vilja ha med på en öde ö?
Någon genomtänkt som är värd att läsa många gånger, kanske ovanstående.

4) En bok som fick dig att skratta?
Hemma hos Martina och En komikers uppväxt

5) En bok som fick dig att gråta?
I taket lyser stjärnorna och Ashleighs dagbok (hästbok när jag gick i typ mellanstadiet)

6) En bok som inte borde skrivits?
Världens dåligaste språk av Fredrik Lindström (aka. världens tråkigaste, nördigaste bok)

7) En bok du just nu läser?
Världens dåligaste språk (genom skolan), Iskallt och stenhårt, en bok om Texas hårda fängelser

8)En bok du tänkt läsa?
Djävulen bär Prada, The truth about diamonds

minskolaistheshit.com

jippi vad kul att jag har haft typ över 3 timmars hål sammanlagt den här dagen utspritt över 4,5 timme. Min skola is the shit. matte C om 20 min. until then lite skvaller.
God why? kan
hon inte sätta ett par byxorungen? Hon om nån har väl råd med en och annan trasa att täcka pojkvaskerns lilla stjärt med.

That's hot

52663-407

Pharell <3 Louis Vuitton

JAG VILL HA PENGAR!

JAG BEHÖVER KLÄDER! JAG VILL HA EN EGEN STAM BAG!
Herren hör min bön.


purjolök

Kommentera lite! det var länge sen!

Hej hej hemskt mycket hej

Idag har jag gått i skolan. När jag slutade satt det en snygging utanför och väntade på mig så jag bestämde mig att följa med honom hem. Vi myste lite sen åkte han hem till sitt och jag åkte till jobbet. Det var rätt jobbigt att jobba. Puh! En tjej som kom och åt luktade trolldeg. Tjejerna var hemma hos mig och diskuterade bröllopet (inte mitt dock) Marie är nervös inför serveringen. hihi. Jag ska bli så full :)
Nu har jag gjort naglarna och en läxa som jag har fått så nu ska jag prata med den där hottien igen sen ska jag sova så jag är utvilad imorgon (shit va ja är duktig hihihhiii)

Tjolahoppsan

acne

jag har köpt ett par nya acnejeans. dom är skitafina.uppdatering: kom på att det inte alls är dom där. men typ ahah!

"Jadu, syrran din är inte rädd för brännvin höhöh"

"Hon tyckte jag var trevlig. Jag måste ha lurat henne på nåt sätt."
haha så kändes det i helgen. Alltså jag vet inte riktigt hur, men ingen tyckte att varken jag eller Malin var dryga eller konstiga en enda gång under hela helgen. haha vi måste ha lurat dom på nåt sätt.

Lite stört är att varken jag eller Malin har en aning om hur vi kom hem från Trädgårn i torsdags..? Planen var ju att vi skulle åka dit en sväng och ta ett par cider och ta det lugnt, eftersom vi båda skulle upp och jobba. Meeeen, som vanligt så slutade hela kalaset med att efter ett par för många shots, och även nån drink så var fyllan gjord. Vi var och åt på Norrtullsgrillen, det minns vi båda två. Men sen? Ledtrådarna vi har att gå på är följande:
1. Båda var kolsvarta under fötterna på morgonen när vi vaknade, av det att döma så borde vi ju ha gått hela vägen hem. Barfota.
2. Mycket pengar ur bådas plånböcker fattas (minus att jag inte har nån). Antingen var det en väldigt dyr pizza (alternativt blev vi rånade under barfotavägen hem) eller så tog vi en taxi hem till Rösgången.
Efter att Malin kollade senaste uppringda nummer (försök till taxi: *3003000, 300330000,0113003000 alla väldigt fel) så enades vi om att vi måste ha gjort en kompromiss. Gått halva vägen hem och blivit trötta och tagit en taxi (som måste ha varit väldigt dyyyr)

esh,  både Trädgårn i torsdags och fest hos Viktor och Joel i fredags var lyckat!

jag hatar att ha ont i halsen.

då kan man inte sjunga. och det gillar ju jag.

Björn Skifs - Finns ingen utväg.
gooosh vad jag älskar björnbröder!

Bröllopsfeber eller vanligt halsont?

Jag har ont i halsen. det gör otroligt ont. 12 dagar kvar. hoppas halsontet håller i sig så får Malin sjunga själv. baha!
Hittat i pappas busy almanacka den 26 aug: "DÅ SKA JAG GIFTA MIG MED KAJSA m.a.o ledig"
Haha söta pappa. Kolla dagens fråga, alla ni som har NT, min pappa är Spindelmannen 27(?) år. :)


6-årig pojke med halsont, efter sökning på Google efter "halsont".


Spindelmannen och Kajjan på möhippa och svensexa.


Min syster

Jag har knappt vågat tänka på att min älskade syster ska flytta till London. uss fan allt som är vårt egna, som ingen annan kan förstå, det är liksom flera hundra mil bort (?).. Det går nog inte ens förklara vårt förhållande till varann, det är ingen annan än hon som förstår. Fanken vad ensamt det kommer bli.

Kommer sakna..
Våran sång: Queen - Bohemian Rhapsody
Våra filmer: Sunes jul, Känd från tv, Vuxna människor, Dan Bäckman
Vårat band: Prostens barnbarn
Våran bild:

32622-160

Jag älskar dig sis!

bulgarien

fuck bulgarien varldens ackligaste land + mat. ikvall far jag komma hem. far jag ingen god mat sa dor jag!!